Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Tegnap mindenféle előzmény nélkül elkezdett kattogni a balos hajtókar, mármint azon érzem. Érezhető és hallható is a kattanás. Másik pedállal is próbáltam, azzal is ugyanaz. Mindig a bal oldali n érezni a kattanást, pont akkor, amikor a felső holtpontot éri el. Terheléskor, tehát gyorsuláskor tompul, leghangosabb akkor amikor konstans sebességgel hajtok.
Jól sejtem, hogy a középcsapágy lesz a ludas?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
rétisün
veterán
válasz gergo5991 #23296 üzenetére
minek kéne bicikli? mindig találnak használható autót, mindig van benzin
sztem ha 20 évada lenne, akkor is végig autóval járnának benne mindenhova...mit szólnának a finnyás amerikai népek, ha egy filmben nem lenne autó, biciklizni, ne adj' isten gyalogolni kéne?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
veterán
válasz Szakbarbár #23292 üzenetére
have you lost your sense of humor mate?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz Gézengúz #23289 üzenetére
Az első az durva. Végül is nem hazudott: ad egy pár kereket meg közötte teleszkópot.És tényleg kell rá költeni kell. Csak annyit amiből veszel egy másik biciklit.
(#23290) Tüzi Jó hogy nem egyből úthengert javasolsz.
[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
veterán
válasz Szakbarbár #23288 üzenetére
tömött kerék rulz
(#23289) Gézengúz
ROFL[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz Frenky89 #23285 üzenetére
Szerencsére én nem égek le könnyen, de nekem is meglátszik a vasárnapi 4 órás tekerés.
(#23286) fpeter07 Országúti bringát felejtettem a csomagtartóban, abba bajosan tudnám beszerelni az MTB belsőt.
[ Szerkesztve ]
-
Mewryck
tag
válasz grizlisandor #23280 üzenetére
lényegében egy monti vázba és villába szerelt 622-es kerekű "hibrid" bringa
az alkatrészek nem mai darabok(2004 körül),ezek tudatában elég erősen alkudoznék[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
fpeter07
veterán
válasz Szakbarbár #23281 üzenetére
Montis belső bírja, cseréld ki arra.
-
Frenky89
addikt
Illetve használjatok napvédő krémet, hogy ne járjatok úgy, mint én vasárnap: cirka 3 óra alatt olyan ropogósra pirítottam mindkét alkarom, hogy még most is nyögöm.
-
hNp88
aktív tag
én is rászabtam vele a múlt héten, 2 órára kinnhagytam egy ház előtt, mire kimentem érte, már le volt eresztve a kerék
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Szakbarbár
aktív tag
Mai nap tanulsága: Tűző napon, kánikulában ne hagyd a 8 barra fújt kereket a kocsiban mert szétdurran.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #23236 üzenetére
Igen még megvan a kerékpár.
Békés megyében,Gyomaendrődőn lehet megtekinteni illetve kiprobálni.
A fékeket ill. a váltókat egy hete állították be.
A villához nem kellett nyúlni,azt mondták hogy rendesen müködik,de én nem értek annyira hozzá.
Annyit tudok hogy a váltók,és minden a kerékpáron gyorsan precizen teszi a dolgát!Ezt kaptam válasznak, bár én nem hiszek neki.
Ismerőst meg kell fűzni, hogy elmenjünk megnézni esetleg elhozni...Ezeknek tudatában mennyi lenne a reális ára?
-
HollyBoni
veterán
Széll Kálmán tér közelében milyen szervízeket tudtok ajánlani? Most párszor blue cet-be vittem a kerekeimet, mert tesóm oda járt sok évig és ő dícsérte, de nekem nem jött be a hely... Probike?
-
veterán
válasz fpeter07 #23258 üzenetére
Mert nem tudnak utat építeni! Bezzeg mi (:
Meg ezek olasz utak, valszeg olaszok építették, aztán kevés vót' a pizza, ellenben a bor meg sok Aztán kicsit ilyen kacskaringós lett a pályaA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #23268 üzenetére
Adott márka adott típusától függ, nincs általános méretezés. Egy vázból készül mondjuk 3 méret, a középső lesz az L-es.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha a vázméret L-es akkor az inch/cm-ben mennyi is?
-
razzorr
őstag
Szerintetek 100-ért jó vétel? [link]
Nem nekem kell. -
nagyúr
válasz Stauffenberg #23158 üzenetére
Árnyasban van még kőrözöttes meg zsíros deszka?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
anorche1
őstag
Köszi!
(#23224) Solad
IgenVoltam házi orvosnál, írt egy beutalót a kardiológiára, majd kérek a héten valamikorra időpontot.
Közbe próbálok rájönni hogy miért terhelem nagyon a delta izmot. A competitivecyclist alapján 3cm -rel hosszabb a vázam felsőcsöve a kelleténél (57cm, 54 helyett). Megpróbáltam egy kölcsönkért rövidebb stucnival ezt kompenzálni, de nagyon fura, idegesítő, érzékeny lett a kormányzás.Viszont lemértem, a nyeregcsövem pont 3cm -t nyúl hátra, szóval most egy hátranyúlás nélkülit kell kölcsönbe szereznem."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
feka007
veterán
[link] Mondjuk szerintem meg lehetne csinálni simán úgy is, hogy nem szántja fel a kormánnyal meg a kezével a talajt, de így gondolom epikusabbnak hatott (vagy talán így tudta stabilan tartani magát, de kétlem, hogy azért kellett). Sokan még ennél is fake-elnek, pedig azért nem egy olyan rendkívüli mutatvány ez sztem. Ezt szerintem nagyon sokan meg tudnák csinálni. Beletanulni se lehet olyan vészes, mert ennél még csak nagyon elpatkolni se lehet talán, legalábbis úgy biztosan nem, mint a szokásos szaltós, downhillles stuntoknál
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz ludsimon #23237 üzenetére
Na srácok döntöttem. Fitnesz lesz elsö kórben, aztán ha úgy adódik le tudom cserélni a kormányt.
Mondtok nekem valami jó vételt?
Milyen felszereltséggel érdemes venni?
Max 150 böl meg szeretném úszni minden kiegészítövel, mintha nem lenne semmim, tehát lakat, sárvédö, prizmák, sisak, stb.
Csepel torpedo 3-at néztem ki, van ettöl jobb vétel? Kicsit gagyinak, nehéznek tünik a váza, valahol 11 kg-t írnak, de láttam már 13-at is. Vélemény a gépröl? -
imyourfriend
őstag
válasz Stauffenberg #23247 üzenetére
[link] Ha jól tudom itt lehet nézni, múltkor találtam egy jobb linket ahol chatelni is lehet mellette. De ahogy elnézem ez is megfelel, nem akad.
-
sanzi89
addikt
Kross Evado 3.0 2013-nál 130k-ért van valamilyen jobb ajánlat a kategóriájában?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes. Esetleg rakj be hézagolót, hogy magasabban legyen a kormány. Nekem meg pont fordítva fékkaron nem annyira jó. Stabilabb középen, vagy lent. Esetleg egyszerűen nem használod alsófogásban. De egyenes kormány az gáz lesz rajta. Lesz egy fitnesz kerékpárod.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz venember83 #23245 üzenetére
Ha tenisz nem lenne, akkor meg a tenisz rajongók óbégatnának. Neten nem lehet valami streamet elcsípni róla?
-
Csapi007
veterán
-
veterán
Sík terep, néhol enyhén lankás szakasz.
-
Solad
addikt
válasz Cyberpunk #23240 üzenetére
Döntsem meg lefele? A hányinger kerülget amikor ilyen lebilentett kormányú outit latok. Nem beszélve arról hogy biztos vagyok a funkcionalitás romlásában is, utána a fékkarra nehézkes lenne tehenkedni
De azert kosz a tippet!
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Cyberpunk
félisten
Döntsd meg egy kicsit lefelé, akkor jobb lesz a biztonságérzeted is. Nekem eleinte a fogásváltásokkor volt para. Nagyobb sebességnél nem igazén mertem mondjuk fékkarról, alsófogásba lenyúlni. Ma már ez sem probléma. Megszokja az ember, elkezdi érezni a kerékpárt, és magabiztosabb lesz idővel. Nem mellesleg egy outin kifejezetten idétlenül néz ki az egyenes kormány én szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Hali!
Suntour Speedlock karja nincs véletlen valakinek? Tegnapi bringázás során a frankó kis traktornyomos út kirázta a telóból és hiába kerestem nem találtam meg.
-
Solad
addikt
válasz ludsimon #23237 üzenetére
Alsó fogásban én sem érzem magam biztonságban, a fékkart fogva viszont mintha a kezembe öntötték volna. kinek mi.
Mondjuk nekem kissé hosszú a felsőcső, 1-2 centivel lehetne rövidebb, plusz feljebb kicsivel a kormány, lehet hogy az alsó fogást is biztonságosan meg tudnám szokni. De jelen állapotban bizonytalanságérzet van bennem, plusz a pocakot emelgetem combbal
-
ludsimon
veterán
Nem muszáj feltenni sportosan a stucnit....
Mehet pozitív, felfelé álló irányba, az összes hezagolo alápakolva. Így talán még fentebb lesz a kormány mint a nyereg és trekking érzést adhat!Itt nem az országúti vagy a fitness bringán van a hangsúly, hanem a kormányon.
Zseniális találmány a hajlított kormány! Teljesen más érzés, a jó irányban.undefined
-
veterán
válasz zoli03 #23234 üzenetére
Próba cseresznye akkor
Meglátom ez mennyiért megy el, ha nem sikerül, akkor nézegelődök tovább... ha pár hétig semmi, akkor veszek valami lidlis órát háromezerért, aztán helló. Legyen km/h, átlag, és egy óra, hogy tudjam mennyi idő, mindezt egyszerre... ennyi
Ja, meg egy megtett táv mutató.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Solad
addikt
válasz imyourfriend #23225 üzenetére
Ahaa szóval idiotizmusra Idiotizmus a válasz.
Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa?
-
zoli03
őstag
Panaracer Catalyst gumit nem használ(t) valaki? eBike-on egész olcsó, de szinte semmit se találni róla (városba kéne).
-
evilskati
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok akkor majd tudatosan figyelni a térdállásra.
-
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
Fhúú de bevertem volna a motorosnak ha a csávó helyében lettem volna. És még ő pofázott, meg ő volt felháborodva
Tegnap tekertem 125 km -t, Miskolc-Poroszló oda-vissza. Már Poroszlóban előjött a gond a tüdővel, amit már más is említett itt, hogy hogy nagyobb lélegzet vételnél köhögés jön rám, és nagyon nehezen tudom csak abbahagyni. Igen szar volt így hazatekerni, mivel gyorsan nem mehettem, mert akkor gyorsul a szívverés, több oxigén kell, de nem vehetek nagy levegőt mert megfulladok. De legalább törte a seggemet a gyári kemény ülés. Így sajnos a lábamat meg se dolgoztattam, még maradt benne egy csomó kihasználatlan erő. Holnap elmegyek a dokihoz hogy kezdjen ezzel valamit, mert ez így nem jó. A vállamban a deltaizom megint rendesen dolgozott, gondolom még most se jó a nyereg/kormány beállítás. Nem egyszerű dolog ez az oútizás
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
szentkuti11
addikt
Az SPD-vel kapcsolatban még annyit hozzátennék, hogy egy idő után megszokod ezt a fajta tekerési módozatot, és ha ,,normál" biciklivel tekersz, akkor emelkedőn (de még sík úton is) mindig emelgetni fogod a hátsó lábadat reflexszerűen és sokáig.
A mobiltelefon rögzítése témában eszembe jutott, hogy nekem még van egy tartalék iGrip tartóm, ezt adott esetben pénzzé tenném, ha valakit érdekel, aprón megtalálja.
-
gergo5991
őstag
cube ltd
ez a bicaj megéri a 180k ft-t? -
syl5
őstag
válasz ludsimon #23193 üzenetére
Nagyon régen ültem országútin, és rossz volt annyira előre hajolni, nem éreztem magam biztonságban, folyton féltem attól, hogy túl lent volt a fejem, állam, hogy közelebb van a kezem a földhöz és védtelenebbnek éreztem. Nekem nem biztonságos, én az egyenes kormányhoz vagyok hozzászokva.
Ekkora különbség van a klasszikus országúti és a fitnesz között?
Ha országútira egyenes kormányt teszek, akkor is merev?(#23194) lsebestyen:
És a fitneszen?
Azt tudom hogy a trekingen nincs olyan vékony külső.Nem annyira fos az út, de kb 30-35 -ös tempónál már szépen dobál.
A csepel torpedo 3-ról vélemény valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Mewryck
tag
válasz grizlisandor #23197 üzenetére
manitou axel platinum 100mm tpc teleszkóp (zsírkenésű),lockolható,
shimano lx 3*8as rendszer
hayes nine hidrás fékek 160mm tárcsákkal(ránézésre eredti hayes tárcsa,nem az alligator féle utánzat)
alkatrészileg nem rossz,de:
-agyak tipusáról semmi infó(csak annyi hogy a hátsó kazettás,első valamilyen sam,ha lehet hinni a rajta levő matricának-jó volna tudni,hogy iparis-e vagy kónuszos,utóbbi esetben mikor volt takaritva,zsírozva,azóta mennyit ment)
-hajtás kopottsága kérdéses(láncnyúlás?)
-fékben olajcsere mikor volt,azóta mennyit ment?
-villa karbantartás mikor volt,azóta mennyit ment?
-gumik jóknak tűnnek,felni legalább duplafalú92k-t sokallom érte
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Szakbarbár
aktív tag
Nekem annyira nem jött be a Selle Italia C2 nyereg amit a vázzal együtt vettem. Olyan 50-60 km-ig még jó, az fölött már nagyon kényelmetlen. Pedig elvileg az is zselés és bringás nadrággal használom.
-
reelc
veterán
válasz zoli03 #23201 üzenetére
Köszi.
Most nézem a Gepidákat... egy Alboin 100 trekking beleférne a keretbe. A honlapjukon nincs fent ez a típus férfi vázzal, de a katalógusuk tartalmazza.
A Testbikeon nem olvastam róla túl rosszakat. -
Gyufaaa
veterán
válasz Cyberpunk #23204 üzenetére
Nekem egy ilyen occsó (5k) nyergem van. Próbaképpen vettem tavaly, de még mindig ez van. Kényelmes. Azért cseréltem az előzőt, mert széles volt. (155mm) Ez keskenyebb (143mm), de kiszeretnék próbálni egy még keskenyebbet. Néha úgy érzem, hogy még ezen is lehetne faragni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
(#23204) Cyberpunk
3 selle italia nyergem van, egyikel sincs bajom
outin ilyen van ez teljesen jó, előbb fáj a derekam, mint a farpofám[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Kéne valami nyerget vennem az outira, mert ami van elég kényelmetlen nekem (Selle Italia). Kinek mi van, és mennyire elégedett vele?
-
-
HollyBoni
veterán
válasz zoli03 #23201 üzenetére
Nagyon kényelmes tud ám lenni egy ilyen cucc, most voltam Hollandiában, kb mindenkinek ilyen van, általában dobfékkel, hátsó kerékzárral. Csak ott nincs emelkedő (100km-en 1x nem kellett váltani országútival ), ide nem vennék, mert emelkedőn tényleg nagyon szar... Amúgy nekem tetszett mikor próbálgattam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest