Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz sasa311 #75998 üzenetére
Elhiszem.
Lekopogom nekem nem nagyon volt még gondom, bár én sem járok túl gyakran, azt is hétköznap, akkor csend és nyugalom van. Viszont ha csak pár órám van délelőtt, akkor kb. ez az egyetlen víz, ami szóba jöhet, minden más tök kiesik sajna.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
smokiii1
aktív tag
válasz jobbacsabba #75965 üzenetére
Én a helyedben kicsit változtatnék az arányokon és inkább orsóra költenék többet. Olcsóbb kategóriában Döme orsók egész jók, vagy pl én bojlis botra Okumát vettem 15 ezerért az nagyon jó vétel volt. Botot meg tényleg ki kellene találni hol használnátok a legtöbbet, milyen halra stb, de nevisnek állítólag tényleg jók az olcsó botjai.
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #75993 üzenetére
Én azért nem járok már oda (pedig közel van), mert az a társaság aki a közönség nagy részét alkotja... Valami kritikán aluli. Meg a togazda sem egy hímes tojás
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
jjohn
aktív tag
válasz golyós #75988 üzenetére
Hali!
Vidd be a decába, ha minden igaz tudják javíttatni, Nem tudom hogy a Hoffer nevű illető foglalkozik e ilyennel, ő az egyetlen magyarországi ilyen jótállási, meg javító szaki. Az összes cég hozzá küldi a bevizsgálandó termékeket, ha jól tudom, és javít is.[ Szerkesztve ]
-
KunEmber
senior tag
válasz golyós #75995 üzenetére
Igen! Én hirtelen ezt találtam neked, de a lényeg ugyan az.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #75986 üzenetére
Nem ismersz... Én nem vagyok válogatós.
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #75986 üzenetére
Trolololo. Amúgy én azt is utálom aki szereti a bojlisokat.
Volt ma kemény három órácskám, Gyál, Sós-tó meg pont útba esett. Matchbot, 6 millis Aqua folyamatosan lőve 10-11 méterre, horgon ugyanez szilikon karikában. Jó pár keszeg, kárász, egy jó 7-es nyurga testű potyesz, meg egy hasonszőrű tok. Elszórakoztam velük. Szomszéd sárgavégű-csipogós fél tizenkettőkor pakolt, hogy "már 9 óta semmi nincs, nem eszik a ponty"! Pont akkor szedtem ki a malacot. Mindig meglepődök, hogy a Gama 2260B milyen patent horog, pedig sok éve használom már. Egyetlen előkével, horoggal végighorgásztam a napot, pedig azért volt terhelve (18/20-ban toltam, szóval nem finomkodtam).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
golyós
addikt
Igen, Lepereg a víz róla, az oldalponyvához van leszúró, teljesen rendben van.
Érdemes az XL-t venni , árban megéri, 2 szék, 3 táska simán elfért, pedig nekem elnöki székem van Prologic daddy long chair.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
iceQ!
addikt
válasz golyós #75988 üzenetére
Ezt jó olvasni, én tegnap vettem egy ilyen szettet a hétvégére. Eső is lesz, szél is (remélem nem nagy). Pont jól fog jönni. Ezek szerint akkor te meg vagy vele elégedve 100%-ig?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Tegnap voltunk az essős időben horgászni, remek szolgálatot tett a Decathlonos Caperlan XL ernyő a cipzáros oldalponyvával.
Kapásra várva kiszúrtam, hogy van egy fél centis szakadás rajta.
Tudtok esetleg valami javitószettet ajánlani?
Semmi baja igazából, idáig 5x volt használatban talán 3 év alatt, de biztos van rá valami javitószett, ezért nem vennék újat.
Decathlon webshoban nem találtam.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
iceQ!
addikt
válasz @mriya@ #75983 üzenetére
Na vettem egyet, gyorsan átmentem a PecaPlázába.
Jaf Predator Gumírozott Merítő 2,80M 85Cm Fejjel
Ezzel biztos nem nyúlok mellé.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
20+-os halhoz kellene akkor egy merítő nekem. Mi az a méret amibe bele fér egy ilyen hal?
70x80-as fej már elég neki?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Ebbe a merítőbe szerintetek max.hány kilós pontyot tudok szákolni? Elméletileg nagy halas, de ez mit jelent? 10 kiló a max? (Én arra tippelem amúgy)
-
SODIMM
újonc
Szia,
Mi az idén kezdtünk a családdal komolyabban horgászni, itteni ajánlások alapján néztem botokat. Van egy Nevis Vanityt 360-as, egy Silstar Yokozuna RC10 360as és egy 300-as a gyereknek (10 éves)és egy CARP EXPERT ELITE FEEDER 360-as.
Azt kell hogy mondjam hogy a négy bot közül a két Silstarral a legjobb, legszórakoztatóbb a horgászat.
Főleg tavon horgászunk, oda bőven elég a dobósúlya a botoknak.
Orsóból ami nekem nagyon bejött, bár itt még nem láttam senkitől ajánlani az a [link] SILSTAR EXCLUSIVE LINE orsó. Az első komolyabb peca után rögtön rendeltem még egyet annyira megtetszett. :-) -
Atis45
aktív tag
válasz diablo1984 #75968 üzenetére
Nekem összehasonlítási alapom nincs, mert eddig csak ez a feeder bot volt a kezembe, de nagyon tetszik. Igaz picit szokni kell. Már pót spiccért járkálok, mert már egyet lerendeztem. Én is 360-ast akartam, de nem lehet kapni már csak a 390-est, de nagyon tetszik.
-
KunEmber
senior tag
Megtetszettek a feeder botok, de nem vagyok biztos benne, hogy mindenképpen ilyen botra van szükségünk.
Nyilván a fenekezés, úszózás, pergetés mind más műfaj és többnyire teljesen más felszerelést igényel. Ma talán a feeder (fenekezés) műfaj a legáltalánosabb, mert a legszélesebb körű felhasználással rendelkezik a csatornapecától a tavi disznók (pontyok) partrasegítéséig. Sajnos általános, mindenre jó bot nincs. Nekem 2 év alatt (első covid évben kaptam rá erre a drogra) lett 4 feederbotom és egy csomó irány még csak nem is érdekel.
Ki kellene gondolni, hogy legalább az első fél évben mit szeretnétek vele csinálni a legtöbbet: milyen távon? milyen vízen? (tó? csatorna? folyó? Balaton?) milyen halra? Ez alapján lehet megközelítő választ adni a kérdésedre.
Ökölszabályként el lehet mondani az általad választott árban, hogy alulról nézve az Eurostar botokkal el lehet kezdeni, a Nevis és by Döme termékcsaládból választva pedig nagyon nehéz rossz terméket venni. Ezek bőven beleférnek az árba.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #75966 üzenetére
Akkor otthon hagyom a gránátot.
-
Atis45
aktív tag
Én már régebb óta horgászok (igaz volt egy pár év szünet), de a feederezést az idén kezdtem. Én botot egy olcsóbbat vettem Zoli bácsi fórumtárs ajánlására (amit ezúton is köszönök), a keretedből 2 botot tudsz venni. Én ezt vettem: [link] Szerintem kezdő botnak bőven elég.
Orsót majd ajánlanak, mert én a régi orsókat raktam rá a botokra.[ Szerkesztve ]
-
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok a pecások körében, igazából tavaly kezdődött az egész, mert a gyerekeknek megtetszett a horgászat. Aztán nekem is...
Kaptunk egy barátomtól csomó régi botot (teleszkópos, spicc), merítőt, szákot, bordás kosarat, szóval csomó mindent, ezzel megy a peca. Most felmerült, hogy érdemes lenne új botot és orsót venni. Megtetszettek a feeder botok, de nem vagyok biztos benne, hogy mindenképpen ilyen botra van szükségünk.
Voltunk folyón, csatornán, holtágon, tavon, mikor merre járunk és mi van a közelünkben. Általában fenekezünk és úszózunk, de pergettünk is már, azzal ami van.
Azt látom, hogy minden módszernek megvannak a saját eszközei, de ez nagyon távoli, hogy mindenhez, mindegyikőnknek legyen botja...Szóval ezek után az a kérdésem, hogy milyen botot ajánlotok? (Egy dolog biztos, hogy a gyerek pecacuccok nem érdeklik a gyerekeket, 3 méteres és afeletti botokat használunk.)
Jelenleg egy botról és orsóról lenne szó, botra 20-25, orsóra 10-12 ezrest szánnék, de olyan legyen, amit nem növünk ki, csak meg tanulunk használni és sokáig jó társ marad.Köszönöm előre is tanácsokat.
Üdv,
Csaba -
jansky1
senior tag
Spomb alternatív felhasználás. Betli elkerülésére is működhet.
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Erről a kőruganyról a Háros sziget főág felőli oldalán van valakinek tapasztalata, ismerete milyen itt a víz, milyen vízállásnál érdemes lemenni, le lehet e stb. ?
-
szgzuri
tag
válasz galervin93 #75949 üzenetére
Szombaton az RSD-n nekem is elszállt a feeder kosár kb az ötödik dobásra.
Nekiálltam szerelni, a másik bot horgára feltűztem négy szem csontit, hogy békén hagyják a kicsik, de hiába figyelte Kunember kolléga, csak lelopták róla az összeset, mire végeztem a szereléssel. -
KunEmber
senior tag
-
KunEmber
senior tag
válasz galervin93 #75958 üzenetére
"Tudom, keszegre nincs"
Ezt nem értem. A Dunán nincs jász és szilva tilalom?
-
galervin93
addikt
Vasárnap este nagyon enyhén emelkedett a Duna, élt a víz, rabolt a balin meg hang alapján a süllő is a kavicsos partszélben. Persze bot nem volt nálam, kutyaséta volt. Tegnap vittem botot is, enyhén apadó víz, hulla csend, egy rablás nem sok, annyi nem volt. Cserébe egy csóka 4 méter körüli spiccel szedegette a keszegeket fényváltáskor láb alól. Meg elég sok szedést lehetett látni, a mindenféle rovarokat kapdosták felszínről. Teljesen forrt a vérem, igazán vége lehetne már a tilalomnak. (Tudom, keszegre nincs, de még véletlenül sincs kedvem magyarázkodásba bocsátkozni, miért "úsztatok" a paducos-márnás tilalomban, szóval jobb a békesség, még két hét türelmetlenség. Mások tolják bőszen, főleg feederes öregeket látni már.)
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
takessz
senior tag
Édesből nincs hiány mondjuk mostanság csak feedermaniával horgászom kell venem valami fűszeres csalit akkor az nem igen van...
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
iceQ!
addikt
válasz takessz #75955 üzenetére
Nem tudom. Elsőnek megyek én is. Amúgy vagy magvakat kapnak vagy Aqua pellet. Fűszeres és édes csali megy inkább. Én is ezekkel fogok próbálkozni.
-
takessz
senior tag
-
iceQ!
addikt
-
takessz
senior tag
Mi is megyünk hétvégén Hidegvölgyre remélem Monkey nem hagy cserben sosem voltam ott most megyünk elöször
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz FireFox1996 #75946 üzenetére
[link] most dobta be a YouTube
-
galervin93
addikt
válasz KunEmber #75943 üzenetére
Évi 100-150-200 napnál máshogy megy majd a dolog.
Én kijöttem most délután az RSD-re, Hollandi végefele, mire mindent beszereltem, alapoztam, 3. dobásra elszállt a végszerelék (nem szösz, valszeg balfasz voltam és valahogy a belazuló zsinór kiakadt a klipszbe). Beb*sztam az egész cejgot a dzsindzsásba, aztán miután lenyugodtam összepakoltam és elpucoltam a merítőt, orsókat, ládát, úgyis tiszta retek volt mind. Újra szereltem, de horgászni már nincs kedvem, most indulok haza.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jjohn
aktív tag
Az előbb kifelejtettem, hogy a hétvégén vasárnap volt egy horgász emlékverseny Gönyűn. Sajna későn értesültem róla, így lemaradtam, de ahogy az eredménytáblát néztem, lehet nagy nullázás lett volna, vagy első hely. Nagyon nem ment a hal.
Mondjuk előtte szombaton voltam kint, de 3 gében kívül semmi sem jött.[ Szerkesztve ]
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #75946 üzenetére
Én is a női popsikat szeretem azon a pályán a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
válasz KunEmber #75929 üzenetére
Tegnap én is pont akkor voltam ott, csak tőletek balra 150m-rel a Gubacsi híd felé.
Mentek a halak, akkora kapásom is volt, hogy a 390 cms botomat majdnem bevitte a Dunába az egyik ponty, pont a bot végét sikerült az utolsó pillanatban elkapni, pedig csak hátra néztem egy pillanatra megnézni egy arra futót<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
iceQ!
addikt
válasz KunEmber #75943 üzenetére
Ugyan az szinte, csa a Promixbe kerül még bele pluszba ez-az. Jól működik bizony, én is előszeretettel használom. Én mondjuk már többet elhasználtam idén mint 4 zacskó, hétvégén megyünk a Hidegvölgyi horgásztóra, ott biztos alapból egy zacsit beszórok egész nap + a kosár.
-
KunEmber
senior tag
Kövezzetek meg, de én az évi 4 zacskó Aquámát a Promixtól veszem. Minden évszakra külön mixet kevernek, nekem eddig mindig nagyon jól működött.
-
jjohn
aktív tag
válasz FireFox1996 #75938 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a két cég ugyanaz e, de a második link termékei sokkal jobbak szerintem. Az aquagarant. hu-n belül is meg kell nézni mindegyiket külön külön, vannak azért különbségek. A UNI-nak még mindig elég jó a beltartalma 45%, jobb a Classic-nál az csak 30-33%
Pl. AQUA GARANT AQUA START PELLETEK az meg 64%-os, ugye ezt indítótápnak is nevezik.
Azt hiszem árban még a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #75940 üzenetére
Na közben látom már az első oldalon is javították és 2.5 millisként tüntetik fel. Annyi is!
Közben nézegetem itt az összetételt, van-e változás, sajna a régiről nem találok adatokat, pontosabban az új képpel szerintem a régi adatok vannak fent, és azok bizony nem egyeznek, szóval valszeg van változás. De felteszem az új, 2.5 millis zsákról a fotót, ha valaki érdekel esetleg utána kutathat:szerk.: na csak guglizni kellett kicsit. Ez még a régi. Kép:
Jelentsen ez bármit is.[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
válasz galervin93 #75939 üzenetére
A második bolt itt van a IX. ker.ben nem messze tőlem, lehet bemegyek hozzájuk.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #75938 üzenetére
Én is mindig az elsőről rendeltem, de már csak kis, újracsomagotl tételben adják elég borsos áron. Szóval váltottam a második linkre, a Kén utcában van egy egész jó kis horgászboltjuk is ha személyesen veszed át!
Annyi változás egyébként van, hogy a 2mm az 2.5, és kicsit más a színe... Összetételt nem néztem, lusta vagyok. Fogósságban nagy különbséget nem vettem észre.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
FireFox1996
őstag
Vennék aqua classic pelletet, csak most 2 céget találtam (eddig aqua-garant-pellet.hu-től szoktam rendelni, de most tőlük nincs 25kgs csomag)
Viszont most 2 céget találtam, ugyanazt a terméket árulják?
aqua-garant-pellet.hu
aquagarant.hu<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
galervin93
addikt
válasz KunEmber #75929 üzenetére
Nekem múltkor megerjedt a kaja, mert vagy 3 napig állt a hűtőben kiolvasztás után, fogtam vele vagy 3 karikát.
Tegnap voltunk kutyát sétáltatni a csepeli Duna-parton, ez a 250 körüli pesti vízállás nagyon jó, él a víz, mozog a hal, úgy mennék már úsztatni egyet, de tilalom végégig nem akarom megkockáztatni hogy belém kössenek... Addigra persze tuti nem lesz víz.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
A Zéé
addikt
válasz Grillo #75934 üzenetére
Bárándi patak befolyóig jó a Zala folyós jegy, nem az a gond. Mindkét bejáratnál kinn a behajtani tilos tábla Kivéve: kerékpár, vízügy meg "engedéllyel". Na ez az utóbbi az izgi, mert olyan, hogy Töltésjárási engedély errefelé nem létezik, és azt sem tudja senki sem, hogy kitől kellene milyen engedélyt kérni. Szintén a helyi erő mondta, hogy ha "olyanja van" rendőröknek, akkor bejönnek, aztán 1-2 random embert megbüntetnek, aztán elmennek. De az út amúgy rendesen ki van járva, nem csak néhanapján jár erre valaki, és ma sem én voltam az egyetlen.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Zoli bácsi #75926 üzenetére
Nyárfa előttem (Zala folyó, Esztergályhorvátinál) is volt ma gazdagon, de szerencsére szösz nem volt sok, mert enyhe hátszél fújt végig:
Mondjuk cserébe hal sem igazán. Csak meder középről, csak úsztatva, csak csontival, és csak ilyen 10-12 cm-es karikák meg néhány küsz.
Beszélgettem egy helyi erővel, sajnos idén tavasszal nem jöttek fel a halak a Kis Balatonból, pedig tavaly olyan szép 50-60 dekás dévéreket fogtam itt. Múlt héten, vagy előtte volt ezen a szakaszon a megyei finomszerelékes verseny, ott sem fogtak mást, csak ezeket a kicsi karikákat.Just a simple Lineman...
-
KunEmber
senior tag
Szgzuri kollégával vallattuk ma az RSD-t. Az első 4 órában azt hallgattam, hogy "miért nem indul be az etetés?" Szóval ez alapján ki lehet találni, gyenge nap volt: fogtunk 5 pontyot, 4 kárászt (köztük egy 80-as pontykárászt bajusz nélkül) és vagy 40 karikát, dévért, bodorkát, balint. Mindenkinek ilyen "nem indul be az etetés" napot kívánok.
-
iceQ!
addikt
válasz Zoli bácsi #75926 üzenetére
Tegnap voltam kint a Hárosi öbölben, dugig volt a víz vele. Meddig tart ez a sz@r?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz sasa311 #75922 üzenetére
Én hanyagolom ilyenkor a kis gyűrűs feedereket. Majdnem a pecát is hanyagolom, gyűlölet ez a nyárfaszöszölés. Nem figyeltem sosem más tájegységeket járva, milyen fafajták vannak, erre rengeteg a nyárfa. Erdők vannak belőle.
Nem friss kép, de kb. jelenleg is ilyen, a nyárfaerdők közt így nézett ki a csatorna (Hansági):
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Én a Nevis előkötött horgát használom 10-es méretbe. Mi a legnagyobb wafters méret ami még használható ehhez a horoghoz? Jelenleg 8-as és 10-es wafterseket használok. -
BogyóBP
addikt
válasz Steady74 #75921 üzenetére
Dehogy van. Akkora pancser nem vagyok én arra tippelek hogy a viz annyi koszt visz fel a zsinorra ami a gyűrűre lerakodva ellenállást képez, illetve annyira lágy a bot hogy karikába hajlik és ugyebár ilyenkor a terhelés 90% a gyűrűn van ami ugyebár a parabolikus ív miatt szinte ék alakban bevág a zsinorba persze nem szószerint és emiatt nehezebben tud csúszni a gyűrűn a zsinor még akkor is ha szilikonos bevonat van rajta, lehet ez utóbbi nem is előny ezen esetben. A bojlis botoknak a spiccgyűrű is akkora mint egy átlag feeder keverője szóval ott ez nem igazán játszik.
Sasa: De átérzem a helyzetet, gondolom a leglágyabb spicced volt[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz Grillo #75918 üzenetére
Nem akad hanem nehezen jön be, mintha egy oltári nagy csomo lenne a spiccen lévő zsinor végén. Olyan hangja van a botnak ettől mintha fűrészelnének préselt fát.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Mit tehetek az ellen hogyha a bot gyűrűin a vizes vagy használt? zsinor marha nehezen jön már be? Esetleg ha még hal is van rajta még nagyobb szenvedés. Igaz a zsinoron nem érezni, de ez mitől lehet? Túl picik vagy vékonyak a gyűrűk?
-
iceQ!
addikt
Voltam kint, nem jött semmi. Másnak se. Volt aki legyezett, volt aki pergetett. Wobbler, villantó és egy jig amit próbáltam.
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
Megyek ma egy kicsit pergetni a Hárosi öbölbe. Hol lehet ott parkolni? Illetve merre induljak el majd folyás irányba vagy azzal ellentétesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest