Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
parandroid
félisten
Ez valid. De amúgy egyben szállítják, vagy elemenként rakod össze? Előbbi szerintem butaság lenne, mert max daruval tudnák a helyére emelni, utóbbi esetben meg 2 felnőtt férfi szerintem boldogul a projekttel.
Már ha számít tényleg, hogy bombabizos legyen. De ez a te szempontrendszereden múlik, azt meg nem ismerjük.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Emelgetni akarod? Vagy stégre lesz, ami nem bírja?
Basszus, ez egy betonláda acél kerettel, meg ajtóval, mégis mennyi legyen? Lehetne saválló lemezből is, az könnyebb, csak akkor most könnyűt akarunk, vagy ultrabiztonságosat?p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Én biztos nem vennék ilyet fél misiért. Rohadt kényelmetlen. A széplány a videón is csak kiveszi könnyen, betenni egy agyf@sz lehet, főleg két kerékpárt közben Tetrist játszva:
A második bringához meg már sín sincs, csak úgy beszabva a másik mellé. Akkor már inkább a B2 verzió.Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
6030D
őstag
Attól függ milyen bringák. 85 cm széles, a mai világban meg egy montinak 78-80 cm széles kormánya van. Abból kettő összeforgatva is jó indulattal 120 cm körül van, de még átlósan rakva is szerintem minimum 100 cm. Rakd egybe a két kerékpárotokat, és mérd meg milyen széles.
Én csinál(tat)nék zártszelvényből meg lemezből értelmes méretűt, döntött tetővel, aminek az elejébe egy polcon lehetne még tárolni cuccot.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
arcitec
addikt
Nekem aztán mindegy, de miért is gondolod, hogy nem ugyan az? A színe az biztosan nem. Ugyan az a neve, a képeket össze lehet fésülni, ugyan az a súlya.
Netán személyesen nézted? Mert van ott fehérben több típus, csak épp a Factory név u.a.
A 2. fantázia név az már más,de ennél u.a.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
hl225
tag
Én tavaly tavasszal Tőle vettem az országúti kerékpáromat.
Az enyém külföldről behozott, de új volt max bemutató kerékpár lehetett. Személyesen hoztam el, ha szerettem volna ki is próbálhattam volna.
Adásvételit kaptam róla nem számlát.
Szerencsére probléma nem volt a géppel így a garanciális ügyintézésről nincs tapasztalatom.
Összességében csak ajánlani tudom. -
Friczy
senior tag
110? nem 120? Hmm látom már olyan is van. Normál bringán nekem 90-es van, a korábbi 70 rövid volt, ez többnyire jó, 85-öt nem tudom. 120-as a fekvőbringámhoz van, mert azt bonyolultabb átérni, arra megfelel, normál brinágra már szerintem brutális. 85 előnye, hogy az állítólag biztonságosabb (granit csak olyan méretben készül, ha jól tudom), de azzal nincs tapasztalatom.
-
STC Speed
őstag
Majd lövök csak szervizben van jelenleg, amúgy az összes nature-nak egy váza van, én is egy nature allroad-on néztem(vagy lehet travel?) meg az M méretet, és utána jött a raktárból a doboz.Tehát érdemes bemenni boltba ráülni egy bármely fajta nature-ra és akkor ha jó a váz rendelsz be, és majd jön a saját változatod....
-
addikt
annyi infóm van, hogy ez a modell ebben a méretben leghamarabb májusban lesz elérhető itthon, ha nem történik addig valami csoda
kérdezgesd a pesti boltokat, Speedbike, Berguson, K2, M&M Bike, Bringaland hátha valaki kap hamarabb“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
STC Speed
őstag
Hát én neten beírtam, hogy kerékpárüzlet, mert sok bolt van, amit nem ad be a google ha a kerékpár tipusra keresek- és van raktáron 1-1 darab. Végül a Bike cafeba sikerült, de január elején.(és ott is mondták, hogy jóhogy nem tavasszal mentem, mert utolsó darabok voltak már akkor. Fehérbe nem jó?
-
zsocy
őstag
Nem lesz kicsi az M-es, de biztosat csak ráüléssel lehet mondani. Arra kicsi az esély hogy van a boltban ilyen bringa a méretedben, de érdemes elmenni mégis, az eladó le tud mérni, ő esetleg nagyobb tapasztalattal tud ajánlani méretet is.
Amúgy kép és adatok alapján jó bringát néztél ki, remélem idén meg is kapod -
Hasaggymeg
Topikgazda
Ha van időd és kedved elvégezheted ezt a méricskélést is, de szerintem is jó neked az M, még nem is vagy mérethatáron.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Még kell tanulni lehajtott fejjel menni és inkább szemed kifordítani. Nekem egy versenyző mondta mikor nyakam be volt állva ugyanezért.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szerintem megéri a különbséget, és beállításokkal lehet kényelmesebbé tenni majd. Ezt a CRS-t valamiért mindig szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Ebből a kettőből talán inkább a Gepida, annak egy kicsit jobb a felszereltsége.
Esetleg nézz rá a Cube-ra, a Nature Pro hasonló, de talán egy kicsit modernebb gép.A végén úgy is az dönt hogy melyik kapható
-
itouchfan
senior tag
Ennél olcsóbban kiváló bringákat lehet venni használtan. Ezek nagyon nagyon belépő szint, szerintem egyáltalán nem belépő áron. Saját vélemény, segítő szándékkal. (Kicsit olcsóbban vettem a montimat, Sram NX váltás, Mavic kerekszett, RS Recon villa, Sram Level T fékek... Az nagyon más szint. )
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Somatom
veterán
A dokumentációjában szerepelnie kell. De, 50Kg -ot biztosan. Minimum 20Kg horognyomásnak a legkisebb utánfutó esetén is lennie kell ahhoz, hogy ne kóvályogjon a futó az úton (főleg, ha egytengelyes). A másfél tonnás lakókocsimnál, meg a 2 tonnás trélernél én símán adok neki 50Kg horognyomást. Úgyhogy bringaszállításnál egy utánfutóra vizsgáztatott horog esetén biztos nem a horog teherbírása lesz a szűk keresztmetszet.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Ákkk
addikt
10 000 ft ból már egy hevederzárat is fel tudsz szerelni ami más kategória mint akármilyen lakat. És bent még plussz rögzited a bringát ahol tudod.
Hiába laknak felette a legdrágább abus lakatot is max 10 percre lehet biztonságosnak nevezni.
Ha erre felraksz egy lakatot az még inkább csalogatni fogja akiket nem kéne. Mondjuk ha értékes holmit tárolnék benne én tuti nem a 10-30000 ft-on sporólnák még ha bérlem is.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
pikszel
addikt
Ha valamit el akarnak vinni, azt el is fogják. Én attól tartanék, hogy a tuti zár kontraproduktívvá válhat, mivel ránézésre értéket őriznek, és ez csalogató is lehet. Ha kifigyelnek, akkor meg pláne mindegy.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Ákkk
addikt
-
SOAD19
addikt
De, sikerült megfejtenem, mivel egy másik hirdetésben is láttam, ahol a leírásban, ott szerepelt a sárvédő típusa.
Hebie Viper lesz az, talán a 761-es modell.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az első konzol 160-as tárcsához, IS nyereghez való, ha nem IS-es nyerget vagy nem 160-as tárcsát szeretne használni a reménybeli vásárló, akkor előre is kelleni fog neki adapter. A hátsó, ahogy a Süni is írta, sárvédő felfogatási pont.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rétisün
veterán
-
nagyúr
Összeszerelés, légtelenítés (ebből látod a felépítését is kb.).
Szerk.: értelemszerűen a 10-es lépésnél kezded, ha légteleníteni, olajat cserélni szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
veterán
jól értelmezed.
3, 4, 5.1
5.0-t ne mert teljesen más mint a többi, ő a kakukktojás.
tehát ásványit se.
ha már teszel bele, akkor tegyél 5.1-et.
annak a legmagasabb a forráspontja, és igazából alig kerül többe mint a többi.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
ludsimon
veterán
Gondolkodtam, hogy beírok valami frappánsat a facebook oldalra ahol legelőször meg lett osztva, de aztán nem tettem, mert sok az ilyen nemtörődömakresszel kategóriás IQ-bajnok a kommentekből ítélve.
Az ilyenek állatkertben érzik magukat. 40+ évesen ennyire belesz@rni a szabályokba... Remélem egyszer majd elkapják és jól a nyakukba varnak valami finom 5 0-ás összeget. .. és még azt mondják, hogy az országútisok szabálytalanok, meg edzeni zárt pályán 'kell'... Akkor mi a helyzet ezekkel?[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest