- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
Nekem is elég. Igaz én a 407-es verziót használom. Fw-t nem szoktam frissíteni, régi mondás, ám igaz: ami jó azt nem kell megjavítani! 😊 Feldobtam rá a magyar nyelvet, ékezetes karakter készletet és hangulat jeleket. Pár hete gondoltam, hogy frissítem a betűkészletet, de aztán elvetettem. Amire használom, arra nekem megfelel.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Upo
addikt
Nekem elég a mifit amit most tud, nem kell több. Ha jön valami akkor rápillantok, vagy később megnézem a telefonon, nem kell figurázás. Régen új korában én is be voltam sózva, meg is vettem mind a hármat (bandage, notify, tools, sőt az utolsó kettőt előtte mi band-re is). De rájöttem hogy nem kell, illetve a mifit sokat fejlődött azóta.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
DaDa
senior tag
Valóban, úgy látszik ez frissült. Én nagyon rég nem figyeltem ezt. A mi bandage főleg a nagybetűre konvertálás(jobban lassam) az ékezetek és a finomhangolás miatt kell. A legtöbb app máshogy rezeg és van ismétlődő beállítás is valamint szűrési lehetőség
A mi fit sem rossz de a testre szabhatóság szinte semmi."A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Upo
addikt
válasz Fall-N #11896 üzenetére
Ja, úgy. Akkor átfordítod ékezet nélkülire.
Nekem meg nem gond hogy néha újra kell rakni a fontot, bár az utóbbi pár frissítést túlélte. Ha jól rémlik, talán valamikor nyáron volt olyan firmware frissítés ami a fontot is cserélte, akkor kellett egyszer visszatolni az ékezetest, de nem gond, rajta van a telefonon.
De az is lehet, hogy a mod miatt nem írja felül, azt nem tudom. Nekem csak simán működik azzal az egy mifit-el.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz Fall-N #11893 üzenetére
Én az órával rögzítek aktivitást, nem a mi fit-el.
Magyar nyelven nem tudom mit értesz, a mi fit magyar nyelvet is tartalmaz, és egész jó a fordítás. Ékezetes font fel van rakva, úgy jönnek az értesítések. A szoftver listában ott van minden app, nekem nyilván nincs mindegyik bepipálva csak azok amik kellenek ( <20 ).
Én a revolution modot használom, a hívó megjelenítés és a strava export miatt, de a többit a gyári mifit is tudja. A 4.0.1.4_revolutions most a legfrissebb mod.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Fall-N
veterán
válasz snooze #11886 üzenetére
Azért nem tudja, mert a készítője is írta, hogy a Mi Fit mellé való kiegészítésnek. A Mi Fit meg abban jó, hogy aktivitást rögzítsen.
Igazság szerint csak a magyar nyelv és az ékezetes betűk hiánya miatt meg az összes program értesítésének támogatása miatt kell külön program. Ha ezeket tudná a Mi Fit akkor nem kéne mellé más.
-
DaDa
senior tag
válasz Ablakos #11890 üzenetére
Nincs gond vele. Jól mennek együtt, bár én egy régebbi mi fitet használok fixen, hogy ne frissítse a fontot. Csak ritkán rakom fel az új mi fitet egy fw frissítés miatt. Utána megy vissza a régi verzió.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
Jól mondja kolléga, nincs benne térképes GPS adat. Bár nekem fent van a mi fit is mellette ha kellene.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz snooze #11886 üzenetére
Nem tudom, még csak egyszer használtam a GPS t, mikor kipróbáltam. Majd holnap letesztelem.
-
DaDa
senior tag
válasz tomszli11 #11882 üzenetére
Mi fit nem tud sajnos minden appot. A Notify vagy a mi bandage bármilyen app esetében beállítható. Érdemes megvenni azt amelyiket választod. Valaki ezt valaki azt szereti. Én évek óta mi bandage-t használok és nagyon szeretem. Mellette megy a mi fit is az fw frissítés miatt.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahogy megoldható az Amazfit okosóráknál, hogy az alkalmazások jelezéseit továbbítsa az óra? Gondolok itt messenger, viber, telefon hívás-ra.
Sajnos a MI Fitt App-ban ilyet nem találok...
Van valami tippeket?
Karácsonyra hozta a jézuska az órát, szóval még elég kezdő vagyok.
Ha valami jó tanács, tipp- trükk, hozzá azt szívesen meghallgatom.
Köszi előre is. -
Upo
addikt
válasz linuxforum #11875 üzenetére
Húzd meg lefelé ott a képernyőt, akkor szinkronizál egyet és ott lesz. Néha nekem is csak a fejléceket hozza le elsőre, de másodikra jó.
Vagy az is lehet, hogy amit a másik készüléken lehúztál az órából, azoknak csak a fejléc maradt az órán, a részletest törölni szokta a szinkron.
Mondjuk ha ugyanazzal a fiókkal léptél be mindenhol akkor meg ott kellene lennie.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
scream24
senior tag
válasz oliwwer #11879 üzenetére
Ebből is látszik, hogy az emberek csak úgy rá tapicskolnak mindenre, amit nem is értenek, értelmeznek. Pedig magyarul van. S aztán ez hibának lesz titulálva. Ne vedd magadra, sajnos ez teljesen általános! ☹️
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, de nem találtam meg benne a választ.
Karácsonyra kaptam egy ilyen okos órát, tök jó kis dolog, annyi problémám van vele, hogy amikor telefonnal kapcsolatban van bluetooth-on keresztül, akkor a telefon valamiért jelszó nélkül (ujjlenyomat és minta) feloldható, tehát bárki fel tudja oldani. Huawei Mate 10 pro telefonom van.
Amint megszakítom a bluetooth-os kapcsolatot, ismét kéri a feloldáshoz a mintát, ujjlenyomatot, ahogy kell.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Minden teljesen gyári rajta, nem állítottam semmit.
Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz linuxforum #11875 üzenetére
A Bip-en viszont ott van a tevékenység teljes adata?
Írod, hogy a MiFit-ben hiányoznak a futás adatai, kivéve km és kalória.
Pontosan mi hiányzik még? GPS adatok, pulzus, lépésszám? -
linuxforum
csendes tag
válasz linuxforum #11874 üzenetére
Azért annyiban elhamarkodott volt az örömöm, hogy a tevékenységek között ugyan megjelent már a futás, de a részletes adatokat nem bírom előcsalni, bárhogyan is érintgetem.
-
linuxforum
csendes tag
-
Jabby
őstag
válasz linuxforum #11872 üzenetére
Csak egy ötlet, Mododlt MiFit-el is próbáltad a szinkronizálást?
-
linuxforum
csendes tag
Nagy az én bánatom! Majd egy éve vagyok félig boldog tulajdonosa egy Amazfit Bip karórának, amit futáshoz használok. Két hónapja az akkumulátora kidagadt, így garanciálisan cserélték. Előtte talán kétszer, azóta azonban elég gyakran leáll futás közben a mérés, és minden mért adat elvész.
Ráadásul egy ideje már a Mifit app a sikeres mérések adatait sem veszi át. A km és a kalória bejut az app-ba, de a tevékenységnél azt mutatja, hogy nincs tevékenység, így a futás részleteit már nem tudom megnézni. A karórán azonban mutatja a futás adatait.
Van valakinek valami ötlete, ami szervízbezarándokolás nélkül segíthet, legalább abban, hogy az adatok bekerüljenek a telefonos alkalmazásba? -
Flashback
addikt
1év és 1hónap után az órám kipattant a tokjából. Valaki ragasztotta már vissza? Mivel érdemes?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Witelite
csendes tag
Nagy köszönet! Nagy a boldogság!
Iphone-on keresztül factory reset és megy most!
Elég zavaró, hogy máshol azt olvastam, hogy csak akkor indul újra, ha lemerül, mert nincs ilyen opció a menüjében. Plusz az első Iphone-os frissítésnél újraindult, ezért nem is erőltettem a factory resetet. De mégis ez a megoldás. Amúgy a Fit fiókomban nem volt ott az óra. De valszeg azért, mert leválasztottam, hogy ne zavarjon be a Xiaomin majd. -
Flashy
veterán
válasz Witelite #11863 üzenetére
az órán a Settings legalján van Turn off lehetőség (és Factory reset is). a párosításnál legyen bekapcsolva BT és GPS is. de ha iphone-ról sikeres volt a párosítás, akkor a Bip most hozzá van társítva egy Mi Fit fiókhoz, nem? ha ugyanazzal a fiókkal belépsz bármilyen másik telefonon a Mi Fit-ben, ott kell lenni a Bipnek új párosítás nélkül.
-
Witelite
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék segítséget, hogy mit csináljak a fiamnak vásárolt Amazfit Bip-pel. Nem csatlakozik sajnos a Xiaomi Mi 9 SE telójához. A telefonon már töröltem cache-t, reseteltem a hálózatot, magát az egész telefont is. A párosítás nem megy, az óra volt alatta, felette, mellette. Próbáltam a Google áruházas Mi Fit-et, Xiaomi oldalról letöltöttelt is és az AmazFitet is. Iphoneról ment a párosítás, frissítette is az órát. De testvérmárkájáról sehogy nem megy. A Mi 9 SE bluetooth-a fülesre, autóra csatlakozik. Sikertelen párosítás után kéri, hogy az órát indítsam újra. Ezt ugye nem lehet. Nem tudom, mennyire megoldás, hogy megvárom, míg lemerül. Elég gáz így karácsonyi ajándéknak.
-
gyemipapa
senior tag
-
snooze
veterán
kellemes ünnepeket!
használja itt valaki csak a mibandageval az órát?GO Gunners!!!
-
gyuri2008
veterán
A Lurdy xiaomi üzletében azt mondták,hogy már nem gyártják a bip-et.
Vajon igaz lehet? -
robaGB10
tag
Bontottam a kapcsolatot a teloval, utána megint kapcsolódott, és most több mindent frissitett mint amikor elsőre beüzemeltem ( most ugyanaz a fw rajta, mint az enyémen) Nem akarom elkiabálni de most rendbe jött tőle az üzemidő, 72%on megállt
-
Flashy
veterán
válasz robaGB10 #11846 üzenetére
nem indítottatok el valami edzést ami közben folyamatosan pulzust mér és GPS-t keres? azt mondják, a nagyon cifra és másodperckijelzős számlapok is tudnak komiszak lenni, bár lehet ott még nem tartatok az ismerkedésben. nekem is az első néhány százalék gyorsan lement mert vagy négyszer frissített valamit rajta a Mi Fit, de azóta jó. ha ez még a dobozos töltés, akkor töltsd tele teljesen és utána kezdd megint figyelni.
-
robaGB10
tag
Megérkezett a 2 Bip, most ismerkedünk vele. Letöltöttük a mi fit, párosítás is sikerült. Viszont az egyik óra kb percenként 1 %ot merül. 89% volt, most 71. Mi okozhatja ezt?
A másik óra jól müködik -
robaGB10
tag
Egy átlagos méretű női csuklón hogy mutat a bip?
-
Jorgos01
tag
Sziasztok.
3 napja a MiFit nem szinkronizálja az alvás adatokat. (A Notify igen.)
Tapasztalt valaki hasonlót?
Továbbá ugyancsak 3 napja a telefonomon fél nyolckor automatikusan bekapcsolódik a bluetooth. Létezhet, hogy a MiFit vagy a Notify kikényszeríti a bekapcsolást. Ha igen, akkor hogyan tudom ezt nekik megtíltani. Nem piszkáltam egyik appot sem, fogalmam sincs, hogy mi váltotta ki ezt a viselkedést.
A telefon egy samsung S7Edge.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
-
robaGB10
tag
Van olyan variáns aminek polycarbonat a ház anyaga?
-
-
DaDa
senior tag
Röviden igen, nem. Bővebben, minden 20mm-es szíj jó rá és nagyon egyszerű cserélni.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Minden 20mm-es szíj jó a Bip-re? Pl. ez?
Nehéz kicserélni? -
scream24
senior tag
Sziasztok. Mi most az ajánlott betűkészlet ami a hosszú ékezeteket és az emojikat is megemészti? Köszönöm.
-
Gloob
addikt
Az Amazfit-ben van ugrókötél is, és elég sok mindent számol is azzal kapcsolatban. Az Amazfit kezeli a Bip-et is. Aztán, hogy a Bip mit kezd az Amazfitben beállított ugrókötéllel, azt nem tudom. A Stratos, ami nekem van, elméletileg kezeli is, de én nem fogom kipróbálni, az biztos. 😀
Samsung Galaxy A52S
-
humi1
tag
Sziasztok! Az órán az Activity-ket ki lehet valahogy cseréln más sportra?
-
Flashy
veterán
a Gadgetbridge betűtípus telepítésekor figyelmeztet, hogy a firmware verzió nincs tesztelve, nem biztonságos, satöbbi. ez csak generic üzenet, vagy egy idő után eltűnik majd ha letesztelik? pár napja van Bip-em (ezért nem is mertem még rányomni hogy csinálja), a legfrissebb firmware-t tette fel, legfrissebb GB-t telepítettem fel, nem tudom, előtte mit írt volna. kerestem rá guglin és itt is, de nem találtam relevánsat. ha csak generic warning, akkor rányomok.
-
SzaboZE
addikt
válasz robaGB10 #11811 üzenetére
Nekem is elmúlt 2 éves, hibátlan, 30 napokat simán el egy egy töltéssel. Mondjuk az 5 év gari durva, annyit nem hinném hogy kibir egy okosóra.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
robaGB10
tag
Mennyi idő után mennek tönkre átlagosan a bip-ek? Magyarországon ha jól tudom 12 hónap garit adnak rá.
Itt Svájcban a boltok többsége 24 hónapot adnak, és némely helyen ki lehet terjeszteni a garanciát 3 ill 5 évre is. (Kb 18 frankért~ 5500 ft az 5 év). Szerintetek megéri? -
Tiger.
nagyúr
Ez az ios elég szar, ha nem indítom el a mifitett, akkor hiba csinálok az órán telefon keresest, nem fog működni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Upo
addikt
Tényleg, nekem se jutott eszembe. De ilyen fantom hibáknál sokszor elég az órát újraindítani. Nem factory reset, hanem a menüből kikapcsolni és pár másodperc után a gombbal be. Sok ilyent megold, csak nem gondol rá az ember.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bl4ze
veterán
Megoldódott valahogyan most
Gadgetbridge sem volt jó, azzal sem jelezte a hívást.
Le volt törölve a Mi Bandage, majd felraktam az előző verziót : 4.5.1.
Az valahogyan "nullázta" a BIP-et, mert a saját óralap eltűnt.
A régi beállításaimból csináltam egy visszaállítást : láss csodát, megint átveszi a hívásokat, és az elmulasztott hívás is működik !!!
Nem tudom mi oldotta meg, de megint megy.:. bl4ze .:.
-
Jabby
őstag
"Minden be van kapcsolva, és Mi Bandage - nem MiFit. (előző kollégának válaszolom)"
Én első körben kiszűrném, hogy a Bip-nél, vagy a sw.-ben keressem-e a hibát, ezért ajánlottam, hogy uninstall a Mi Bandage, s csak a Mi Fit-el próbálnám meg, hogy működik-e a hívás értesítés.
Mert ahogy látom, csak egy helyben toporogsz. -
DaDa
senior tag
válasz huphilko #11803 üzenetére
Ezek biztosan nem általános hibák. Én kb. Másfél éve állítottam be a Bandage - t Azóta egyszer sem kellett utána igazítani semmit. Igaz egy frissítés emlékeim szerint okozott egy problémát de a fejlesztő pár nap alatt javította.
-
huphilko
csendes tag
Ezt nekem is rendszeresen csinálta Mi Bandage, szinte minden frissítés után eltünt valamelyik értesítés. Amikor rájöttem, hogy a frissítés az oka, azóta ha új verzió van, csinálok egy teljes mentés a Bandage-vel, aztán letörlöm és feltelepítem az új verziót,visszaállítom a mentésből a az összes adatot és összes beállítást. Nekem minden esetben működött. Az okát ne kérdezd.
Egy próbát talán megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik