Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tisztán látni a konzolok mai világában. Jelenleg egy Teljesen átlagos 4Ks TV-m van, nem is tud nagy FPS-t nem is játékra van kihegyezve, én szeretem. Jelenleg egy XBOX 360-t nyúzok.
Ezt az XBOX-t is ~2011-2012 környékén vásároltam, tehát termékciklus végén. Nem vagyok nagy játékos egyáltalán, multizni sem multizok. Jelenleg az XBOX-ot évente 5-6 hétvégén bekapcsoljuk barátnőmmel, és elvagyunk COD-dal, London 2012 olympics-szal és Red Dead Redemption, Tropico és GTA kombóval.Az egyetlen dolog ami miatt elgondolkoztam egy 'újabb' konzolon, az az, hogy az elmúlt 5 évben nem jöttek már ki játékok, és vagy mondjuk 5-10 játék, amit a következő 5 évben szeretnénk játszani. Nem várok nagy névre egyáltalán. Engem az érdekelne, hogy ilyen minimális igények mellett szerintetek melyik megoldás lenne pénzügyileg legolcsóbb?
Az alábbi opciók jutnak eszembe:
1,Xbox Series S + 5-10 játék - Az se baj ha xbox one-re írt játékot futtatok
2,Használt Xbox One (melyik verzió?) + használtan játékok
3,Használt PS4 + használtan játékok.Sajnos nem vagyok képbe, hogy mi mennyibe kerül, havi előfizetési díjakkal se vagyok tisztába. Mit gondoltok melyik lenne a legolcsóbb, és a legjobb a következő 5 évre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest