Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
CriticalHit #100 üzenetére
Szépen leírod, hogy szerinted mi a kritika, mégis, amit írsz, az fikázás, de ettől még mindenki más jól fog tudni aludni.
Mint, ahogy más is írja, vidd feljebb a nehézségi szintet és akkor már fog tartogatni kihívást a játék. 4 review-t néztem meg tegnap este, 3 szidalmazta, mert szerintük buta az AI, de valószínűleg játszottak vele 3-4 órát, hogy elkészülhessenek a teszttel, azt is gondolom light vagy nagyon maximum moderate nehézségi szint mellett..egyébként ájdzsíenéknek is tetszik meglepő módon.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
BusinessGuy #97 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek. De abban is biztos vagyok, hogy amint elérhetővé válik tavasszal a játék a kék tábor számára, az elégedetlenkedő PS fanboyok lenyugszanak és ‘meglepő módon’ a review-k is magasabb pontszámokat fognak kapni.
Közben nézem a The Game Awards-ot, méltó tisztelgés volt a részükről, hogy meghívták Harrison Fordot!
-
Neurotoxin
őstag
Még szerencséjük, mert különben tényleg menne a nyavalygás, mint a Starfield esetében.
@Skynet258: Januárban élesítem a GamePass-t és hajrá
Addig sajnos vagy nem sajnos nem lesz rá időm, a XSX-et meg nem vagyok hajlandó hurcolászni magammal a Karácsonyi forgatagban. Valahogy majdcsak kibírom
-
Neurotoxin
őstag
Pedig még a shotika által linkelt képeken is látszik, hogy szép a grafika. Én is valami előző generációs játéknak véltem a videók alapján, de eléggé rendben van. Uncharted 4, tényleg?8 éves játékkal hasonlítod te is össze, csak mert hasonló a műfaja. Alig várom, hogy kipróbálhassam XSX-en
-
Neurotoxin
őstag
válasz
agyhalottak #1 üzenetére
Semmi köze hozzá, az TPS (egyébként sem írok erre az összehasonlításra inkább semmit....nem csak Nathan Drake létezik a világon). A Tomb Raider valamelyik részével biztosan játszottál már. Kb olyan, csak FPS nézetben.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Indiana Jones egy újabb kalandra invitál bennünket, ezúttal a titokzatos Nagy Kör titkának nyomában. A kérdés azonban adott: van a játékban a nosztalgián túl annyi, hogy lenyűgözze a mai közönséget?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vigneau interaktív lokálblogja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest