Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Ma nem pecázok,viszont szombaton indulok. Hideget írnak.Kellene vennem valami thermo cuccot. Vélemények, tapasztalatok?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
iceQ!
addikt
Köszi, remélem nem sok törpe lesz. Csípőst tényleg nem szereti ez a kis rohadék?
Bat ha fogunk belőle vagy 30 darabot abból jó harcsa paprikás lehetne.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jjohn
aktív tag
válasz diablo1984 #74195 üzenetére
Igen láttam, durva lesz, valóban nem most fognak teljes erőből kajálni. Itt nálunk a Duna is visszahűlt 6°C-ra.Ha jól láttam 13.-tól várható hogy jobb idő legyen.
Emlékszem 2 éve volt mikor február 22-én kint ültem, de gében kívül nem fogtam mást.[ Szerkesztve ]
-
B.i.L
senior tag
Mindenki pecázni van ?
még engedélyem sincs - se időm,és hideg is van[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
Zoli bácsi
őstag
Na..Azt hittem elírás, de nem, tényleg van Okuma INC-ből 8000-es méret is: [link]
Azt hittem először, a régi test, nagyobb dobbal. De Okuma honlapján megnézve úgy tűnik az orsó teste is nagyobb. Fék is más, nagyobb a fékerő: [link]
Igazából a hatezres méret inkább erősebb feeder, vagy rövidebb bojlis botra passzolt.
Ez már egy "valódi" bojlis orsó.... -
horcsog
tag
-
horcsog
tag
válasz hermanyi #74184 üzenetére
7 kilós, az gyönyörű példány. Évente változó mire mennyit horgászom. Melyik módszer köt le jobban ez változó . Van olyan év mikor alig békéshalazom, van amikor sokat. De az utóbbi években leginkább a harcsázás érdekel. Süllőre pergetni, mártogatni szintén megunhatatlan műfaj a számomra.
Próbáld ki egyszer a harcsázást abban benne van a keszegezés is amíg csalihalat fogsz. Legjobb peca , lehet pergetni, kuttyogatni, úszózni , stupekezni, fenekezni és a fene tudja még hogyan horgászni rá.
[ Szerkesztve ]
-
B.i.L
senior tag
Beszámoló :2020 nyári hőség hétköznap, kimentem,kevesen voltak,szinte alig,büfé,jegyvásárlás ok.
Kis pavilon fából,ilyen beülős fajta,nagyon kafa,part nem túl meredeken,2 bot bent.
Folyamatosan volt kapás,törpe,keszeg,és potyeszek felváltva jöttek,maradt 1 bot…hányingerig fogtam magam 5 óra alatt. Hazavittem 4 db törpét,gasztróba.Szerintem okés a hely. Most nem tudom mi a helyzet.Horgászni mentem...B.i.L
-
hermanyi
addikt
válasz horcsog #74181 üzenetére
Ez 7 kiló környékén volt . Én nem rablohalazok , nem is szeretnék mert inkább 1-2 műfajt űzzek de azt elfogadható szinten tudjam művelni . Nem szeretnék minden szakágba belekapni ,mert ,szerintem az nem jó. Elveszi az egyiktől a másik az időt
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
smokiii1
aktív tag
válasz everest140 #74164 üzenetére
Nem a busával keverted? Én az elején kevertem őket, aztán akkor tanultam meg melyik-melyik mikor láttam a Haldorádós busa horgászatáról szóló videókat. Bár a busa meg csak planktonokat eszik ha jól tudom, abból még nem eszik meg olyan sokat.
-
horcsog
tag
válasz hermanyi #74178 üzenetére
Brutál ez a csuka, volt vagy 5 kiló legalább vagy több? Ahogy néz azzal a gyilkos szemével félelmetes egy hal szerintem. Az egész külseje ijesztő hozzá az a fej, és szem és a fogai. Ijesztő szó szerint ahogy kinéz az egész hal a számomra. Főleg ami már legalább 2-3 kilós , bele se akarok gondolni , hogy nézhet ki egy 10 kilós példány, lehet kézzel kivenni nem nagyon akarnám.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz @mriya@ #74080 üzenetére
Héten voltam pontyozni , és kapás nélkül megúsztam. Túl nagy arc volt, hogy könnyű ez a pontyozás most nálunk. Oda ültem ahol legutóbb 2 -t fogtam, 3-4 órán át mozdítás se volt. Lehet az éjszakai fagyok kicsit áthűtötték ott a pályát. Vagy a csali volt rossz.
Viszont a csukák ívnak már , nagyot nem láttam , de ilyen kiló körüliekből vagy 10 darabot azon az egyetlen helyen ahol ültem.
4Grider: Velencei tóban úgy emlékszem hamar leálltak az amurral a nádast elkezdte szétkapni és még régen letiltották ott amikor az országban még nagyban ment a telepítése. Dunán próbáld meg ha jársz oda amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz andrew911 #74176 üzenetére
Köszi, nekünk már van foglalt hely szerencsére. Láttam ,hogy lehet foglalni ,így meg is tettem. Biztos ami biztos. Kiderül majd. Én azért be fogok vetnoi mindent, és veszek egy fél kiló pinkit is a biztonság kedvéért + pellet, etetőanyag és egyéb csalik a horogra.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Keve Horgászparkban volt már valaki? 14-én ide megyünk el haverral, mivel ez neki is kedvező távolságra van, s nekem is. Olvasgattam Google + FB-os értékeléseket is, de pl.: FB-os nem releváns, mivel csak az oldal üzemeltetője tesz ki posztokat. Volt már innen valaki a tavon? Amit így látok, hogy van benne hal gazdagon, viszont törpeharcsa is megtalálható a ponty mellett.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz 4Grider #74170 üzenetére
Nekem nagyon ízlik. Kis szalonnával, foghagymával megtűzdelem, köré rakok krumplit, paprikát, hagymát. Só, bors, lefóliázom és mehet a sütőbe. 1 nap alatt elfogy.
-
iceQ!
addikt
Ha halat kell zabálni akkor süllő és csuka a legjobb számomra, pontyot annyira nem szeretem. Kárász meg ropogósra sütve a legjobb. Karácsonykor kifejezetten szeretem a tepsis csukát (szerencsére már többször sikerült az ünnepi asztalra rakni)
-
jjohn
aktív tag
válasz 4Grider #74161 üzenetére
Igaz a pontyól több van, a horgászok jobban szeretik fogni, a halgazdaságok erre álltak, meg a bolti kereslet miatt. Igaz már rég volt mikor hallottam, hogy nálunk a pontyok nem nagyom ívnak le a természetes helyükön.
Jó példa és öröm volt amikor a Tihanyi-belső tavon először leívtak a pontyok meg sem merem írni mikor (1996-98 környéke), azóta nem tudom hogy mi a szitu. Egy biztos az azt követő horgász versenyen nagyon sokat lehetett fogni szegényekből.
A pontyokat jobban szeretik az emberek fogyasztani, pedig egy sült süllő, vagy csuka még finomabb.
Amikor még tavi hohó révén fogtam a nagy amurokat, istenemre mondom sokkal jobb ízű volt mint a potyek, olyan szeletet lehetett vágni belőle mint egy karaj.Bocs a kisebb kitérőért!
-
saen
veterán
válasz everest140 #74164 üzenetére
Az amur nem invazív faj, hanem idegenhonos. A kettőt ne keverjük.
-
everest140
tag
-
jjohn
aktív tag
válasz 4Grider #74156 üzenetére
Mondjuk érdekes lesz, hisz vadvízen nem nagyon van beleszólása az ívásba, hogy a halak merre menjenek, hogy legyenek megtartva. Én azt gondolom megint a pénz motivál itt is, nem értünk vannak az 1000 %.
Ahogy írtam én mindent megértek, több lett a hohó kevesebb a hal. De néha túlzásokat érzek.
"Azt mondja a 40 cm feletti dévérben sok ikra van amit lerak, mikor nem volt tilalma sok nagyban benn volt az ikra még jóval később is. -
jjohn
aktív tag
válasz 4Grider #74155 üzenetére
Okés. Azt gondoltam, csak nálunk a nagy Dunán és egyéb folyókon lett ez, amióta egy okos halgazdálkodási előadó lett. Ő fenyegette meg az egyesületet ha nem tetszik valami megszüntetteti az egyesületet mert nincs saját vize. Bezzeg máshol a Dunán a nagy amurt nem lehet visszaengedni. itt meg kötelező.
-
andrew911
tag
válasz 4Grider #74151 üzenetére
"Nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen a halgazdálkodásra jogosult, illetve horgászatra
hasznosított haltermelési létesítményen az üzemeltető a helyi horgászrendben
engedélyezheti legfeljebb három – egyenként egy darab egyágú horoggal felszerelt –
horgászkészség használatát."[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz galervin93 #74130 üzenetére
Magyarországon melyik jogszabály teszi lehetővé a 3 botos horgászatot?
-
ooloo
őstag
válasz galervin93 #74142 üzenetére
Szép kárász .... gratulálok !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Zoli bácsi
őstag
Semmi meglepő ebben az időjárásban, sajnos szinte már minden év ilyen.
Lopva tudom megcsinálni a lemosó permetezést, ki kell lesni, mikor nem fúj a szél.
Komoly fagyok vannak éjjel, van a kertben egy régi, öntöttvas kád, palántákat öntözök belőle nyáron.....Nem lett leengedve a víz belőle. Tegnap kb 10 centis jég volt a tetején..... Talán egész télen nem volt ennyire befagyva.
Tuti több fagyos éjszaka lesz márciusban, mint januárban volt....
Ezután jön egy szeszélyes április, hajnali fagyokkal, hózáporral, széllel, hideggel.....1-1 nap tavasszal.
Egy esős május, átlagnál hűsebb, esős. Aztán május végén egyik nap télikabát eltesz, rövidgatya elővesz.....
Mondom, hogy szeretném ha nem lenne igazam. De ha tippelnem kellene, ezt tippelném. -
galervin93
addikt
válasz BlackmMmDog #74147 üzenetére
Most miért, a hosszúra nyúlt ősz után végre itt a tél.
Amúgy meg ja, elmehetne a búsba. Mezőgazdaság is nagyon örül neki gondolom, a szárazság külön plusz faktor, szóval csodás...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BlackmMmDog
aktív tag
Időjárás nem kedvez a horgászatnak.
-
BogyóBP
addikt
Jól láttam hogy az egyik orsómárkát amit kérésre a megvételkor ki is hézagolnak úgy csinálják hogyha szorul a hézagoló akkor nem csavarják be teljesen az összes csavart? csak pl 4 ből 3 at. Legalábbis a videón ezt lehetett látni. Az emlitett videó: [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
sasa311
veterán
Etetni kizárólag előáztatott szemes takarmánnyal, élő csalival, valamint a nálunk vásárolható pelletekkel lehet.
Nem írja sehol, hogy náluk kellene venni. Szemeset nem is tudsz venni náluk (csak búzát és csemegét), elobol pedig csak csontijuk van. Egyedül a pelletre, de az pongyola megfogalmazás. Ahogy írtam csak aqua uni pellettel lehet pecazni, ők meg jóval olcsóbban adják, mint a bolti ár, ergo butaság lenne máshonnan vinni. De nem is fog érte szólni senki, ha ellenoriznek csak azt nézik mivel etetsz, kutya nem fogja kérdezni honnan van.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
galervin93
addikt
Ezeröté' király volt, kétezer simán belefért volna a "jut is, marad is" elven, de a kétezerötöt feldughajták maguknak! Egy bottal, nettó 3.5 óra peca idővel.
Na mindegy, azért ma még megejtettem egy gyors pecát...
Jöttek a keszegek, kárászok (a képen a bandanagy, jó 80-90 deka), és egy pisztráng.
Meg egy rövid vidi azoknak, akik már megőrülnek egy kapásért.szerk.: ja és feltaláltam a meleg vizet. Ilyen intenzív tavakon keszeg-kárászra egészen jól működik az apró szemű, édes hideg vízi kaja (Itt most valami ET kaja, meg nem mondom melyik), hozzá max 1/3 rész valami büdös method kaja (Motaba krilles kaja volt a boltban), kevés angolmorzsa, meg egy fél deci aqua, tényleg csak jelzés értékkel. Édes is, büdös is, sok "laktató" nincs benne, de a morzsa látványos, és az aprónép is szereti.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
sasa311
veterán
válasz hermanyi #74139 üzenetére
Bakker, ilyen veszélyes manőverre nem számítottam
Az lehet egy jó megoldás akkor, hogy mondjuk egy erősebb főzsinór (pl. 20-as) mellett váltogatja az ember akadós helyen a vékonyabb 16-14 előkéket?iceQ!
Alig van szabály az ordason. Nézz körül pár délegyházi tavon és tényleg magadhoz fogsz nyúlni
Kaját természetesen vihetsz, nem is tudom hol olvastál ilyet, hogy nem. Viszont etetni CSAK Aqua pellettel vagy maggal (búza, kukorica) lehet. Aquát meg nem éri meg oda vinni, mert sokkal olcsóbban adják helyben kimérve, mint amennyiért meg tudnád venni.[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz sasa311 #74136 üzenetére
Simán hátra tolod a botot , Topsetnél bontasz. A toppot is tolod hátra ügyelve ,hogy a hegye a víz alat legyen . Mikor az is elfogyott és még nem szakadt ( Jó minőségű guminál) komolyabb előkénél el fogod érni a gumit. Na akkor elfordulsz szemed becsukod és húzod kifelé. Amikór kiakad ,szakad. Akkor gyors ima ,hogy az úszó ugye egyben marad és azonnal engeded vissza a gumit amit kihúztál. Az úszó antennája simán átszúrja a kezed ha eltalál és mázlista típus vagy . Gyakorlati tapasztalat kell neki bő egy hét ,hogy meggyógyuljon
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
Hátratolod a botot úgy, hogy a gumit elérd kézzel. Ha ez megvan, akkor kézzel húzod a gumit addig, amíg nem szakad valami. Egy dologra figyelj, mihelyst érzed, hogy lazul a gumi, abban a pillanatban fordulj el és engedd el a gumit, mert a visszacsapódó szerelék csúnya dolgokat képes művelni. Amúgy ilyenkor lepődik meg az ember, hogy egy 16-os előke is mennyit bír, és, hogy a gumi mekkorát is képes nyúlni.
-
iceQ!
addikt
Olvasom a házirendet az ordasnál....hát felejtős
20G-os method kosár? És nem vihetem az etetőanyagom? Chhh
-
sasa311
veterán
Szinte mindenhol emeletek. Ordas is 2500 lett illetve a 700-as pelletet 900-ra emelték.
Más:
Rutin rókáknak biztosan béna kérdés, de ha rakóval elakadsz akkor mit csinálsz? Hogyan téped be?WarninShotZ:
3000 volt úgy emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
WarninShotZ
tag
A békés halas sportjegy 2500 volt 3000 volt?
andrew911 szerintem hétvégén fixen tömeg van itt is.. Hétköznap jó szokott lenni.
SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
balou84
csendes tag
Halcatraznál holnaptól 3 napig -15% akció lesz.
Kupon: HF15
Minimum rendelés: 14990,-Ft -
andrew911
tag
Én kifizetném a prémium felárat is, ha mondjuk lenne egy tó a közelben, ahol nem kell hétvégén reggel 6-kor sorbaállni, hogy legyen helyed. Nekem mondjuk mindegy, csak a kisfiamat hagynám inkább aludni a hétvégén.
-
iceQ!
addikt
Én lehet kinézek hétvégén. 2500Ft/4 óra? Jó sok
-
galervin93
addikt
válasz cool13 #74129 üzenetére
Egy forró kád vízben fekszek, aztán megcsinálom a képeket, talán videó is lesz a délutáni pecáról, pill.
Addig is egy-két kellemetlen infó azoknak, akik járnak a gyáli Sós-tóra:
4 órás jegy15002500. Nem baj, annál előbb váltom ki az országost, aztán irány az RSD![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
cool13
őstag
Mi van veletek? Második napja nem írt senki. Mit olvassak?
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz Zoli bácsi #74127 üzenetére
Ali-s árakban már benne van az áfa, azért lett minden sokkal drágább.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz andrew911 #74125 üzenetére
Köszi, akkor nem veszek.
Alin nem is nézelődöm, mióta ez az ÁFA dolog életbe lépett. Utólsó amit nézegettem, az "Ultegra klón" Coonor orsó volt, de nem vettem, jobb is, tavaly nem is vettem elő bojlis botot. Vagyis vettem elő, de 3m-est. Rákerestem erre az orsóra, jól fölment, azt hiszem egy éve 55-ért ment..... [link] -
hermanyi
addikt
válasz PpenoO #74113 üzenetére
Használj Parádi Tőzeges agyagot Kissé büdös is és úgy fog mint az indigó . De a fekete földek már csak ilyenek . De még mindig a földes szunyi a legjobb ha szitál az eső . Van olyan felszerelt cuccom amit tavaly használtam erre és még nincs eltakarítva (nem merem kivenni a zsákból ) Simán egy szinű a bot nyele és az orsó . Az orsó tekerője meg kb fél cm el vastagabb mint gyárilag
-
andrew911
tag
válasz Zoli bácsi #74122 üzenetére
Az Aliexpress tele van ilyenekkel (quick release néven), de merítőhöz én sem használnám, csak buzzbarhoz vagy kapásjelzőhöz.
-
iceQ!
addikt
válasz Zoli bácsi #74122 üzenetére
Pecapláza olyan közel van hozzám, hogy szinte átlátok a boltra "Nem szeretek" bejárni, mivel mindig elkap a vásárlási láz, így inkább online adom le a rendelést és bemegyek a termékért. Ezt a széket vettem meg a múltkor, akcióban volt 25 ezer Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
válasz smokiii1 #74121 üzenetére
Ha nem sürgős, meg nincsenek nagy igényeid, figyeld a Pecapláza napi akcióját.
Féláron kifuttatnak típusokat, és szerintem ennyi pénzért rendben vannak. (5m-es Tevere, meg 6m-es Tanakám van így)
4-5m-est lehet venni olcsóbbat, nekem van 5m-es Nevis Nuovo. Ez még azért tartható, de 6m-est már komolyabbat kell venni, ami könnyebb.
Azért szeretem a Nevist mert mindent (is... ) kibír. Rendszeresen beakadtam vele, vagy szó szerint bevágtam a fejem fölött lévő ágak közé.
Ha azt mondanák, két fajta botot tarthatok meg, akkor feeder és bolo lenne az a kettő.
Más. Voltam horgászboltba. Néztem, vannak ilyen merítő nyél és fej közé szerelhető gyors csatlakozók. Majdnem vettem, de az eladó lebeszélt, Kamasaki volt a polcon, azt mondja nem hiszi hogy bírná, inkább kapásjelzőhöz való. [link] Használ valaki ilyesmit?
Érdemes beszerezni? -
smokiii1
aktív tag
válasz snefi2 #74111 üzenetére
Tavaly év vége felé én is gondolkodtam egy bolognai boton. Lehet idén tényleg beruházok rá. Igazából nekem csak arra kellene hogy kiváltsam vele a spiccbotot és ne legyen probléma ha esetleg beesik egy ponty tavon. Tudom hogy komolyabb spiccbotok elbírnak kisebb pontyokkal, de azért a pénzért már inkább bolognait vennék.
-
WarninShotZ
tag
A múltkori Guru Rig Boxos kommentemhez egy kis frissítés. Végül nem az lett, hanem a Mester előketartója, ránézésre jópofa, méretben meg majdnem mindenben megegyezik a guruéval, csak az ár más kb, illetve a guru 20 gombostűt ad, a mester csak 10et pl. Ja, bele huppantam a mester feeder foteljébe is a minap, stabilnak tűnik, illetve kényelmes nagyon. A karfa hiánya kicsit szokatlan volt, de tuti, hogy meg lehet szokni idővel. Jó lenne tudni, hogy kicsit felszerelve (feeder kar, oldaltálca) mennyire marad stabil. Ha esetleg van valakinek, jöhetnek róla infók.
SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
Grillo
őstag
Na, sikerült még februárban leadnom a naplót, remélem idén több lesz az alkalom, mint a tavalyi 9.
-
snefi2
csendes tag
Hello
7-8 meteres bolo-ot keresek /"tepos"/ pontyozashoz.
Esetleg valakinek van tapasztalata valami ilyen bottal?Snefi
[ Szerkesztve ]
-
-
szgzuri
tag
válasz Zoli bácsi #74098 üzenetére
Átérzem a helyzetet, én is így csinálom, és sokszor elrontom. Leginkább a fűzött kukoricás csalizáshoz használok fonott előkét, hosszúra hagyott hajszállal. Nyáron a törpék ellen próbálok így védekezni.
Amúgy a fűzött kukorica kibalanszírozására nekem nagyon bevált a Dovit flat-up terméke.
Wafters csalinál inkább monofil előkezsinórt használok, ott nincs ilyen macera. Monofilra a csalitüskét a Szabó Bence-féle csomóval kötöm, amikor a tüske egy kis hurokban szabadon mozog, és a horog fülén háromszor van átbújtatva a damil. -
hermanyi
addikt
válasz PpenoO #74106 üzenetére
Nekem az egész felszerelésem őrül meg attól amitől te . Én már elengedtem . Majd próbálj meg simán földes szúnyoggal ütemre pecázni és akkor megtudod ,hogy mi az isteni . Főleg ha szitál közben az eső na annak párja nincsen
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Én most fogok venni Nitril chef kesztyűt mert megőrülök a fekete földes keszeg kaja okozta köröm alatti piszoktól meg attól, hogy szivárványszínű a kezem egy horgászat után.
Biztos nem olyan tartós viszont jobban lehet érezni vele a dolgokat mint egy latex kesztyűben.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nincs olyan kesztyű ami vízálló, nem fázik benne a kezem és ugyanúgy tudok vele dobni is, csalizni, ergo nem síkesztyű Pergető kesztyűm van, de egyrészt át is ázik, másrészt nem tudok vele normálisan csinálni semmit, valami olyasmi kéne amit takarításhoz használnak gumikesztyűket, csak legyen meleg
Nagy vágyam lenne, hogy végre ne elgémberedett kézzel kelljen fagyos vízbe nyúlkálva horgásznomDe gondolom a vízállóság, vékonyság és melegség nem fér össze sehogy sem...
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Zoli bácsi #74098 üzenetére
"Ráhúzok egy kis szilikoncső darabot a zsinórra, leesik a tüskéig."
Na itt ezzel a lendülettel húzd is fel szilikonostul a horogra, egészen a szár tövéig, és utána a szabad zsinórvéggel folytathatod a horog megkötését.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest