Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Tomi0703 #22650 üzenetére

    Lehet kesobb igazolni, de csak a penz megkapasa utan 90 napig, ha felujitas. Igen, muxik h kesobb celt valtasz, de erre az esetre - ha jol ertem, a kolcsont nem kered? - nem biztos h celszeru. A celingatlan hrsz-a megvan, azzal kuldheted a felmondast [nalad az inkabb kiutalas ujrainditasa] h ketyegjenek a napok [k draga am a gyorsitott... de az is akkortol ketyeg, neten kuldve bekuldesi pecset szamit, papiron amikor postabontas utan erkeztetik-iktatjak], a tobbi elvileg mehet a penz kiutalasaig [szerzodes, beleirva a funda szama, ha tobb van akkor mindegyik, ha 1 lesz csak tulaj mas a felhasznalo, az kulon nyomtatvany].
    De amugy en nem mindenben vagyok naprakesz, 411-81-81 a hivatalos ha eljarasrendrol van szo.
    A 180 nap akkor van, ha me'g 3 ho kiutalasu, meg tudod finanszirozni, adasveteli a felmondas utani es benne van h xy ltp szerzodesben levo z Ft terhere, te kifizeted es mikor lejar a felmondas neked utaljak [ez nemstandard megoldas, ugyhogy csak ha van idegzeted vegigadminisztralni]. Mondjuk akkor az igazolas elobb lesz meg mint a penz.
    Az viszont eleve normalis, h kiutalasi ido alatt nincs meg h melyik ingatlan lesz, ott a helye az ingatlan adatainak, de anelkul is bekuldhetonek kene lennie.
    Sztem 411-81-81 segit, h felmondas-e v uj kiutalas, inkabb utobbi. Ami most me'g jol jon ki h ho vege van, bar a gyorsitott az ugyis naptari napban szamoltnak remlik, ha muszaj.

Új hozzászólás Aktív témák