-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayner
őstag
Azert erezheto a sok visa harcos... ma reggel ranked 25-24 tele arany es leg/epic lapokkal. Varok par napot amig feltornazzak magukat
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Arénát is nullázzák?
-
kovsol
titán
Ma szerintem én hanyagolom a játékot. Elég durva embereket ad be most.
May the Force be with you!
-
whitezo88
nagyúr
na új reset, 25. szinten nat pagles, alakires, doomhammeres stb stb sámán. jó lesz.
-
Sirandrish
legenda
Megkaptam reggel a castoljak 40spellt napit. Értelemszerűen Mage-el mentem..tudni kell hogy egy tök fos Mage deckem van, főleg mióta betörtem a Pyrokat
Ennek ellenére 7 meccsből 6ot lehoztam és aki el tudott verni az egy másik mage volt.
Eddig is tudtam hogy tiszta szégyen ez a kaszt, de most már kétségeim sincsenekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5891 üzenetére
Pont most találkoztam egy olyannal..minden ami charge, raid leader meg olyan minionok amik idéznek még maguk mellé valamit.
a 7. körig le is vert 5HP-ra..aztán toltam egy flamestriket..onnan még 1 sebzést tudott bevinni, de az is az én hibám volt, és ennyi.
Neki akkor még 30hp-ja volt, de bezúztam..ugyan healelt még párat magán, de nem segített
Persze tauntot folyamat tartottam lent, mielőtt topdeckelt volna egy truesilvert[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovsol
titán
Valami jutalomnak szerintem örülne mindenki. Én most rank 10-t tűzök ki célnak. Ebben a szezonban három nap toltam rankedet összesen, így 14 jött össze, de pont kettesével adta a csillagot, mert nyerő szériám volt. Két legend viszont nagyon kellene még a paklimba. Tinkmaster, meg valamelyik jobb 6 manás.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nahh toltam megint egy aréna fightot, ezúttal shammyval. Egész jó draft volt /3x hex és 3x fire elementál/. Viszont 1db spellem nem volt.. 2 vereség hordától volt 1 pedig controll druid decktől. 8:3 lett a vége.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
F-ECT$
titán
De durva meccset toltam egy tök alap kártyákkal rendelkező mage ellen. 2 epicje volt: Faceless, Ice Block. Így is majdnem teljesen felhasználtam a paklim, mert "mindenre" volt válasza, és jól is húzta a lapokat, eltolt 2 frostboltot, 2 fireballt, 2 polyt és 2 flamestrikeot is. A végén azért Cenariusra már nem maradt válasza.
Másik meccsen Swipe value
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
No így az utolsó napon sikerült felmenni rank 12-re, lehet menne előbb is, mert még itt is 50% felett nyerek. Lehet a következő szezonban ki kellene tűzni célul a rank 5-öt, mert most csak akkor játszok rankeden ha megvagyok a napival + arénával, illetve nincs semmi beteg deck elszaporodva, mint 1-2 hete a hunter rush. Jó lenne, ha lenne valami jutalom is, de szerintem az még pár szezonig tuti nem lesz.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #5882 üzenetére
Akkor talán Blood Knight. Bár a SoJ se hiba, nem mindig jön az ooze.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
Ha van már 4 divine shieldes minionom (illetve 3, plusz egy HoP) aréna draftban, megéri a Blood Knight vagy inkább Sword of Justice?
Egy Truesilverem már van viszont elég kevés a kis egység egyelőre. Mindig félek sok durability-s fegyvereket berakni, amilyen szerencsém van, tuti az első után küldi a levesbe a kis zöld trutyi.Btw, új Starting Stone a TeamLiquid honlapon, ezúttal a druid van porondon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Most volt egy 5:3 warrior runom, persze nem volt nagyon lategame minionom (konkrétan 1-2t), szóval nem sok esélyem volt, ráadásul összesen 2 spellt kaptam.
Most draftoltam egy shaman decket, és hát 2db lategame minion van benne, szóval megint nagy szívás lesz belőle. Ha még lenne Mana Tide Totem, még lenne esély, de így örülhetek megint az 5-6 nyerésnek.
Komolyan, már azon gondolkodom, hogy hagyom a játékot a fenébe, mert ellenem meg folyamatosan legendarykkel jönnek...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy Táblázatot abból a célból, hogy összegyűjtsük egy listára a PH!-s Hearthstoneseket. Ha valaki szeretne felkerülni a listára, írjon nekem P.Ü.-t és szívesen belerakom. -
P00By
nagyúr
Megvolt az eddigi legjobb arénám, nem tudom a pakli mennyire volt jó. Nem értek hozzá Utolsónak kikaptam egy tökéletes huntert...nem is értettem, csak pislogtam
-
kovsol
titán
Ma két warival is összefutottam a korábban linkelt budget paklival amivel felmászott legendre. Elég hatásos is a pakli, de fogható. Ha nem lett volna egy heal a kezemben pont ledarál az egyik, de hamar top deckelnie kellett onnantól sima ügy volt számomra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lenne egy olyan ötletem, hogy mi lenne, ha mi is csinálnánk egy olyan táblázatot, ahol összegyűjtenénk a PH! tagok felhasználóneveit és Hearthstone BattleTagjaikat? Így egy helyen meglennénk
én nem értek hozzá, hogy azt hogyan is kell[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #5870 üzenetére
Noskill paklit láttam már legenden is, most főleg a warrior megy, a hunterek kicsit elfogytak, de persze még néhol vannak (esetleg egy kis módosítással), és az örök sztár a murloc is erősen jelen van. Azért ezeknél ha nem jó a draw, akkor baszhatod, míg egy normál paklinál könnyebben benne van a fordítás lehetősége.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
elég brutál Murloc pakli jött szembe. felhúzta a murk eyet, 2 warleader (bár egyiket eldobta soul fireel hogy leszedje a tauntom), chargeos, buffolós mindent kipakolt. rezgett a léc, izomból tolta a lifetapet is, de szerencsésen jött ki a lépés meg a leszedések, végül csak nyertem, de kb 5 hpm maradt. undorítóak ezek a noskill paklik, és 14. szint, gondolom 10 alá is lehet menni ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #5868 üzenetére
Ja, a priest általában hosszú játékra jó: az elején leszeded a kisebb minionokat spellekkel, közben szerzel az ellenféltől 2-3 kártyát, a végén kipakolod a nagyágyúkat, és mc-vel elhozod az övéit
szerk: Reynad közben legend lett 3 nap alatt vett kártyákkal.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
ja beteg volt
arenám a remek paklival 4-3 lett, +25 gold, aztán mentem ladderezni. pappal olyan toporgós, egy w egy l, rámentem sámánra. azzal már aprítottam, 4/4 csillag 15ös vagyok. earth elementalra meg Cairnere élesztést rátenni elég game changer. de volt már hogy egy WF+Flametongues fire elemental pecsételte meg a játékot.
-
oxox
addikt
4legendet hoztak megint ellenem...mage paklim ellen (napi quest) lehetne ha a pakliknak/castnak lenne vmi titkos értéke ami alapján ellent sorsol. Mindet leszedtem (természetesen ragnaros is volt), de lehetőségem nem volt....vicc jahh bontottam 2boostert is ma 10ből 3 olyan lap volt amiből 1 vagy nem volt..persze se rare, sem legend...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
xavix13
őstag
Gadgetzan Auctioneer-t gondolom nem piszkálják a közeljövőben. Nyitottam egy goldot viszont nem tudom hogy megéri-e most betörni 100 dustért vagy esetleg ha később hozzányúlnak akkor 800ért. Sajna nem olyan lap amire előreláthatólag ez a sors vár.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #5858 üzenetére
Consec és 1 hammer van, és talán 1 eq is. De lények terén is csehül állok. Eddig 1-0, remélem meglesz a 4, de mák kell hozzá.
Ez egyébként nem sírás, messze jobban jövök ki az arénával, mint sima nyitogatással.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
mirror randuin live, elég beteg :
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz Flatron710 #5860 üzenetére
100goldért tudsz venni paklikat amikből tudsz nyitni "secret" lapokat..de mivel random így vagy kapsz vagy nem.
És előre nem lehet tudni, csak sejteni..minden secret bizonyos megmozdulásra "reagál".
A többet sebző fireball az meg Pyroblast..az egy epic Mage lap..ő 10et sebez
Vagy +spelldmg volt lent neki a boardon..van néhány minion aminek az a képessége hogy +spelldmg-t ad..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
föccer
nagyúr
válasz Flatron710 #5860 üzenetére
Helló!
1: Játszani kell, nyitogatni a paklikat, arénázni. Ha megcsinálod az össze kaszttal a 10. szintet, akkor is lesz már pár darab, ha jól emlékszem. Nem, nem tudhatod meg. Pont azért titkos.
2: Vannak olyan lapok, ninionok, ami buffolják a spell damagét. Ha van lent egy +2 spell damaget adó minion, akkor 8-at fog sebezni az alapból 6-ot sebző spell.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Flatron710
tag
Üdvözlet! Én is nemrég akadtam rá erre a játékra. Eddig nulla kilométeres a tapasztalatom a hasonló kártyajátékokat illetően, de alkalmi időtöltésnek nagyon bejön! Amolyan "második játék" ez a már több éve tolt MMO mellé...
A tudásomról inkább nem nyilatkoznék. Néha van egy - két jó köröm, de általában veszíteni szoktam. Ahogy időm engedi olvasom a játékkal kapcsolatos tippeket-trükköket.
Egy-két kérdés: már sokszor tapasztaltam, hogy secret lapot használ az ellenfél... Olyat hogy lehet kapni/szerezni? Gondolom mivel titok, így nem tudhatom meg sehogy sem, hogy éppen milyen "titok" vár rám?
A mágusom Fireball képessége vagy varázslata 6 hp-t sebez. Már lőttek meg olyan Fireball-al, ami többet sebzett. Azt lehet fejleszteni vagy csak szimplán az idő múlásával lesz egyre erősebb?
Előre is köszi a segítséget!
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5855 üzenetére
Hát az enyém is.. Bár az első 2-vel legalább lehetett mit kezdeni, el is mentem 6ig velük, de a maiak.
Egyikbe volt 2 spell, a másodikba meg early game nulla?
A kötelező basic lapok hiányát már meg sem említem mert attól mindenki szenved..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #5851 üzenetére
Szólni, hogy jó draft.
Az utolsó 4 arénámon kritikán aluli volt. Meg azt a kevés jót se adja mikor kéne.
Üldöz a blizzard átok. Neked mondjam olvastad eleget a másik topikban.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz xavix13 #5853 üzenetére
Hát azért szerintem mindenki próbál 2-3 tauntot belefigurázni a paklijába
-
xavix13
őstag
válasz Sirandrish #5851 üzenetére
Én is afelé hajlok, de ha az ellenfél nem igazán játszik tauntot, akkor csak áll az ember kezében a 4/5 6 manáért és tartogatja, hogy na majd most. Aztán sehol semmi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tyler Durden #5845 üzenetére
Köszi
-
Sirandrish
legenda
Hja így leírva nagyon király, de inkább alakítsanak valamit rajta aztán 1600 dust és Cairne craft
Gyuri27 Mit nem fogsz?
Egyébként tényleg vicces ez az egész..Manipulatort felajánlja de basic lapokat nemxavix13 BK..szerintem
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Végre láttam Baron Geddont constructedben. Egy wari rakta ki, majd tolt rá egy charge-ot. Így végülis nem rossz kártya: nagyot sebzett, kicsit takarította a boardot is. De persze ettől még nem craftolnám le, max megtartanám.
Dive ever, work never.
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #5843 üzenetére
Én nem fogok. Mert ha átlagos a draft a seggem a földhöz verem. De az utolsó 4 aréna full sírós volt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
xavix13
őstag
Arénában paladinnal onyxia vagy black knight?
-
Mi a baj Malygos-szal? Kilencedik körben kiteszed, tizedikben repül a pyro blast.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
Írok egy petíciót a blizznek Nemtom én jobban örültem volna Malygosnak, mint a fránya Nozdormunak (: /várom, hogy kezdjenek vele vmit, hátha 1600-ért be lehet törni/
Ted95: gratu
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
Nah a bődületes Aréna deckemmel 3:3ig jutottam.
Őszintén megmondom hogy igen jónak számít szerintem, főleg az early game teljes hiányával.Viszont kicsit elegem lett így biztosan pihentetem egy kicsit ismét.
3:0ig mentem szépen..
Aztán jött egy mage 3 frostboltal, 3 fireballal és 2 flamestrike-al.
Ezután jött egy Shaman 3!!! HEX-el, Doomhammerrel, meg 2 sunwalkerrel.
De a pontot az I-re az utolsó paladin tette fel, 2 consecration-el, truesilverrel, 2blessing of kings-el, blessing of might-al és persze 2 hammer of wrathal..Majd szóljatok hogy ha a PH-s emberek jókat draftolnak..akkor megnézem újra
Hjaaa..el is felejtettem..nyitottam egy legendet..Malygos
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Goldot három módszerrel szerezhetünk. Először is Aréna meccsek nyereményeként kaphatjuk ( első meccsünk ingyenes, utána 150Gold a belépőjegy ára, vagy valódi pénzzel fizethetünk). Mint korábban írtam ebben a játékmódban a gép által felajánlott hősökkel és a véletlenszerűen kiválasztott kártyákkal kell helytállnunk egészen addig, amíg háromszor nem veszítünk. A maximálisan megnyerhető menetek száma 12, ekkor kapjuk a legtöbb nyereményt, ami akár aranyérme is lehet.
Aranyérme
Dive ever, work never.
-
addikt
-
F-ECT$
titán
-
addikt
Ne is mondd, pont ma volt ladderen 2 argent commandert kaptam kezdésből a kezembe. Mondom ok, csere mind2, erre visszajött az 1ik és kaptam mellé még egy sunwalkert is.. /igaz ez "csak" ladder, de akkor is kiidegel/
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #5821 üzenetére
A cserénél azt "bírom", hogyha eldobok 3-at, abból 1 vagy azonnal visszajön, vagy rögtön az első húzásnál kapom vissza.
Dive ever, work never.
-
xavix13
őstag
Hearthead.com csak nálam nem megy?
-
addikt
Köszi szépen! Igazából azt kell mondanom 1-2 alkalommal végre mellettem is állt a szerencse (: Ami számomra meglepő volt, mert eddig sose használtam az a shield slam. 3 meccset is miatta nyertem meg vagy vele sikerült fordítanom. /sajna még nem vettem rá magam a videózásra, de a napokban felrakom az általad javasolt msi afterburnert/ Gyakorlatilag volt mellette shieldblock /amiből az elsőt a draftnál még csak a húzás miatt választottam bele, a második már direkt a shield slam miatt pickeltem/ és így 3 game-ben is a legdurvább lényt le tudtam szedni. /egyik alkalommal egy ogre, másik alkalommal fen creeper, 3. alkalommal pedig egy frostwolf warlord/
Sirandrish: én nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de szerintem a durva commonoknak magasabb a rarity-je arénában, mint a többinek. Nem hinném, hogy a totál pech lenne, amiért nem húzol hexet, consecet stb.. Ráadásul jópáran vagyunk itt akik arénáznak és a legtöbbünknek ez a tapasztalata..
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Ettől a első második körben kirakott Lightwelltől már kezdek kiidegenedni, és még fel is buffolja sok.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem akadok ki ilyesmin...én néztem meg a videóidat és gondoltam azok után hogy én is szeretném..hülye voltam
orichalcos Szép
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #5828 üzenetére
Jó, hát a legtöbbször nem kapok warriorral fiery war axe-t, ill. paladinnal truesilvert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Hát de azért 3x3x30 lap között egy rohadék BASIC HEX nincs? Lighting bolt dettó, Forkedet nem mondom mert most kaptam EGYET!!! Bár a mostani draftom extrán gáz a 2 darab 2es minionnal...áá..inkább neki se kezdek még
-
válasz ígyvanferi #5826 üzenetére
Úgy a nullához közelít az esélye. Te nagyon szerencsés vagy, szerintem vegyél sok kártyacsomagot.
-
ígyvanferi
addikt
Vajon mennyi az esélye, hogy három egymást követő játékban az elején kijátszott Mad Bomberem mindhárom hordóját az arcomba dobja? Következő alkalommal nem, viszont 5.-jére megint így történt...
-
Gyuri27
félisten
Van akire igen. Dió óta tudom.
Aztán 4-5 win után kapom a full spell magét. Vagy full rush huntert. Azoknak persze jár a lap.
Amúgy egy átlag draftal elég sokra viheti az ember.
Az előbb magénél nem volt tauntom. Egy corsairt ajánlott fel az elején. Nem vettem ki. Léven gyenge.
Utána nyema taunt. Nyema protector, nyema argus.Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz Sirandrish #5823 üzenetére
Én se értem, szerintem ebben a hónapban nem volt olyan draft om, amire az mondtam volna, hogy jó. A legjobbak átlagosak voltak, de a legtöbb átlag alatti. Mintha direkt pikkelne ránk a Blizzard, persze tudom, hogy ez hülyeség. Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5821 üzenetére
Ez a 3. Shaman draftom egymás után és összesen a 3ba nem volt egy darab hex sem. Nem volt bennük lighting és csak a másodikba kaptam fire elementált is..
-
válasz Tyler Durden #5818 üzenetére
Szerintem nagyon jó eredmény ezzel a deckkel.
Ja, és érdekes, hogy mostanában a paladin van többségben az arénában, holott az is halott, ha nincs truesilver meg consecration.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Gyuri27 #5819 üzenetére
Thx. Voltak meleg pillanatok, bár hozzáteszem most végre nem nyaltam azt be amit szoktam, hogy egy 456-os csere után kapok egy 467-et mondjuk..
Sirandrish: én azt nem értem, hogy soxor még a common lapokból se kapsz 1 darab olyat se ami kellene.. Hogy a fenti warri példánál maradjak, volt olyan draftom ahol a fegyver szekciót 1db Arathi weaponsmith jelentette
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Most már tényleg kezdem unni..
Megint Shaman aréna..nulla hex, nulla lighting és ami a legkafább..2 azaz KETTŐ darab 2es minionom van..
Fegyvert most 5öt, igen ÖTÖT ajánlott fel..2t ki is szedtem, de ha tudom hogy ilyen marad az early game akkor kiveszem mindet..[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Tyler Durden #5818 üzenetére
Grat. Ügyes voltál.
Az enyém 2/3 lett. A deckben egy imp master volt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
addikt
Toltam én egy egy arena runt warriorral, háát meglepő lett a végeredmény. Ez volt a deck amit draftoltam:
Ez meg a végeredmény vele:
Végig shammy pally és mage dominancia volt. Egész pontosan 4 pally 3 shammy 3 mage. Végső ellenfél is pala volt, sajna nem húztam fegyót, neki viszont jött 2 truesilver 1 conc 1 eq így sajna hamar game over lett..
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #5814 üzenetére
Eddig 2/2. Ellenfél keresése közben egyszer csak "closed".
Kiváncsi leszek bukónak számít-e ez vagy sem.
A franc megeszi a bllizt.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #5814 üzenetére
Illetve amikor még fogalmam nem volt a játékról, kérdeztem..látod mit válaszoltak..de legközelebb majd nem hiszek senkinek
A válasz helyes volt. Minden pakli constructed, amit rankeden használsz. Viszont constructed a casual is.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
Ha tudnék angolul akkor nem kértem volna meg Olliet hogy magyar kommentel tolja az arénákat
Illetve amikor még fogalmam nem volt a játékról, kérdeztem..látod mit válaszoltak..de legközelebb majd nem hiszek senkinekGyuri27 Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Bár ma én is spell mentes Shamannal voltam kénytelen menni..2 kemény győzelmet arattam is[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #5810 üzenetére
Pedig ha tudsz angolul akkor eléggé egyértelmű mire használják.
Ha nem tudsz akkor is a konstruált jutna eszembe róla, ami szerintetem anúgy ebből a szóból eredhet.May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Mikor anno kérdeztem, ezt a választ kaptam:
"Konkrétan minden pakli constructed, amit rankeden használsz"Ezért keverhettem..de okés
Cenarius:
Ha csak 1 minion van lent akkor szerintem a tauntos verzióval jobban jársz..kivéve persze ha az a +2 hiányzik a lethalhoz[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Jó arénának nézek eléba.
Mage: se egy birka, se egy pyro. Flame 1. Franc megeszi az egészet.Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #5807 üzenetére
Constructed: te rakod össze a paklit. Azon belül lehet casual vagy ranked.
Más: tegnap végül csak betörtem az egyik pyro-mat, így le tudtam craftolni Cenariust. Egyelőre bejött, hozott 2-3 meccset rankeden, csak azt nehéz eldönteni néha, hogyha csak 1 minionom van lenn, amikor leteszem, akkor melyik opciót érdemes választani.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5805 üzenetére
Nem a ranked a constructed? Eddig az volt, vagy én már nem tudom
F-ECT$ Annyival több x 10 gold jön nekem..lépjenek csak ki..engem úgy sem tudnak megverni
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #5805 üzenetére
Jaja, tuti vesztett helyzetben is nyomják még, hátha topdeckelnek valamit.
Casualban ha épp azt látom, hogy ez egy szenvedős hosszú és 90%, hogy bukós parti lenne én is kilépek pár kör után. Vagy ha lassú deckkel megyek tesztelni és jön egy hunter, akkor már a lapválasztáskor kilépek. (Így legalább a win/lost arányom miatt könnyebb ellenfeleket fogok kapni, ami néha jól jön, ha csak le akarom tudni a napikat.)
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #5804 üzenetére
tehát igen
mivel a nem constructed az aréna.amúgy casualba teljesen máshogy játszanak az emberek, ladderen nem adják fel olyan könnyen. főleg nem hogy kb 2-3 lapja veszett csak el pár manáért.
én a remek full monster paklival 3-2 állok, ahol vesztettem mind2 pala és fegyverek, Wrath illetve consec miatt vesztettem. nagy hátrány hogy egyik sincs. az EQ-t eddig nem tudtam kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz adamkaa777 #5802 üzenetére
Ok, jó ötlet!
Sirandrish: paladin ellen ilyet kijátszani... constructed volt?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Rouge ellen mentem Palával...én kitettem a Fairie Dragont...ő semmit. Én Clericcel toltam rajta még egyet, erre ő jön..coinnal kijátssza a Defias Ringleadert...aztán még egyet..majd Shadowsteppel egyet vissza kézbe majd megint kijátssza...én támadok hősre, majd egy laza csuklómozdulattal elnyomtam egy Consecrationt....
"your opponent left"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500