-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz bazsimano #13825 üzenetére
Bip vagy Bip s? A bip s-t szerintem nem viszi a mi fit.
Amúgy GPS be van kapcsolva? mert anélkül nincs párosítás.
Ha nem megy akkor előbb ki kéne próbálni a gyári mi fit-el és utána rátenni a modoltat.
Gond lehet még, ha nem mi fiókkal megy a szoftver, a modokban a google fiók pl. nem szokott működni.
Hirtelen ennyi ötletem merült fel, lehet hogy valamelyik jó lesz valamire.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
válasz bazsimano #12961 üzenetére
A bip s-ben már eleve ékezetes font van. Amazfit app-al lesznek ékezetek az értesítésekben.
Számlapokat pedig lehet rajtuk cserélni (vannak "magyar" számlapok is), a gyári Amazfit alól is, és más alkalmazások alól is, ez természetesen nem jár garancia vesztéssel.
A sima bip-re volt magyarított menü, erre nincs megcsinálva arra az 5-6 menüpontra (Status, Compass, Alarm, Music, stb.) de el lehet boldogulni nélküle.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Obyboy
addikt
válasz bazsimano #12952 üzenetére
Lehet hülye kérdésre hülye válasz esete lesz az enyém :
1. Ha full töltésről kellene indítani akkor addig nem kapcsolna be míg fel nem töltöd (és az összefoglalóban is szerepelne mint használat előtti ajánlás). Az enyém bekapcsolt és 50% körül volt így egyből használatba is vettem.
2. Eddig eszembe sem jutott magyarítani."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
gyemipapa
senior tag
válasz bazsimano #12952 üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne a boltban megkérdezni, az a mérvadó, amit a kereskedő mond, arra később nem hivatkozhatsz, hogy de hát itt a fórumon azt mondták...
De még nem késő rákérdezni, és ha rám hallgatsz, mailban kérdezd, úgy a válasz arhiválható, és később hivatkozási alap lehet.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Obyboy
addikt
válasz bazsimano #12942 üzenetére
Nekem van régi telefonon fel nem használt kijelző védő fólia, azt szépen méretre vágtam és azt tettem fel az órára. Macerás jól körbevágni de ha sikerül akkor jól véd.
A biztonság kedvéért Aliról úton van egy Bip-re való fólia is."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
yogee
tag
válasz bazsimano #12685 üzenetére
A plusz 9eFT-ért cserébe kapsz:
-elvileg jobb GPS-t (nem volt gond a BIP.el sem sztem),
-elvileg jobb pulzusmérőt (a BIP-en a pulzusmérő nyyugalmi állapotban OK-s volt, mozgás közben meg kis túlzással egy irányított véletlenszám generátor... )
-szebb színeket a kijelzőn,
-szebb (relatív) menürendszert,
-sokkal reszponzívabb működést,
-5ATM vízállóságot
Azt, hogy +9-et megér-e ez neked, azt csak Te tudod...
Egyébként a +9eFt lehet kevesebb is, mert itt 26-ért árulják: [link]
Én már nem vennék sima BIP-ez, pedig nagyon szerettem... -
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
válasz bazsimano #12477 üzenetére
Vasárnap-hétfőn volt akciós alin az amazfit store-ban, lengyel raktárból postával 24e-ért.
Most 2e-el drágább, majdnem 27e.
Akkor inkább megrendelem alza-ról, 30e párszáz postával, annyit talán még megér a kínaiakat kikerülő garozás.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
this is life
Ármester
-
Upo
addikt
válasz bazsimano #12472 üzenetére
Nekem most döglött be a bip, és nem tudtam megjavítani. Most rendelném a bip s-t.
Tényleg, valaki nem tud valami alza kupont? Ingyen posta vagy valami kis kedvezmény?
Hasonló az akku idő, ugyanakkora akku van bennük. De az s-ben jobb a pulzusmérő, a bluetooth és a kijelző. Én már nem veszek még egy bip-et, a gts kilőve az amoled kijelző miatt (meg az akku idő is vicces), a stratos az én céljaimra drága, annyit nem szánok rá. Verge lite lenne hasonló árban, de jobban szeretem a szögletes kijelzőt. Marad a bip s, azt a párezres felárat megéri a bip-hez képest.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #12469 üzenetére
A bip S 5ATM vízálló, fényérzékelő szenzort tartalmaz ,ble 5-öt támogatja,64 szint képes megjeleníteni a kijelző,mifit helyett az amazfit app-ot használja a telefonnal való kommunikációra.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól