Új hozzászólás Aktív témák

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Toomy #12815 üzenetére

Villát én inkább kidobnám minthogy javíttatnám. Elég veszélyes dolog ha az eltörik. Profi hegesztővel meg lehetne hegeszteni de én lehet nem tenném.. ha egy villa megreped, főleg ha vállban, akkor az tervezési hibás, vagy már rengeteg feszültséget gyűjtött és kifáradt az anyag.
    Tudsz mutatni képet a villáról?

Magasnyomású meg nem jó lánc mosásra, meg egyébként bicikli mosásra se nagyon... hogy a vázról hamar levereti a sarat.. azt egy autó mosó kefével meg egy vödör autósamponos vízzel pár másodperccel több idő alatt még jobban is el tudod végezni. Hogy nem vezeted rá a csapágyakra a sugarat, az meg egy dolog, annyira szar a tömítése a csapágyaknak, hogy elég ha kap egy kis ziccert a víz a csapágy felé, és máris be van áztatva.
    Olajsarat a láncból nem viszi ki, nem is lehet jól ráirányítani mert eltolja a láncot, inkább csinálj valami üllepítős tálcát amiben ki tudod mosni, veszel hozzá oldószer álló kesztyűt, patent szemmel lekapok, aztán kisikálod kefével a motormosóba, az a tuti.
    Tányérokat meg a kazettát se lehet vele kimosni, csak ha előtte vittél fel rá motormosót ami meglazítja az olajsarat, azt le tudod csapatni, de arra meg egy slag is, elég, a nagy nyomás csak a hajtómű csapágyába meg a hátsó agyba, szabadonfutóba beleveri a vizet..

(#12814) Szakbarbár
    Szabad de én biztos nem tenném, fogkefével, vagy körömkefével, motormosó folyadékban kevésbé technokrata és lehet hatásosabb. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák