- Path of Exile 2
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz BerGeri #22372 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, látni fogod, hogy nálam az EP35-DS3 maximuma valahol pont a 450-es FSB-nél van, de nekem még az sem igazán stabil. Az Aida Stress tesztet még kibírja, de a Prime 95 a teszt vége felé eldobta az egyik magot hibával. Ez nem tudom mennyire számít majd játékok alatt, lehet nem lesz semmi baj, csak a tudat, hogy nem stabil. Persze Pprocifüggő is, de ha neked Quad van, az még szerintem ennyit se fog menni. Persze kipróbálni ki lehet, nekem most a cél a 440-es FSB-t stabilizálni, és meg kell elégednem ennyivel. Hiába, 4 magosok alá illene egy P45 csipszet. Talán a Q6600 az egyetlen 4 magos amit a P35 jól ki tud húzni.
Persze, jó hűtéssel (leginkább vízzel), ki lehetne csikarni akár a 4 Ghz-t is, de szerintem a fő probléma nem a hőfok, hanem a gyenge MCH, és közepes CPU tápellátás. Ez a lap, bár jó tuningra, de nem arra született, hanem atomstabil de húzható deszkának. És azt hiszem az akkori új áráért, ezt maximálisan teljesítette.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- Quad Core AMD Athlon X4 740 3,2 GHz FM2 Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-