Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz ZolkoW #164490 üzenetére
Na, 42 éves fejjel végre elütöttek. 30-as övezet, egy autónyi hely az úton, egyik oldalon (szemben) párhuzamos parkoló, másik oldalon (jobbra) garázsok. A garázsok előtt parkolt az úttal párhuzamosan a járdán egy fiat 500, sikerült pont elindulnia, amikor melléértem. A szembe oldalra figyeltem, mert onnan is pont indult egy szabályosan parkoló autó. 25 kmph körül mentem, mindkét fék satu, oldalra a másik autó miatt nem nagyon mertem menni, nagyjából sikerült kimanőverezni, de a kifordított első kerékbe beleakadt a pedál. A következő élményem, hogy hanyatt fekszem az út közepén. Semmi bajom, a bringán sincs egy karcolás sem, a lánc leugrott, ennyi. Ilyenkor azért örülök, hogy nem spd-vel megyek. Korrekt volt a fickó, nem győzött elnézést kérni, nem engedett tovább, amíg meg nem nyugodtam, meg át nem néztük a bicajt is, meg hozatott vizet a feleségével, hogy meg tudjam mosni a kezem. Nevét is megadta, címe meg ugye megvan. 60 km volt a mai terv, majdnem meglett, 59,8-nál volt a bukta. Nem egészen 2 km volt még hazáig.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest