Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz SztiviVander #13400 üzenetére
Nylván a 90 nap bekapcsolva, de minden funkció kikapcsolva, fiókban élhet maximum. De tudjuk, a márkás telefonoknál is irreális akkuidőt írnak, ami minimum fényerő, BT, wifi stb kikapcsolva, fiókban érvényes.
Én 2-3 héttel is kiegyeznék sport nélkül, de valóban várok még tesztekre, visszajelzésekre.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz SztiviVander #13368 üzenetére
Megnézik ez jobb név-e..
Ha jobb akkor lehet marad, vagy lecserélik újabbra. Ha nem jobb akkor lehet marad, vagy lecserélik újabbra.Csak tudnám miféle megfontolásból változatnak meg egy ilyen jól bejáratott nevet. Aztnse lenne rossz tudni miért gondolják ezt jobbnak.
Ha tippelem kéne, valaki így döntött csak mert[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #13327 üzenetére
sajnos sötétben kisebb a fényereje a bip s-nek..rosszul értelmeztem a problémát..
GO Gunners!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz SztiviVander #13298 üzenetére
Na várj.
2 napja kapta születésnapjára párom a Pink Bip S-t(aznap romlott el a sima BiP-em, beázás miatt, rendeltem egy carbon blacket közben magamnak), aznap semmi baja nem volt, mindent tök jól jelzett. Másnap(azaz tegnap) már nem rezgett az értesítés, de nem is dobta fel az óra, csak, ha felhúzta a számlapot. Kikapcs bekapcs megoldotta.
Késő délután ismét nem jelezte, utána ismét megjavult, de akkor magától, bár az lehet user error volt részéről, mert az irodában gépről is nézett emaileket és fb-t, tehát lehet a telefon már meg se jelenítette, mert ott gyorsabb volt,namindegy.Ma reggel viszont az enyém ugyanezt csinálja. Auto DND, Amazfit app, minden engedély megadva, Mi9, MIUI12, akksi kímélőben sincs, automatikus indulás is van.
Telefonon jön az értesítés, órán viszont csak akkor jelenik meg, ha felhúzom a számlapot az értesítésekhez, viszont ott minden értesítés ott van, de még csak fel sem villantak sem nem rezegtek, amikor jöttek.
Megnéztem és nem aktív a holdacska, tehát nincs dnd-be, és a telefon pipa ikon is megjelenik felül az órán, hogy kapcsolódva van - meg hát biztos is, mert amúgy az értesítéseknél látom az értesíteseket, csak nem kapok róla infót)(Plusz egy furcsaság, a sima BIP a telefonon(tehát nem a Mifit appban) beállított ébresztőt is tök jól jelezte, próbáltam alkalmazás értesítést adni az Órának, de akkor meg csak egy értesítést dob és annyi, nem ébreszt a telefonnal együtt, ez ilyen, fogadjam el, és mindig Amazfit appban kell külön beállítani az óra ébresztőt külön? )
Szerk:
Most az enyém elkezdte mutatni és rezegni az értesíteseknél, magától.
Erre párom írja az irodából, hogy neki megint nem mutat semmit, megcsörgettem és a hívást sem jelzi.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #13288 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy a belépéssel lehetnek gondok. Ez is, mind minden modolt app, nem az eredeti aláírást tartalmazza, hanem jó esetben a mod fejlesztőét, vagy valami általános aláírást. De ezekre a Google ugrik, úgyhogy nem enged ilyen appokban Google bejelentkezést. FB néha megy, néha nem. A Mi fiók viszont abszolút stabil, azzal teljesen jól működik, és az adatokat is visszaállítja rendesen.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Jabby
őstag
válasz SztiviVander #13288 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz SztiviVander #13277 üzenetére
Sajnos rákeresve sem találok semmit.
Olyan, mintha fantom magától érzékelve indítaná el. Nagyon zavaró.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
vilmaboy
őstag
válasz SztiviVander #13262 üzenetére
Elirta a teló sry. A bip számlapok ugye nem használhatók az S es verzióhoz, és félek tőle hogy ha hozzá csatlakoztatom az S-t notify hoz, akkor esetleg rá akarja majd automatán tölteni a számlapot. És pont ezt nem szeretném, hogy a sima Bip számlap miatt az S tégla legyen.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
wayne1
senior tag
válasz SztiviVander #13178 üzenetére
Hali. Tudnál adni egy linket ehhez a betűtípushoz? Tegnap frissült az órám és azóta nem tudtam semmilyen fontot felrakni. Az összefoglalóban meg csak V5-ig találom. Köszi
-
HUNited
őstag
válasz SztiviVander #13211 üzenetére
2.1.1.26 a FW verzióm. Most frissült 1-2 napja, nem tudom pontosan.
Az alvásadatok a BIP S esetében a MiBandage appal vacakok, de erről tud a fejlesztő, ott is egy nemrégiben kiadott FW rontotta el a dolgokat.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz SztiviVander #13197 üzenetére
FDA is engedélyezett már egyet. Szóval rossz nem lehet
-
szabi__memo
nagyúr
válasz SztiviVander #13195 üzenetére
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #13184 üzenetére
pedig van,csak karkötö..nekem is van,csak nem használom..
igaz nem szines kijelzöjü..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
divan
őstag
válasz SztiviVander #13178 üzenetére
Köszönöm szépen. Pedig olvasom a fórumot folyamatosan, biztosan ezt is olvastam, csak akkor éppen Androidon voltam, és nem gondoltam, hogy ilyen hamar visszajövök, így valószínűleg skippeltem a dolgot az agyamban.
Megkeresem. -
sanyci
senior tag
válasz SztiviVander #13171 üzenetére
Engedd el...
Csak előtte ne lógasd ki a 10. emeletről! ;)Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Cindercone82
tag
válasz SztiviVander #13160 üzenetére
Igen, te a pontosságot nem említetted. Csak ugye a pontosság kérdéséből indult ki ez a vita hogy érdemes-e GPS alapon magasságot kijelezni.
Nos az általad leírt use case az hogy "szobában is mutatják a magasságot" barometrikus alapon, szarnak egy pofon kategória, ugyanis egy fals értéket fog mutatni.
Szóval téged idézve: " Ha valamit nem értesz belőle akkor kérdezz nyugodtan."
A kioktató hangnemet meg tartsd meg magadnak"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Cindercone82
tag
válasz SztiviVander #13156 üzenetére
" a barométeres órák a szobában is mutatják a magasságot, ugyanott gps alapon meg várhatnál rá kb ítéletnapig." - na az lesz aztán a pontos érték mindenféle kalibráció nélkül (amit ugye GPS alapon szokták megtenni az ilyen eszközöknél)...
Én bízom benne hogy nem lesz igazad és egy FW frissítést majd kiadnak rá és mutatni fogja a magasságot."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Cindercone82
tag
válasz SztiviVander #13145 üzenetére
"Egyébként a track-ben meg a kiexportált gpx-ben is benne van a gps-ből számolt magasság adat," -Rendben, akkor nem olyan nagy effort ezt kiírni. Ha a régi Bip barométer alapon meg tudott birkózni a kiszámításával és megjelenítésével akkor az új órának is illene ezt tudnia. Ha nincs barométer benne akkor GPS alapon. Pláne ha úgy reklámozzák hogy egy sokkal jobb Sony GPS chip dolgozik benne ami pontosabb,szebb,jobb,energiatakarékosabb.
"Tudom hány méteres a hegy amire felbringázok, halál fölösleges külön nézegetni " - te így vagy vele, más meg nem. Hagy döntse már el a user hogy mit akar nézni."Az összes +/- szintkülönbség a lényeg, azt meg úgyis utólag otthon nézi meg mindenki." - amit az Amazfit sem jelzi ki a track-hez... Értem én ha Strava-val szinkronizáod ott már megjelenik, de van aki például nem használ Strava-t.
Az én véleményem még mindig az hogy érdemes lenne kiírni. Mehet itt a lekvárkaszálás hogy mennyire pontos vagy pontatlan..."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #13142 üzenetére
A pulzus egész tűrhető, főleg a Bip S-nél. A gps pozíció hozza a kategória átlagát. A gps magasság ami 3x pontatlanabb a pozíciónál, tehát az nagyon kilóg.
De ha úgy vesszük, az időt se kébne akkor mutatnia. Azt is a telefonról pontosítja időnként. Amilyen pontos a telefon órája, maximum annyira pontos az óra.
Én nem bánom hogy a Bip S nem írja a magasságot. Ebben sokkal rosszabb mint a Bip, és már az is használhatatlanul vacak.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #12809 üzenetére
Az lehet, én is láttam már sokszor ilyent.
Az én esetemre ez nem érvényes, hidd el hogy pontosan tudom hogy mik az elvárásaim, mit várhatok el az órától, és a kettő metszetét is ismerem. Szerencsére az egyik részhalmaza a másiknak, ráadásul valódi részhalmaza.
Soha nem érdekelt a divat, a trendek, és az sem, hogy mások mit gondolnak az általam viselt és használt dolgok kinézetéről, ilyen szempontból nem akarok senkinek megfelelni, és szomorúan tapasztalom hogy ennek az ellenkezője mennyire terjed, sőt egyre inkább dominánssá válik a világban. Vannak ronda tárgyaim, ruháim, cipőim, ronda autóval járok, mivel funkcionálisan az igényeimet teljesítik/túlteljesítik.
Nyugodtan visszakeresheted a topikban, én mindig próbáltam a józan döntést segíteni az órával kapcsolatban, mivel többé-kevésbé tisztában vagyok a műszaki háttérrel, az elektronikával, fizikával, matematikával, informatikával, és ezeken keresztül ismerem az óra korlátait, a reálisan elvárható tulajdonságait, és mi az ami csak a reklámozhatóság és eladhatóság miatt került be.
Megvehettem volna ugyanúgy pl. a GTS-t is, de a nagyobb felbontás és amoled színek nem vonzanak, helyette viszont üzemidőben jelentős a kompromisszum, és nincs állandó kijelző (az amoled AOD az nem az!), ami nekem két sarkalatos tulajdonság, amit nem áldozok fel azért, mert "szép". Jól tudom, hogy vannak szebb kijelzők, jobb kontraszttal, felbontással, de ezen is minden számomra szükséges adatot le tudok olvasni tökéletesen.
A Pace-n még elgondolkodtam, az se lett volna sokkal drágább, de igazából nincs szükségem a plusz tudására. Szép, menő, jó, de ez nem elég a rövidebb üzemidő ellen.
Nem nagyon tudsz nekem ajánlani jobb órát, mint a bip s. Felesleges többlet tudásért nem fizetek plusz vagyonokat, mert pontosan tudom hogy úgyse használnám ki, és vagyok annyira tudatos vásárló hogy ne dőljek be a csili-vili reklámoknak.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
HUNited
őstag
válasz SztiviVander #12812 üzenetére
Nem lett elállítva, de amúgy nem is ő számolja ki a lépéstávolságot, hanem én (ha Mi Fit edzést indítok, ő is kiszámolja - a telefonon, nem az órán -, de azt jellemzően nem szoktam).
Ő elvileg a giroszkóp segítségével számolja a lépéseket. Ezért van az, hogy pl. kerítés festés, vagy kenyér dagasztás közben nem is megyek sehova, de ahogy fel le mozgatom a kezem, lépésnek számolja.A lépéshossz ugye a megtett távolság osztva a lépések számával, és ez mostanában standard 110-120 centire jön ki, de amikor nagyon gyorsan megyek, lehet akár 180 is.
-
yogee
tag
válasz SztiviVander #12809 üzenetére
Szerintem meg tök jól összfoglalta a használati szokásait, és levezette, hogy miért nem mást vett.
Pont ilyen indokok miatt vettem én is BIPS-t BIP után. Kipróbáltam a GTS-t de egyáltalán nem győzőttmeg.. -
fujifilm1
senior tag
válasz SztiviVander #12797 üzenetére
Köszi hogy írtad.
Igen kb heti szinten végigtúrom a netet, hogy mi jöhet szóba, de nincs igazi alternatíva...
A hosszú üzemidő, mindig látható kijelző, és GPS együtt úgy látszik még mindig magas léc 2020-ban... -
MODERÁTOR
válasz SztiviVander #12749 üzenetére
Feltéve, hogy ugyanazzal a fiókkal (pl. Mi fiók) lép be mindkét appba.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #12730 üzenetére
És tényleg. Az amazfit aex mod-ból is már van 4.3.0, csak nem néztem rá vagy egy hete a telegramra. De a strava-ról eddig is le lehetett menteni gpx-et. A mod-ban meg van endoondo export is, meg nekem bejön a kényszeríthető agps frissítés, a telefon merülést is tudja jelezni, firmware frissítés kikapcsolható, és gadgetbridge párosításhoz kimásolja az auth key-t is, nem kell adatbázisban turkálni.
[link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #12726 üzenetére
Hmm, most nézem a bipen ezt a menüt, ez az új font mégsem teljesen ugyanaz. Nagyobbnak tűnik, legalábbis a régivel egy sorban elfér a két alsó menüpont neve a tiéden viszont már két sorba rakja.
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12720 üzenetére
köszi,de nem lehet letölteni,nincs engedélyezve a hozzáférés..amugy ez hasonlo,vagy ugyanaz a font?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12716 üzenetére
Mondjuk nehéz is a folyamatos kötekedésedet megérteni, de igazából nem is érdekel annyira hogy megpróbáljam
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12714 üzenetére
hát igen..a frissitések..mindig elcsesznek valamit..akkor marad igy addig,amig lesz erre az sw-re is jol olvashato font,ez valami iszonyat ami van..olvashatatlan..
GO Gunners!!!
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12713 üzenetére
Nem érted, nem baj Az összefoglalóban lévő font nem jó a most aktuális programhoz, pont mert "ezer éve van ott", és nyilván azért ezt kérdeztem, mert képzeld, én is azt használom. De ezek szerint nem tudsz magad sem mást, hiába ajánlod, h "keresni kell".
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12711 üzenetére
A "szeretné vki használni az órát" pont nem azt jelenti, h fontot vadászgat (egyáltalán létezik új szoftverrel kompatibilis, ékezetes bold?) amikor a Xiaomi épp úgy dönt, h változtat vmin. Kínlódás a semmiért - miközben a régi Mifittel használható
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12708 üzenetére
Ki tudod kapcsolni az ota firmware frissítést a böhönc 4.x verzióban? Nem = azaz kierőszakolja a gyári font visszaállítást. Vagyunk páran, akik nem szeretünk az időnkénti fontvisszatöltéssel vacakolni, hanem csak használni az órát, ennyi.
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12658 üzenetére
Úgy sincs több értelme, hiszen az órában van a töltésvezérlés, vagyis egyik töltő sem fog többet beletölteni, mint amennyit az fölvesz. Az igényelt töltésmennyiség viszont sosem lesz egyforma, azonos töltővel sem - hiszen sosem pont ugyanannyira van lemerítve.
Az valóban elképzelhető, h egy nagyon "zöld" töltő kikapcsoljon idő előtt - de ennek sincs semmi köze annak terhelhetőségéhez, annyira elenyésző az óra által fölvett töltés. Éppúgy előfordulhat 1A-essel, mint 2 vagy 3A-essel is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12656 üzenetére
Ezredszer is: nem tud "többet nyomni bele" egyik töltő sem, mint amennyit az eszköz igényel. Nem "találgatás": általános iskola, 7. vagy 8. évfolyamos téma fizika órán az említett Ohm törvény.
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #12372 üzenetére
Igazából engem nem zavar a kijelző méret, a tudása is megfelel az igényeimnek, nem várok tőle csodát.
GTS méretű kijelzője a GTS-nek van, akkor azt kell venni. Reflektív kijelzővel biztos hogy azt venném, de így amoleddel nyilván nem fog kelleni, úgyis kb ugyanarra kellene mint ez, de a nem állandó kijelző úgyis kiidegelne, pláne 40-ért.
Az S már benne van az alza kosárban, de holnap kiderül hogy lesz-e valami a bip-ből, bár az esély minimális.
Az árat sokallom, de valami csak kell, a bip-et még 29$-ért vettem, annyiért meg főnyeremény volt. Az S-el át kell állni mi fit-ről amazfit-re. Felraktam, és az óra és mérleg adatokat áthozta a mi fiókon keresztül, strava csatlakozás is végigment.
Ha nem döglött volna be, akkor nem váltanék, de kicsi a különbség árban a bip és a bip s között, akkor már nem veszek megint bip-et, igazából eszembe se jutott volna nekem sem a simát s-re cserélni, csak most kényszerpályára kerültem.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz SztiviVander #12335 üzenetére
Amazfit appot felraktam, nullázta is az órát rögtön, mintha factory resetet nyomtam volna...
Új FW továbbra sincs..''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12332 üzenetére
köszönöm,megoldodott..telon fent van,látja is a mibandage..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12330 üzenetére
köszönöm..mibandageba nem találom..hátha valaki csinált már ilyet..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
őstag
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #12288 üzenetére
bip vagy bip lite van neked? nekem normál bip meg a fw-ből ítélve snooze-nak is.
-
őstag
válasz SztiviVander #12288 üzenetére
Én most frissítettem a programot.
A firmware reggel frissült, amikor bekapcsoltam a telót. -
Dimond G
senior tag
válasz SztiviVander #12194 üzenetére
Egyetértek! 30 percre van állítva nekem is! 4. napja egy töltéstől és 96%-on áll!
Tools & Amazfit-et használok. az ébresztő be van állítva benne, de az óra az Amazfit App-ban beállítottat mutatja! ???? Minden más működik![ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz SztiviVander #12029 üzenetére
Igen, nálam így van.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
törölt tag
válasz SztiviVander #11514 üzenetére
Nyilván, mert az enyém szar, ezért átáll sebesség arányos pulzus mérésre (egyik kommentelő egy nemzetközi fórumon e-bike-al próbálta, elektromos hajtással is azonos pulzust mért sebbességtől függően, mint ha tekert volna, én máshogy próbáltam, de a tapasztalatom hasonló).
@Degeczi
Nem következik az utóbbi, de én nem is állítottam, hogy ebből következik, csak egyesek ellenérvét cáfoltam.Na de most nem tartottam be az ígértetemet, de asszem jobb lesz ha törlöm is az accountomat, nem szívesen vagyok jelen egy olyan fórumon, ahol helyből rágalmazás, személyeskedés a reakció arra, ha egyeseknek nem tetszik, amit írtam.
-
Fall-N
veterán
válasz SztiviVander #11385 üzenetére
Át szoktam nézni csak most siettem. Egyébként szeritem olcsón tényleg jó a Mi Band 4, mert hasonló a tudása már a Biphez csak az always on, ami nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz SztiviVander #11382 üzenetére
A hülye billentyűzet írta át. AMOLED kijelző akart lenni.
-
gyuri2008
veterán
válasz SztiviVander #11382 üzenetére
-
gyemipapa
senior tag
válasz SztiviVander #4538 üzenetére
Köszi, eddig magam is eljutottam, csak épp az általad használt és fényképezett nem színes, csak fehér számjegyeset nem találom...
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Upo
addikt
válasz SztiviVander #3022 üzenetére
Az a-gps frissítéssel nekem is volt ilyen új korában. Aztán csináltam egy gps-es aktivitást. Pl. Outdoor running, megvárod amíg kint pár perc alatt pozíciót fog, ha megvan akkor elindítod. Sétálsz egy kicsit, aztán megállítod, elmented. Utána már menni fog az a-gps frissítés. Nekem legalábbis jó lett.
Gyanítom, hogy kell egyszer egy hiteles gps pozíció az órának, mert az a-gps hely függő, az adott környékhez kapcsolódóan frissül az információ. Valószínű a telefonon és az órán levő pozíció nagyon eltérő, ezért nem sikerül.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Fura, nekem érkezése után párosítottam a mifittel, majd utána beállítottam a szokásos dolgaimat a mibandage-ban és minden működött. Később egy fórumtárs készített nekem egy watchface-t azt még feltettem bandagéval és azóta is köszöni szépen jól van.
Tegnap megérkezett még 3db, azokat is bekonfiguráltam, egyet androidra, ahogy a sajátomat (ott a mibandage miatt akadtam el picit) és kettőt pedig iphone-on. Azoknál sem volt probléma...A fene se érti ezt
(#3023) Duliee
Kb. én is így, csak nem szopattam magam az ékezetes fonttal, megoldja a mibandage[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Graphics
Jómunkásember
Hát én ennél kicsit egyszerűbben oldottam meg.
Bekapcsoltam, összepárosítottam, nem buzeráltam semmiféle egyéb MiFit vagy más appokat. Gyári MiFit, Playből, azzal összekapcsoltam, ekkor jött az FW frissítés, ami eltartott egy darabig, merthogy kell rendes net mellé.
Majd A-GPS is, aztán talán volt egy restart, és kb ennyi.
1.1.36-os van fent, utána ezzel estem neki a ékezetesnek is. MEnt gond nélkül.
Helyhozzáférés és engedélyek rendben?
A-GPS-t pl perpill nálam is épp frissíti. Net oké?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest