Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
hobbiletolto #29 üzenetére
Én emberként nem bírtam szövetségre lépni egyik fajjal sem. Bolygókat kell nekik adni és akkor tudom őket rávenni, vagy van ennek valami titka?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
hobbiletolto #27 üzenetére
Úgy megnéznék egy ilyen végigjátszást, hogy mit is rontok el... De szerintem sokszor az a baj, hogy felveszem a sebességet, mert nem bírom kivárni mire kész lesz valamilyen egységem...
A cheblonok erősebbek voltak a kraheneknél? Mik nincsenek nehéz szinten... -
DarthPeeter
aktív tag
válasz
hobbiletolto #23 üzenetére
Na látod, ezt még senki sem ajánlotta nekem! Mindenképpen kipróbálom.
Most a krahennel próbáltam, sokkal könnyebb volt feltornáznom magam, csak a legvégén voltam bajban, mert az emberek több oldalról foglalták el a bolygóim és szétestem, nem tudtam koncentrálni.
Megpróbálom ilyen módon megnyerni a csatákat, köszönöm szépen a tippeket! -
DarthPeeter
aktív tag
Ha esetleg van valakinek még tippje akkor azt nagyon megköszönöm
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kezdtem újra játszani ezzel a gyöngyszemmel, de így 10. nekifutásra sem bírok normal szinten nyerni... Addig jutok el, hogy már csak a krahenek meg a shinarik maradtak rajtam kívül. Egyszerűen hiába gyártok max kapacitással, minden pénzem rá költöm, de nem tudok nagyobb sereget létrehozni. Most a nehéz korvett gyártással próbálkoztam, mert olcsóbb mint a nehéz cirkáló, de megesznek reggelinek...
Az elején a tolueneket tudtam legyőzni, a többi kisebb fajt a krahenek megették előlem.. Mit csinálok rosszul? Ahogy olvasgattam az épületeket érdemes először fejleszteni, így is tettem, aztán az űrhajókat fejlesztettem csak. Kereskedelemmel nem különösebben foglalkoztam mert nem láttam sok hasznot belőle.
Eddig mérsékelten volt az adó, most felvettem magasra, hogy tudjak gyártani, de ez is kevés.
Tudtok adni tippeket, hogy miként lehet nyerni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Futás, futópályák
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest