-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #7602 üzenetére
Mamám még mindig az FHB-nál van, mert annyiban tudnak többet egyéb bankoknál, hogy házhoz is jönnek szerződést kötni. Egyébként nincs Token, kell Flash (jó mondjuk ez Google Chrome, Windows Edge esetében beépítve van tehát nem kell külön telepíteni), CIB-nél meg kell JAVA, negyedéves adóbevallásom pillanatáig egészen jól el voltam a CIB-es mobilapplikációval, de akkor jöttem rá, hogy ez kell - igaz kérhetném, hogy kiküldjék postán, de az már pénzbe kerülne, így meg lementem PDF-be, aztán kinyomtatom. CIB-nél a JAVA az egyetlen ami nekem annyira nem szimpi, de így is a többi általam használt bankhoz képest, messze a legjobb. FHB még drága is.
Van direkt nyugdíjas számla. Majdnem 1000 Ft ha nincs csoportos beszedésid. Ha van csoportosod, akkor tényleg 500 Ft alatt van valahol, de amikor megterhelik
FHB-s élmény, és költségek
Mobilapplikációjuk nincsen. Mondjuk a Budapest Banknak sem volt. Az egyik Fapad 0. szint másik Fapad 1. szint
(#7601) GoodSpeed * FHB-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 Intel Core i5-8350U
- GAMER PC R7 7700X 32GBDDR5 1TBSSD 850W vízhűtés ASUS ROG konfig hazsnált
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest