Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Drizzt #21839 üzenetére
Mindenesetre bar az utobbi evekben nem terveztem komolyan Magyarorszag elhagyasat, de most megis erdemesnek erzem meggondolni ujra. Bar egyedul kabe Kanadat tudnam elkepzelni celpontnak.
Nekem Ausztria, vagy Spanyolország bejön... vagy ha már nagyot ugrunk, akkor Alaszka.#21841 Oppenheimer
Az utóbbi években tömegével vettek Mo-on lakást az oroszok, ez elmaradhat.
Gázeladás az oroszoknak is érdeke, nincs más jelentős exportcikkük a fosszilis energiahordozókon kívül... és kell nekik is a kemény valuta.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Oppenheimer
nagyúr
Ha oroszorszagot lekapcsoljak a swiftrol, akkor se lesz semmi, jelentektelen sulyuk van a vilaggazdasagban. A magyar lakasarakra 0 hatasa lesz az orosz konfliktusnak.
Ha europa megszivatja magat es nem vesz gazt, energia- es futeshiany lesz, na akkor a szigeteletlen lakasok araban ennek lesz nyoma. De remeljuk vesznek gazt...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
veterán
Persze, tudom nem all az EU fegyveres haboruban Oroszorszaggal, de ennek az eselye sem zarhato mar ki sajnos.
De, kizárható. Ukrajna 7+ éve háborúban áll Oroszországgal. Mármint az Ukránok szerint.De gazdasagilag teljes haboru jon a kelet es nyugat kozott, az viszont 100%.
Hát persze. Mint 2014-ben a Krím annektálása után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest