Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz fujifilm1 #12792 üzenetére
Tényleg egy kicsit sötétebb, de szerintem nem vészes. Megfelelő számlappal teljesen használható. A bip-en használt számlapomat átkonvertáltam bip s-re, és nincs vele gondom. Világos hátterű számlappal meg szerintem nem lenne probléma.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Worm40000
csendes tag
válasz AttilaMvh #12796 üzenetére
Nekem túra alatt (walk mód) kétszer újraindult az egész óra, egyszer pár száz méter után, majd jó volt 12-15 km-en keresztül, végül visszafele kb ugyanott ahol induláskor megint lefagyott és újraindult. Szép hosszú rezgés, majd látom hogy nincs Bluetooth kapcsolat és mérés. A huszonezer lépést és a tizenpár km GPS-t mint statisztikát megjegyezte, de maga a workout log elveszett.
Más: most pár perce firmware update fogadott és megjelentek a további edzésformák - beltéri bicikli, freestyle, elliptikus cucc és jóga
-
fujifilm1
senior tag
válasz SztiviVander #12797 üzenetére
Köszi hogy írtad.
Igen kb heti szinten végigtúrom a netet, hogy mi jöhet szóba, de nincs igazi alternatíva...
A hosszú üzemidő, mindig látható kijelző, és GPS együtt úgy látszik még mindig magas léc 2020-ban... -
AttilaMvh
tag
Igen, nekem is megállt szó és mentés nélkül egy kisebb 6 km hegyi túra alatt, nyilván nem tudom mikor, mert nem vizslattam állandóan az órát. A mai 12 km túrát auto pause-ra téve viszont hibátlanul végigkísérte és le is mentette. GPS jelet mindkét esetben kivártam, hogy megtalálja. Mellesleg nem sieti el, kell jó másfél perc míg jelet fog.
-
manager2220
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
Hát én visszavittem a BIP S-t.
Igaz csak pár százalékkal sötétebb a háttere mint a BIP-nek, de igy még szarabbúl látszik fedett térben rosz fény viszonyok között.
ez nekem nem előre lépes hanem vissza. Hiába szebb a képe a kirajzolt vonalaknak nekem az kellene hogy a háttér fehér/vagy legalább világosabb legyen minnél inkább. Ez meg nem az.Tök fura/érdekes az Alza viszárú kezelése. nincs személyes leadás, ahol megnézik hogy mit vittél vissza!
kitöltöd az egyik gépnél az adatokat, nyomtat egy cimkét, azt a visszavitt árú dobozára teszed és leteszed egy asztalra a visszavitt cuccot...
egy emailt kapsz hogy elkezdted az vásárlástól való elállás folyamatot.de semmi papir vagy valami.
Ott van egy csomó már visszavitt cucc. E-roller, turmix, fűkassza, bt-fülhallgató, rajta a nevek cimek, telefonszámok, és Te is oda teszed a BIP S-t...
Hát ez elég fura.Valami más órát kell nézzek ami mindig látható, GPS-es, 30 napos üzemidős.
-
fujifilm1
senior tag
válasz manager2220 #12788 üzenetére
Ilyet nekem akkor csinált amikor a GPS nem talált jelet futás inditás előtt.
Elinditottam, mondom sebaj elég ha időt mér, -mindig ugyan ott pontosan ugyanazt futom- erre valamikor egyszercsak megállt a futás rögzités. semmi nyoma nem volt hogy futottam.Amióta azt csinálom hogy futás előtt kirakom a szabad égre és meggyőződöm arról, hogy megtalálta a GPS jelet, semmi gondom nincs.
-
manager2220
tag
Igen... De ha meg is állítja az ember kézzel véletlenül (ami kB sztem lehetetlen tekintve hogy fekvotamasz pozícióban sem nyomodik be) akkor is ha volt gps jele akkor mentenie kellett volna az edzést.
Arról nem is beszélve hogy a megallitast jóvá kell hagyni a kijelzon is
Sztem tuti valami firmware bug... Kérdés mi okozza... -
yogee
tag
válasz manager2220 #12788 üzenetére
Szia, tegnap reggel nekem is pont ezt csinálta a BIP-s.
Én arra gondoltam, hogy megállíthattam véletlenül kézzel...
Másnak is áll meg a workout rogzítés? -
manager2220
tag
Sziasztok.
Bip-en vagy bip s-en nektek volt olyan, hogy sportmódban (biciklizés konkrétan) magától leállította a számolást? Ráadásul úgy, hogy nem is mentette el. Mintha el sem lett volna indítva (és gps jelet amúgy talált, úgy ment).
Hogy lehet ezt orvosolni?
Koszi előre is. -
HUNited
őstag
Nektek szinkronizál ez a vacak MiFit a ma reggeli verzióval?
-
TaylorPro
addikt
Azt nem tudom. Ahogy megvettem frissült. Itt voltak komolyabb funkció frissítések. Lett duplakoppos feloldás, manuális fényerő állítás. Bipnél nem volt funkció frissítés. Nyilván a telefonos app folyamatosan frissül. Ha az óra flottul működik akkor ott már csak a telefonos appot kell karbantartani. Szerintem jó vétel. Érkezőben van rá a kerámia szíj is, a Bipet is azzal hordtam. A Bip előtt le a kalappal mert szuper, én szerettem, csak meguntam. Például a Pace-szel nem kell bohóckodni a fontokkal, emojikkel. Mindent mutat hibátlanul. Összes app ikont, emojit, ékezetet, logókat, stb.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
fujifilm1
senior tag
Az alza-ban lejjebb ment az ára a fekete Bip S-nek. Most 25490Ft...
-
snooze
veterán
frissités érhetö el a mifit-re..
GO Gunners!!!
-
SztiviVander
őstag
Ha a négyzet forma jön be akkor esetleg a GTS? Minőségibb anyag, ugyanaz az rtos rendszer mint a bip-en és ugyanazokkal az appokkal működik mint a bip, csak némileg bővebb tudással (pl zenevezérlés van benne alapból) és fejlettebb szenzorokkal (komolyabb pulzus érzékelő, több irányú gyorsulásmérő). Az amoled kijelző minden előnyével (sokkal szebb és a direkt napsütésen kívül minden más környezetben sokkal jobban olvasható, nagyobb felbontás, ezerszer szebb színek) és hátrányával (always-on kijelzés esetén nagyon rövid üzemidő, direkt napsütésben kb annyira látható mint egy bármilyen amoledes telefon azaz érdemes a napnak háttal állva nézni) együtt. És igen, nyilván a "komolyabb" dolgoknak az árcédulája is komolyabb. Ha a használatoddal a bip elment több mint egy hónapot akkor ugyanolyan szokásokkal a gts kb két hetet fog menni (always-on nélkül persze, de pl a csukló felemelésre bekapcsolás nem meríti látható módon és amúgy is ha csak oldalt lógatod a kezed akkor max a macska látja raja az időt vagy metrón a melletted ülő/álló). Ha fontos a hosszú üzemidő is akkor ugyanezt tudja csak dupla akkora akksival (azaz kb havonta 1x töltéssel) és kerek formával a gtr. Sportra kb annyira jók mint a bip, azaz használható éppenséggel de már egy komolyabb hobbi szintű sportolásra kevés. Ha viszont neked bejön a bip féle kijelző és ragaszkodsz hozzá akkor ezzel a megoldással egy komolyabb kinézetű (és persze tudású) van, a stratos2 és a 3. De azok bazi nagyok (a kettesnek ráadásul a középső gombja eléggé tudja nyomni a kézfejet, szóval pl alváshoz nem igazán kényelmes) és bazi nehezek és még a 3-as se megy el egy töltéssel 8-10 napnál többet. Viszont sportolásra nincs ellenfele az árkategóriájában. A pace,verge, trex és az új ares órát azért nem is említem mert azoknak szerintem mindent lehet a kinézetére mondani csak azt nem hogy "komoly". Vedd sorra mi a fontos neked, azok alapján minimális kompromisszummal fentiekből szerintem tudnál választani. Vagy marad az hogy veszel egy másik bip(s)-et
-
DaDa
senior tag
De az is Bip és a kolléga "komolyabb" kinézetűt keres. A Bip s pedig ugyan úgy néz ki mint a Bip.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
bazsimano
őstag
aki a bip s-t hasznalja mondjuk napi 1 oras gps hasznalattal az orat, az meg tudna mondani, hogy mennyi ideig birja?
elore is koszonom! -
DaDa
senior tag
Tudtommal nincs még egy - minőségi - transflectiv kijelzős óra. A komolyabbak mind Amoled és valószínű ennyi sw-es támogatás sincs nagyon másik órához. De valaki majd kijavit. Sokan voltunk már dilemmában, hogy mire is váltsunk. Végül sokunknak maradt a Bip. 😊
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Önhibámból berepedt a Bip kijelzője, hamarosan váltanom kell másik készülékre.
Bip tudásával teljesen elégedett vagyok, tehát hasonló, de kinézetre "komolyabb" megjelenésű órára váltanék.
Nagyon jó lenne, ha app ellátottsága is vetekedne a Bip-ével.
Tehát milyen órát javasoltok a Bip utódjául? -
Upo
addikt
válasz juve600 #12761 üzenetére
Hasonló, csak több eszközt támogat. A Mi Fit-ben pl. nincs Bip S, át kellett állnom.
Az viszont pozitív volt, hogy ugyanazzal a mi fiókkal bejelentkeztem ami a mi fit-ben volt, és mindent átvett, előzményeket, konfigurációt, stb. Ez még a sima Bip-el volt, 1-2 nappal azelőtt hogy bedöglött. Még újra se kellett párosítani se az órát, se a mérleget. Annyi, hogy az eszköz menük alatt lett egy aktiválás menüpont, azt megnyomtam, onnan az amazfit használta és a mi fit-ben lett kiszürkülve. Utána mi fit uninstall, és megy tovább minden.
Ha át akarsz állni, akkor először a play-es amazfit-el csináld, ne a moddal. A modokon nem megy a képernyő feloldás beállítása, gondolom tanúsítvány különbség miatt, ha kinyögi hogy állítsd vissza a képernyő feloldást akkor a mod elszáll. De ha megvan, akkor simán fel lehet tenni helyette.
A gyári amazfit-ben már van strava fiók gyárilag, sőt gpx export is, de pl. a lányom bip-jére nem küldte ki a hívó nevét (a mod igen). De nekem a bip s-re küldi a gyári is, van rá menüpont (amio sima bip-el hiányzik!).
Az amazfit mod-ban meg még vannak okosságok, kb. mint a mi fit-mi fit mod esetében. Bővített eszköz infó, külön mod beállítás menü ahol pl. lehet teló merülés figyelmeztetést is kérni vagy agps frissítést kézzel elindítani, csupa nagybetűs értesítést, hangulatjeleket állítani, időjárás szolgáltatót váltani, stb.
Az aktivitás menüben, ahol a mi fit mod-ban benne volt a strava szinkron, ott ezen endomondo szinkron van (mert a strava már gyárilag benne van), illetve szerver auth-os eszközöknél az engedélyezési kulcsot ki lehet másolni a 3rd party appok csatlakozásához (pl. gadgetbridge).Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz Buvana #12759 üzenetére
A getapps az a xiaomi saját kínai belpiacos store-ja. Nyilván a saját szoftvere előbb felkerül, mint amennyi idő alatt át tudja nyomni a google rendszerén.
Amúgy meg egy csomó szoftvernek van külön kínai belpiacos verziója, és ezt a világnak szánt változat mellett fejlesztik. Sokszor ott próbálnak ki új dolgokat mielőtt a globalba bekerül, vagy van olyan is, hogy bizonyos dolgok csak a kínai belpiacos szoftveren mennek, a másikban nem elérhetők (Pl. a 70mai dashcam kínai belpiacosban tud timelapse módot, globalban nem).
A mi fitből is külön megy a kínai verzió és a global. Nem tudom mi a különbség (csak sejtem, hogy a személyiségi meg gdpr kavarások a kínai variánsban nem játszanak), de az oroszok is a kínaiból szoktak modolni.
Amúgy neked a getapps az hogy megy? Nekem az príma kínai hieroglifás, nem sokat értek belőle fordító nélkül, csak tudom hogy kb. hova kell nyomni. Ha lenne benne legalább angol nyelv az már király lenne.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok! Bip S-re váltottam, meg vagyok elégedett vele, de auto DND-nél alvás után nem kapcsol ki a dnd mód. Másnál mi a tapasztalat?
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok,
Ékezetes bold font Bip S-hez létezik? Összefoglalót olvastam, de nem derült ki számomra, hogy a sima Bip font file-ok kompatibilisek a Bip S-el, és nem szeretnék téglát gyártani az órámból. Nem szoktam mókolni, de még reménykednék benne, hogy vénülő szememmel el tudnék olvasni üzeneteket szemüveg nélkül az órán, és ha lenne ilyen betűkészlet, mehpróbálnám a notify&fitnessel rávarázsolni. Köszönöm ha felvilágosíttok -
Upo
addikt
válasz szumoo@gmail #12754 üzenetére
Specifikációk alapján nekem kb. egy Bip S-nek tűnik vaskos tokozásban és dupla áron.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
TaylorPro
addikt
válasz szumoo@gmail #12754 üzenetére
Egyetértek. Aresbe már jobb kijelző minőség, és jobb képernyő arány kellene.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
nepszter1
addikt
Valamilyen mellkas pántot nem lehet az órához hozzá csatlakoztatni ? Sima BIP
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #12750 üzenetére
így van, bár akinek egy eszköze van annak nem hiszem hogy lenne értelme külön accountokat használni. illetve nem is tudja, mert ha egy adott fiókhoz hozzáadja mifitben a bip-et akkor amazfitbe hiába lép be egy másik fiókkal, oda nem fogja tudni hozzáadni addig míg a másik fióbúl a mifitben le nem választja. mondjuk így visszagondolva lehet nála pont ez volt a probléma...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SztiviVander #12749 üzenetére
Feltéve, hogy ugyanazzal a fiókkal (pl. Mi fiók) lép be mindkét appba.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Pinty0
friss újonc
Kedves SztiviVander!
Próbáltam. Az Amazfit nem tudja párosítani az órát. Látja, de ha rányomok a párosításra, akkor kiírja, hogy állítsa vissza az órát, próbálkozzon újra.
Fura, mert kereséskor azt írja, egy korábban párosított órát találtam. Pedig most raktam fel először az Amazfitet. Nincs ötleted mi lehet a baj?
Köszönöm
Pinty0 -
TaylorPro
addikt
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #12730 üzenetére
És tényleg. Az amazfit aex mod-ból is már van 4.3.0, csak nem néztem rá vagy egy hete a telegramra. De a strava-ról eddig is le lehetett menteni gpx-et. A mod-ban meg van endoondo export is, meg nekem bejön a kényszeríthető agps frissítés, a telefon merülést is tudja jelezni, firmware frissítés kikapcsolható, és gadgetbridge párosításhoz kimásolja az auth key-t is, nem kell adatbázisban turkálni.
[link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz Karesz1113 #12622 üzenetére
Oroszok szerint nem kompatibilis a bip ékezetes font a bip s-el.
De nekem vannak ékezetek az amazfit app-al.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz kazanka #12698 üzenetére
Haylou solar-ról már megírtam a véleményem, attól függ mik az igények.
[link]
Gyártó:
[link]
Minőségben nem egy sztár ahogy olvasom, a szoftverrel is vannak pl. értesítési gondok.
[link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tothferenc
senior tag
Apos beujitott egy ugy vaccsot, igy "megorokoltem" a Bip melle egy Stratost. Azert eg es fold a kulonbseg. Mondjuk alapbol mas liga mindketto. Nem tudom, hogy meg tudom-e szokni majd a nagyobbat. Akkuban sokkal szarabb, az en felhasznaloi szokasaimnak es a kisebb kezemnek a Bip jobban all. Plusz a Stratos moddolt firmware-jevel is szoptam egy orat a parancssoros telepitessel.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Tudtok valamit az bip s-rol?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Dr.NX
addikt
-
Pinty0
friss újonc
Kedves pilipi!
Hidd el, ha akarsz segíteni, akkor biztosan menni fog. Ha nem akarsz, azzal nem jut senki előbbre, ha bizonygatod, ez mennyire egyszerű. -
pilipi
aktív tag
válasz Pinty0 #12734 üzenetére
Ha az összefoglalóban leírtak számodra soknak és/vagy érthetetlennek bizonyulnak, hidd el nem kell hozzáfognod az egész procedúrához, ennél egyszerűbben és érthetőbben (szááájbaaarágósabbban) nem lehetséges leírni a dolgokat.
-
Pinty0
friss újonc
válasz Viktor0610 #12729 üzenetére
Kedves Viktor0610!
Elolvastam, többször is. De sajnos, mivel mezei felhasználó vagyok, nekem kicsit szájbarágósan kellene elmagyarázni, mert különben nem értem. Nem tudom mi az a moddolt app, meg hogy mi a helyzet a firmware-rel. -
Buvana
aktív tag
HaliMali!
2 éve megvan a BIP, és nem volt még ilyen gondom: 3 napja nem monitorozza az alvást!
Hol keressem a bajt?
Amúgy pont május 27.-én frissült az app, szerintem valami köze lehet hozzá!
További érdekesség, hogy a redmi note 5 öm "getapps" appja auto frissítette idáig is a mi fit et, és nem a play store ból ugye. De soha nem volt vele gondom. Aztán megnéztem, hogy a play store os az 4.1.0 verziójú, a "getapps" telefon által letöltött meg 4.1.1. Ez hogy lehet?Pulzust mér, minden ok, most letiltottam a getapps féle verziót, és a playstoreos 4.1.0 van fent. Remélem reggelre meggyógyul. Vagy mi okozhatja?
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
MODERÁTOR
-
nolan42
tag
Sziasztok. Vásárlást tervezek. Mi szól a bip s mellett? Érdemes azt venni? Szebb a kijelző? Jobb minőség, mivel újabb?
-
MODERÁTOR
-
Pinty0
friss újonc
Kedves Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Pár hónapja tulajdonosa vagyok egy amazfit bip órának.
Rendszeresen túrázok, ahhoz nagyon szeretem használni az órát. Sokat próbálkoztam, de sehogy sem tudom a gpx fájlokat letölteni, exportálni a számítógépemre.
Milyen alkalmazást ajánlotok erre a célra?
Ti milyen alkalmazásokat használtok még, ami túrázáshoz jó szolgálatot tesz?
Csak felhasználó vagyok, a bonyolult telepítési varázslatokat nehezen tudom megoldani.
Köszönöm előre is a segítségeteket!pintyő
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #12726 üzenetére
Hmm, most nézem a bipen ezt a menüt, ez az új font mégsem teljesen ugyanaz. Nagyobbnak tűnik, legalábbis a régivel egy sorban elfér a két alsó menüpont neve a tiéden viszont már két sorba rakja.
-
SztiviVander
őstag
válasz snooze #12725 üzenetére
Akkor ezek szerint .48-on megy a v6 font, szuper. Hátha egyszercsak mégis lefrissiti rá magát a bipem. Igy kép alapján ugyanolyannak tűnik mint az előző v4-es. Értesítésekben megjelennek az ékezetes betűk is gondolom. Egyébként a gyári font baromi ritkán frissül, talán ha egyre emlékszem az elmúlt 2.5 évben mióta van a bip.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
SztiviVander
őstag
válasz snooze #12721 üzenetére
Bocs elfelejtettem publikusra állítani. Nem tudom milyen, mert ha rárakom erre a .34 -es fw-re ezt a v6 fontot akkor jön a csatlakoztassa a mifitet duma. De gondolom ugyanúgy vastag és ékezetes mint a korábbiak.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12720 üzenetére
köszi,de nem lehet letölteni,nincs engedélyezve a hozzáférés..amugy ez hasonlo,vagy ugyanaz a font?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
SztiviVander
őstag
válasz snooze #12717 üzenetére
No, ezért írtam hogy keresni kell mert az oroszok mindent is megoldanak.
Felraktam drive-ra, BOLD_v6.15_9_spec.ft fontot amire azt mndják hogy már a problémás fw-el is kompatblilis, ha gondolod rakd fel és kiderül. A nevében a "latin" ne zavarjon, azt írják hogy ez már uni és latin font egyben.
Én is ki akartam próbálni, viszont az a fura dolog van hogy leszedtem a 3.5.9 mifitet, felraktam a play-ról a 4.1-est ami le is frissítette szépen a bipet, de az 1.1.6.34 -esre... Az pedig még nem cseréli fontot mint az 1.1.6.48 tette, szóval maradt rajta szépen a myamazfitbold font amit tegnap ráraktam. Nem tudom hogy esetleg időközben visszavonták a 48-as fw vagy miért nem arra frissített (kikapcsolás/újrapárosítás után se talál a 34-esnél frisebb fw-t, bár nem lehetetlen hogy később majd igen), de most ez van. Igazából nekem így is jó -
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12716 üzenetére
Mondjuk nehéz is a folyamatos kötekedésedet megérteni, de igazából nem is érdekel annyira hogy megpróbáljam
-
bl4ze
veterán
Én most sima Bip-pel oda jutottam, hogy háromszor kell feltenni töltőre, hogy végre 100%-ra menjen fel :
1. töltés : 99% - leveszem majd 1 óra alatt kb 92-94%-ra merül
2. töltés : itt is csak 99%-ra megy a töltöttség, leveszem és megint lemerül elég hamar 5-6%-ot
3. töltés : itt már sikerül 100%-ra tölteni, és így bír kb. 25-30 napot még.:. bl4ze .:.
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12714 üzenetére
hát igen..a frissitések..mindig elcsesznek valamit..akkor marad igy addig,amig lesz erre az sw-re is jol olvashato font,ez valami iszonyat ami van..olvashatatlan..
GO Gunners!!!
-
SztiviVander
őstag
válasz Degeczi #12715 üzenetére
A "keresni kell"-t azért írtam mert attól hogy én nem tudok róla még lehet hogy létezik már olyan font ami megy az új fw-en is...
Mondjuk nehéz is a folyamatos kötekedésedet megérteni, de igazából nem is érdekel annyira hogy megpróbáljam A "rakjál fel 3.6-os mifitet" önmagában baromira nem segített volna a kérdezőn, úgyhogy kösz roppant hasznos mozdony voltál[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12713 üzenetére
Nem érted, nem baj Az összefoglalóban lévő font nem jó a most aktuális programhoz, pont mert "ezer éve van ott", és nyilván azért ezt kérdeztem, mert képzeld, én is azt használom. De ezek szerint nem tudsz magad sem mást, hiába ajánlod, h "keresni kell".
-
SztiviVander
őstag
válasz snooze #12705 üzenetére
Egyik font-al se indul el, se a legutolsó letölthető myamazfit.ru_BOLD_v4p -vel, se a myamazfit.ru_BOLD_v5l -el se a mili_chaohu -val. pff, viszont ez az új font annyira olvashatatlan lett, hogy én inkább visszaraktam, így:
-apkmirror-ról 3.5.9 es mifit letölt (mivel ebben volt utoljára fw file, 1.1.5.16 verzió, a többi fw már ota-s és ezért nem is lesz valószínűleg az újabb fw-ekkel kompatibilis moddolt font)
-kiszedtem belőle a mili_chaohu.fw/res/gps fájlt és ebben a sorrendben ráraktam gadgetbridge-el (amúgy a res felrakás után már elindul az óra), majd végül rá a myamazfit.ru_bold_v4p.ft
-play-en mifit frissítése letilt, 4.1-es mifit uninstall, apkmirror-os 3.5.9 telepítígy van jó font és frissül az agps. viszont nem friss a fw, na bumm úgyse látszott a frissítésekkel semmi érdemi változás az utóbbi időben.
Gadgetbridge wiki
MiFit 3.5.9 -
SztiviVander
őstag
válasz Degeczi #12712 üzenetére
Egyrészt aki kérdezte ő pont moddolt fw-el szeretné használni. És igen, képzeld elég sokan vagyunk akiknek nem tetszik a gyári fos vékony ékezettelen font. Vadászgatni meg nem kell, ezer éve ott van az összefoglalóban. És az utolsó fw-ig jó volt az eddig használd bold font, ezzel a .48-assal lett csak inkompatibilis. Eddig semmi kínlódás nem volt vele, de mondjuk most se volt több fél óránál amennyi idő alatt visszaraktam olyanra ahogy nekem jó. lásd lentebb.
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12711 üzenetére
A "szeretné vki használni az órát" pont nem azt jelenti, h fontot vadászgat (egyáltalán létezik új szoftverrel kompatibilis, ékezetes bold?) amikor a Xiaomi épp úgy dönt, h változtat vmin. Kínlódás a semmiért - miközben a régi Mifittel használható
-
SztiviVander
őstag
válasz Degeczi #12709 üzenetére
Nem érted, nem baj Jelen esetben nem a mifit erőszakol ki font visszaállítást hanem a régi fontok nem mennek az új fw/res-el. Ha most felrakom a 3.6-os mifitet akkor az nem fog se fw, se res, se font fáljt frissíteni (mivel fontot amúgy sem szokott egyik se csak úgy fw-től frissítéstől függetlenül külön magától frissítgetni, a többi meg újabb van az órán mint amit a régi mifit ismer) ergo nem indul el az óra. Mellesleg a régi 3.6-ban se tudod kikapcsolni a frissítést, ha felraksz egy régebbi fw-t akkor az is lefrissíti automatikusan arra ami abban van, szóval ebben nincs különbség, max a fw verziókban amiket felraknak.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Igazad van, kipróbáltam, felraktam amit szoktam használni myamazfit.ru_BOLD_v4m fontot és valóban nem kompatibilis az új 1.1.6.48 fw-el. szóval vagy az van hogy régi fw vissza és no more mifit (mert akkor lefrissíta fw-t megint az újra), vagy keresni kell egy újabb moddolt fontot amit megeszik az új fw is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12708 üzenetére
Ki tudod kapcsolni az ota firmware frissítést a böhönc 4.x verzióban? Nem = azaz kierőszakolja a gyári font visszaállítást. Vagyunk páran, akik nem szeretünk az időnkénti fontvisszatöltéssel vacakolni, hanem csak használni az órát, ennyi.
-
SztiviVander
őstag
válasz Degeczi #12707 üzenetére
Az új mifit sem erőszakolja vissza a fontot, max nézegetheted az órán a "csatlakoztassa a mifithez és frissítsen" feliratot... Leírta érthetően hogy azért kell a mifit-el visszarakni a gyári fontot mert különben nem indul el az óra. Nekem sose rakta vissza egyik gyári 4.x mifit sem a gyári fontot, ha volt frisebb fw akkor frissítés után mindig felraktam a bold fontot és ennyi, simán lehetett használni utána a mifitet is. És szoktam is időnként mivel a többi 3rd party app nem frissíti az agps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz snooze #12699 üzenetére
Sokszor volt már róla szó (utoljára talán egy hete), h a legegyszerűbb egy tavaly tavaszi, 3.6-os verziójú Mifit-et fölrakni (pl. apkmirror-ról).
Az még nem erőszakolja vissza a gyári fontot - de nem utolsósorban sokkal kisebb, és kényelmesebben kezelhető, mint az a förmedény, amire a 4-es verziót átalakították.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Ha az uj fw nem hajlando menni a regebbi custom fontokkal, akkor mifit nelkul tegyel fel egy regebbi fw-t (meg persze res es gps faljt is) es utana a custom fontot. gadgetbridge wiki oldalan le van irva hogy kell. utana meg ne hasznalj mifitet. en az utolso (mar ota-s) fw frissites ota meg nem probaltam rarakni a custom fontot.
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #12704 üzenetére
el is olvastad az elejétöl mit irtam??mondjuk a 12699??ezek szerint nem..mindegy,hagyjuk..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest