Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz 4Grider #74161 üzenetére
Igaz a pontyól több van, a horgászok jobban szeretik fogni, a halgazdaságok erre álltak, meg a bolti kereslet miatt. Igaz már rég volt mikor hallottam, hogy nálunk a pontyok nem nagyom ívnak le a természetes helyükön.
Jó példa és öröm volt amikor a Tihanyi-belső tavon először leívtak a pontyok meg sem merem írni mikor (1996-98 környéke), azóta nem tudom hogy mi a szitu. Egy biztos az azt követő horgász versenyen nagyon sokat lehetett fogni szegényekből.
A pontyokat jobban szeretik az emberek fogyasztani, pedig egy sült süllő, vagy csuka még finomabb.
Amikor még tavi hohó révén fogtam a nagy amurokat, istenemre mondom sokkal jobb ízű volt mint a potyek, olyan szeletet lehetett vágni belőle mint egy karaj.Bocs a kisebb kitérőért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest