Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenly
tag
válasz Ezekiell #18193 üzenetére
Nem olvastam Csabroncka cikkét, de én tavaly Novemberben végtörlesztettem és ugye a márciustól a móratórium időszaka alatti kamatot is bevasalták kőkeményen Hiába panaszkezeltem csak 1 hónapot vesztettem és plusz egy havi esedékes kamatot felszámoltak.
Régebben olvastam h rosszabb ha nem fizetsz összességében ha simán ugye futamidőn tartaná valaki a hitelét.
Ez most se rád se rám nem igaz mert végtörlesztünk.
NADE leírom h miért fogsz rosszbbul járni a moratóriummal. A kamatot bevasalják vagyis azt hihetnénk akkor pont ugyanott vagy. De a végtörl. díja a tőke bizonyos százaléka sok esetben. Az meg ugye a mor. miatt nem csökkent egy dekát sem.
Remélem érthető.
Szóljon ha valaki móratórium alatti végtörlesztésnél nem fizette meg a kamatot mert kíváncsi lennék h sikerült elérni...
Addig urban legend... -
Csabroncka
addikt
válasz Ezekiell #18193 üzenetére
Hitellel bekerülsz a KHR listára, csak nem mindegy, hogy + vagy - adósként vagy fent! Egyébként elírtam, 1 évig őrződik meg!
A te eseted a tipikus példája annak, hogy elhitted, hogy át lehet baszni a bankokat vagy az államot!
Nekem is jobban megérte volna MÁP+-ba pakolni a törlesztőm, de nem tettem - gondolván arra az örökérvényű mondatomra, hogy az állam és a bank mindig jól jár!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest