-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Dedó80 #13767 üzenetére
A Bip-re [link] innen töltsd le a 1.1.6.58-as fw-t . (onedrive fiókom) . A factory resettnek az óráról nrm kellene törölni az utolsó fw-t emlékeim szerint . Telefonra sw-nek pedig az amazfit aex javasolt kategória , nalám a 3.7-es verzió a megjelenése óta hibátlanul teszi a dolgát.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz D1L1ZS #13062 üzenetére
+1 a Bip S-nek.
Viktor0610
Nekem szükség volt egy áthidaló megoldásra hogy a pebble után gombnyomásra induljon a zenelátszás a lite-ra nem lehet feltenni a bipOs-t ,bezzeg a bip s ezt lazán tudja , már csak azt kellene megoldaniuk hogy ha egy értesítést elolvasok akkor azt törölje az órán,telefonon vice versa. A band ezt gond nélkül tudja .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Közben törtem a kobakom és igazatok van , nem a bip-et indítottam long pressel hanem egy másik "okosórát" a bipnél ami célra vezetett hogy addig próbálkoztam a párosításal míg össze nem jött, ebben segítség volt az amazfit aex is amikor kézzel kellett beírni a hitelesítő kulcsot .
Viktor0610
Csinál az valamit az unofficial amazfit appnál , hosszú gombnyomásra be lehet állítani hogy a google segédet vagy a hangerőszabályzót , némítást bírja működésre(sajnos hangerőt nem lehet nővelni vele ).[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A beállításokban bekapcsoltam a hosszú gombnyomásra a kikapcsolást ( a mókolások miatti gikszerek elkerűlésére).
A notify and fitness appot nem egyszerre javasoltam a gadget bridgel használni , viszont amikor feléleszteni kellet szoftveresen volt hogy a gadget hajlandó volt sokadjára csatlakozni az órához önállóan de arra is volt példa hogy csak a mifit mellett futtatva jött össze a párosítás. Notify dettó ilyen téren , lehet hogy előnyt jelent nálam hogy hosszú gombnyomásra kikapcsol az óra (hála a long button press off funkció beállításával).Alkalmazásnak pedig amazfit aex mód ami minden téren kielégíti az igényeimet stabilan működve .
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Indítsd újra az órát elvileg a bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartva kikapcsolja , majd töltőre rakva bekapcsol utána a notify and fitnessel vagy a gadget bridgel párosítsd ( a párosítás nehezen szokott összejönni) utána a többi már menni fog . Eklektikus a siker ilyen téren, mert volt hogy mifit app háttérben futásával jött létre a kapcsolat és volt hogy anélkül sikerült sokadik próbálkozásra párosítani a GB-vel vagy a N&F alkalmazással .
-
this is life
Ármester
Gyárit nem találtam , de a miui.hu-rol letöltöttem a magyar verziót amit te is linkeltél és ami külső eléréssel 404 [amazfit bip miui.hu] . Nyugodtan letöltheted a onedrive fiókomba töltöttem fel.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz HUNited #13043 üzenetére
A notify nálam képes volt felrakni cseh vagy olasz fw nem is lehetett változtatni rajta .
A gyors parancsikonokat nem a mifit írja felül, pontosabban bele zavar a notify beállításaiba ?Jabby
Próbálok stock sw keresni az órádra , de semmit sem ígérek.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nem olyan könnyű téglát csinálni belőle , notify and fitness for bip,gadget bridge gyári fw fel lehet rá erőszakolni (már kétszer tégláztam a bip-em és mindig visszajött a sírból) . lehet többször is neki kell majd futnod. Az amazfit párosítást szüntesd meg töröld , és a mifit appban próbáld meg újra párosítani , vagy a gadget bridgel ,notify and fitness, ha mifit-el összejön a dolog akkor frissíti a sw-t az utolsó gyárira. Ha bip lite van neked és sima bip fw került az órára akkor csak gadget bridge ,notify and fitness alkalmazással tudod visszarakni a lite-ra való sw-t. eme két custom app-al kézzel tegyél fel gyári sw-t az órára ( ne azt amit felkínál , mert az is okozhat gondot.)
-
this is life
Ármester
válasz szumoo@gmail #12482 üzenetére
Ha egy konkrét értesítést törölnél csak az órán, az adott értesítésnél simíts balra az óra kijelzőjén és már törölheted is .
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #12469 üzenetére
A bip S 5ATM vízálló, fényérzékelő szenzort tartalmaz ,ble 5-öt támogatja,64 szint képes megjeleníteni a kijelző,mifit helyett az amazfit app-ot használja a telefonnal való kommunikációra.
-
this is life
Ármester
válasz nightelf #12133 üzenetére
Rakd vissza a bipre valo gyári fw-t , esetleg az amazfit aex mod alkalmazást használd, hátha az békén hagyja a nem létező gps adatok frissítését. Ha nem jönne be mégse és a gpd frissítés miatt továbbra is updatelne az óra akkor notify and fittnes amazfit appal mehet az upgrade gyári bip lite fw-re . [bip lite fw].
Sajnos a nem megfelelő fw miatt frissíteni akarja a nem létező gps adatait . A fenti fw-vel vissza tudod hozni az életbe a bipet . A Volkov os sajnos nem működik a liteon .
Ha ez vigasz nekem is sikerült le lakni a lite-ot hasonló módon , de végül vissza hoztam az életbe .[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Az [myamazfit.ru] a bip alkalmazasok lelőhelye. Számológép, zene...etc .
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...