-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz Malfroy #86509 üzenetére
AAECAea5AwSU1AT3wwX0yAXHpAYNuMUF2dAF5OQFsvUFuf4FhY4GjZAG6Z4G7Z8GvrAGv7AGw7AGzLEGAAED8bMGx6QG8rMGx6QG6N4Gx6QGAAA=
Azért azóta elfogyott a kezdők szerencséje, és olyan borzalmasan húzok, amennyire csak lehet így az utolsó 12-ből 10 -et vesztettem. De, hogy 38 gameből még mindíg 45% DH ellenfél van, az elég beteg. -
-
KaraDani
addikt
válasz Malfroy #86490 üzenetére
Dobj egy linket pls miről beszélünk? Láttam valami drága kontroll shamant, az annyira nem tűnt nagyon durvának, a másik amit játszanak, az a tendis orosz rulett Egy abból majdnem megvert, aztán yoggból randomolt, egy a minionjaim hp-ba kerülnek spellt, én meg körberöhögtem, a szénnébuffolt amúgy 9 manás zilliaxxal meg plushyval meg még valami minionnal kézben, hogy köszöntem a randomot
-
grizlisandor
veterán
válasz Malfroy #86478 üzenetére
A kiegészítő március 19-én 19:00-kor jelenik meg.
Bár egy tegnapi cikkben: "Március 19. 18:00 (a szokásos 19:00 helyett azért lesz egy órával korábban, mert Kaliforniában már átálltak a nyári időszámításra, mi viszont csak március végén fogunk, így most egy órával korábban van minden)"---
Miért kellett visszavonni a nerfeket erre a hétre.Megint vannak TwitchDrop-ok, tessék beszerezni őket.
-
KaraDani
addikt
-
grizlisandor
veterán
válasz Malfroy #86307 üzenetére
Az imp warlock deck jól működik jelenleg.
(#86308) la_cc:
Shopban jelenleg 20 Euro, bevezetéskor féláron adták.
Közben megtaláltam játékon belül 15 Euroért kínálják.
Csak, hogy válaszoljak, sose néztem, az a 15 Euró jó ár, bár én már nem venném meg, mert jövőévben jön az új season.Más:
Kedves ellenfelem milyen druid decket játszhat?
Akárhogy keresem ezt a decket nem találom, csak hasonlót XL változatban, de szerintem az így nerfel dead. -
-
K1nG HuNp
őstag
-
senior tag
válasz Malfroy #86264 üzenetére
most csak trollkodsz, vagy ez komoly?
írja, hogy lecraftolta a classic control warriort.
majd válaszolt, hogy nem wild, hanem classic.
errefel megkérded, hogy standard...[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Malfroy #86250 üzenetére
classicban jatszom lehet ez befolyasolo tenyezo. annyira nem veszes amugy a legend dolog, mindig megvolt 2-3 het alatt, foleg ha az azt megelozo honapban felmentem diáig és sok bónusz csillagom volt, sztem most is ez lesz, megprobalom novemberben de ha nem jon ossze akkor max a sok bonusz csillaggal decemberben behuzom a classic legendet is.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Malfroy #86246 üzenetére
gold 4 2 csillag es epp egy rogue bot ellen jatszok a nevuk alapjan meg lehet modani, mindegyiknek ilyen fix hosszusagu random karakter a nevuk, pl abyzxj, hcbtphcq
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Sirandrish
legenda
válasz Malfroy #86202 üzenetére
A franc se tudja...a bnet dobta fel hogy "gyerevissza hülyegyerek...kapsz alamizsnát"...mondom jövööök
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla