Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
manager2220
tag
Sziasztok
Vettem egy Bip S-t. Sajnos a yoga, elliptikus tréner stb. Egy úgynevezett OTA uprgade után lesz elérhető. Ez pontosan mit jelent? Kijott már ez az update és nekem kéne rákeresnem vagy még várni kell rá?Köszi előre is
-
manager2220
tag
válasz szkink #12298 üzenetére
Egy hete van rajtam, 30 percenként pulzusmeres, minden éjszaka alvás figyelés pulzus meressel. Emellett 5x 1 óra GPS-es futás állandó pulzus meressel. Így vagyok egy hét után 60%on,sztem ez a része elég jó. Amazfit és mifit appal, csakúgy mint a notifyal mindent szuperül szinkronizál. Érdekes hogy az alvás adatok mindhárom appban mások de ez gondolom a korábbi verziónál is így van.
Egy kisebb gond volt ma még tegnap, a futás elején egyszer 2 egy másik alkalommal meg 4 percig nem talált jelet. Ez a sima BIPnel is elofurdulhat? Lehet ezen javítani valahogy? -
manager2220
tag
válasz fujifilm1 #12294 üzenetére
Szia.
[link]
[link]
[link]
[link]
Háttér szürkeség van, alzanal vettem, van már fehér is. Sima bip-em nem volt nem tudom hogy jobb-e. Azok miatt a feature-k miatt vettem ami még nem is elérhető pl elliptikus tréner.
Az hogy a futás elején nem talál pár percig műholdat az hogyan orvosolható?[ Szerkesztve ]
-
manager2220
tag
Notifyban mit kell tennem hogy tudjak custom watchfacet beállítani? Bármit pipalok ki sikertelen a frissítés. (bip s)
-
manager2220
tag
Sziasztok.
Bip-en vagy bip s-en nektek volt olyan, hogy sportmódban (biciklizés konkrétan) magától leállította a számolást? Ráadásul úgy, hogy nem is mentette el. Mintha el sem lett volna indítva (és gps jelet amúgy talált, úgy ment).
Hogy lehet ezt orvosolni?
Koszi előre is. -
manager2220
tag
Igen... De ha meg is állítja az ember kézzel véletlenül (ami kB sztem lehetetlen tekintve hogy fekvotamasz pozícióban sem nyomodik be) akkor is ha volt gps jele akkor mentenie kellett volna az edzést.
Arról nem is beszélve hogy a megallitast jóvá kell hagyni a kijelzon is
Sztem tuti valami firmware bug... Kérdés mi okozza... -
manager2220
tag
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest