Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Bad Pritt #40 üzenetére
virágbolti gog-ost próbáltam, az eredeti steam-en "nem" indul, de a gogoson sem ...ugyan az a helyzet hang van, gomb lenyomásával az intrót elnyomja és a fömenü hangja is bejön ....egyszerüen csak a kép nincs meg valamiért! win support a dx9 telepités javasolta ,de azzal sem történ semmi változás.... pedig rengeteget játszottam vele régebben és most már nagyon hiányzik...
ui.:win 11 van a gépemen...amikor még win 10 volt, simán ment természetesen minden hivatalos gyári, steam-en is csak azért vettem meg mert már nincs dvd-romom a gépben és így elérhettem!
-
Bad Pritt
félisten
GOG változat megy Win 11-en, nekem jelenleg is telepítve van laposon és még multizni is tudtunk nyáron. Jelenleg le is van árazva, 2 és fél ojrót simán megér.
-
stoon
addikt
hy!
próbáltam újból játszani a játékkal de úgy látom hogy win 11 el nincs esélyem erre! esetleg van aki tud vele játszani win 11 alatt? -
-szabi-
addikt
Hi
A lemezt még 99-ben vettem, most Win10-re akartam telepíteni, de ezt a hibát kapom:
Van valami javaslata bárkinek, hogy tudnám telepíteni?SZERK: A kompatibilis futtatás sem segít.
üdv
szabi -
2018-ban elővettem újra
Remélem Win10 alatt megy majd, egyelőre semmi infó nincs erről.
-
doc
nagyúr
nem tudom van-e meg valaki errefele, de azert kerdezek
megint nekialltam IG2-zni, eloszor Linux alatt wine-nal, ugy rendesen megy, csak a videok nagyon akadoznak
aztan most eppen XP-n, ahol szinten megy a jatek, viszont a videok nagy resze egyaltalan nem latszik, csak hangja van (pl. a Solarian intro mar kapasbol ilyen, csak a 'Loading' feliratot latom, mikozben hallom a video hangjat)patchek felrakva, van valakinek otlete hogy mit csinaljak meg vele?
-
hobbiletolto
tag
Sajnos a 3, Nexus - The Jupiter Incident eléggé eltérő lett.
Még a 2ből egy hd remaket új hadjáratokkal is szívesen játszanék.Esetleg van aki ért ahhoz, hogy hexeditorral belenyúljon a játék tulajdonságaiba? Konkrétan a fejlesztésekbe. Arra találtam magyarázatot, hogy lehet valaminek az idejét lecsökkenteni, de nekem ellenkezőleg, hosszabbítani kéne.
Ha valaki tud ebben segíteni, írjon.
-
TechData
tag
Tegnap este ismét kedvet kaptam egy kis galactikus mókához...Sokan irták hogy Windows 7 alatt nem fut a staff....én telepitettem a játékot,majd a Program Files/Digital Reality/ig2.exe ikon egér jobbgombjával kattintasz és a Kompatibilitás beállitása alatt beállitottam Windows Vistára (mert Windows 7-et nem add meg lehetöségnek) mikor ez megtörtént simán fut a játék...semmilyen patch nem szükséges hozzá.Nekem Windows 7 64bites rendszerem van!Ennyi az egész
Nagyon nagy játék!!! A digital realitynak érdemes lenne belöle csinálni még egy részt,tutti siker lenne -
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #30 üzenetére
nem igazán tudom, az biztos, hogy ha gyengébb vagy náluk, nem fognak érdeklődni...
néha van olyan, hogy a történetben úgy alakul, hogy segíteni kell egyik másik fajnak, vagy fejlesztési együttműködést lehet kötni velük.
akikkel így kerülsz kapcsolatban, azoknál van több esély.
előbb megnemtámadási szerződés, aztán kereskedelmi, majd később szövetség.de ha egy gyenge fajjal lépsz szövetségre utána fel tudok őket erősíteni bolygókkal.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
hobbiletolto #29 üzenetére
Én emberként nem bírtam szövetségre lépni egyik fajjal sem. Bolygókat kell nekik adni és akkor tudom őket rávenni, vagy van ennek valami titka?
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #28 üzenetére
kraheneket az emberek verték majd én végeztem ki őket miután az emberek a szövetségemre léptek... kaptak tőlem vagy 20 bolygót aztán a flottákkal nem is kellett foglalkozzak mert ők mind leszedték, csak a bolygókat foglalgattam...
szerintem 4óra alatt végigtoltam, nem hiszem hogy több lett volna.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
hobbiletolto #27 üzenetére
Úgy megnéznék egy ilyen végigjátszást, hogy mit is rontok el... De szerintem sokszor az a baj, hogy felveszem a sebességet, mert nem bírom kivárni mire kész lesz valamilyen egységem...
A cheblonok erősebbek voltak a kraheneknél? Mik nincsenek nehéz szinten... -
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #25 üzenetére
a shinarikkal megnyertem életem első nehéz hadjáratát mindössze két visszatöltéssel.
a cheblon klán lett a legnehezebb ellenfél, őket kémekkel gyengítettem. volt 7nagyon erős, 15+ beszivárgással rendelkező kémem. egyszerre ráküldtem, hogy szítsanak lázadásokat. 8 bolygó csatlakozott hozzám, 11független lett.utána már könnyű volt legyőzni
a végén egy giga csata is volt, 200nál több hajója volt nekem meg 120 körül. 23 maradt... oda lett vagy 100 tankom mert nem maradt nekik hely
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #25 üzenetére
Az elején hasznosak a kémek is. Érdemes azokat amelyek beszivárgása 7-8 vagy jobb ráküldeni az ellenfél hajóinak megsemmisítésére. 2kba kerül és igen hamar le lehet csökkenteni a rombolók, korvettek számát.
Alakváltók ugye ingyen csatlakoznak, érdemes őket felvenni. -
DarthPeeter
aktív tag
válasz
hobbiletolto #23 üzenetére
Na látod, ezt még senki sem ajánlotta nekem! Mindenképpen kipróbálom.
Most a krahennel próbáltam, sokkal könnyebb volt feltornáznom magam, csak a legvégén voltam bajban, mert az emberek több oldalról foglalták el a bolygóim és szétestem, nem tudtam koncentrálni.
Megpróbálom ilyen módon megnyerni a csatákat, köszönöm szépen a tippeket! -
hobbiletolto
tag
Nekem olyan segítség kéne, hogy van e valaki aki tudja, hogy a fejlesztéseket lehet e manipulálni hadjáratok alatt? Pl megnyitok egy fájlt amiben kikapcsolom a hamvasztó sugár vagy bármi kifejlesztési lehetőségét? Tetszene ha pl csak Rombolók és vadászok lennének. Nem lehetne korvettet sem fejleszteni.
-
hobbiletolto
tag
válasz
DarthPeeter #22 üzenetére
Shinariktól diplomáciai úton egy bolygó felajánlásával szerezd meg a hajó manipuláló fegyvert (más fajtól is meg lehet, asszem cheblonoktól, de azok általában kihalnak mielőtt kifejlesztenék).
Minél előbb juss el a cirkáló kifejlesztéséig és inkább abból gyárts 4-5öt mint hogy legyen 50korvetted...
De a csatahajókat is mindenképp fejleszd ki gyorsan.
Pakold fel a hajó manipulálót és a csatában majd kitapasztalod hogy mindig előbb tudod kilőni mint ahogy a krahenek a hamvasztó sugarat.
Ezzel a módszerrel már már unalmasan 5-6 csatahajóval akár tízszeres túlerőt is le tudsz győzni!!!
Gyártasz 2-3 csapatot fejenként 4-5 csatahajóval. Telerakod őket megatankal + rakétatorony/nehéz torony vagy ion toronnyal és pillanatok alatt át tudsz szaladni az összes fajon.
Ha csak egy csapatot erősítesz akkor érdemes 5-10nehéz erődöt tenni minden bolygóra. Azok akár 40-60tankot is leszednek. Ha több csapatod van akkor úgyis leszeded az ellenfelet mielőtt elérné a bolygóidat.A harci álcázó finom dolog.
Vadászokat egyáltalán ne gyárts, csak pénzpocsékolás, harci értékük gyakorlatilag nulla már korvetteknél is.
A torpedóknak a játék elején van csak szerepük amíg rombolók és korvettek vannak. A lényeg, hogy ha a te hajóidon van az ellenfélnek nincs akkor fogod és a csata elején távolra manőverezel a hajódiddal közben folyamat mennek a torpedók. Mire utolérnek aaddigra többet is le tudsz szedni velük.
Normálon bármikor nyerek, én a nehéz fokozattal vagyok bajban. Ott gyakorlatilag az első faj, sőt olykor a kalózok is megesznek
A pénz a lényeg.
Ha elavult egységeid vannak akkor add el őket, mert a csatákban pikkpakk kilövik őket.
Ha úgy alakul, hogy minden fejlesztés megvan és kell egy kis pénz, járd végig a bolygókat, rombold le a felesleges laborokat és gyárakat(fele árat visszakapod).Hajrá
Nem minden szentírás, biztos vannak jobb játékosok nálam, de ezzel a technikával elég könnyű bármely fajjal.
-
DarthPeeter
aktív tag
Ha esetleg van valakinek még tippje akkor azt nagyon megköszönöm
-
_stick_
őstag
válasz
DarthPeeter #19 üzenetére
A Krahen-nek van egy nehéz fegyvere a hamvasztó sugár, ha jól emlékszem, kék sugarat lő ki, ami átterjed a szomszédos hajókra is. Esélyed sincs ellene. Van egy másik faj, ami szintén harcos, akit ha leigázol vagy kémkedsz, erre már nem emlékszem, de megkapod azt a fegyvert. Rá kell keresni a google-n, hogy melyik ez a faj, aki nem olyan erős, szóval hamar le lehet őket győzni. Nem ugrik be a faj neve...
Nekem anno harmadik nekifutásra sikerült véletlenül belefutnom ebbe a fajba a játék elején, utána már sima ügy volt. -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kezdtem újra játszani ezzel a gyöngyszemmel, de így 10. nekifutásra sem bírok normal szinten nyerni... Addig jutok el, hogy már csak a krahenek meg a shinarik maradtak rajtam kívül. Egyszerűen hiába gyártok max kapacitással, minden pénzem rá költöm, de nem tudok nagyobb sereget létrehozni. Most a nehéz korvett gyártással próbálkoztam, mert olcsóbb mint a nehéz cirkáló, de megesznek reggelinek...
Az elején a tolueneket tudtam legyőzni, a többi kisebb fajt a krahenek megették előlem.. Mit csinálok rosszul? Ahogy olvasgattam az épületeket érdemes először fejleszteni, így is tettem, aztán az űrhajókat fejlesztettem csak. Kereskedelemmel nem különösebben foglalkoztam mert nem láttam sok hasznot belőle.
Eddig mérsékelten volt az adó, most felvettem magasra, hogy tudjak gyártani, de ez is kevés.
Tudtok adni tippeket, hogy miként lehet nyerni? Előre is köszönöm! -
lukiboy25
csendes tag
Nah, nekem is sikerült most Win 7 64 alatt elindítani 1.14-es patch-csel, magyar nyelven, eredeti CD-kről a játékot.
Megszokott módon CD-ről telepítettem, itt még nem állítottam be semmilyen kompatibilitást.
A sikeres feltelepítést követően az 1.14-es patchet felraktam Win XP SP3 módban. (Jobb gomb a fájlon, alul tulajdonságok, majd kompatibilitás fül, kiválasztani a Win XP SP3-at, alkalmaz és lehet indítani.)
Majd ezt követően először a setup.exe-t futtattam Win XP SP3 kompatibilitási módban, felbontás: 1024x768x32 - az 1280x1024x32-re játék közben kiakad - majd az ig2.exe-t is Win XP SP3 kompatibilitási módban indítottam.
12 éve jelent meg ez a játék de még mindig nagyon élvezetes vele játszani!
-
marec1122
senior tag
Van aki még játszik/játszana vele?
-
jagger82
csendes tag
Épp tegnap akartunk nosztalgiázni szomszéddal. Nem sikerült a multiplayer-t összehozni router mögül. Pedig anno sokat nyomtuk a garázsba 3-4 géppel
Milyen portot használhat a játék?
-
válasz
RapUGround #13 üzenetére
Hmm...
-
RapUGround
tag
válasz
RapUGround #12 üzenetére
Látom a totyik végleg kihalt.
-
RapUGround
tag
Sziasztok. Látom a téma beállt nagyon. Pedig az Imperium Galactica 2 nagyon jó játék.
[Nézd meg!] A játékhoz letöltöd a patchet és a setupot Win98/ME kompatibilításimódban, beállítva azt is hogy csak 640*480ban fusson és úgy teszteled akkor menni fog a játék. Nekem így működik. Ha esetleg nem menne akkor az 1.14es patch a játék mappájába berak egy Ig2nt.exe nevű fájlt amit win2000 módban futatsz akkor biztosabb, hogy sikerül elíndítani. Szerintem érdemes felrakni mégegyszer, csak azért is mert minden nap este 6-10 között szoktak lenni és megy a multiplayer. Kifejezetten magyarok szokatak lenni. Ez a játék egyik nagy kedvencem, mondhatnám úgy is, elsőgépemen ez volt az első játékom.
Imperium Galactica 2
-
BullSoft
tag
Hű mekkora játék ez az IG2!!
A hibauzenet szerint nem talal egy fajlt, de ugye masik gepen siman megy, tehat a CD nem lehet rossz. CD-olvasod mikori? En most hirtelen csak arra tudok gondolni h nem olvassa rendesen a CD-t.
Lehet megint előkerül a fiókból ez a remek játék?Reszkessetek Kra'hen-ek!!
-
djyuri
őstag
Sziasztok!!!
van valakinek valami ötlete,hogy a gyári lemezes játék miért nem indul el?
Két példányt is vettünk és nem idulnak el....
(haver régi gépén meg fut)(az is xp és nvidia)
üzenet:
''unable to load from file:screen/CHARSET.bmp''
Köszike!!!!!! -
Mahinátor
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy router mögül is tudjak létrehozni úgy játékot, hogy tudjanak hozzám csatlakozni?
Már szorakoztam a portokkal, de semmi
Előre is köszke!
Bye -
HaroWerks
senior tag
A CDGalaxisban is 990.
-
Lacusch69
tag
Úgy rémlik, hogy a MM-ban 990ft-ért láttam...
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
Nincs hozzá magyarosítás nekem is a magyar verzió van meg eredetibe azér nem csináltak. De szerzd meg valahonnan vagy vedd meg 2000 Huf körül van.
-
opr
nagyúr
up.
-
opr
nagyúr
Hello.
Az a helyzet, hogy hálózni fogunk a haverokkal, gondoltuk előszedünk
egy jó kis régi game-t, és játszunk vele egy jót.
Itt kezdődik a probléma:
Megvan a játék eredetiben, de csak angolul!!!- úgy meg (lehet csak én
vagyok kezdő) de a sok németet tanuló emberkének nagyon nehéz
lenne elmagyarázni.
Aki tud a játékhoz magyarítást,(egy csomó honlapon megnéztem, de
mindenhol azt írják, hogy a játék magyarul jelent meg csak, így nincs
hozzá magyarítás.) az ha lehet szóljon. Fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest