-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tepenzed
őstag
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ez a láda+kulcs-os dolog (foggalmam sincs mi a neve)
Nemtudjátok mikor jön be a Live szerverre?
Már régen hallottam felőle, vagy talán túlságosan veszéjeztetné a RIOT bevételét?Press "F" to pay respects.
-
Beni97
őstag
válasz
Plasticbomb #43689 üzenetére
Ugyan ez egy i5 2500, gtx650 és 8gb ddr3 1333mhz ram.
A cs:go is fullon fut és néha hallani, hogy bepörög egy kicsit a vga ventije. Lol-nál semmi. -
kenwood
veterán
Egyeni szoftveres hibarol van szo,kar lenne most elmenni az "irjuk le,milyen konfigrol toljuk" iranyba.
kozepes beallitasokon egy hd 4000 integralt vgan sem fog 25 ala esni az fps.
Azon a konfigon 100 felett kell maradnia az fpsnek,ha minden kerek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
válasz
Plasticbomb #43692 üzenetére
Ohh, ja tényleg, A10 ki is ment a fejemből. Akkor nem tudom mi lehet a gond kollegánál. Mindenesetre érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Evil Snowman #43691 üzenetére
IGP. Ez egy AMD APU.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
válasz
Ati vagy nVidia a vidkarid?
más: megjött a frissítés juhéééé.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz
i5-4200H, 8GB DD3 RAM, GTX760M 2GB GDDR5, fHD max. graf fix 60 fps Vsync on, 130-140 fps Vsync off
Laptop, Win10 x64
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Evil Snowman #43674 üzenetére
Minden max, fullhd, max 60FPS korlát, anélkül 180 körül csúcs, gond nélkül fut.
AMD A10-7870K, 16GB DDR3 2400 RAM
És Windows 10.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
FoLey-v
addikt
válasz
Bowser #43687 üzenetére
Nekem 1440x900-ban most fullra 80 fps korlátra beállítva és 75-80 fps-el ment csak akkor esett le 35-40 fpsre amikor megnyitottam a boltott és vettem valami itemet. Aramon szokott még leesni az fps 40 fp körül.
Neked milyen windowsod van fenn?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Bowser
aktív tag
válasz
FoLey-v #43686 üzenetére
Nekem közepes beállítások mellett fixen tartja a 60 FPS-t. Maximum korlátot állítottam be(60 FPS). Ez alá gyakorlatilag soha nem ugrik, direkt szoktam figyelni.
Beállítások : Közepes
Felbontás: 1920x1080Pedig elég gyengécske gépem van:
Intel Core2Duo E6550 2x2.33GHz
4 Gb DDR3 RAM
AMD Radeon HD 6350 512 MB DDR3( DirectX 11)
500 Gb HDD 7200RPM WD GreenViszont: Ez a gép csak LOL-ra van(Semmilyen más program nincs ami a háttérben futna, se vírusírtó és egyéb programok). A HDD is teljesen üres csak a LOL foglal helyet. Egyedül a böngészőt használom néha, de inkább mobilról. Se pendrive, se felesleges USB, se CD nincs a gépben. Totál üres
Hűtés az jó, processzor mindig pasztázva van, és soha egy porszemet nem hagyok a gépben.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
FoLey-v
addikt
válasz
kenwood #43684 üzenetére
Nekem idáig közepes magas beállításon volt és nálam is szokta ezt csinálni,hogy 60-ről leesik nagyobb csatáknál egy AMD X4 740x 8gb ram és Geforce GTX 460 768MB-al,Windows 10-el és mindig a legfrisebb driverel. Most feltoltam legmagasabb beállításra kíváncsi vagyok,hogy ugyan úgy fog-e produkálni.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
kenwood
veterán
válasz
batai15 #43683 üzenetére
olyat nekem is csinalt (intel proci,r9 280x)
raadasul amikor beesett 40-re,akkor be is lassult,pedig 30 felett folyamatosnak kene lennie.
vga driver lesz a ludas szerintem.
sajnos azok beragjak magukat melyen a windozba.
Ha a driver reinstall nem,akkor talan a ddu segit,ha az sem,akkor uj win.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
-
FoLey-v
addikt
válasz
Evil Snowman #43650 üzenetére
Hát ez tényleg durva jó champ ez.
-
Jazz
veterán
Nem tudok belépni euw-re. Csak teker a login aztán bezár a kliens. Másnál is? Elakad ott hogy "ogging on...."
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
-
válasz
batai15 #43660 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam laposon full HD-n megy magas beállítások mellet fix 60 FPS-el (arra van korlátozva) az alábbi speckókkal:
i5 4200U
8GB DDR3L RAM
GeForce GT740M 2GBLehet, hogy a legutolsó LOL frissítés nem kedvezett az AMD/Ati kombós gépeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ChromeX
addikt
Akkora sor van wtf...
-
Imilenni
addikt
Nekem se mai I5+6GB RAM meg Nvidia GT 440 fullmaxon fut.
Win 10-em van. Egy szem akadás nincs!
Szerintem se szereti az AMD-ket a játék..Press "F" to pay respects.
-
batai15
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz
batai15 #43660 üzenetére
User error (?), nekem laptopon (első generációs i5 + NVS5100) betonstabilan 60FPS 1600*900-on, max grafikával, Windows 10 alatt, Bár lehet csak az AMD-t nem szeresse
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
promagus00
tag
válasz
batai15 #43660 üzenetére
Detto....irány vissza win7re
Kanczy:Én pl előző seasonbe plat 1be végeztem,most g2be vagyok(boostoltam haverom,ezért vt egy honapos bannom,és elvették a rankomat,és a jutalmaim,ebből adódóan 8w2lel,s5be dobott.. :/),na mindegy is,a lényeg,hogy soha nem néztem se LCS-t,se semmit,amiből elméleti tudásom származhatna,csak a játék mechanikát ismerem már ugy mint a kisujjamat,és én ezzel is élvezhetőnek tartom a játékotVillanyszerelés, és minden más: https://zoltvaielectric.hu/
-
Zivos
tag
válasz
Yodamest #43601 üzenetére
Láttad TK győzelmi statjait: http://www.leagueofgraphs.com/hu/champions/stats/by-winrate Segítek, 128/129
Pedig nekem is a kedvenc hősöm, ha eljut mid gameig a dolog már ölni is jól lehet vele, szóval számomra is érthetetlen. Egyre több topos hőssel tudok játszani, de talán TK a legjobb, pedig Malphite az OP állítólag. Eddig a "LCS -s" dzsungelesekkel próbálkoztam, de azokhoz skill is kellene. Tegnap volt ellenem Amumu, mivel rég megvettem kipróbáltam és marhára bejött. Nidaleeval (nem röhögni
) 2x haltam a kéknél, ott is hagytam. Amumuval végig szaladtam a saját dzsungelemen, utána segítettem gankelni, stb ... szóval úgy játszottam ahogy egy dzsungelesnek kell. Ezért is érdemes kipróbálni az ingyenes hősöket, mert Amumu 450 IP -be kerül.
-
Mottie
őstag
válasz
micafighter #43656 üzenetére
Hát, remélem nem egy b@szott nagy nerf fog kijönni ebből
Be Victorious!
-
micafighter
nagyúr
http://status.leagueoflegends.com/#eune
Network Operations – a few seconds ago
We're aware of a problem causing login attempts to fail, and are working on a fix. -
micafighter
nagyúr
-
cocki
tag
Sziasztok,
Nektek megy a game mert engem folyamatosan kidobál pvp szerver kacsolódási hibára hivatkozva
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
kenwood #43652 üzenetére
Ez így van, rohadt sokat ér az elméleti tudás. Borzalmas vagyok mechanikailag, mivel rendszertelenül és keveset játszom, de általában tudom mit kell épp csinálni, és elképesztően kevesen vannak ezzel így
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
válasz
Lokids #43645 üzenetére
Azt ,hogy eleg jo jatekos vagy mechanikaban ,ha meg ugyis elerted a goldot,hogy a jatek elmeleti reszet nem erted meg olyan melysegben mint sok silver es bronze jatekos.
Ha rafekszel az elmeletre,akkor akar egy egesz tierrel is feljebb juthatsz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Evil Snowman #43650 üzenetére
Én is próbáltam már BORK-os Braumot, amikor kidc-zett a carry
-
batai15
félisten
nekem nagyon bergyere, bár nem vagyok sionos.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Beni97 #43646 üzenetére
Mozgás közben jobban néz ki
-
ChromeX
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Na tessék, mindenkinek vannak rossz meccsei/erősebb ellenfele. 20. perc Csacsi 0/7/0. Igaz egy Marin ellen. De legalább nem sírnak, neki hogy feeder, ne játssz lol-t stb. Tovább is mennek a win-re mert nem lehetetlen.
-
-
kenwood
veterán
válasz
Lokids #43635 üzenetére
Azon rohogok az ilyen hozzaszolasokat olvasva,hogy aki ennyire nem erti a jatekot,es feljut goldba,az vajon hol lenne,ha nem csak a reflexei (game mechanics) lennenek jok,de magat az elmeletet is sikerulne elsajatitania ?
-
batai15
félisten
válasz
FoLey-v #43636 üzenetére
mért nem veszed meg ipből? rpből hőst venni elég butaság szerintem .
braum viszont tényleg nagyon jó, imádom bard után a 2. kedvencem.
nem csak ból sebez, hanem a passzivja miatt is, szóval néha érdemes csapkodni az enemyt vele.
kedvenc supportjaim amúgy : bard, braum, nami v leona . , meg meg kellene tanulni poppyzn is, meg luxozni .
Amúgy thresh se rossz, de valahogy ez hook nem adja, vagy blitz grabje. Most viszont tahmra gyúrok hogy meg vegyem-[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Huh gyereket. Ez a Barum iszonyat support.
Sikerült vele carryznem (Igen, carryzni) egy olyan gamet, ahol az adc nem értette miért baj, ha az ellen tornya alatt játszunk és miért csak az ellen junglerese néz néha el arrafelé...
A Lane úgy kezdődött, hogy a 2 supp szerzett killt. és majd miután az adc-m öngyilok lett én felba-tam az agyam és neki estem az adc-nek és ki is nyírtam.
A 7-0-ás zed lejött gankelni, hogy tower alatt kinyírjon, mert nekem nem maradt. Ott 8-1 lett és magával rántotta a halálba a junglerét is.
Azon a meccsen 13-6-18-ra végeztem. Első eset, hogy titanic hydrát vettem Braumra.
Ami bejött, mert shacoval közdöttem (és mentettem az adc-m hátsókát), de shaco elugrott 10 hp-val, én meg blockolva voltam a minionok által. Dühömben ráütöttem a minionra és a hydra még kinyírta shaco-tDe ha csak átlag supportot is játszik vele az ember, akkor is erős. Sebzése csak a Q-ból van, de idegesítő és tankos mint állat.
Csak ajánlani tudom ezt a supportot.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Yodamest #43632 üzenetére
És én erre mit mondjak?
Most mentem egy draft normal meccset garen top,lissandra mid,Cassiopeia support,kindred jungl és én jhin adc. Nos a helyzet garen s5 diamond létére végig afkolta a meccset persze hőskiválasztáskor jelen volt,mert írt is. A mides szét feedelte gravest pocsék teljesítménye volt. A supportom meg egy önző balfasz volt bronze 3-as,hogy lopja a killeket csak sosem sikerült,mert én szereztem meg 13-4-4 statomon meg is látszott,hogy jól ment nekem. Erre a support beírja,hogy report jhin. Lose lett senki nem hibás csak én meg garen,support még ezt nyögte "we lose bacause of Jhin" hát az agyamat eldobom,lehet,hogy hétköznap reggel nem is fogok játszani tele idiótákkal!
-
Yodamest
veterán
Azt ne felejtsd el, hogy mindenkinek lehetnek rossz meccsei vagy jobb az ellenfél.
Igen, és ezt nem szokták tiszteletben tartani. De ennek is több ágazata van:
1. van amikor tényleg semmi nem jön össze, 5hp-val elmenekül, téged épphogy elvisz az égetés stb.. végül lesz egy hasraütök 3-7-8-as statod, de ettől még simán lehet, hogy kurvajó farmod volt és hasznosan játszottál, toltad a laneket stb. A stat nem minden, persze bizonyos keretek közt. Még 45 fokos lázzal sem tudnék ilyen 0-15-3-kat csinálni, amik azért sajnos elő szoktak fordulni....2. (ha rossz vagyok nálam ez szokott az oka lenni) kapsz egy platos vagy diamondos ellenfelet a lanen aki elképesztő jól játszik és hiába gondolkodsz hideg fejjel és mindent beleadsz ő egy lépéssel előtted jár és még a ganket is kapja, így bedarál... ez kb 2 perc után meglátszik valaki játékán, hogy egy teljesen más szinten van. Ilyenkor ha jön a noobolás meg stb. csak be szoktam írni, hogy: "hát gyerekek egy lóbaxó diamondos az ellenfelem" és érdekes ezután mindenki elszokott hallgatni
Ha ilyen van, inkább hagyom a tornyot is és visszavonulok, nem éri meg hogy még értem is goldot kapjon. Csak általában, ha a lane fázis után elszabadul egy ilyen arc, elkezd roamolgatni, akkor az végigmegy a csapaton és mindenkit 3X annyiszor leöl mint engem a lanen és ez a nagyobb baj, ilyenkor szokta kapni a feedet igazából.
3. akinek a farmján és játékán egyaránt látszik, hogy nem szakmabeli. Torony alatt próbál eltereportálni úgy, hogy egy skillshottal simán megölik hiába pingelem, hogy induljon el inkább gyalog hazafelé... ja és kivétel nélkül ezek azok, akik sosem ismerik el a hibáikat, lehet ő 0-9-3-ba ADC létére (valós példa), de én vagyok a noob a 6-4-20-as Tahm Kenchel, mert rossz support vagyok
Az ilyenek sosem fognak előrébb lépni, mert mindig más a hibás, ő tökéletesen játszik, csak ölni nem tud 1-et sem 40 perc alatt... Ezekre megy a mute ahogy elkezd pofázni és próbálom ignorálni amennyire lehet minden téren.
-
batai15
félisten
"Batai15 te mit csinálnál egy Pantheonnal Boton ha ő lenne az ADC te meg a Support és 9 percnél lenne 4 farmja? Amikor kicsit normálisabb a csapat semmi gondom nincsen."
ilyenkor vagy a csoda segít, vagy sűrű gankek, esetleg a többiek lehozzák.
Vagy még max ha olyan supportal vagy ami tudsz hibridbe tolni.-
Nem azt mondom hogysupportal le caryzed, de a support legalább annyira fontos poszt és játszható mint a többi role. -
ChromeX
addikt
válasz
batai15 #43613 üzenetére
Akkor mondok mást, a mostani meta nagyon objective orientált. Minden a pushról szól, a tornyok iszonyat papirok és elég sok goldot adnak. A sárkányt supportal sosem fogod lesolozni, nem tudsz vele úgy tornyot tolni, miközben minden erről szól minnél több mindent elvinni az ellenfél elől.
Hiába nyered a teamfighot ha utána nem viszel el semmit, én nem szeretem ezt a torony gamet, szerintem gáz, hogy nem sebeznek semmit kb 15 után a tornyok és bárki diveolhat akár armor nélkül is. Kedvencem az volt amikor orianna nulla armorral tankolt két nexus tornyot legalább 4-5 mp-ig és nem halt meg. (majdnem egyenlő teamgoldokkal)
Nem azt mondom, hogy senki nejatszon supportal, mert azzal is lehet carrizni (durván is). De vállalni kell, hogy az ő szerepe függ a legnagyobb mértékben a többiek teljesitményétől.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
-
Beni97
őstag
válasz
CraBByzzz #43624 üzenetére
Sokan nem tudják mit csináljanak, ha már esélytelen a lane maradnak ott. Mivel csak a pickek mennek lcs-ből így nem tudják, mikor mit csináljanak. Nem mindenki néz profikat. Vannak akik csak ütnek és ütnek, azt se tudják kit és miért de mégis bevállik.
A brand adc-t nem láttam, hogy írtad. Azt hittem suppnak írtad. Félre olvastam, bocsi. -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Beni97 #43622 üzenetére
Szerintem aki brandet pickel adcnek, és 20. percnél 17farmja van 20halállal annak nem rossz napja van. Ha pedig feedel az ember (mindenkivel megesik) fogja magát, lebandukol egy másik lanre és segít betolni a lanet, vagy killt szerezni. Legalább a másik lane jól fog állni, kapsz rendesen xpt és ha proxyzol h beverhessék a tornyot goldot (meg ugye esetleg a másik lane fed lesz) akkor már is konpenzáltad a feedet. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
Kis tapasztalat megosztás
Hátha okul, tanul vagy csak szívesen olvasgat ilyen sztorikat
2015 Szeptemberében kezdtem az akkori lakótársam beszélt rá.(Ő 3 éve lolozott akkor). Mindig ki akartam próbálni de úgy voltam vele most megint egy új játék egy halom tanulnivaló meg már 5-6 éve futott már. Az első hős amit kipróbáltam Malphite volt. Nagy tudásommal Ultival farmoltam. Utána saját ACC és elkezdtem botok ellen. 1-2 nap múlva megnéztem egy LOL-os videót melyben Huni épp Hecarimozott. Megtetszett a Champ megvettem és vele mentem fel 30-ra. Nem bírtam várni 10 besorolót lementem azonnal melyből 8 Win - 2 Loss után Silver I-be dobott. Valamilyen csoda folytán felmentem Gold 4-ig és visszaestem Silver 3-ba(ezzel zártam S5-öt). Ezután nagyon sok normál meccset mentem (kb 600-at 2 hónap alatt). Jött egy Fun ötlet, hogy csinálok egy Smurf karit, a cél sok normál win volt nagyon kevés Loss-szal. 15 - 2 ben voltam Smurf karival és azt vettem észre, hogy egyre nehezebb dolgom van. Rito dobta ellenem a Smurfösöket ezerrel
Végül mire 30 lettem 68 Winem lett 41 Loss-szal. És amit feljebb írtam ranked tekintetében na igen az a helyzet most. Amúgy Level 25-26 környékén már átlagos volt enemybe meg saját Teambe a platos és diamondos playerek.Batai15 te mit csinálnál egy Pantheonnal Boton ha ő lenne az ADC te meg a Support és 9 percnél lenne 4 farmja? Amikor kicsit normálisabb a csapat semmi gondom nincsen.
Az Acclopó oldalakról kicsit. RP aranyárban megy... Aki feltölti az rögtön el is költi Skinre vagy amit akar... Még ha nem is , senki nem tart több ezer RP-t egy accounton. Ha felhasználónevet és jelszót viszik kikér az ember újat. Ha E-mailt is viszik a Support néhány kérdés után visszaszolgáltatja neked. Szóval ez nem egy WoW vagy Metin ahol belépnek leveszik a kardod és kezdheted előröl.
Az account eladó oldalak igen valöszínüleg Botok húzzák fel. De pl.: Lolskinshop az érdekesen nyomja
Olyan Accot is árult melyen 650 Skin volt egy halom ritka skinnel + 1 millió RP
Azt hogy ?
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz
CraBByzzz #43621 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy mindenkinek lehetnek rossz meccsei vagy jobb az ellenfél. De még az is előfordul, hogy egy plat/diamond játszik haverja silveres acc-ján. Én is szoktam feedelni. Tegnap 0/6/1 aztán 3/4/4 yasuo-val. Mondanom se kell, hogy lose és miattam ment el. Pedig én 1 fölötti k/d/a-val jövök ki szinte minden meccsen, de jönnek az ilyen meccsek is egyszer csak. Ami nem is baj, mert rájövök, hogy még van mit fejlesztenem magamon és tudom, hogy hibázhatok.
És tudom, hogy idegesítenek a feederek, de a káromkodást ennyire ne írogassunk.
[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
Az érzés amikor 20 baszott percet vársz arra, hogy a bot brand adc-d úgy feedelje a szarba gravest, h 10 percben már 10killje van, a brandnek meg 20. percre van 14 (!!!) farmja (természetesen keystone masteries nincs, minek az) és a poppy midre, felbecsülhetetlen. Lvl 30 vagyok, silver 3-as s5ben. Már nem azért, de miért van az, hogy még mindig ilyen kezdőket dob be??? Húzok haverommal accot, ott nincsenek ekkora világi nyomorékok, pedig az a szint ami ott van gyakorlatilag lófasz. És mondja már el nekem valaki, mi a szarért kell 20percet várni egy meccsre? Éppen van 1 órája az embernek a meccsre, erre 15percig be se dob. Persze utána megy a mid or feed amikor ez a szar rendszer direkt erre lett kitalálva, hogy oda mennj ahova akarsz. Nem nem ő midre akar menni, mert milyen fancy szkinje van erre meg arra. Aztán a szkill meg sehol. Ha meg megkérdezem, hogy miért jelöli be azt a rolet, amit nem tud akkor meg még engem akar reportolni h basztatom... Aztán ezt eljátszák 3x, mert mindig vannak ilyen nyomorékok. Max ha szerencséd van, akkor le tudod bannolni a hihetetlen champeket elképzelhetetlen roleokon. Eddig a legjobb a yorick adc, katarina support és zed adc... Hihetetlen, hogy nem tud max. 5perc alatt 5 embert összerakni hasonló mmr-el (nem tudom ez az mmr rendszer vagy mi mennyire működik sima draftban). Az ember agyát bassza fel ez a sok élettelen.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 3/22 - 3/25
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
hugi0
őstag
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
laci12234
tag
Sziasztok vagy egy olyan problémám hogy ma még játszottam ezzel a játékkal semmi baj nem volt kiléptem de vissza már nem tudtam mindig hibát jelzet letöröltem vissza raktam most meg azt irja hogy http server leblokkolva internet van meg minden mi lehet a baj ?? :/
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bowser #43608 üzenetére
Csak a farmolásrol szol minden toppon ?
Amikor én megyek toppra ott lvl2, max lvl3 first blood, vagy ö vagy én
Pedig sokszor tankot viszek. Kb silver ligától szerintem toppon is kulcs szerepet kap a trade, és folyton megy az adok-kapok lane dominanciáért. Na meg sok a 2v2 (néha 1v2..) a gankek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Mottie #43614 üzenetére
Az a jó, amikor az elején pár jó playel killt szerzel, pl. Tower diveolnak azt morgana Q betalál low lvl-en gyilkos és minden lane jól áll, akkor lehet apra építeni. Pl morganával ált. kiépíten a supp itemet, és ha még nem látom h szar az enemy akár egy zeket is, azt veszek rabadont, zhonyát (morganára elengedhetetlen) azt odabasz a 900sebzésű morgana Q. Vagy blitzel kb. tele vagyok ks-sel, a passzív miatt sok adc sírt már, de volt h úgy szólóztam az aatroxot h csak nézet
Bár ha nem akasz sok reportot meg h az adc gyenge legyen, inkább ne lopd xdd
-
Mottie
őstag
Egyebkent sincs jobb erzes, mint amikor supportkent terrorizalod az ellent.. En nagyon elvezem...
*Foleg, hogy meg goldban sem tudja a jatekosok nagy resze, hogy NEM maradunk 200 HP-val laneben Zyra ellen. Foleg ha nem tudjuk dodgeolni az E-t..
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
batai15
félisten
biztos bennem van a hiba hogy supportként is tudok akkor érvényesülni..
És előre jutni.
Noob voltam, amig el nem kezdtem suppolni, semmi nem ment előtte.
én meg azt mondom próbálgassa, normalon sokat úgy sem veszt, és lehet pont a supp fog feküdni neki.[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
válasz
Bowser #43605 üzenetére
Ha nyerni akarsz hagyd a supportot, semmi értelme ilyen elo-n, pont az emlitett példak miatt.
Jungel a legegyszerűbb, az összes lanet meg tudod nyerni. (diana, yi, xin, noc ezekkel lehet snowballozni.)
Olyan champeket kell jatszani amiknek nem szükséges jó csapattárs vagy bármilyen csapatmunka hogy hasznosak tudjanak lenni. El kell felejteni a csapattársakat. Aki arra vár h majd jól teljesitenek és nyer az sose kerül feljebb.
-
Dzsolo
senior tag
-
Yodamest
veterán
válasz
Bowser #43608 üzenetére
Jah, csak TOP állandóan busy, mindig megy a top or feed szóval ott nem fog tudni túl sokszor játszani. Én az elején azt csináltam, hogy megvettem az összes 450-be kerülő champet, Nagyon erősek vannak közöttük és igazából nem vesztesz velük semmit, minden posztra lesz egy hősöd amit vihetsz. Én biztos nem egy drágát vennék abból a kevés lovettámból.
-
Bowser
aktív tag
válasz
Dzsolo #43606 üzenetére
Volit tudod vinni Supportnak, Topra és ritkábban mivel most kezdted Jungelba. Ha rám hallgatsz olyan hőst veszel ami TOP-ra megfelelő. Az egyik legnyugodtabb Lane earlyben csak a farmolásról szól minden. Aztán kóstolj bele midbe és botba.
Voli jó választás!
-
kenwood
veterán
válasz
Dzsolo #43606 üzenetére
Ne igy vegyel host,nagyon sok csalodas fog erni.
Mindg olyan host erdemes megvenni,aki ingyenes az adott heten,es tobb jatek utan is ugy erzed,hogy tetszik.
Miert vennel zsakbamacska championt,ha ki is lehet probalni oket?
jo ideje nem volt ingyenes voli,szerintem hamarosan (lehet,hogy holnap) az lesz.[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot nem rég, azt szeretném kérdezni 4800 ért melyik a legjobb hős? Volibear esetleg?
-
Bowser
aktív tag
Na eddig 7 ranked meccset mentem le a besorolóból. 3 Win 4 Loose. Csak supportot mentem (Janna és Brand). Tapasztalat: Van az Unranked ADC aki baromi jól farmol, tudja mit csinál , nagyon jól pozícionál és a farmja is kiemelkedő.
És van a Goldkeretes player aki keménynek hiszi magát úgy kezdi a meccset , hogy beír: "Brand Support useless why pick". Na ez az ADC állandóan "öngyilkos" játékot játszott a farmja gyenge volt, és nem ismeri az enemy képességeit (pl Morgana Q). Megjegyzem Janna , Braum, Sorakával szoktam menni de ha látom, hogy nincs AP az enemybe akkor Brandet hozok(mert nagyon nincs ilyenekre szükség annyira mint mondjuk Vezérzászló vagy Iron Solari). Soha semelyik meccsen senkinek nem volt baja a Brand Supporttal, sőt botot 90%-ban mindig leagresszívoskodtuk sikeresen.Utolsó két meccs betett: Elsőnek Supportot jelöltem, másodiknak midet. Midre dobott be, lanemet nyertem de: két jungeles volt Shaco és Evelyn egyszerre mentek a jungelba. Fiora ADC supp nélkül. Persze kikaptunk .
Másik meccs: Fdani2002! Te jó ég! ADC pantheon + feedelt is. Slusszpoén: 9. Percben 4 farmja volt.
Ez amúgy új divat lett bronzban meg silverben, hogy LCS playerek neveit adjuk magunknak? Meg megnéznek egy LCS meccset és azt hiszi tud játszani?
Az utolsó 3 besoroló meccsemtől már előre félek
Mi jöhet még ezután? Soraka top?Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Yodamest
veterán
válasz
Beni97 #43603 üzenetére
Jah és elég könnyű a build is hozzá, nem nagyon kell agyalni a lényeg, hogy minden item adjon rahedli sok HP-t.
Én így szoktam: (support itemet a végén eladom)
1. armoros cipő
2. naptűz köpeny
3. szellemarc
4. jégkalapács
5. holtak vértje
6. vagy a másik 500HP-t és 70MR-t adó item vagy ha feedelt az AA champ, akkor tüskevért.Jégkalapácsot én nagyon szeretem használni minden ilyen off-tank karakteren, mert így egyszer elkapok valakit, akkor az nehezen szabadul, a csapat is utolérheti és rekt. Tahm-nál a felfalás miatt pláne jó, mert így nem szökhet meg a 3 jelzőm elől. Poppyn is nagyon jó item, mert AA, aztán nem tud kiszaladni a Q hatóköréből így az 2X tud sebezni.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Érdekes, de tegnap ahogy beírtam ide ezt a sorozatos vereség, tré csapatok dolgot, utána egyből mentem 3 wint zsinórban és baromi jó kis meccsek voltak! Szóval valamilyen szinten vissza kell vonnom a dolgot, mert valóban lehet jókat is játszani, jó csapatokkal ha a sors is úgy kívánja.
A nincs középút dolgot én nem éltem még meg annyira, mert persze van amikor már 5 perc után egyértelmű, hogy itt nincs esély, de nálam elég sok ilyen 40-50 perces meccs szokott lenni, főleg a győzelmek. Fú amikor egy nagy teamfight dönti el az egészet és már mindenki full builden van az felbecsülhetetlen.
Tahm Kench ilyen szempontból nagyon jó supp, nálam ő a favorit, mert endgameban simán carryzem vele a meccset. Mélységi merülés az enemy csapata mögé, ADC megevése aztán a csapatközt szépcsapás ááá nagyon adja. És olyan damage van a passzívjából, hogy nincs az az 1v1 aki az ellenfelem lehetne. Egyedül legutóbb Olaf volt olyan, hogy még nálam is tankosabb volt és visszahealelte magát... vele nem tudtam mit kezdeni, de bárki másnak élből nekimegyek és megeszem.
Sőt ha sok az AA, veszek végső itemnek egy tüskevértet és megölik magukat. Nem egyszer mentett már meg, ADC nem tudta mitől sebződik, de addig lőtt amíg belehalt
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest