Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Neurotoxin #149 üzenetére
Kérdés egyetlen DLC van-e tervben vagy esetleg több.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Lord Myn
senior tag
Na, végigjátszottam, egyike volt a legjobb játékoknak, amit valaha VGA-hoz ingyen kaptam, ráadásul a majd megjelenő DLC is jár hozzá.
4070 Superrel Overall Quality HIGH-on és Path Tracing HIGH-on FHD-n 100-150 fps között futott végig, egyedül Siam-ban nyalt be 60 körüli értékre néha (de ez gyanítom valami bug lehet, mert mindig akkor ment le ilyen 60-80 körüli értékre, amikor átvezető - fix 60 fps - után volt a játék). A FoA óta a legjobb a Indy-s játék, pedig az bőven 30 fölötti években, várom a DLC-t!
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Peace
nagyúr
Meglepődnék, ha egyből mindkét dongle elkezdett volna egyszerre haldokolni. PS5 kontrollert még kipróbálhatok, de az nem mérvadó, mert egy fos PC-vel. BT kapcsolattal folyamatosan meg-megszakad a kapcsolat 1-2 sec-re. Ezért is hanyagolom és használom a PS4-est, mert azzal soha semmi hasonló gondom nem volt.
-
Micsurin
nagyúr
Párom játssza GP-ből One kontival, semmi baja. Nekem hasonlót a Jedi Survivor okozott, ott kiderült a BT dongle döglődött már és a Jedi érzékenyebben kezelte a kapcsolatot. (Más polling rate gondolom)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Peace
nagyúr
Gondolom. 6 éve játszom vezeték nélkül PS4 kontrollerrel PC-n és soha ilyet még nem láttam. Wukongot most játszottam végig pár napja minden hiba nélkül. Azért is váltottam Xbox-ra, hogy hátha valami nyűgje van az Xbox-ot emuláló progival a játéknak, de Xbox One kontrollerrel is ugyanez. Csak az még durvább, mert azzal végleg el tudja veszíteni a kapcsolatot. A PS-nél legalább csak kicsit villog pirosan a kontroller led és a játék meghülyül, össze-vissza pörög az irányítás, de pár másodperc után visszatér. Kipróbáltam USB 2.0 és 3.0 foglaltokban is. Nem a hardware lesz a ludas.
-
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Tolja bárki PC-n GP verzióval és vezeték nélküli kontrollerrel?! Hülyét kapok tőle!!! A PS4 És az Xbox One kontrolleremmel is ugyanazt csinálja. Fogja magát és elveszíti néha a kapcsolatot az eszközzel és irányíthatatlan lesz. Volt már olyan is, hogy vissza sem tért az irányítás, csak ha kihúztam és újra bedugtam az USB dongle-t. Soha egy játék sem csinált ilyet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bad Pritt #134 üzenetére
Értem miért mondtad... Sukothai, kötelező tábornok meglopós sidequest és annak agyatlan npc elhelyezése óta kb zuhanó repülésben vagyunk.
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon jó, eltűnt a HDR-em a 7800xt csere óta.
DDU, clean AMD Driver install, windowed, fullscreen... minden megvolt de közli, hogy nem támogatott hardveresen. Minden más címben megy...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
DeathAdder
veterán
ma kezdtem bele, baromira tetszene, de ez a first person játékmenet lehozott az életről. ugrálok, meg rohangálok hasból kinézve mint egy cod karakterrel
-
BusinessGuy
őstag
Ha van rá mód és lehetőség toljatok elsőként az Indiana Jones-ra szavazatot. Ha első lesz akkor is vagy 1-2 év mire lesz szinkron (legalább nem 4-5 év), de ez a játék bőven megérdemelné hogy fullosan kapjuk miközben Csernák talán utoljára Indi bőrébe bújhatna. Sajnos sok marha jelentéktelen cimekre pazarolná a szavazást meg olyan cimekre amik eredeti nyelven is zseniálisak miközben itt van egy ilyen ikonikus játék aminek nekünk magyaroknak igazán lehetne egy ikonikus szinkronja ezzel konkrétan megkoronázva a Szinkronsarok munkáját.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Nehéz ezeket összemérni három évtized távlatából, de tudom, hogy nagyra tartották megjelenéskor az Atlantist is. Abban, hogy a Great Circle tetszett vastagon benne van az is azért, hogy az immersive sim zsáner közel áll hozzám és egész jól felépítették a játék világát ahhoz, hogy korrekt módon működjön minden játékos számára.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bad Pritt #128 üzenetére
Szerintem jövő hét eleje, kb.
Napokban nem volt időm nyomni, rohangáltam honnan tudnék még leakasztani boltból értelmes áron egy Nitro+ kártyát...
Meg a szabi előtti utolsó 3-4 nap a szokásostól is jobban leszív...El nem tudom képzelni mi tudna itt elromlani a végére amúgy. Nekem eddig kb a tökéletes receptet adta elő kalandjáték témában - dishonored stílusban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bad Pritt #126 üzenetére
Én még csak a hajónál tartok a himalájában, de nekem eddig lazán GOTY lett. Nem volt idén még egy cím ami képes volt ennyire megfogni. Ott rohad a Stalker2 és konkrétan el sem indítottam...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Micsurin #125 üzenetére
Én meg közben befejeztem.
A végére kicsit elfáradt a sztori, rejtvényekben is volt ismétlődés, több dolog átgondolatlan, illetve mintha a spanyolviaszt akarták volna feltalálni bevált megoldások helyett, bugos is Xboxon, de mindenképp egy pozitív élmény volt számomra. Nem raknám oda a zsáner legjobbjai mellé, de magasan a legjobb Indiana Jones játék és szerintem a Prey óta ez a legjobb immersive sim.
Plusz ha a AAA játékipar jelenlegi állapotát nézem és azt a tényt veszem alapul, hogy bejelentettek egy risky játékot, négy évre rá delay nélkül megjelent korrekt, végigjátszható és élvezhető állapotban akkor kalapemelésre érdemes ez a teljesítmény. Soha rosszabbat, várom a DLC-t.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Na, hétvégétől jön a szabi, új GPU bekészítve a 6700XT helyett... támadjuk újra a befejezést!
Kíváncsi leszek mit pörget a játék 6700XT -> 7800XT cserével UW 1440-ben.
-
-
GodGamer5
addikt
Nálam a 16gb-os 4060 ti-n 1440p-ben DLSS Quality-n, framegennel, csuma maxon Path Tracinggel tökéletesen fut. így 14-15 gb vramot zabál amúgy.
Egyedüli furcsaság, hogy a HDR-t viszont ki kellett kapcsolnom, mert 20-30fps-t is zabál, helyszíntől függően, ami elég fura.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
floatr
veterán
válasz Neurotoxin #118 üzenetére
Leírta, hogy neki nem tetszett, mert gondolom nagyon le akarta írni - belefér. Nem mindegy...? (:
A Witcher 4-re is rágörcsölt pár ligmahím, mert Ciri van benne -
Bad Pritt
félisten
Szerintem 20 óra után is buta az AI. Viszont a melee combat valamelyest kompenzálja, mert ha feljebb veszed a nehézséget nem igazán lehet abuzálni az ellenségeket, max el tudsz futni és megvárod, míg lefújják a riadót. Ha két valós kritikát meg akarnék fogalmazni így az 1000G határán akkor az egyik ez, a másik az irányítás, rengetegszer beakad a karakter mindenhova, nem kapaszkodik fel, ahova kéne, az úszás sem az igazi, teleportál, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
2,600 értékelés / 90% pozitív... szerintem nincs miről vitatkozni a kollégával.
Hiába nő az értékelések száma, ~90-92%% közt ingadozik a pozitivitás ráta... ez már nem fog lefordulni mint a Starfield, ahhoz rövid játék. Ha elindult volna durván le azt már látnánk.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Neurotoxin
őstag
válasz CriticalHit #100 üzenetére
Szépen leírod, hogy szerinted mi a kritika, mégis, amit írsz, az fikázás, de ettől még mindenki más jól fog tudni aludni.
Mint, ahogy más is írja, vidd feljebb a nehézségi szintet és akkor már fog tartogatni kihívást a játék. 4 review-t néztem meg tegnap este, 3 szidalmazta, mert szerintük buta az AI, de valószínűleg játszottak vele 3-4 órát, hogy elkészülhessenek a teszttel, azt is gondolom light vagy nagyon maximum moderate nehézségi szint mellett..egyébként ájdzsíenéknek is tetszik meglepő módon.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bad Pritt #116 üzenetére
Igen a vatikáni katakombákban észleltem... rájöttem hamar nem a fáklyával kell majd ott bohóckodni az alagutakban.
Köszi
-
Bad Pritt
félisten
válasz Micsurin #115 üzenetére
Három nagy terület és négy lineáris pálya van összesen, utóbbiaknál csak jegyzeteket kell gyűjtögetni. A nyílt területek egyre nagyobbak Sukhothai érzésre kétszer akkora lehet, mint a Vatikán, viszont nem olyan jól felépített vertikálisan. Amúgy bárhova bármikor vissza lehet menni és minden összeszedhető utólag szerencsére (sőt, kicsit spoiler, de valamit csak így lehet).
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Dettó, most kezdtem el szedni a táblákat a gyújtó után, Vatikánt sem maxoltam de azért tekeregtem rendesen és mégis már elment 16 óra.
Bad Pritt Többi lokáció mennyivel lesz kisebb? Nagyon zavaróan kicsik lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ízlés és nem tetszés az ha kipróbálsz valamit és nem jött be.
Fikázás az ha még tapasztalatod sincs elsőkézből de már kiabálod a távolba, hogy egy rakás szar.Ezen vitatkozunk, nem az ízlésen.
Jó játék lett alapvetően az Elden Ring?
Nagyon.
Zsánerem?
Nem.
Fikázom?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
arn
félisten
Nem tudom mit vitatkoztok izlesen - mindig lesz olyan, akinek nem tetszik vmi.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Bad Pritt
félisten
Lepörgött a stáblista, egy acsi híján megvan mind. Remek élmény volt, tuti visszanézek még, illetve a DLC-t is meg fogom venni szerintem, remélem hasonlóan tartalmas lesz.
-
BusinessGuy
őstag
A kritika tényeken alapul amit írsz illetve ami a linkelt videóban van meg baromságokon kiemelve egy egy elemet mintha végig olan lenne, ez a különbség. Ezt a kiemelgetős fröcsögő szinten mozgó megmondóemberkedést a valóságot durván eltorzitva hívják fikázásnak, ez nem kritika.
Látszik az általam írt táborok közül hova is tartozol. Ez az XY generációzás meg egyenesen szánalmas és gyermeteg pláne annak fényében hogy pont a 30-50 évesek szórakoznak kiválóan a játékkal -facebookon egy közel 20ezres öregebb gamerekből álló csoportban mit ad isten egy negatív visszhang sem hangzott el a cuccal kapcsolatban.....
De rajta próbáld csak meg eladni továbbra is a nettó bullshitet a népnek főleg az ilyen worthabuy szintű mindenre is fröcsögve köpködő tényeket durván ferdítő nyomorultak videóival, nyilván meg lesz vele a célközönséged az erre fogékony közösségekben.Micsurin: Worthabuy alapvetően egy fröcsögő megmondóember hangsúlyozással beszélve igazának érvényt eladó suttyó aki szinte mindent lefikáz amiben egy grammnyi woke is megtalálható, szokásosan kiemelve egy egy jelenetet karaktert bugot cselekményt karakterábrázolást egyebeket és arra épít hogy ezt eladja úgy mintha az egész játék erre épülne. Jól csinálja hisz láthatóan vannak idióták akik be is nyelik, ritkán vannak jó meglátásai is ugyanakkor ami tagadhatatlan, de ettöl még hiteltelen divatfikázó gyökér. Tetten érhető szinte az összes negatív videójában hogy olyan momentumokról fröcsög percekig mintha a játék javát képeznék amik a 20-50 órás játékokban jó ha 1-1 alkalommal előfordulnak...Lásd akár jelen esetben a mindent helyettünk megoldó játékon belüli feladványokkal, amit bárki 1 perc alatt cáfol aki tolja a stuffot mert tudja hogy ez csak pár esetben adott az Indiben.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Immolatiel #105 üzenetére
...valami nagyon eltört gyerekkorom és a fiatal felnőtt korom közt. Régen valahogy nem ezek az unott fejű, arrogáns gyakran az alapműveket nem is ismerő önjelölt véleményvezérek* adták meg a kezdő lökést a dolgokhoz. (edit.: nem is tudom, reggel hallgattam pont valamelyik marha intelligens darabot aki nehezményezte, hogy a kutyákat miért nem lehet lelőni... biztos ez is a nagy PC világ miatt van. Egy Indy játékban meglepő ám ez... ) Elolvasuk a PC Gurut vagy az 576kybe-ot, elballagtunk az egyetlen konzolvilágba akkor még, beszélgettünk az eladóval mi a tapasztalat játszoták-e már... aztán hazautón végig a doboz hátulját olvasgatva vártuk mi fog ebből kisülni...
Valahogy sokkal rondább, sokkal butább, sokkal egyszerűbb játékokkal tudtunk messze jobban szórakozni... talán el lehetne gondolkozni mindkét oldalt. A kiadók ontják a szemetet, a játékosok meg élből mindent lefikáznak... majd évek múltán megtalálják, hogy jééé mégis jó lett. (Khm Mad Max?)
*Meglátom ezeket a tumbnaileket és már attól elmegy a kedvem, hogy a kommentekbe beleolvassak mert megalapozatlan fröcsögésen túl, nem igen fogok mit találni sem pozitív sem negatív tekintetben.
[ Szerkesztve ]
-
Immolatiel
kezdő
"The only review that matters?"
Na jó, még a Worth A Buy-os megközelítés sem elvetendő...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bad Pritt #103 üzenetére
Itt még nem kaptam meg, csak a gyújtót adta oda a játék. Szerintem most fog lassan hozzám kerülni.
Mondjuk a tisztek még úgy is tudtak meglepni a vatikánban... nem mindig volt kiszámítható a patrol route.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bad Pritt #101 üzenetére
Engedd el csak szalmabábozól vele...
Ha már lőfegyver, rohadjanak meg ezek pontot lőnek Gizában... Elkezdtem szedegetni a táblákat, az egyik ugye a táborban van egy platóson. Azért Hardon rendesen dolgozni kellett, hogy hozzáférjek.
-
Bad Pritt
félisten
1: amikor a fejtörőket megoldja helyetted a játék. Ezt még a SW Jedi: Fallen Order is jobban csinálta, hiszen bőven elegendő ha elakadáskor kérésre tippet ad de soha nem oldja meg helyetted a társ a feladványt. Hol marad a kihívás és a sikerélmény?
Egyrészt nincs mindig melletted NPC, aki megoldja, másrészt bőven van kihívás a játékban így is. A nehezebbeket neked kell megoldanod még a fősztoriban is.
2: A felfegyverzett német katonák lőfegyvereiket nem veszik elő, ha ököllel nekik esik Indi csak ha fegyver ránt, inkább hagyják, hogy a régész professzor simán péppé verje őket.
De, előveszik. Kiválóan skálázható a játék, nehezebb szinteken az ökölharc is nagyobb kihívás és azt meg se tudod csinálni, hogy egy bázis közepén elkezdesz verekedni, mert pikkpakk agyonlőnek.
Az ok egyszerű: a célközönség az Alfa Generáció aki számára a gyors, felszínes sikerélmény fontosabb, mint a legalacsonyabb színtű kihívás.
Ez attól még nem lesz igaz, hogy többször írjátok le. A feladványok nem könnyebbek, mint a hasonszőrű kalandjátékoké akár két évtizeddel ezelőttről és tele van ötletes megoldásokkal a játék, a combat pedig kb. olyan kihívást jelent, mint a többi hasonló immersive sim. A játék emellett díjazza az aprólékos felfedezést, állandóan meg kell állnod fényképezni, nyomokat keresni, meg kell találnod a szükséges eszközöket, kulcsokat és álruhákat, amik egyáltalán nincsenek az orrod előtt egyik pályán sem. Nincs itt felszínes sikerélmény, vagy ha annak gondolod, akkor a Dishonoredtól kezdve az összes Arkane játékban is az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest