- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #4498 üzenetére
Én a következők legyártásán gondolkozom most:
-Imp Master
-Questing Adventurer
-Faceless Manipulator
-Sunwalker
-Aldor Peacekeeper
-Avenging Wrath
-Explosive Shot
-Wild PyromancerEzekből sajnos nincs egy darab se, és el tudnám képzelni a paklijaimban.
Legtöbbet palával és hunterrel játszok amúgy, de szoktam azért az összessel, csak azokkal kisebb százalékban.(#4499) F-ECT$ Faceless akkor az már biztos lesz, a többi még kérdéses.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Nekem tuti az lesz a következő.
Legendre sok idő összegyűjteni, de az az epic kell nekem.
Szerintem brutál jó lapEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovsol
titán
Faceless Manipulator szerintetek mennyire használható lap? Erősen gondolkozom, hogy legyártok egyet.
May the Force be with you!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4483 üzenetére
Golden EQ wáú. Adodide?
Jól menne a golden pyromancer kombómhoz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Konczi06
tag
Van már Open Beta?
PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #4487 üzenetére
megkapja a legvégén, egy pillanatra látszik mielőtt meghal.
-
Sirandrish
legenda
-
whitezo88
nagyúr
[link] 15 perc körül
kint van 2/7 berserker, ellenfél avenging wrath. na, hogy lő az RNG? persze hogy 1-et hősbe, 7-et berserkerbe -
addikt
ollie: hozzám képest átlag felett draftoltál. Ritkán játszom arénában mage-el, de kb 1 hete tettem 1 próbát. Hiba volt, kb legszarabb draft ever címre jogosult lettem, le is shotoltam, mondom ennél rosszabb már nem lehet:
Ami a képről lemaradt: Gadgetzan Auctioneer, Venture Co, Boulderfist Ogre, Frost Elemental, Argent Commander
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
Végre nyitottam egy paklit ami nem olyan borzasztóan sz*r..
Sajna az EQ még nem volt meg így nem töröm be..a Power of the Wild-nak viszont kifejezetten örülök
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz whitezo88 #4480 üzenetére
Már vagy 1 hónapja nálam 5 esetből, négyszer ez van. Még rare is alig van, epic és legendary meg nulla. Ez amúgy még nem lenne gond önmagában, de sokszor kulcs kártyák is hiányoznak, mint pl. druidnál a swipe.
Most kb. 2 hónap után rávettem magam, hogy megint csináljak egy mage draftot. 1 db fireball sincs benne, se frostbolt, pyroblastról nem is beszélve. Egy spell sincs, amit hősre lehetne rányomni. Mondjuk nem zavar, így legalább nem lámulok, mint a mage-ek többsége. Szerencsére van 2 blizzard, 2 flamestrike, meg 2 polymorph, de kb ennyi a használható mage repertoár.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
Nah Warriorral is kifiléztem egy rush Huntert..
Néhány fegyvert elkoptattam ugyan de mire 10HP-ra levert addigra elfogytam szépen a lapjai aztán fel is adtaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
draftoltam egyet warriorral, de 95% neutral lapok jöttek, nagyrészt basic. persze epic, meg legend NULLA. rareből van talán 5.
glhf...
-
oxox
addikt
Egy partyban 3ragnarost hoztam le...úgy, hogy nekem egy darabom sincs 2x copyztam az ellenfél deckjéből, ill copyztam egy copyzos unitot is, és mikor lehozta akkor lemásoltam 😈
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Gyuri27
félisten
Hát priestel nehéz arénába.
Nehéz ha rossz a draft. Nekem se volt jó ma priestel, de 4 wint azért behúztam.
Korábbi hsz-ben beírtam a warlock draftot. Kb abba az irányba kell mozogni. Igaz ott nem volt silence (az ha van kell). Meg a spellek ugye warlockosak. Viszont jól adja kb milyen és mennyi minion kell és milyen tierbe.
T1
1 corruption
1 mortal coil
2 voidwalkerT2
1 dire wolf alpha
1 faerie dragon
1 kobold geomancer
1 sunfury protectorT3
2 drain life
2 shadow bolt
1 big game hunter
1 razorfen hunter
1 shattered sun cleric
1 tinkmaster oversparkT4
1 defender of argus
1 gnomis invertory
1 pit lord
1 senjin shieldmastaT5
1 darkscle healer
1 fen creeper
1 frostwolf warlord
1 gurubashi berserkerT6
2 shipon soul
1 frost elemental
1 stromwind championTrump mester priest oktatás [link] (van még néhány) tessék nézni és okulni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
P00By
nagyúr
~1,5 hónap után elmentem arénázni, nem kellett volna...
-
Sonic*
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jo decket lvl 7-es rougehoz?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #4461 üzenetére
Én erre azt szoktam mondani (pl D3-ban) hogy a Blizzard úgy balance-ol mintha baltával vágnák a kenyeret.
Felez vagy dupláz...
Aztán persze idővel vagy belövik vagy használhatatlan lapot csinálnak belőle és jó napotTyler Durden Majd kitalálnak valamit..ezért ülnek ott az okos emberek
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Sirandrish #4460 üzenetére
Én vágom, bár nem sokat huntereztem eddig. Bár a communitynek is igaza lehet abban, hogy lehet jobban tudnának finomhangolni, ha nem mindig ugyanazt a kártyát masszíroznák..
Sirandrish: mondjuk ha megnézed honnan nerfelték az első alkalommal, még most is csíra lap
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ígyvanferi
addikt
Mi lett volna, ha köztes megoldásként nem 2-re, hanem csak 3-ra csökkentik a manaköltségét?
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #4459 üzenetére
Mert mint látod igen nagy fegyvertény tud lenni, csupán azzal hogy felezik a költségét..
-
addikt
-
P00By
nagyúr
Ez a hunter aggro Érdekes, h egy kártya változtatása mennyire átformálta sokaknál a paklit
-
whitezo88
nagyúr
válasz dejaris #4450 üzenetére
a lightspawn tudtommal nem tud chargeolni (szerencsére)
ilyen szempontból a warri a durva ugye: warsong commander, molten giant, üt, 2ért pandával visszavesz, letesz, megint üt. ha csak 1 is van, de rárak sebzésbuffokat az 20+ bőven.előző kommenthez: a Grom még egy rampaget is kapott. néztem is, de pont kézben volt az MC.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz #51736960 #4448 üzenetére
ezért kell silences lap, BGH, egyéb leszedés. persze azt be is kell húzni
persze tegnap (vagy ma?) warrior ellen vagyok, huszonvalahány hp neki is nekem is. ő: grom, meg a sebzésért attack, aztán csapott egy 12-est. én meg köv kör MC. másik lényemmel együtt be is vertem neki egy szépet, megölve őt. sajna készülni kell mindenre.húzáson kívül is sok az rng, hunter ellen azért vesztettem mert deadly shottal a két lényem közül pont azt tudta kilőni amivel nyertem volna köv körbe, helyette így ő vitte.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz BoneDragon #4446 üzenetére
Lightspawn + 2x Power Word: Shield + 2x Divine Spirit
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
dejaris
addikt
A barat elleni jateknal is ad 10 aranyat gyozelmenkent?
-
szildavid90
aktív tag
válasz Ereshkigal #4436 üzenetére
Azt gondoltam már van konkrét időpont, de ha nincs-nincs.
-
Ereshkigal
őstag
válasz szildavid90 #4433 üzenetére
Ha ők sem tudják, mi honnan tudnánk?
Megjelenés előtt még open beta is lesz, akkor már bekapcsolódhatsz. Én egyébként nyár elejére saccolom a tényleges startot. -
Sonic*
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
válasz szildavid90 #4433 üzenetére
nem
-
szildavid90
aktív tag
Mikor jelenik meg a játék? Az oldalon az van kiírva, hogy hamarosan.. Tud valaki pontos időpontot?
-
Sirandrish
legenda
Hát elég brutál decknek néz ki szóval nem csodálom hogy működni látszik
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4428 üzenetére
Bezúztam hozzá a fél epic/rare/legendary lap állományom, hogy le tudjam craftolni a maradék 2 legendary-t, de megérte, végre úgy néz ki tovább tudok menni. Előbb néhány huntert is sikerült végre lekapcsolni.
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
A problem az, hogy nem tudunk HS-ben 1v1-zni a haverommal. A kardos ikon szürke, és nem tudunk rákattintani. Mi a gond?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Sirandrish
legenda
Pikkpakk lecraftolom ami hiányzik hozzá...olyan 10K dust kéne csak
-
Kashim
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Gyuri27
félisten
Jah.
Arénéban eddig 4 win, 2 lose. Mindkettő huntertől.
Úgy látom hunter az új mage.
Mondjuk a draft igazán kuka volt priestnek.
No de sebaj. A lényeg, hogy az mc 10 manás lett.
Azért kicsit gondolkozhatnának blizzéknél. Mielőtt nerfelnek vagy buffolnak.Amd - Radeon - Ryzen
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #4417 üzenetére
épp ezért kell olyannal együtt kitenni ami +1 dmg, hunternek van nem is egy. (farkas, meg a 2/4-es)
2/1 már jó azért így. főleg ha van mellé keselyű ugye, meg hiéna. -
Sirandrish
legenda
Ezeket a cult masteres bulin kívül eddig is használtam mindet
Mondjuk tény, így hogy a kutyák csak 2 mana, sokkal könnyebb de szerintem akkor sem megfoghatatlanKashim Hát én nem tudom akkor mit kellene csinálni..eddig nagyon gyenge volt, most meg túl erős.
Mondjuk szerintem nem az, de sokan mondják. Bár tőlem lehet nerfelni mert a Hunter olyan semleges számomra..[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4417 üzenetére
Nem a minionok a lényeg. Hanem a kombó. 2 manáért úgy felbuffolja a hiénáját, hogy alig lehet valamit kezdeni vele, annyi lapot húz hogy a játék végéig előnyben lesz. Az már csak plusz hogy mellé 1 +manáért az egész asztalt letakarítja velük.
Ezért kell mindig nagyon kevés miniont tenni az asztalra hunter ellen. -
kovsol
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz kervantas #4416 üzenetére
Amúgy sem olyan OP szerintem.
mivel 1/1es kutyákat idéz és pont annyit amennyi minionja van az ellenek.
Szóval ha az ellen minionjainak legalább 2 HP-juk van akkor a felét sem tudják megölni..ha meg van lent valami nagyobb taunt akkor beledöglik az összes.
Persze keselyűvel meg farkassal megtrükközve már ütős tud lenni, de azért azt nem egyszerű összehozni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kervantas
aktív tag
válasz Sirandrish #4415 üzenetére
Hát igen, a hunter volt a legkevésbé használható, úghogy nem ártott neki a ez a kis buff. Idővel majd kilakul a counter play a UTH ellen.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem kötelező volt meglépni ezt, mert amúgy meg elég hurka volt.
Legalábbis én így érzemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
föccer
nagyúr
válasz Sirandrish #4411 üzenetére
Okés, akkor igyekszem erősíteni magamat a korai védekezésben.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Kashim
őstag
válasz dejaris #4410 üzenetére
Hellfire-rel magadnak is besózol 3-at, ez Hunter ellen már annyit jelent, hogy legjobb esetben is egy körrel hamarabb meghalsz. :/
Értem csak példaként hoztad fel, de az a baj az AOE spellekkel, hogy minimum 3-4 mana és már korán ki kell játszanod, olyankor pedig alig van manád, ez azt eredményezi, hogy az asztalra alig bírsz lerakni 1-2 miniont az 5. körig. Mire lerakod az elsőt van kb. 15 hp-d. Ez meg az a hp mennyiség, hogy a következő körben végez veled 3 féle módon.Mivel Hunternek sok az 1 hp-s minionja. Palával holy light + pyromancer nagyon jó kombó tud lenni. Kinyírja kis szarjait, healel rajtad 6-ot és még marad egy 3/1 az asztalon. 4 manából. Párszor ezzel tudtam nyerni, de komolyan legalább 20-at healeltem magamon azokon a meccseken, hogy hajszál híján meg tudjam csapni a képét.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát pedig csak ez a megoldás..
Mással mivel? Kiteszel 1-1 komolyabb miniont amibe még ha bele is megy 2vel akkor is marad..
Csak tauntal és spellekkel lehet lelassítani őket.Mondom..én reggel találkoztam egy ilyennel, és én a saját Hunter deckemmel megfogtam.
Az is csak arcra ment..sok kis +idézős minion meg charge power és tolta befele a DMG-t.
Sőt..egyet ma rankeden is megfogtam..warlockal..persze 25ös szinten de teljesen mindegy..
Meg lehet őket fogni, csak nem egyszerűNem mondom hogy bármikor megfognám vagy ilyesmi, de a lényeg hogy azért lehet ellene mit tenni.
-
föccer
nagyúr
válasz Sirandrish #4406 üzenetére
A taunok nem nagyon voltak hatásosak. A nagy hp-vel rendelkezők túl soká jönnek, a kis hp-vel rendelkezők meg nagyon gyorsan elhullanak. Hozza a farkasokat, feltolja a sebzéseket és 6-7 kör alatt bevernek. Eddigre simán van 6-7 db 3-4 sebzésű minionja. A területre ható sebzések meg valahol itt indulnának.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sirandrish
legenda
Reggel találkoztam egy hasonlóval..de azt sikerült megfognom szintén Hunterrel (de beastessel), bár így elnézve a teljes decket ez tényleg nem vicces
-
Kashim
őstag
válasz Gyuri27 #4401 üzenetére
Az az igazság fingom nincs kit néztem tegnap félórát unalmamban twitch-en. Azért is nem írtam nevet, valami V betűs rövid nevű volt. Nincs most Trump/Kripp/Artosis pár napig új fight night forgatás miatt, aztán csak felnéztem listába. Van valami history szerűség twitchen mint youtube-on? Mondjuk szerintem felnézel te is a listába fele streamer Huntával rushol.
Sirandrish
Amit leírtam benne vannak +néhány charge minion, leper gnome, laphúzós gnómok és kb. azt teszel köré amit akarsz. Na jó ez kicsit túlzás, itt van pár "divatos" deck. (1, 2) Ezekben van némi legendary is, de ki lehet őket cserélni egyéb charge-oló lapokra. (pl. Arcane Golem, Argent Commander) Lényeg hogy csak arcra, bármi van az asztalon, secretekkel úgyis el lehet intézni / sokkal hamarabb lesebzed az ellenfelet mint ő téged. Nyilván azért nem 100%-ban működnek ezek, de elég nagy eséllyel igen. Én most rank 12-13 körül szenvedek de már kezd elegem lenni, végre átlépek és akkor jön 3-4 ilyen hunta zsinórban visszapofoz.Komolyan mindjárt kipróbálom csinálok egy decket csak tauntokkal + heal lapokkal.
Tuti fail lesz. Főleg ha csinálok egy ilyet, 100% nem ad be egy huntát se ellenem.Általában Hunter ellen arra kell figyelni hogy kevés minion legyen az asztalon, így az UTH kombó nem lesz hatásos és a secretek is csak 1-1 miniont ölnek meg, ami nem nagy veszteség. Heal alap, de ugye ez nem minden kasztnál érhető el.
Lmh
Tűzfal off, és/vagy a Battle.net progi beállításában az install/update-nél kapcsold ki a peer-to-peer módot.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Sok spellel
Vagy sok nagy Tauntal, amibe beletörik a futkározó minionok kardjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lmh
őstag
Gyííííhá, megjött a bétakulcs. Kíváncsi leszek...
Szerk: sokáig tartott az öröm, exe fájlra kattintáskor: Failed to connect to the Battle.net patch service. Please check your internet connection and try again.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
föccer
nagyúr
Hunter rush decket mivel lehet counterelni?
üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
Jelenleg van a Hunter deckemben 2 darab Oasis Snapjaw..igazából csak azért mert ha jól sikerül megtámogatnom a Houndmasterrel (amiből szintén 2 van a pakliba) akkor ugye egy 4/9es taunt lesz belőle.
Viszont értelemszerűen nem mindig sikerül, illetve most vettem észre hogy van 2darab 5/5ös Tigerem talonba.Érdemes lenne kicserélni szerintetek? 1el több mana viszont a stealt miatt szinte biztos az 5 sebzés velük..és persze szintén beastek, szóval 7/7es tauntnak sem lennének utolsók
-
DjDanee87
addikt
Mai arena 8-3: ez volt érte a jutalom. Nem számítottam ennyi win-re, mert szerintem túl sok volt a szituációhoz kötött lapom.
Palával mentem és egy menet volt, ahol nagyon jól jött ki a lapjárás. 6. körben lerakott egy Sunwalkert amire ment az Owl majd blessing of kingsel meg is nyertem a menetet.
Korábbi rekordom is 8-3 volt (még a 12es patch előttről, azóta meg nem sokat arénáztam). Most reménykedtem 8-1nél, hátha megdöntöm a korábbi csúcsot de 2 mage kivégzett sajna. Mellesleg Pyro egyiküknél sem volt, meg ha jól emlékszem talán még flamestrike sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500