Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz juve600 #12761 üzenetére

Hasonló, csak több eszközt támogat. A Mi Fit-ben pl. nincs Bip S, át kellett állnom.
    Az viszont pozitív volt, hogy ugyanazzal a mi fiókkal bejelentkeztem ami a mi fit-ben volt, és mindent átvett, előzményeket, konfigurációt, stb. Ez még a sima Bip-el volt, 1-2 nappal azelőtt hogy bedöglött. Még újra se kellett párosítani se az órát, se a mérleget. Annyi, hogy az eszköz menük alatt lett egy aktiválás menüpont, azt megnyomtam, onnan az amazfit használta és a mi fit-ben lett kiszürkülve. Utána mi fit uninstall, és megy tovább minden.
    Ha át akarsz állni, akkor először a play-es amazfit-el csináld, ne a moddal. A modokon nem megy a képernyő feloldás beállítása, gondolom tanúsítvány különbség miatt, ha kinyögi hogy állítsd vissza a képernyő feloldást akkor a mod elszáll. De ha megvan, akkor simán fel lehet tenni helyette.
    A gyári amazfit-ben már van strava fiók gyárilag, sőt gpx export is, de pl. a lányom bip-jére nem küldte ki a hívó nevét (a mod igen). De nekem a bip s-re küldi a gyári is, van rá menüpont (amio sima bip-el hiányzik!).
    Az amazfit mod-ban meg még vannak okosságok, kb. mint a mi fit-mi fit mod esetében. Bővített eszköz infó, külön mod beállítás menü ahol pl. lehet teló merülés figyelmeztetést is kérni vagy agps frissítést kézzel elindítani, csupa nagybetűs értesítést, hangulatjeleket állítani, időjárás szolgáltatót váltani, stb.
    Az aktivitás menüben, ahol a mi fit mod-ban benne volt a strava szinkron, ott ezen endomondo szinkron van (mert a strava már gyárilag benne van), illetve szerver auth-os eszközöknél az engedélyezési kulcsot ki lehet másolni a 3rd party appok csatlakozásához (pl. gadgetbridge).

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák