-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz snooze #12699 üzenetére
Igen ez mindenkinél így van, a miifit mindig frissíti ha nem a sajt font, fw, van fent. Vagy használod a bandage-t mi fit nélkül vagy a play-es mi fit helyett a modolt mi fitet rakod fel, ami nem frissít csak agps-t. Én is a modolt-al használom emiatt. Keress rá a keresőben itt a modolt szóra, sok mindenre választ kapsz.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
snooze
veterán
sziasztok.
mibandageval uj fontot szeretnék felrakni,de amikor végigér,akkor a mifittel frissiteni kell,az meg visszarakja a régit..találkozott már valaki ilyennel?mi lehet a gond?már a mifitet is leváladztottam,de akkor meg nem indul ez az óra..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
kazanka
őstag
Szertném megkérdezni a véleményeteket.Amazfit Bip S a kiszemelt,de fél áron ehhez [link] mit szóltok?
-
Flashy
veterán
válasz snooze #12688 üzenetére
egyik nap nekem se jelentek meg, kilőttem minden alkalmazást, ki-be kapcsolgattam Bluetooth-t, töröltem alkalmazás cache-et, talán még a telefont is újraindítottam, aztán egyszer csak megjelentek, megmaradt minden amit az Amazfit Watchfaces (vagy mi a neve) alkalmazással letöltettem.
-
Tyca
senior tag
válasz szumoo@gmail #12695 üzenetére
Az tény, hogy olvashatóbb, nekem ezekben a fehér alapú wf-ekkel csak az a bajom, hogy nem olvadnak bele az óra keretébe.
amtibacsi : nem olyan nehéz az inverz wf legyártása, mert szerencsére össze lehet lopkodni más wf-ből mind a két féle színárnyalatból az időjárás ikonokat és a számokat is.
-
szumoo@gmail
tag
válasz AttilaMvh #12692 üzenetére
Ízlésről nem érdemes vitázni, de én pont ezeket a számlapokat vadászom.
Sokkal olvashatóbbak transzreflektív kijelzőn, pont olyanok mint a régi folyadékkristályos karórák.
Ha tehetném az egész felületet átváltanám, hogy az értesítések, zenevezérlés, minden ilyen fehér alapon fekete legyen és ne fordítva mint gyárilag.
A fekete alapon fehér betű amoledre való.
Szerintem. -
AttilaMvh
tag
Sziasztok, lecseréltem másfél éves Bip-emet egy Bip-S-re, mert azzal dicsekedtek hogy tudja a szobabiciklit is aktivitásként. Tévedtem, nem tudja. Nagyon kis betűkkel írja a prospektusán, hogy OTA frissítéssel fogja tudni majd valamikor... Na mindegy, ez van, amúgy egy nap nyaggatás után annyit vettem észre, hogy a pulzusmérő és a GPS tényleg jobb a sima Bip-énél. Írtátok fennebb, hogy számlapot ne tegyünk sima Bip-re valót, mert téglásíthatja a BipS-t. Ezért az Amazfit BipS watchface alkalmazásból válogattam egy olyant amit szemüveg nélkül is látok és minden információt tartalmaz, amit szeretnék. Kérdésem az, hogy lehetne-e módosítani ezt az óralapot negatívra, , vagy találkozott-e valamelyiketek ugyanezzel fekete alapon fehér írásúval? Köszönöm ha válaszoltok!
-
yogee
tag
válasz bazsimano #12685 üzenetére
A plusz 9eFT-ért cserébe kapsz:
-elvileg jobb GPS-t (nem volt gond a BIP.el sem sztem),
-elvileg jobb pulzusmérőt (a BIP-en a pulzusmérő nyyugalmi állapotban OK-s volt, mozgás közben meg kis túlzással egy irányított véletlenszám generátor... )
-szebb színeket a kijelzőn,
-szebb (relatív) menürendszert,
-sokkal reszponzívabb működést,
-5ATM vízállóságot
Azt, hogy +9-et megér-e ez neked, azt csak Te tudod...
Egyébként a +9eFt lehet kevesebb is, mert itt 26-ért árulják: [link]
Én már nem vennék sima BIP-ez, pedig nagyon szerettem... -
snooze
veterán
mifit-nél nálatok müködik a helyi óratémák?frissités óta nem jeleniti meg öket,pedig a megfelelö mappában ott is van,ahol eddig volt..
GO Gunners!!!
-
bazsimano
őstag
válasz Viktor0610 #12686 üzenetére
leginkabb futashoz lenne szoval lehet akkor inkabb az s lenne nyero nalam...
-
MODERÁTOR
-
bazsimano
őstag
örlődöm, hogy bip s vagy sima bip meg felesegemnek is vennek egyet
szerintetek mindenkepp az s a nyero most mar? 9 ezer a difi. -
yogee
tag
válasz zeon.hu #12681 üzenetére
Eddig csak a saját Amazfit alkalmazásban kerestem, de nem találtam.
Ez ugye a Notify and fitness for Amazfit-ben volt...
Átállítottam és 24 órásra és jó lett...
köszi!
Egyébként Alapértelmezett (telefon)-on volt eddig (mint a képeden) és bár a telón 24 órás jelzés volt, mégis 12 órást használt az óra...
Ez BIP-nél is volt már?[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Bip gyártói tőltési ajánlás:
"Note: The charger adapter output values are DC 5.0V/500mA. We suggest you use brand phone power adapters or charge the watch by connecting to a computer"
Magyarul, töltsd 500mA töltőfejjel, vagy kösd a pc normál USB portjára, ami szintén alapból 500mA.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Degeczi
nagyúr
válasz TaylorPro #12673 üzenetére
Most kérsz bizonyítást, vagy sem?
Egyszerű: nézz már utána, milyen kapacitású akku van a Bip-ben!
190 mAh: szerinted milyen mérnök engedne rá erre sokszoros töltőáramot, amikor ökölszabályként ennyi (1C) a maximális érték Li-ion akkuknál?
De mondok jobbat, felejtsük el a fizikát, egyszerű matek: ha 1.5 A-el (vagy akár csak a felével) töltenéd szegény 0.2 Ah-s akkut, vajon mennyi lenne a töltési idő? Nem tűnt még föl, h az kb. 2.5 óra, akármire is kötötted rá? Épp egy nagyságrendnyit tévedsz...
Az valóban tény, h sokakban élnek műszakik tudatlanságból fakadó babonák láthatóan itt is. De ez nem érv semmire, attól még a tévhit nem lesz igaz. -
TaylorPro
addikt
válasz Degeczi #12668 üzenetére
"És nem tudja semmi nemhogy 1.5A-rel, de még a tizedével sem tölteni a Bipet! A maximális fölvétele még a 0.1A-t sem éri el: tökmindegy, h mire kötöd rá, attól nem függ."
Akkor erről várnék egy bizonyítást. Köszi!
Szerintem meg engedd el a témát mert nem érted hogy többen mire gondolunk itt. Meg elég is az offból. De még egy utolsó hozzászólást úgy is írsz a témából mert belebetegednél ha nem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
pilipi
aktív tag
válasz Viktor0610 #12670 üzenetére
Keresgéltem a topikban az ékezet témakörében, arra jutottam, hogy a Mibandage alapból tudja, mókolás nélkül.
Az összefoglalóban nem találtam meg, hogy hol tudom beállítani, hogy ne csak átalakítsa a kérdőjelet-E betűre, hanem helyesen jelenjen meg.
Most ott tartok, hogy a mondat első karaktere helyesen megjelenik a többi nem.
Tehát ha azt írom, hogy :
Életmód árvíz az érkezik meg, hogy Életmod arviz
Ezért nem értem, hogy mit rontok el, mert működik meg nem is. -
MODERÁTOR
-
pilipi
aktív tag
Megérkezett a Bip, köszönöm az eddigi segítséget.
De ismét lenne egy kérdésem :
Megvásároltam a mibandage alkalmazást és bár nincsenek kérdőjelek de az ékezetes betűk helyén,de ékezet nélküliek vannak (tehát É helyett E)
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell tennem, hogy a rendes ékezetes betűk jelenjenek meg? -
Degeczi
nagyúr
válasz TaylorPro #12667 üzenetére
Nem "dobálózni kell" az Ohm törvénnyel, hanem végre megérteni mit jelent...
Nem bonyolult: az áramerősséget a feszültség és a terhelőellenállás hányadosa határozza meg. Mivel a feszültség itt fix 5V, a terhelést pedig a töltendő eszköz jelenti, nincs olyan, hogy a töltő tudná változtatni az áramerősséget! Fizikai képtelenség, blődli, zöldség. A töltőnek csak maximális terhelhetősége van, de kizárólag az eszköz(ben lévő töltésvezérlő) dönti el, mennyit vesz föl.És nem tudja semmi nemhogy 1.5A-rel, de még a tizedével sem tölteni a Bipet! A maximális fölvétele még a 0.1A-t sem éri el: tökmindegy, h mire kötöd rá, attól nem függ.
-
TaylorPro
addikt
A töltés mizériában nem ment át úgy látszik a mondandó. Na majd most hátha.
Magamat idézném:
"Ha már itt a töltésen megy a vita. Tételezzük fel hogy 1,5A-es töltőre van optimalizálva az óra. És te töltőd 0,5A-es töltővel. Akkor ott már lehet eltérés hogy mennyit bír ki egy töltéssel, főleg ha már öregebb az akku. Szóval én sem tartom helyesnek az ilyen kicsi akkukat fölöslegesen nagy áramerősséggel tölteni. Én rendszerin 1A fejjel töltöttem. 60-70 napokat ment az óra úgy hogy este kikapcsoltam. Most a Pace-t 700mA-el tolom."
Oké hogy egy töltő 5V kimeneti feszültséggel rendelkezik, de nagyon nem mindegy mekkora áramerősséggel tölt. 1A, 2A. A telefonom gyors töltője 5V 2A. Olyan 1,5A áramerősségnél már átvált lassú töltés üzemre. Tehát kisebb áramerősségű töltővel tovább tölt ez egyértelmű. Visszatérve a Bip-re. Itt sem mindegy hogy mennyire kíméljük az aksit hosszútávon. Kimaxoljuk egy 2A-es töltővel mert mondjuk tud tölteni 1,5A áramerősséggel, vagy csak töltjük egy 0,8A-es töltővel lassabban és ezzel kíméljük is. Szóval igen is van valóság alapja annak hogy lassabb töltéssel jobban fogja bírni az akku élettartamban és kapacitásban is. Ezt már ezerszer leírták mindenhol. Lehet itt dobálózni az Ohm törvénnyel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
DaDa
senior tag
válasz pilipi #12664 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a beüzemeléshez mindenképp kell egy telefonnal (profillal) "párosítani".
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz pilipi #12662 üzenetére
Az óra, lépésszámláló, időzítő, stopper, ébresztő útvonal követés egyszóval minden (majdnem minden) működik telefon nélkül, amihez nem kell BT kapcsolat. Értesítések nyilván nem működnek. Aztán ha telefon közelbe érsz szinkronizálódni fog. De az óra memóriája véges, pár naponta érdemes szinkronizálni. És napi szinten újra kezdi a lépésszámlálást is de a memóriában megmaradnak az előző napok is.
[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az óra minden funkciója akkor is működik ha nincs csatlakoztatva a telefonhoz?
Azaz önálló óraként és lépésszámlálóként is működik? -
SztiviVander
őstag
válasz Degeczi #12659 üzenetére
Az órában lévő töltésvezérlő a töltést vezérli nem a töltőfejet. Ha 5%-ot mutat a bip amikor töltőre teszed, meg legközelebb is akkor elenyésző 1-2% lesz az a különbség hogy mennyire van lemerítve valójában. De kár ezen vitatkozni, írtam hogy meg kell mérni mert az a biztos.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Degeczi #12659 üzenetére
Erre akartam kilyukadni. A max áramtól nem függ de a töltő.. szerintem nincs olyan hogy mezei. Mind okosított már valamennyire.s nyilván minél újabb (általában magasabb a max A) annál okosabbak... Ezért mehet régebbi ócska szarokkal jobban. Elméletben nem kéne, de ettől még a gyakorlat mást mutat
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12658 üzenetére
Úgy sincs több értelme, hiszen az órában van a töltésvezérlés, vagyis egyik töltő sem fog többet beletölteni, mint amennyit az fölvesz. Az igényelt töltésmennyiség viszont sosem lesz egyforma, azonos töltővel sem - hiszen sosem pont ugyanannyira van lemerítve.
Az valóban elképzelhető, h egy nagyon "zöld" töltő kikapcsoljon idő előtt - de ennek sincs semmi köze annak terhelhetőségéhez, annyira elenyésző az óra által fölvett töltés. Éppúgy előfordulhat 1A-essel, mint 2 vagy 3A-essel is.
-
SztiviVander
őstag
válasz Degeczi #12657 üzenetére
Elmondhatod ezeregyedszer is, akkor se lesz feltétlen igaz. Ha egy töltő 2A-es áramfelvételre van méretezve akkor annak lehet hogy értelmezhetetlen hogy a bip még szeretne fél óráig 10-50mA-t felvenni és egyszerűen lekapcsol (zöldüljön minden ugye). A samsung s7 amikor 50mA-t vesz fel akkor már réges rég 100%-ra van töltve. Amúgy van olyan powerbankom ami kb 60%-ig tölti a bip-et aztán simán kikapcsol mert úgy érzi hogy nincs rajta semmi értelmes fogyasztó Az jó ha ohm törvény megvan, csak itt kicsit többminden van az egyenletben mint egy ellenállás meg egy akku. Ha a "tölt bele" kifejezés (nem belenyom) a probléma akkor a kedvedért átfogalmazom: "...melyik töltővel hány mAh kerül az akkuba...", remélem így már megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz SztiviVander #12656 üzenetére
Ezredszer is: nem tud "többet nyomni bele" egyik töltő sem, mint amennyit az eszköz igényel. Nem "találgatás": általános iskola, 7. vagy 8. évfolyamos téma fizika órán az említett Ohm törvény.
-
SztiviVander
őstag
Egyszerüen be kell tenni egy usb-s töltésmérőt a töltőfej és a bölcső közé és rögtön kiderül melyik fej mennyit tölt bele. Addig minden csak találgatás.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz TaylorPro #12653 üzenetére
Ne kelljen már Ohm törvényét magyarázni...
Adott terhelés mellett az áramerősség nem változtatható másként, mint a feszültség növelése. Ebből adódik, h csak maga a töltött eszköz tudja szabályozni az áramerősséget, ha a feszültség állandó. Márpedig az az egy 5V-os töltő esetén. -
Degeczi
nagyúr
válasz szabi__memo #12650 üzenetére
Minden töltő mezei, amíg vele kommunikálni nem képes eszköz van rákötve, és nem egyeztetik le egymás között, h emelhető a feszültség. Az Amazfit bölcsője pedig nem tesz ilyet, az csak 5V-ot igényel.
-
TaylorPro
addikt
Ha már itt a töltésen megy a vita. Tételezzük fel hogy 1,5A-es töltőre van optimalizálva az óra. És te töltőd 0,5A-es töltővel. Akkor ott már lehet eltérés hogy mennyit bír ki egy töltéssel, főleg ha már öregebb az akku. Szóval én sem tartom helyesnek az ilyen kicsi akkukat fölöslegesen nagy áramerősséggel tölteni. Én rendszerin 1A fejjel töltöttem. 60-70 napokat ment az óra úgy hogy este kikapcsoltam. Most a Pace-t 700mA-el tolom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabi__memo #12645 üzenetére
Alapvető elektrotechnikai ismeretekkel mindenkinek nyilvánvaló, h egy mezei (csak feszültségkimenetű, mint amit ehhez is használsz) USB-s töltő nem tudja szabályozni a fölvett áramerősséget, hiszen az kizárólag a rákötött eszköztől függ. Egyedül úgy tudná befolyásolni, ha nem 5V-ot adna le, ami természetesen nem történik meg.
A töltő "áramerőssége" egy névleges maximális érték, semmi több. Amíg azt nem közelíti meg a rákötött eszköz áramfölvétele, addig semmi különbség az egyes töltők között. Egyszerű 5V-os tápegységek.
-
Degeczi
nagyúr
-
kissati66
tag
válasz Degeczi #12641 üzenetére
"Ennek kb. ugyanannyi haszna, mintha azt figyelnéd meg, mi a hatása, ha a jobb helyett balkézzel helyezed a töltőbölcsőre... teljesen értelmetlen"
Az üzemidőnek több mint duplájára növekedését nem nevezném értelmetlennek.
Az is lehet, hogy igazad van, de amint fentebb is írtam, mindenki olyan következtetést von le, amilyent akar, a tényeken ez nem változtat: az üzemidő nekem 19-20 napról 45 napra nőtt pusztán csak a töltőfej cseréjének hatására. Pont.
PS: azért az érdekelne, hogy ha szerinted nem ettől, akkor mégis mi a bánattól állt be hirtelen ez a változás? Valamiféle véletlen egybeesés valamivel...? A csillagok állása...?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Hi!King
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz kissati66 #12640 üzenetére
Ennek kb. ugyanannyi haszna, mintha azt figyelnéd meg, mi a hatása, ha a jobb helyett balkézzel helyezed a töltőbölcsőre... teljesen értelmetlen, amit már csak abból is láthatsz, h a töltőtől függetlenül ugyanannyi ideig tart ugyanannyira lemerült helyzetből a feltöltés = vagyis az órában van a töltésvezérlés, az szabályozza, mennyit vesz föl, a töltő maximális terhelhetőségének ehhez az égvilágon semmi köze.
-
kissati66
tag
Sziasztok, az óra töltésével kapcsolatosan osztanék meg egy érdekes tapasztalatot. Többször elhangzott a kérdés itt a fórumon, hogy mivel is kellene tölteni, gond-e ha nagyobb áramot leadó töltőfejre tesszük, a válasz pedig mindig ugyanaz volt: teljesen mindegy, mert úgyis annyi áramot vesz fel, amennyire neki szüksége van. Ez alapján mindig a leghamarabb kezembe akadó töltőfejjel töltöttem, vagyis a Samsung S7 Edge-em 2 amperes gyorstöltőjével. Az óra áprilisban múlt két éves és az idő teltével érezhetően egyre kevesebbet bírta, a kezdeti 39-40 napból idén év elejére 18-19 nap lett. Arra gondoltam, hogy ha ez így megy tovább, akkor az akksi rövid időn belül elhalálozik, ezért már az utódját is elkezdtem keresgélni. Egyik alkalommal pont akkor akartam töltőre tenni az órát, amikor a telefonomat is töltöttem, így kerestem egy másik töltőt a lakásban. A töltő 1 amperes volt és ezzel feltöltve - nem kis meglepetésre - csak 30 nap után kellett újra töltenem. Ezután megkerestem a lakásban fellelhető legkissebb töltőfejet, ami 400 milliamperrel tölt és azzal töltöttem fel. Az eredmény: 45 napig bírta.
Ennyit nem ment vadonatújon sem, és a töltőfejen kívül SEMMI más nem változott, ezért nem tudom másnak tulajdonítani az üzemidő növekvését, ugyanúgy használom, átlagban ugyanannyi értesítés jön, mindig a kezemen van (kivéve zuhanyzáskor), és soha nincs kikapcsolva vagy DND módba.
Természetesen ugyanazzal a fejjel töltöttem fel ismét, és az eddigi adatok alapján az eredmény ismét biztató:
A fentiekből vonja le mindenki a következtetést, de én ajánlom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát kissebb töltővel, főképp ha eddig nagy árammal töltötte, biztosan fog látni különbséget.
Én nagyon látom, és örülök annak, hogy ennyire megtáltosodott, így egyelőre nem kell lecserélnem (amúgy is valószínűleg egy Bip S lett volna az utód)
Persze, tudom, hogy van olyan, akinek ennél több napig is bírja az órája, de nem is ez a történet lényege.
Kicsit talán hosszúra sikerült a bejegyzés, de hátha segít valakinek.Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
yogee
tag
Sziasztok!
Csak egy megerősítést kérek: BIP S-en a (amazfit appban) a gyári számlapok 12 órás (am/pm) kijelzésűek? mintha pár napja még 24 órásak lettek volna... -
DaDa
senior tag
válasz Viktor0610 #12634 üzenetére
Igen, és nem olyan nagy ördöngösség. Ha rákeresel neten van pár jó leírás hozzá. Minimális számtech ismerettel szerintem menni fog. Így bármilyen egyedi watchface - t tudsz alkotni magadnak. Ha találsz olyat, ami tetszik azt pedig a saját ízlésedre szabhatod. Talán így a legegyszerűbb elkezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
válasz Ablakos #12631 üzenetére
Nekem nem volt komfortos illetve nyáron még jól meg is izzadt alatta a kezem.
Viktor0610
Mint mondottam másfél éve használom. Éjjel nappal rajtam van, ugyan vigyázok rá amennyire lehet, de mivel építőiparban melózom, kapja rendesen. Egy pici karc van rajta, sajátosan szálltam le a bringáról, akkor keletkezett. 😁 Szvsz én nem erőltetném a fóliát.[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
MODERÁTOR
-
DaDa
senior tag
válasz Viktor0610 #12632 üzenetére
Azért mert ez nem a valós naptárat mutatja, hanem képeket rak egymás után naponta/havonta. Sem a szoftver sem a memória nincs feljeszitve annyi képre, hogy több év is menjen rajta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
scream24
senior tag
válasz Viktor0610 #12629 üzenetére
Másfél éve vettem, azóta a telefonom mindig néma üzemmódban van! 😊 Egyszer vagy kétszer buggyantam a tengerben is, ettől függetlenül hibátlanul teszi a dolgát! Ja igen, a gyári szíjat egyből ledobtam.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
MODERÁTOR
Nna, beléptem a klubba.
Eddig tetszik! Mi Bandage appal jók az ékezetek is.
Számlapcsere az https://amazfitwatchfaces.com/-ról: ✔️[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Dedó80
kezdő
válasz Viktor0610 #12614 üzenetére
A Bandage 4.8.3-as verziója orvosolta a problémámat.
Bandage-ra is van vastagabb Bold font, ami a nagy Ő-t is tudja?MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.2.0 MAMMIED
-
Dr.NX
addikt
-
nepszter1
addikt
Sziasztok nem tudom hogy a sima BIP-et vegyem vagy a BIP s-t igazából én csak GPS-es futásra és pulzus mérésre használnám a nap hátralevő részén nem is lenne rajtam. Megéri azt a +10 ezer forintot ?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Google most nem nagyon segített. Sima MiFit alkalmazásom van fent és ma tekertem egy jó kis kört. Hogyan tudnám ezt .tcx vagy .gpx formátumban kiexportálni root nélkül?
Sajnos az app amivel szoktam rögzíteni, vmiért nem mentette el és jó lenne feltölteni oda. -
MODERÁTOR
-
TaylorPro
addikt
válasz Viktor0610 #12618 üzenetére
A Bip nálam elment 70 napot is. Kerámia szíjjal imádtam.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
TaylorPro
addikt
válasz Viktor0610 #12615 üzenetére
Ez az óra ár-érték és akku világbajnok! Viszont, ha az aktív kijelző a cél, ami remek nagyon, akkor ez is szóba jöhet: [link]
Vagy ez: [link]Akku időben meg sem közelítik a Bip-et, de itt az anyag választás prémium, és a forma klasszikus. Szebb a kijelző, kerámia az óra kerete ami bitang ellenálló.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Degeczi
nagyúr
válasz Viktor0610 #12615 üzenetére
Azt is olvashatod, h ezek a régebbi példányok. Vmikor tavaly év elején változtattak a ragasztáson, az utána gyártottak elvileg már nem fognak így szétesni. Kb. egy évvel ezelőtti már "jerryrigeverything" YT videója is, amin sérülés nélkül nem is tudja szétszedni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Rá akartam keresni az állandóan működő kijelzőre (megtaláltam ), szomorúan olvastam, hogy van típushiba, az elváló kijelző.
Ez egy friss, speedshopos vásárlásnál mennyire lehet majd idővel probléma? (Tuuuuudom, a lottószámok is jöhetnek. )Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Dedó80
kezdő
Sajnos nem tudok képet feltölteni, így csak írásban:
A Bandage diagnosztikában nekem kérdőjel marad az indítópultnál, pedig automatikusan indul a Bandage. Az egyéb engedélyeknél és az akkuoptimalizálásnál is, pedig megvan adva és ki van kapcsolva. A zárolás meg szürke, tehát nem is engedi hogy ott állítsam, de amúgy fut folyamatosan. Másnak is ilyen miui alatt?MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.2.0 MAMMIED
-
bl4ze
veterán
válasz Karesz1113 #12611 üzenetére
Kérdezd meg a fejlesztőt, korrekt ember, válaszolni fog. (Magyar srác csinálja)
.:. bl4ze .:.
-
-
Dedó80
kezdő
A Bandage leírásában nem szerepel a moddolt Mifit száma. Az összefoglalóban szereplő 3.5.9-es jó lesz?
MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.2.0 MAMMIED
-
bl4ze
veterán
válasz Karesz1113 #12607 üzenetére
Mi Bandage önállóan is működik. Emailek esetén úgy rémlik mindig is csak tárgy jött át és a feladó. Teljes e-mail nem. Tényleg egy teljes emailt szeretnél ezen az apró képernyőn olvasni ?
.:. bl4ze .:.
-
Dedó80
kezdő
A Bandage önálló alkalmazásához a 3.5.9-es moddolt Mifittel kell párosítani az órát?
-
Karesz1113
csendes tag
Sziasztok!
BIP S -hez lenne kérdésem. Megvettem a Mi Bandage pro-t, önállóan használom, de nem tudom az Email-ek tartalmát megjeleníteni, csak a tárgy jön át. Esetleg valaki tudna javasolni valamit?Lenovo P2, Galaxy A8, M21
-
DaDa
senior tag
válasz Dedó80 #12603 üzenetére
Xiaomi, Redmi esetében rengeteg engedélyt kell adni a telefonnak emlékeim szerint. Valaki biztos segít itt akinek miui-ja van. Amúgy mindegy, hogy használod ha a telefon engedélyezi mutatnia kell.
-
divan
őstag
válasz Dedó80 #12603 üzenetére
Igen, én is úgy használom, igaz nem Lite, hanem sima Bip.. Mikor MiFittel együtt használtam, akkor a hívásoknál nem írta ki a hívó nevét bármit csináltam. Így lekapcsoltam a Mifitet, csak a Mi Bandage van kapcsolódva. Így minden értesítés megjön, teljesen testreszabható.
-
snooze
veterán
na, sikerült két telefonnal is csatlakozni a mifithez és a mibandagehez,igaz nem egyszerre,de külön-külön müködik..nem kellett semmit beállitani,az uj telefon csak klonozva lett,és igy müködik..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Dedó80
kezdő
Ha sikerülne a Bandage-t működésre bírni, azt használnám. Arra gondoltam még, hogy lehet önállóan kellene használni a Bandage-t? Itt használja úgy valaki?
-
Dedó80
kezdő
Most vettem egy Bip Lite-ot, Mifit+Bandage legfrissebb verziójával. Másnak sem mutatja az üzenetek szövegét? Mifitben minden kikapcsolva, Bandage-ban minden engedély amit kért, megadva. Az egyéni értesítés fülön ha beálliítom az sms+vibert nem jelez az óra, ha kiveszem őket, akkor legalább üzen, hogy nézzem meg a telefonon. A telefonon (Redmi 4x)még 6-os droid van. Mit állíthattam be rosszul?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia