Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz haiiro_o #164697 üzenetére
Azért is kérdeztem, hogy mire kell, nekem a testhezálló, zsebes, országútis stílusúak jönnek be, azokat keresem, de ha ilyen AM stílusú kellene inkább, abban nemigen tudok hozzászólni, max hogy tetszik-e
Én most kezdek átszokni hosszú ujjú kesztyűre, a honlapjukon nem tudom, mi van, de a fehérvári üzletben legutóbb volt rövid ujjú is rendesen.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
"Öröm" lehet ezt egy sarazás után lemosni
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz jjeahh #164649 üzenetére
Elég nagy kerékpárfüggő vagyok, és a technikai újdonságok mindig is érdekeltek. Jelenleg Scapin Oraklo, Kona Unit és egy Asama 261/264 bringáim vannak. Most nagyon kattogok egy szíjhajtásos SS-en, de nyuszi vagyok megvágni a Unit vázat, meg hát noh... csak egy Unit.
#164667 Hasaggymeg: Másak a nézeteink, több száz km-re megyek lámpa és csengő nélkül, de lényegében egyikre sem volt szükség (kivétel mikor hajnalban/este konvertáltam a lakás munkahely közötti távot). A linkelt képen látható 90mm-es, de 90-100mm-es stucnit, és 720-740mm-ers kormányt használok modern XC-n.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ZolkoW
őstag
válasz haiiro_o #164692 üzenetére
Milyen célra kell? Ha csak amolyan "go-to" mez, és nem zavar, hogy csak két kicsi zsebe van, akkor elmegy a puritánabb legolcsóbb is 2500-ért, de én jobban szeretem, ha van egy kicsit több hely benne. Ha végig cipzáros, azt meg méginkább. (jó ég! nekem is inkább csak hosszúak vannak most...)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #164691 üzenetére
Ja, lehet, hogy defektállóbb a Vittoria, bár én a 120 TPI Maxxis után már nem igazán látom értelmét ennek a szabványnak, mert a kétszeres TPI ellenére a Maxxist nagyon könnyű volt kiszúrni. Persze a Vittoria lehet jobb ebben és csak a Maxxis volt sz*r. A méretet azért nem inchben néztem, mert tesztek szerint a Barzo vékonyabb az átlag 2.25" gumiknál, szal igazából a 2.35" felel meg az átlag 2.25"-nek és ezt az 57-622 jelölés is igazolja, szal ha Vittoriát vennék, 2.35" alá nem adnám.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
haiiro_o
tag
Sziasztok.
Decathlon-os MTB mezek közül jó lehet az [st100] 3500-ért, vagy érdemes megvenni a [all montain] os változatot 6000-ért?
Kellene vennem 1-2 darabot mert most csak hosszú ujjú mezem van.
Illetve szivacsos markolatot honnan érdemes rendelni? -
6030D
őstag
válasz jjeahh #164689 üzenetére
Ha a Schwalbenál az EPI az megfelel a TPInek, akkor az csak 67, míg a Vittoriánál 120. Aztán ha inchben nézzük, akkor a 2,25 súlya az elsőnek 610 g a másiknak verizótól függően 660-680 g. Szóval nagy csodákat szerintem egyik sem tud művelni, vagy az anyag lesz vékony / nem olyan sűrűn szövött, vagy nehezebb lesz.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #164688 üzenetére
Gondolom nem véletlenül van leárazva, ha könnyű kell, akkor valszeg a Terrenokat kéne nézegesd. Nemrég amúgy én is azért mondtam le a Barzo-ról, mert az 57-622 745g, a Schwalbe megfelelője, a Rocket Ron 610g, még a sokkal agresszívebb Nobby Nic Evo is csak 710g... legalábbis a gyártó szerint, mert lemérve csak 690g. Szal inkább vettem Schwalbe gumit megint, pedig szerettem volna már kipróbálni valami mást és a Vittoria szimpi.
-
ZolkoW
őstag
Ez kegyetlen: [link] most 9 ajróért adják a planet-x-en, gondoltam ránézek a gyártónál is. 645 g a 622x32-es méret. Vagy én vagyok elkalibrálva? Amúgy kipróbálnék már valami keskenyebbet, de azt hittem, ezek jellemzően 300g körül vannak
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
szuszinho
őstag
válasz parandroid #164685 üzenetére
Nem volt ilyen sajnos.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Vett, vagy készül venni valaki mostanában Dekás biciklis nadrágot? Kaptam egyet, de kicsi, és nincs meg a blokkja...
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #164667 üzenetére
Nekem most a Garmin konzolom alján van gopro mount is, amire én a gopro helyett a lámpát rakom fel. Ezt is lehet még fokozni ha csengőt is szeretnék, ugyanis már létezik ilyen konzol gopro mount-al és csengővel, szal 3 az egyben, lehet beszerzek egyet valamikor . Így már gyakorlatilag az én kormányomon is csak egy Garmin konzol van, más semmi. Jobb is így, mert annak a csengőnek és külön lámpa konzolnak jó nagy légellenállása lehet, meg nehéz is az a sok cucc. Egyszer ezt is le kéne mérni, hogy csengővel és csengő nélkül mennyi az átlagod
Ezt meg csak neked: [link]Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
xy.zsolt
őstag
válasz Teasüti #164674 üzenetére
Az intenzitást és a hatékonyságot mire érted pontosan? 90-95 közé próbálom belőni a cad-ot ami egy "konstans" elég intenzív mozgást produkál...síkon is és mászásoknál is. A Watt pedig nálam adott napi állapot-, és hangulatfüggő...ezt többnyire a bemelegítő km-ek alatt döntöm el. Pl Extrém esetben ha ugy érzem akkor megfordulok, haza tekerek 🙂 Váltakozó intenzitású tekerést is csinálok néha, de ez nem prioritás annyira mert nem célom versenyezni és pláne nem bolyban tekerni. Csak az egészségem erönlétem fenntartása a cél.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
jjeahh
nagyúr
válasz xy.zsolt #164658 üzenetére
Konkrétan a Smart Sam gumiról volt szó, hogy abból nem létezik 29-es hajtogatós .
(#164669) Teasüti: ha szélesebb a felni, stabilabb. Meg lehet a tlready gumiknak más az oldalfala, de ezt már kétlem. Nekem 21mm felnim van és 65 kilóval 1.5 + 1.7 bar-ig merek lemenni.
-
marel09
csendes tag
Jó reggelt!
Tudom, hogy volt már szó róla, de nem találom. Ez a Decathlonos Rockrider XC 500 350.000 Ft-ért egy jó ár/érték arányú gép, ugye? Mtb fronton egyáltalán nem vagyok otthon, de pár napja szemezgetek vele, tetszik is, meg van a méretemben is...
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tothgera30 #164640 üzenetére
...meg ami észrevettem képeden,nálad nem szélesebb kormány/rövidebb kormányszár műxik?Milyen hosszú az a stucni?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Teasüti
nagyúr
válasz xy.zsolt #164673 üzenetére
Néha megesik, h el tudok menni egy ilyen surrogó hintalóval egy outisnak. Olyankor nagyon büszke vagyok magamra még ha tudom is, h ő meg valószínűleg már mindjárt lefordul a bringáról végkimerülés miatt.
Amúgy hülyeséget kérdezek, de ha edzel akkor nem az lenne a praktikus ha fokozod az intenzitást? Mert akkor a hatékonyság nem releváns.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Teasüti #164672 üzenetére
mások a prioritások....ahogy ennek megfelelően a bringáink is mások. országúton két dolog motiválhat....a minél hosszabb táv és a sebesség fokozása....én utálok 100km felett menni mert edzésként a rövidebb is elég számomra...tehát marad a sebesség fokozása, ott meg számít pl 3watt is, minden watt
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz vallas #164666 üzenetére
ugyanakkor ebbe futottam most bele...good to know. Szóval nincs mese, amíg 25ös gumi van fent 35kmh felett kell tekernem, hogy az előnyét élvezhessem a 28assal szemben Mint ma Viszont még így is áll, hogy hátra mehet a 28as....ott nem akkora a légellenállás hatása mint elöl.....szóval ez lesz a köv kísérletem
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz jjeahh #164609 üzenetére
Úgy emlékszem 19 széles felnid van neked is és rajta 2.25ös tubeless, ugye?
Te milyen nyomáson használod?
Ma kísérleteztem mennyire tudok lemenni.
Hát nem nagyon.
22 psi-vel kezdtem (vhol másfél bar körül), itt már a 78 kilómmal egykerékre emelve is pisszent egyet a gumi. Majd minden padkánál. 100 méter után mentem is vissza fújni bele. Majd megnéztem 2 bar-on. Itt már nem akart lefordulni a felniről, csak kanyarodás közben. Imbolygott végig. Egykeréken azonnal dőlni akart. Dönteni sem lehetett még kis lendülettel se, mert kúszott ki a gumi.
Most felfújtam 2,4-re, itt azért már nem tudom zavarba hozni alacsony sebességen.
Hát érdekes tapasztalatok. Azt hittem 2 bar alatt is tudom majd használni.
Vagy az már csak a plus size kerék kiváltsága?[ Szerkesztve ]
-
marel09
csendes tag
Üdv!
A Komoot Premium opcióját próbálta valaki? Elsősorban a bringaspecifikus térkép/útvonalajánló érdekelne, mennyire használható magyarországi viszonylatban?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Enyémen egy lámpával (mely nélkül egész nap túrázni,30-40 km-re otthontól butaság lenne) és egy csengővel (mely elhagyható,de kerékpárúton valamivel mint füttyentés,kiabálás stb.pótólni kellene) van több.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
vallas
őstag
Köszi Srácok,
cdl xy.zsolt
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
bardi
senior tag
Én annyit szoktam nézni, hogy menetes legyen. Kisebb az esély, hogy letépem. Mondjuk a lidl-ben vásárolt mini pumpával már eleve csökkentettem erre az esélyt, annak van szára, és nem a szelepet ráncigálom. Contin kívül még a CST-ből láttam menetes szárral.
[ Szerkesztve ]
'92 Honda VFR 750
-
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #164659 üzenetére
Felnőtt a korcsoport, nem? (18-29)
-
Alg
veterán
Vennem kell tartelék belsőket.
Ha a méret okés, akkor a márka kb mindegy vagy van jelentős különbség?"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Csokicsibesz
tag
válasz itouchfan #164654 üzenetére
26"-al is simán meg lehet csinálni a magyar maratonokat.
Mivel sokat mész, meg jó erőben van vagy, szerintem egész szép eredményeket is el fogsz tudni érni.
Nem akarok hülyeséget mondani, de Eliteben (20-29 korosztály) kb 20-an voltunk tavaly. Az első 5-6 tényleg elég beteg időket ment. A korcsoport első majdnem fele annyi idő alatt teljesítette a távot, mint én.
Miközben én kb. a középmezőnyben meg fele annyi idő alatt mentem le a távot, mint a korcsoportomban lévő utolsó versenyző.
Szóval nem érdemes nagyon beszarni ezektől a versenyektől. -
vallas
őstag
Sziasztok
mennyire elvetemült ötlet, hogy a outi ra hátra 28-s gumit teszek, mert az megmaradt a régi bicóról kb 200 km, ha van benne, és előre pedig veszek egy ugyan olyan fajta csak 25-s gumit, mert az még elfér, de a 28 már nagyon necces... így csak egy gumit kéne vennem, és lecserélhetném a 23-s gumit, amit az én 86-88 kg hoz kicsit kevésnek érzek a mi jó útjainkon.................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
itouchfan
senior tag
válasz 6030D #164653 üzenetére
Én átírattam a nevezésem jövőre, hosszú távra... Annyira nem vonz ez a körözés. Ha megyek is, a rövid távra, de egy-egy futamkent még elég drága, szóval lehet, hogy egy-egy újra induló marathonra nevezek majd be, azért az csak nagyobb élmény. Azt hiszem például Zselic maraton lesz augusztusban.
Mondjuk egyelőre a 29" monti vásárláson töröm a fejem, nem lenne gond ha nem ezzel a 26"os vasparipaval mennék. Mondjuk nem kifogás, majd meglátjuk melyik lesz. Érdekel a Superior szervezés, szóval majd meglátjuk, egyre elnézek szerintem, de inkább rövid távon, 20 kör nagyon soknak tűnik, még ha technikás is lesz a pálya...„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
nrg.960
tag
válasz jjeahh #164649 üzenetére
Volt már neki mindene, Pinarello, Bianchi-k, Cube-ok, KTM-ek, Merida-k, meg akár lehetne napestig sorolni a márkákat és a modelleket.
Sőt még egy hasonló Haibike is volt mint az enyém, csak a Team kivitel XX1-el, Tune agyas Crest MK2-vel. Círka 8,8-8,9 kg.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
jjeahh
nagyúr
válasz Tothgera30 #164645 üzenetére
Jó sok bringád volt, gondolom már felét el is felejtetted, fiatalabb koromban a csajokkal voltam így . A zöld Cube gyönyörű volt, a fekete Bianchi is a tiéd volt? Az is beszabehu szép, a KTM annyira nem begyere. Meg most ez a Scapin tetszik nagyon. Ha lenne ennyi és ilyen bringára pénzem, valszeg azt a Cube-ot meg a Bianchit megtartottam volna és tuningolgatnám, oszt boldog lennék míg a világ, más nem is kéne... . Ha esetleg még megvannak és kihasználatlanul porosodnak a garázsban, elfogadom bármelyiket
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Zoli133 #164647 üzenetére
Meridásokhoz nyugodtan beviheted, nem zavarnak el ha nem Meridád van, rendesek nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Hali, angyalföldön vagy 13ker környékén van ajánlott szerviz?
Van egy nagyon fura jelenségem az országútimon aminek nem tudok a végére járni, néha lassabb erőlködősebb tempónál a hátsó fékpofa valamelyik oldalt éri a felnit. Már kényelmetlenül tágra kellett vennem, csapágy nem lötyög, lényegi nyolcas nincs a kerékben (nagyon minimális, de ha egy helyben megtekerem nem éri a fékpofát), minden feszes, stabil, nem értem igazán. Aztán lehet nem a fékpofa csak annak érzem..."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
nrg.960
tag
válasz Tothgera30 #164645 üzenetére
Pulzusmérés! Segíccsetek'
Szóval adott vagyok én... a mellkasi pulzuspantot nem bírom magamon elviselni..sehogy sem.. zavar, nyom, szorít..kényszeresen szakítanám le magamról.Viszont talaltam alternatívát. Wahoo Tickr Fit, Polar OH1.
Tudom tudom.. nem olyan pontos meg miegymás..
Valakinek van ezekkel tapasztalata? Egy Bryton 330al menne össze.
Nem vagyok a szavak embere..
-
metrion
aktív tag
válasz szimpláncsak #164639 üzenetére
Szia!
Megtartja de kezdetben ez sem volt jó, mert rosszul volt bekötve. Holnap megy a miskolci Decathlonba, majd onnan nagy valószínűséggel a központi szervizbe. Ott meg úgy néz ki lesz aki intézi vezetői szinten. Meglátjuk mi lesz, adok ennek még egy esélyt, mert amúgy tetszik, 500 ezrem meg nincs bringára...
Jaah és a középrész is volt, hogy kattant. Ezt úgy kell elképzelni, hogy csak gurultam aszfalton majd nem tekertem majd mikor újra akkor ritkán, de kattant volt, hogy egymás után kétszer is. Erőkifejtés az kb semmi, nem a hegyen mentem felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Ez nem a Scapin, milyen gép? Hány xc-d van?
-
szimpláncsak
tag
válasz metrion #164621 üzenetére
Bocs, hogy így beleszólok, de nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha lockolva van a teleszkóp akkor megtartja-e vagy ugyanúgy benyomódik? Nekem az utóbbi probléma is jelentkezett és egy sima O gyűrű csere megoldotta a dolgot. Csapágyboltban párszáz forint csak hozzáértő ember kell aki kicseréli. Lehet sokat állt és felkeményedett az O gyűrű.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zsohi #164634 üzenetére
Mindez ráadásul egy 660mm-es kormányra rázsúfolva. Amúgy ha valamit innen nélkülöznöm kellene a lock out és az első váltó fájna a legkevésbé,más minden létszükséglet.
metrion...vidd vissza és kérd a pénzed,nem normális,hogy egy új bringával ennyi a baj! Most míg nem késő!
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Zsohi #164634 üzenetére
Haverinám kormánya is hasonlóan néz ki, de az övé 640mm, arra már több cucc lehet nem is férne. Ilyen Knog OI másolat csengőm nekem is van, sokáig használtam is, de újabban már zavar, kitakarja az utat, nem látok tőle, inkább leszereltem . Remélem sosem büntetnek meg a csengő hiánya miatt.
-
Csabroncka
addikt
-
Zsohi
őstag
válasz metrion #164624 üzenetére
Ez egy baromság úgy ahogy van, a SRAM szinte h*gy*rt-sz*r*rt kínálja a portékáját ha nagy tételben vásárolsz tőlük és a bringádat az ő cuccaikkal szereled A-tól Z-ig. A teljes OEM piac az övék gyakorlatilag, Shimano hajtást a középkategóriában szinte nem is látni.
(#164632) jjeahh: Mégy egy dropper, egy zárható tag és készen is van a dzsungel, egy igazi esőerdő, néhány éven belül még az élet is kialakulna ott.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
INTELligent
senior tag
válasz jjeahh #164632 üzenetére
Hú, ezt nagyon benéztem . Fura is volt .
Amúgy rájöttem, hogy miért estem múltkor (és miért hajlott el a gagyi pedálom): a pedál akadt bele egy kiálló nagyobb gyökérbe, amiatt dobtam egy fejest. Ma ezt majdnem sikerült megismételni, pedig sokkal lassabban mentem, és arra figyeltem, hogy a kereket ne vigyem rá a gyökérre.
[ Szerkesztve ]
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
jjeahh
nagyúr
válasz INTELligent #164629 üzenetére
Szerintem (ííí de rossz lett a minőség)
[ Szerkesztve ]
-
INTELligent
senior tag
válasz nrg.960 #164515 üzenetére
(#164566) Hasaggymeg:
az a távirányító az a lock-out a kormányodon? mert úgy néz ki, mint ami a telóba megy bele, de nem bovdennek néz ki a kábelBlog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
6030D
őstag
A SUP karantén sorozatra jön valaki?
-
robee19
tag
Nincs valakinek egy jóárasított Bryton 310-ese? Az enyém megadta magát. Folyamatosan ki be kapcsolgat. Ezt 13ért vettem kéz alól, sokkal többet nem is szeretnék adni érte.
-
jjeahh
nagyúr
válasz metrion #164624 üzenetére
Szerintem oda ne menj többé. Ha csak ez az egy szerviz van, személy szerint én inkább megtanulnám magam karbantartani a bringát, mint hogy rájuk bízzam, mert ezek tuti kóklerek. Ha van más szerviz is, akkor inkább vidd oda ezután... feltéve ha ott normálisak . Nálunk pl. 3 vagy 4 szerviz/bolt van és csak egyben vannak igazi szerelők, de a kínálatukon is látszik, hogy egyedül ők normálisak, gyakorlatilag a Squirt wax-tól a Stan's tubeless tejig mindent megkapok náluk. Szal arra akarok kilyukadni, hogy mivel többen hajtanak gagyi bringát, valszeg nagyobb az igény az olcsó kókler szervizekre, ezért sajnos a szervizek többsége ilyen... legalábbis felénk.
-
metrion
aktív tag
válasz jjeahh #164622 üzenetére
Pont ezt kapom a szervízektől, hogy gagyi. Meg, hogy lehet egy bringa ilyen olcsó mikor a Sram drágább mint a Shimano meg a telónak 100 felett kéne lennie. Mondom ott a gyáriszám nézzétek meg, erre lehet hogy a külső szár eredeti, de belül kitudja mivan.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz metrion #164615 üzenetére
Az a szerviz sz*r. Felénk is van egy olyan hely, ahová ha beviszed a bringát éves szervizre, elküldenek, hogy amíg nincs semmi baja, nem kell szétszedni . Szerintem ők nagyrészt tesco szökevényekre, kínai vackokra meg libakergetőkre vannak "szakosodva", egy rendes bringával nem igazán tudnak mit kezdeni.
-
metrion
aktív tag
válasz Gergőke88 #164616 üzenetére
Csak a telóval van gond, de mit éreztél a kettő között? Mert ugye te vettél egy másikat. Azt lenne jó tudni mi a gondja, de így hogy nem nyúlnak hozzá, így érdekes lesz. Mondjuk még van egy bolt, ott mondták, hogy a becsúszót szétmerik szedni és olajjal meg szivaccsal szokott gond lenne gyárilag, elmondása szerint találkoztak már porszáraz Rock Shox-al is.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsohi #164614 üzenetére
köszi az egzakt választ...én is így teszek majd
Szóval akkor ez még egy "kitaposatlan ösvény"...pláne outi kerekekben és pláne nekem.
Nekem nem könnyezik sehol és amikor tej nélkül raktuk fel, fújtuk fel a hátsóra a gumit nem is eresztette a levegőt....pedig nem TL felni. Jó ez a mavic minőség na
Köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz xy.zsolt #164607 üzenetére
ha nem hallom lötyögni, töltök még rá :)
Amúgy is inkább több legyen,mint kevesebb.. a divatos oldalfalú külsőm könnyezik kicsit, arra már kellett töltenem. De emiatt meg nem bontom, az fix, megy bele a szelepen keresztül.
A megromlástól különösebben nem tartok, főleg ha ilyen 30 miliket teszel csak bele, az előbb fog kiszáradni belőle,mint megromlani. a Joe's,amit használok, nem tűnt túl érzékenynek a szabad levegőn állásra sem, újrahasználtam a levett külsőből, meg véletlenül hagytam leereszteni, és pár nap után felfújtam, újra jó volt (valszeg kelett a gurulás is vele, nem elég felfújni)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ma kész lett a bringám (Rockrider XC 50) és a kerék centíron kívűl nem csináltak semmit. A teleszkóp miatt vittem főleg, erre nem mernek hozzányúlni, mert hogy szerintük a belseje nem eredeti. Ketten tesztelték és ők szerintük nincs vele gond. A teleszkóp meg ereszt...
A fékre meg azt mondták, ha légteleníteni kéne akkor nem tudják, mert az is egyedi.
-
Gergőke88
addikt
Róla vélemény?
[link] -
Alg
veterán
válasz xy.zsolt #164610 üzenetére
Egyelőre szerintem marad itt magasan, így is szokni kell a testhelyzetet. L-es gép, én ~188cm, 92cm belső lábhossz.
Szerk: közben megtaláltam a feliratot: 110mm, ha jól látom ez a második leghosszabb verzió
4db, összesen kb. 28mm-nyi spacer van alatta
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
xy.zsolt
őstag
ja ja....képben vagyok...5 évig éltem ott és tekertem is nonstop. Ha nem kényelmetlenül alacsony neked akkor a stucnit majd rakd lejjebb....mint ITT a képen....és tessék nyújtani a derekat naponta és lazítani az izmokat minden tekerés után. A bringád L vagy M/L méret? 183 cm vagy? Milyen hosszú most a stucni rajta?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz xy.zsolt #164604 üzenetére
Nem kell szétszedni, elég, ha egy arasznyi helyen megbontod a gumit és belelesel. Szerintem elég félévente megcsinálni, vagy ha ezt is macerának érzed, félévente csavard ki a szeleptűt és önts bele picit, így biztos lehetsz benne, hogy mindíg van benne valamennyi. Fél év után úgysem árt már feltölteni... Persze outin lehet más a helyzet, mtb-n sok apró defektet kell tömítsen, olyanokat is, amik a belsőt nem szúrnák ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
6030D
őstag
válasz xy.zsolt #164604 üzenetére
Mivel nincs vele tapasztalat. Nekem évente kerekenként minimum felmegy két gumi, akkor van cserélve. De igazából akkor sincs, csak leöntve a maradék, és újjal keverve feltöltve. Mondanak 1 évet, 2-t, de ha nagyon nem akar elkopni a gumid, akkor én szelepmagot kitekerve kiönteném belőle x idő után, és összehasonlítanám az újjal. Ha ugyanolyan, akkor boldogság, ha nem, akkor meg mosás és csere.
Mennyi van benne: súly, lötyögtetés, szelep ki.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
válasz Gergőke88 #164602 üzenetére
Villa szerintem nem számít annyit, én ebben a kategóriában nem hiszek ebben.
Claris vagy Sora kb mindegy.
Ha volt már hidro fékesed, zavaró lehet a mechanikus, de amúgy nem. A váz meg egyértelműen jobb a Cubenál és jobban is néz ki (ez szubjektív)De egyébként kérdezz utána, mert lehet a Cube nem is kapható már sehol kb.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Teasüti #164597 üzenetére
Én is ezt kérdeztem tegnap este, de a sok tyúkbeles nem válaszolt Szóval ha nincs defekt ami csökkentené a bent lévő mennyiséget akkor mikor kell cserélnem?
jjeahh Szétszedés nélkül honnan tudod, hogy mikor kezd kifogyni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest