-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
az mire utalhat, hogy kényelmesebb alsó fogásban (drops) tekerni, mint a fékkart fogva? feljebb kellene forgatni a kormányt?
ahogy kényelmes még, ha nem a fékkart fogom, hanem a fékkar alját - kb a kormány irányváltásánál. (amúgy a hoods pozícióhoz érzésre nem kell nyújtózkodnom)
+ továbbra is picit szélesnek érzem a kormányt (alsó fogásnál nem) - 42 cm széles (reach 80 mm, drop 125mm, flare 16fok), a vállszélességem jó helyen mérve 38,5 cm.az ülésmagasság jó (szerintem az ülés pozíciója is, de kiszintezhetem még egyszer), a kormányszár felül van, lefelé hajlik (egy 5 mm-es távtartó van még a kupak és a kormányszár között). a kormány felső síkja kb 6,5-7 cm-rel van lejjebb, mint az ülés.
+ milyen core/törzsizomerősítő gyakorlatokat érdemes csinálni? (szerintem ez lesz a fő baj, gyengék az izmaim, ezért is támaszkodok a kezemre)
bikefitre mindenképp el akarok menni, ha a pandémia mértéke alábbhagy.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
andrisbandi
őstag
válasz Khelben #189093 üzenetére
...fékdugattyú megkenésére?
#189048 Hasaggymeg
"a szerelők által használt fékfolyadék a legkézenfekvőbb és az biztos "kompatibilis" az ott mozgó gumitömítésekkel is. Cseppents 1-1 cseppet felülről majd ha az körbe folyva megkeni megjárathatod és letörölheted"Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
törölt tag
Sziasztok!
Napi használós bringámban aktuális lett a kazetta és lánc cseréje. Nyolcas rendszer van rajta (2000-es bringáról van szó), nem is akarok fokozatszámban feljebb lépni, ez a megszokott. Eddig kizárólag shimano 11-30as kazijaim voltak, viszont most láttam decathlon oldalán 12-25 btwin kazettát, lehet hogy rápróbálok erre az országútisabb kiosztásra. (sajnos mostanában keveset terepezek)
Kérdésem: tartósságban a btwin megüti a shimano középkat. mércéjét?
Bármilyen tanácsot köszönettel -
Khelben
nagyúr
Jó reggelt. Valaki tudja, hogy mi a bánat az a "dot kompatibilis kenőzsír", hol lehet kapni és ha sehol, akkor mit lehet helyette használni a fékdugattyú megkenésére?
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #189049 üzenetére
2-3 tubelessesítés után én már nem mérem a tejet, csak beleöntök amennyit jónak gondolok. Mérőedényem nekem is van, de helyette kis 59ml flakont használok arra, hogy ne öntsem mellé a tejet. Már amikor a utánna öntök, mert ha szűz gumit tubelessesítek, olyankor öntöm egyenesen a gumiba, nem a szelepen át.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
andrisbandi
őstag
válasz RexpecT #189049 üzenetére
.. tubeless átalakítás.. mérőedény ..
Joe's No-Flats betöltő flakon ebike 765Ft
- Nálam bevált.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
seredy
tag
köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
-
senior tag
válasz mobal #189083 üzenetére
Ne nézz LockPickingLawyer videókat, ha nyugodtan akarsz aludni
Ha nem feltétlenül szükséges a lánc hosszúsága, akkor egy U lakat általában biztonságosabb, de kevésbé rugalmasan alkalmazható.
Köztes megoldás az Abus Bordo féle colstok szerű zár.szerk: na ilyen az, ha sokáig szerkesztgetek egy hozzászólást
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
Ringman
nagyúr
válasz mobal #189083 üzenetére
lockpickinglawyer: [868] Why I Use This Lock On My Bicycle - Kryptonite Evolution Chain Lock (Series 4)
szerk:
nekem ilyen van, de ezt még az óccó trekkinghez vettem: Keeper 785 Integrated Chain Lock [link]feljebb pozicionálva a kryptonite new york sorozatból néznék valamit
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz seredy #189081 üzenetére
Nem, ez is egy bringa mint mindegyik. Jó bringázást hozzá!
mobal... Abus te, nem abjúz. (ezek a fránya szövegbevitel segítők ) Nekem ilyen van, ajánlom. [link]
...bár kicsit valóban abúzálja pénztárcádat.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-
zsocy
őstag
válasz seredy #189081 üzenetére
Nem kell, kapja meg az éves karbantartást, és amikor szükséges akkor a kopó alkatrészek cseréjét, és ne hagyd nagyon elkoszolódni, a tisztitás, olajozás fontos.
Lakatban ha tutira akarsz menni (ok, tutira nem tudsz) akkor ne egy legyen hanem kettő. Mondjuk egy Abus és egy Kryptonite lánc. A tolvajok is mindig a könnyebb prédára mennek rá, bár bármi elvágható sajnos, de az erre kellő idő fontos.
Amire még figyelned kell, hogy használd sokat, és élvezd nagyon, ennyi
-
seredy
tag
köszönöm a gyors válaszokat. Szerencsére félnapos otthagyások nincsenek kilátásban, maximum ilyen bolt előtt hagyós dolgok, ha a városban lenne valami dolog. Nem is Pestről van szó, hanem vidéki kisvárosról, na persze itt is megteremnek a tolvajok. Megnézem a linket, költök rá, ha kell, ezen ne múljon.
Más egyébre így első körben trekking biciklinél kell figyelni?
-
Ringman
nagyúr
válasz seredy #189076 üzenetére
Kryptonite Evolution Series 4 Integrated Chain Lock
érdemes lehet külföldön is körülnézni, sokszor szállítással együtt is olcsóbb, bár a szárnyaló forint miatt lehet most nem ez a helyzet.a jó lakotok nehezek, mint a kő.
de sokat számít, hogy mire kell a lakat, pl. beugrasz a boltba v. pékségbe 5 percre, lezárod vasútállomáson fél napra, stb.
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #189060 üzenetére
egy zárt és egy sikló, az egyik oldali pedál darált kicsit (használtan vettem, ki tudja,mennyit futott, bár nem vészesen kopott kívülről), azt hittem, már lassan kukázhatom, de csak ki volt száradva, újra kellett kenni. A zárt csapágy is kézzel kijött, nem egy nagy cucc, ha cserélni kell. Annyit mondjuk nem fog bírni a pedáltest sem, mint egy 520-as, de szerintem eléggé rendben van.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
szkink
aktív tag
24" bringa ajánlatokat és tippeket várok kereszt gyermekem részére,a Deka készlete csekkolva
-
INTELligent
senior tag
válasz seredy #189076 üzenetére
Ajánlott lakatot érdemes a neves gyártók termékei közül választani. Abus, Kryptonite. A legjobb, ha nem kell sehol sem sokáig otthagynod. Ha viszont muszáj, akkor a bringa árának ~30%-át érdemes lakatra költeni.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
seredy
tag
sziasztok! kaptam születésnapomra egy trekking kerékpárt, Cross Areal, elég borsos volt az ára, nagyon meglepett vele a család... mindig mondtam, hogy jó lenne kerékpár városi közlekedésre, nagy örömet is okoztak vele, viszont az a helyzet, hogy ilyen komoly bringám nekem még sosem volt, és jó lenne, ha még sok-sok évig kitartana, nyúzni is akarom rendesen, ha már megvan! Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy mire kell majd figyelnem, hogyan tudnám úgy karbantartani, hogy minél tovább tudjak rá vigyázni? (néztem az összefoglalót, de nem tudom, van-e valami, ami speciálisan a trekking biciklikre vonatkozik?)
És: milyen lakatot vagy akármit tudnátok ajánlani, amit érdemes volna mindenképpen beszerezni? Ez pl. ajánlott?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
FerNandor
őstag
Komlón megint szakad a hó. Tiszta hihetelen..
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Porcupain
aktív tag
válasz Zoliwrc #189068 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azért néztem ezt a bringát mert, azt is szeretném, hogy az aszfalton se legyen nehéz vele tekerni. Szóval ilyen egyenes kormányos gravel szerüre gondolok. A montik esetén kicsit tartok a teleszkóptól.Először Giant talon 2-es néztem. Most találtam egy ilyen cross mtb-t ami elég jó alkatrészekből van összepakolva. Véleményeket erről se találtam. Mondjuk ez már eléggé súrolja a pénzügyi keret felső részét....
Inkább új bringát keresek, használtaktól kicsit tartok.
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
kenguru99
senior tag
válasz parandroid #189070 üzenetére
Tényleg nem, sajnos. Imádnám ha sok hó lenne télen, de egyértelmű, hogy már egyre kevesebb lesz.
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Porcupain #189054 üzenetére
Nekem pont van egy ilyen Specim is.
Aszfaltra és rosszabb minőségű aszfaltra használom amíg nincs itt az outis szezon.
Csak könnyű terepre ajánlom, mert rendes terepen ez széthullana. Elég nehezen is mászik a súlya miatt. (pedállal 13kg). Ha újonnan vennéd úgy drága kb. 220ezer forint, (kb a felét éri mint minden más bármilyen bicikli).
Ennyi pénzért inkább néznék egy használt alu montit, az terepezésre van kitaláva -
jjeahh
nagyúr
válasz #75376384 #189065 üzenetére
& peterkeT: Ha nincs szél, -10 foknál melegebb van és nem havas az út (Romániában havas és jeges közúton tilos a bringázás ), akkor engem nem állít meg semmi . Görgő néha tényleg jól jönne, de csak néha, szerintem évente 2x használnám, így nem éri meg. Szerencsére ha nem havazik folyamatosan, az utan 1-2 nap alatt nagyjából felszáradnak.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
parandroid
félisten
-
törölt tag
válasz jjeahh #189061 üzenetére
jol van latom nem csak nalunk szar az ido.
mult heten voltunk turazni az olasz hatar mellett, kb az egyetlen hely volt az orszagban, ahol jo ido volt. majd hazaertem, akkor mar szakadt az eso, azota pedig havazott es bonuszkent szornyen hideg is van. setalva lefagy mindenem. pedig mar nagyon mennek.
-
jjeahh
nagyúr
Egyre csak tavaszodik, így menjek biciklizni
Remélem holnapra felszárad annyira az aszfalt, hogy végre tekerjek legalább egy 30km kört. Terepen egy ideig nem lesz bringázás .
szerk: hétfőre megint egész napra havazást jósolnak .[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #189058 üzenetére
Igen csak a Manitounál többet forgott a tárcsa mint amennyit húzott a bowden, vagyis ha azt akartam teljesen kizárja másik végén kellett megfogjam a feladatot és koppra zárva csípni a bowdent.
Habverő... egy zárt és egy síkcsapágy van benne?beci... körhátszelet hozzá! 🙂
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #189052 üzenetére
ezt még csak egyszer csináltam (Judy), de én a tárcsa alaphelyzetében fogattam meg, és rendesen működik.
-
bardi
senior tag
válasz bardi #189055 üzenetére
Na összeraktam nélküle, elvileg gyárilag kéne benne lennie valamelyik konfigurációnál, de mivel a dugattyú úgyse gyári, az első fék amióta megcsináltam tökéletes, gondoltam kihagyhatom. Egyelőre úgy tűnik nem tévedtem, jó lett a fék.
A légtelenítést csak egy irányból csináltam, csak nagyon kevés folyadékot raktam a fecskendőbe, picit rápumpáltam a fékkar oldalon, majd hirtelen kihúztam a fecskendőt, csomó levegő jött ki így. Ezt csináltam vagy 10 percig, közbe döntögetve a biciklit, egészen sok bubi kijött, és jó lett a végeredmény.
'92 Honda VFR 750
-
bardi
senior tag
Kéne egy kis gyors help sram fékszereléssel kapcsolatban. Most csinálom a hátsó fékkart, és van benne egy alkatrész, ami az első fékkarban nem volt. A bekarikázott piros bizbasz. Tudja valaki mi lehet ez? Az első fék fékkarjában nem volt ilyen.
'92 Honda VFR 750
-
Porcupain
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy komolyabb bringát venni. Elsősorban mátrai erdei utakra, de ha kicsit nehezebb terep van akkor se a bringa legyen a korlát, hanem a "tapasztalatom". Nem túra inkább rövidebb terepezések.
Sok keresgélés után meg találtam a SPECIALIZED SIRRUS X 2.0.
Kerestem a fórumban de sok véleményt nem találtam róla.
Valakinek már volt vele dolga?velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
beci
őstag
válasz Hasaggymeg #189048 üzenetére
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz #75376384 #189051 üzenetére
Kicsit nehéz fél kézzel a rugó ellenében elfordítva tartani azt a tárcsát és közben megcsípni a bowdent a szorító csavarral. ...Rock Shox még hagyján, a Manitou rugója olyan erős is volt mint állat, alig bírtam megtartani 2 ujjal a tárcsát.
-
törölt tag
válasz Hasaggymeg #189048 üzenetére
vegul betettem a két regi betetet es egy lapos csavarhúzóval közéjük tolva befeszítettem. szépen egyenletesen visszanyomta az egészet. mentem vele par métert. picit furának ereztem. remelem majd belerázódik a rendszer idővel. kíváncsi leszek terepen lefele csapatva is jo lesz e.
na meg a masik, áthuzaloztam a teleszkóp lock-ot. ennél egy otvarabb melot nem tudok elképzelni. 1 videót láttam, ami az en villámhoz hasonló volt. a hapi a leheto legnagyobb könnyedséggel oldotta meg. meg mindig nem értem hogyan. mi ketten alig tudtuk megcsinalni.
most mar csak az időnek kellene jónak lennie. egész heten havazott es ilyen 0-1 fokok voltak.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Úgy néz ki, hogy sikeres volt a tubeless átalaksítás.
Viszont egy mérőedény szerintem mindenképp ajánlott, hiába van a Schwalbe flakonon szintjelző, ha összerázza az ember, akkor felhabosodik a cucc, és még ledlámpával belülről megvilágítva a flakont sem lehet normáliasn leolvasni a szintjelzőt.
Másrészt egy ilyen kiöntős cucc azért is jó, mert nem folyik mellé az anyag.
Vallas: Szép canga, én is gondolkoztam, hogy MTB vagy gravel, végül a monti mellett maradtam. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz varsam #189023 üzenetére
Durva az a láncvilla védelem. ...dugattyúk oldalát, egészen kitolva őket én már kentem szilikonos zsírral is és teflonos láncolajjal is, de tényleg a szerelők által használt fékfolyadék a legkézenfekvőbb és az biztos "kompatibilis" az ott mozgó gumitömítésekkel is. Cseppents 1-1 cseppet felülről majd ha az körbe folyva megkeni megjárathatod és letörölheted...bár eddig ezen már túl lehetsz.🤔
#189037beci...gratula, képet kérünk!
#189040vzarmo...van amikor összejön kerékkivétel nélkül is, de van mikor azzal sem. Ha pl. kopott betétekkel volt rátöltve/légtelenítve. Minden esetre a kerékkel (és így a tárcsával is) a helyén vigyázni kell mert a feszegetéssel bizony bánthatod a tárcsát, és ha azt "jól" csinálod (ergo kis helyen nyomsz bele egy puklit) akkor kidobós lesz utána. Amúgy síkba, vagy picit tovább lehet tolni és néha elég macerás mert egyiket betolva mozog a másik kifelé.
#189045vallas...látom külön sávod van a házban mint a pályakerékpárosoknak.
[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
És meg is vannak a gravel kerekek is... mentem is vele kemény 3 k-t hogy a szmötyi átjárja a gumit...
A fékeken kell minimálisat állítani kerék cserekor, de kb 1 perc /kerék, és a 36-s sor sem gond a gravel keréken az outis 34 helyett, szóval minden szupi szupi szuper...
Jöhetne márt a jó idő, mert a 3k alatt taknyom nyálam egybefolyt...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
bardi
senior tag
válasz #75376384 #189042 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen mélyre lehet nyomni a dugattyút, szerintem kb egy vonalban lehet az éle a nyereg belső felületével. Egy idő után nem fog beljebb menni. Ha benne hagyod a régi fékbetétet, akkor egy lapos csavarhúzó szerintem teljesen jó, nem a dugattyút nyomod közvetlen a fémmel, picit egyenletesebben nyomódik vissza, és ne csak egyik oldalról nyomkodd, hanem a nyereg teteje felől, alulról, amennyire lehet körbe. Nem tudom, hogy el lehet e rontani, nekem még nem sikerült ezt a részét
'92 Honda VFR 750
-
törölt tag
-
bardi
senior tag
válasz #75376384 #189038 üzenetére
A dugattyú leköveti a fékbetét kopását, ezért nem fér bele az új. Vissza kell nyomkodni alap állásba, és jó lesz. Akár az is működhet, hogy visszarakod a régi pofát, és egy laposfejű csavarhúzóval elkezded szétfeszegetni, egy idő után elindulnak visszafelé, és be fog férni az új fékbetét.
'92 Honda VFR 750
-
törölt tag
sziasztok
a helyzet a következő lenne. fékpofát akarok cserélni [link] ez a canga. vettem olyan pofakat, ami papíron ehhez jo (Shimano disc brake pads). viszont nem férnek be. ilyenkor mi a teendő? találtam valami videót, ahol a csávó a fékpofa mögötti reszt nyomkodja, de azzal kb semmit se értem el. vagy csak ne nyomtam elég erősen? ez az a video: [link] 3:45 korul.
-
gabro0
őstag
Pár napja jött velem szembe, "egyensúlyi teszt" [link]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz varsam #189023 üzenetére
Értem én, hogy egyszeres hajtás, de ebben az állásban nem kéne feszesebbnek lennie? Legkisebb lánckréken nem lóg a lánc?
Befogatáshoz bringásbolt-tól kunyiztam kidobásra itélt külsőt, és abból szigszalagoztam össze pár darabot, így a fékcső és a bovdenek sem szorulnak a befogópofa alatt.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gondoni
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este szembe jött velem egy aktuális Hervis akció, benne egy elképzeléseimnek nagyjából megfelelő bicajjal:
X-Fact Kilimanjaro Pro 27,5"
Egy ideje túrom a lehetőségeket, hasonló bicajt vadászva, így jót mosolyogtam a marketingesek által írt 400ezres áthúzott áron. A 260-as ajánlat már gondolkodóba ejtett, de még így is ráncolom a szemöldököm...
Sajna csak annyi infóm van a bicaj felszereléseiről, amit a webshop ír és a fotókon ki tudtam szúrni, de érdekelne a véleményetek róla.
Árában alternatívaként a Dekás Rockrider ST900 bicajjal lehet érdemes összevetni.
Szerintetek melyik jobb biznisz? Más tuti javaslat volna ilyesmire? 27,5-es, M-es méret, Deore környéki felszereltség, olajos tárcsafék, XC felhasználás, 250ezer környéki plafonnal? -
-
-
hl225
tag
Én tavaly tavasszal Tőle vettem az országúti kerékpáromat.
Az enyém külföldről behozott, de új volt max bemutató kerékpár lehetett. Személyesen hoztam el, ha szerettem volna ki is próbálhattam volna.
Adásvételit kaptam róla nem számlát.
Szerencsére probléma nem volt a géppel így a garanciális ügyintézésről nincs tapasztalatom.
Összességében csak ajánlani tudom. -
varsam
őstag
válasz velizare #189024 üzenetére
Aldi vagy Lidl nem tudom, az 5 lábas.
Otthoni szerelésre ennyiért szerintem bőven jó, de kiegyensúlyozottan kell rátenni a bringát, mert nehezen tartja meg, ha nem úgy fogod meg.
Most próbálok valamit kitalálni, mit lehetne a csőre tenni, amitől jöbban megszorulna és nem forogna el.
De ha megfogod vele rendesen középen, akkor szépen tartja és lehet rajta dolgozni. -
varsam
őstag
Tegnap fényesre nyaltam a teljes hajtást. Egy éjszakát ázott brigéciolban a lánc, a hátsó sor és az első fogaskerék, majd utána még fogkefével fényesre sikáltam az egészet amíg minden szenny lejött róla. Jó móka volt.
Száradás után pedig megkapta a Squirt-öt.
Ha már szét volt szedve, akkor a váltó is nagyszervízt kapott, amit lehetett szétkaptam rajta és újrakentem (görgőket, rugót) és ezt is megtisztítottam.
Hajtókar is kapott egy pucolást és kenést.Ma megpróbálom mégegyszer rendesen lelégteleníteni a hátsó féket, mert még mindig nem sikerült, legalábbis nem vagyok vele elégedett. Volt szervízben is, ott is töbször próbálkozott vele a srác, de a hátsó fék nyúlós marad. 4 dugattyús XT M8020.
Tegnap este néztem egy másik videót róla, most rápróbálok így: [link]
A fék dugattyúkat kell / lehet valamivel kenni, hogy kicsit könnyebben mozogjanak? Ha odacseppentek egy kis fékolajat, majd a környékén letörlöm, az segíthet rajta hogy könnyebben mozogjanak?[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erről a boltról van valakinek tapasztalata?
[Debybike]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
válasz Hasaggymeg #189015 üzenetére
Mmbike, es Cube Nature Pro. Kek szinben.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
ZolkoW
őstag
elsőre azt gondoltam, mi kerül ennyibe egy aluvázason, majd hozzáadtam a Fox, és a dropper árát, és máris nem tűnik soknak... [apró] nekem kissé trailesebb így az optimálisnál, de elfogadnám.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Hasaggymeg #189015 üzenetére
35kmh-val jöttem a főúton és mellékútról a vaksi osztrák nyugdíjas eltrafált. Zúzódásokkal megúsztam hála a LIDL-s bukónak.....ezért is hordok most is olyat mert bizonyított.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz kristoph08 #189011 üzenetére
Első fura, hogy elad egy első féket és azt írja beszámít jó első féket.
XYzsolt... ez hogyan is történt?
beci... hol rendelted és melyiket? (biztosan írtad már csak nem emlékszem )
werszomjas... úgy tűnik ez lesz idén Ez napokon belül? [link]
Szerintem veri a Kelly's-t.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Én meg eljutottam oda, hogy összegyűlt a kp az új MTB-re és nincs, nem tudok venni.
Első kiszemelt egy Kellys Gate 30 lett volna, idén már nem is lesz belőle, az összes előrendelt elkelt
Radon Jealous AL 8.0 lett volna a következő, de az sem elérhető, ki tudja mikor lesz.Bnőnek rendeltünk egy Cube ACCESS WS EAZ-t, talán május, júniusra megjön, de nem ígérik.
üdv
-
beci
őstag
Mar 1 honapja varok a Cube bringamra,marcius vegere igertek.
Ma felhivtam oket,hogy mi a helyzet, majus vege lett belole....Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
kristoph08
csendes tag
válasz kristoph08 #189010 üzenetére
[link] Erről pl. valakinek vélemény? Ez még közel is lenne hozzám.
[link] Esetleg ő akkor már szettben?
[ Szerkesztve ]
-
kristoph08
csendes tag
válasz 6030D #188990 üzenetére
Igen, sajnos ez csak az első fékre értendő és nem szettben. Egyébként a szervízben is ezt mondta a srác, hogy érdemesebb lenne használtan keresni. De mivel mielőbb szeretném használni a bringát, illetve nemigen értek ahhoz, hogy megállapítsam, hogy a használt fék tényleg jó-e, így végül az újon gondolkodom. Sajnos nem emlékszem, hogy mit ajánlott (ahogy képek alapján keresgettem, kinézetre talán BL-M6000 vagy hasonló. Egyébként aprós oldalakon nem találtam túl sokat. Esetleg van tippetek, hogy mi alapján tudnám megállapítani, hogy olyat veszek-e használtan ami nem szintén kuka?
-
tarat
tag
Egyébként ha már szóba került a karbon váz javítás, tudna valaki saját tapasztalat alapján jó szakit ehhez? Ebbe az irányba is funék egy kört.
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #189006 üzenetére
Szeretem a havat igen, de most az lenne a legjobb ha nem esne semmi, mert akkor mennék Törökmezőzni, néhány ismerősnek megígértem, hogy megmutatom nekik a játszóteret
Meg a tököm tele van a hideggel is, a héten elő kellett vennem a kabátot megint, pedig múlt hétvégén rövidnadrágba voltam fent NHH-n
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #188999 üzenetére
Hát akkor hazatér. ... Bádog?
Zoliwrc... nagyon szereted a havat.
Toobee... belföldi bolt?
[ Szerkesztve ]
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #188993 üzenetére
Ha rendesen havas lenne akkor igen, úgy hogy Királyrétig kocsival mennék
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #188998 üzenetére
Rendelt két Jeffsy-t