-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Andapace #3199 üzenetére
Ahhoz képest hogy tegnap egész nap azon vitáztál hogy a Mage túlértékelt, minden linkelt meccsed "kézből" rendezed le
Persze gondolom nem mind ilyen de nem sok hős tud 12 sebzést bevinni kézből a 6. körben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Andapace
tag
Ismét egy gyönyörű kép az egyik mai meccsemről..
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #3193 üzenetére
A Healert azért erőltetem mert elég sokszor tudom használni a Clericcel aztán ha van lent 2-3 sebzett minion és betolok egy olyat már egyből jön 3 +lap..
Nyilván ez nem mindig van így, de az alap heal sem rosz amit tud.k4rL^ Lehet bepattintok helyette akkor valami..megnézem mim van
ollie Akkor berakok a helyére valami 2 manasat
Hm..van pár lehetőség Holy Smite? Mind Blast? Novice Engineer? Bagoly? Knife Jugger? Leper Gnome? Vagy a másik 10körül valamelyik? Feladtad a leckétMindenkinek köszönöm a helpet
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovsol
titán
válasz szildavid90 #3196 üzenetére
Szerintem ezt még a fejlesztők se tudják.
Android és iOS verzió meg valamik 3. negyedévben várható.May the Force be with you!
-
szildavid90
aktív tag
Valaki nem tudja mikor jelenik meg pc re és tabletre és telefonra a játék? Nem bétára gondolok..
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3192 üzenetére
Az Argent Squire-t vedd ki szerintem, kevésbé hasznos, mint gondolod.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
k4rL^
senior tag
Ja Berserker jó tud lenni. Clericből meg azért elég 1, mert nem olyan jó egy manás, első körben nem is érdemes kitenni, mert ha az ellen le is tesz egy olyan miniont, amivel utána vissza healeled a Clericed, lapot ugyan kapsz, de egyből ritmust vesztettél, mert nem tudsz tenni 2manás dropot.
Persze vannak helyzetek amikor jól jön, de én általában Holy Nova-val használom, vagy ha már van valamennyi board controllom. Pl. Injured Blademaster se rossz priest pakliba, most azzal próbálkozom épp.
-
ígyvanferi
addikt
A Fen Creeper helyére mehet szerintem. Vagy az egyik Darkscale Healer helyett. Bár ez csak az én mániám, hogy inkább több különböző minion, mint egyből kettő (vannak kivételen persze, meg sokszor ez amiatt van, hogy valamiből csak egy darabom van).
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Inner fire meg Divine spirit mindig bejön..ha nem is együtt de egy 3/10es vagy 3/12es taunt MINDIG jón jön..
Inner Firet csak speckó helyzetekben használom..mármint nem arra építek, de tud vicces és hasznos lenni, de épp ezért csak 1et használok.
Holy Smitet ma vettem ki, de majd egyet visszarakok akkor mondjuk egy Cleric helyére..
Amúgy kivettem az Auctioneert közben és betettem egy Berserkert...Priest pakliba be tud durranniHja és raktam most egy Oozet egy Dragon helyére
És megpróbálok helyet csinálni még egy 2 manas minionnak, bár nem tudom hogy mi helyére férne be mert a Spellek kellenének..nah majd kigondolom
[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
válasz Sirandrish #3190 üzenetére
Nem tudom ez az Inner Fire + Divine Spirit mennyire jön még be, régebben én is ezzel szórakoztam, de inkább tegyél be helyette még egy Holy Nova-t, Holy Smite vagy Shadow Madness-t ha van, meg Ooze se árt, hasznos tud lenni sok helyzetben.
Northshire Clericből is elég egy, helyére valami más 2manas minion.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kicsit variáltam a Priest paklimon, és stabilabbnak is tűnik, viszont lehetne még jobb is szóval javaslatokat elfogadnék
-
slayer007
tag
Azért nem mondom, erre baromi nagyot néztem... teljesen uraltam a játékot előtte, de brutálul. (végén sikerült szerencsére nyerni azért.)
8/8 frostwolf warlordot, meg 6/6 adventurert meg nem is tudom már mit ütött le az a szemét sárkány[ Szerkesztve ]
Im insane, what's your excuse?!
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz parandroid #3184 üzenetére
Előnye az az hogy nagyobb valószínűséggel nyersz, így akár gyorsabban is fejlődsz, amivel unlockolod a basic lapokat.
Természetesen playben is unlockolódnak ha léped a szintet..
Igazából a lényeg az az, hogy rejtett quest is van..Addig tököltem míg megelőztek
Lézerparaszt Akkor valami gond lehet a Murloc deckeddel, mert mikor ellenem jönnek azzal, mire elérek oda hogy le tudnám őket irtani, addigra még sem tudom mert a 2/1es kis görcsből egy 5/7es állat lesz és ez még a gyengébbik Murloc
Mire megfognám Tauntal addigra a legszarabb kis fossal is átüti a Senjin-t pl..egyedül talán Mage-el tudom megfogni..ÉN! Még "szerencse" hogy sose azzal vagyok mikor Murloc deck jön velem szemben[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz parandroid #3184 üzenetére
Ha megvered az összes expert AI-t, kapsz 100 goldot. Lásd első hsz, questek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
parandroid
félisten
válasz Wolverine #3173 üzenetére
Az gáz, ha én inkább normál playben fejlődök? Mondjuk nem is vagyok még mindennel tizes, de úgy voltam vele, hogy nem baj, ha vesztek, emberi ellenféltől talán többet lehet tanulni. Vagy lenne valami előnye a practice módnak, ami miatt érdemesebb azt használni?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sirandrish
legenda
Nah végül 5/6al zártam a Warlockos napit.
Elég jó meccseket toltam, főleg az a Warris tetszett..ha nem a Charges miniont húzza és onnan lehozom akkor még faszább lett volna de így sem volt rosszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
ez a molten giantos charge nem is rossz. warri ellen volt, kiszór mindent, még 2 lord of the arenat is. 6ért végül hoztam, charge rampage mert már sebződött és 2x11 kapott aztán.
-
Sirandrish
legenda
Gyerekek mekkora meccset toltam Warri ellen
Ilyen lett a vége..a Tauntot akkor húztam(utolsó lapom)..gondoltam ezzel megfogom..OFC egy 4/3as Charget húzott
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
A 10-es szint már rég megvan mindre:
Egyszer volt egy 3-as win strike-om, 2x voltam 19-es szinten de nem sokáig, folyamatosan 20-as szinten vagyok és ha onnan is lehetne visszaesni 25-ig meg se állnék annyit vesztek. Na mindegy, majd valamit nézek még a paklikon, max. tényleg marad az uninstall.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Sirandrish #3176 üzenetére
Priesttel mindenféle variációt kipróbáltam, és az a tapasztalatom hogy felkészültek rá az emberek, tudják hogyan védekezzenek ellene. Ahogy a lock is irtott a murloc paklival, most már ahogy kirakok egy murlocot tudják mi a pálya és már csak azt várják mikor pakolom ki az összeset hogy 1 lappal eltöröljék az egészet. Most áttértem buffolós mage -re, ami még mindig olyan kemény hogy félszar lapjárással is aláz
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Sirandrish
legenda
Ezekre magamtól is rájöttem
De szerinted mi hiányozna legkevésbé? A Healelős és gyilkolós spelleket semmiképp sem szeretném kivenni, mert azok hasznosak..talán a Holy Fire helyett mehetne valami..persze az egy igen jó lap, lehet hiányoznaA Mind Control szerintek kikerül...ha emlékeim nem csalnak még egyszer sem mentett meg..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3176 üzenetére
Kevés a 2 drop, a novice ráadásul nem mindig jó a 2. körben. Sőt, 3 dropból is több kéne szerintem.
-
Sirandrish
legenda
Miután 5meccsből csak 1et nyertem (és ilyen nem nagyon szokott előfordulni) rá kellett hogy jöjjek hogy a Priest paklim nem menő. Az elejére kéne valami mert 2szer is előfordult hogy az első 4-5 körben semmit sem tudtam csinálni. Le is cseréltem a napit és Warlockal nyomulok..eddig 3/3
Mondjuk az utolsó egy Warri ellen volt..LJ-t is használnom kellett és neki is csak 1 HP-ja maradt, szóval nem mondanám hogy sima ügy voltVisszatérve a Priesthez...szerintetek?
-
Gyuri27
félisten
válasz Winner_hun #3158 üzenetére
Mage, priest, pala. Ezek alapon is jól játszhatóak.
Némi játékkal egy pici skillt és lapot magadra szedsz. Akkor meglesz az 50%.
Szóval ne add fel. Az eleje döcögős utána menni fog. Írj btaget szerintem akad itt aki gyakorolna veled.Amd - Radeon - Ryzen
-
Wolverine
félisten
válasz Winner_hun #3156 üzenetére
Szerintem célszerű az elején minden egyes kaszttal végigverni a basic AI ellenfeleket - mind a 9-et. Így mindegyik kaszttal eléred a lvl10-et, ami egy questet is jelent, és lesz némi tapasztalatod az összes lehetséges kaszt játékáról
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
xavix13
őstag
válasz slayer007 #3170 üzenetére
Ezt sem tudtam, megint tanultam valamit.
A "loothoz" meg grat. Remélem nekem is összejön valami hasonló később. (Bele se gondolok hogy egy 12-0-ért mi járhat, inkább nem fájdítom a szivem. )
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
slayer007
tag
Az elején még van 1 Arcane Explosion, 1 Frostbolt, 1 Ooze, 1 Bluegill warrior, 1 Novice Engineer.
Szegény ellenfél lepakolt 3 4-5 hp körüli miniont, ott a magus... flamestrike... lepakolt 2db 5 és 6hps miniont... flamestrike + hős spell... Lepakolt még 2 nagy miniont, utolso flamestrike... na itt feladta
Undorito ez a 3 flamestrike, bár nagyon hiányzik a polymorph és a pyro, de elég jol lehet tartani így a board controllt.Im insane, what's your excuse?!
-
F-ECT$
titán
Szerintem ez a leghatékonyabb pénz nélküli mód:
-9 hős lvl 10-re (normál és expert ai-kat végigverve kb meg is van)
-minden hőshöz megcsinálni a basic decket
-rohadt sokat játszani play-en, akár ranked, akár casual
-megcsinálni az összes elérhető (rejtett) questet
-ha van idő, akkor stream nézés (főleg aréna: kártyaválasztás, alap trükkök megismerése)
-napi questek folyamatos teljesítése
-ha már megvan az alap ismeret, akkor napi max 1-2 aréna, addig míg nem megy önfenntartóanNekem pl 1200 goldom van, de eszembe se jutott paklit venni rajta. 2-3 győzelem azért össze szokott jönni még legrosszabb esetben is, és akkor már jobban megéri mint paklit nyitni + olyan kártyákat is megismersz, ami még nincs meg.
Ha már stabilan megy az 5+ győzelem (én még nem tartok itt), akkor lehet arénán kívül paklira is költeni a goldot. Persze ha utálod az arénát, akkor marad a napi q + pakli nyitás. 50-60 gold kevés játékkal is összejön naponta, így 2 nap / 1 paklinyitás.Dive ever, work never.
-
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #3156 üzenetére
Nincs.
Egyébként sokat kell practiban farmolni, hogy meg legyenek az alap kártyáid. Amire megcsinálod a 9 hőst 10 szintre már lesz párszáz aranyad amit paklikra költve már össze lehet rakni valami kulturált paklit, amivel javulni fog az arányod.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
F-ECT$
titán
Jó meccsek voltak, azért 1-2 legend mindenhol befigyelt, szóval nem olyan alap egyik deck sem. Nekem főleg a mage deck-e tetszett, az enyémhez képest kevéssé yolo, lehet le kellene nyúlnom, csak Thalnos helyett kellene valamit betennem.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Andapace
tag
Valaki tapasztalt már ilyet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Három napig nyomtam a napi questeket hogy összejöjjön nyamvadt 100 gold. Erre meg kapok olyan kártyákat amik semmit nem érnek. Még csak egy rare sem volt köztük...
(#3156) Winner_hun
Menüben balra lennt katt a felkiáltójelre. Bár ott csak a megnyert meccseket számolja.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Winner_hun
titán
Létezik összesítés a győzelem/veszteség arányról? Tippre 80%-ot buktam eddig.. eléggé uninstall gyanús a játék.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
k4rL^
senior tag
válasz xavix13 #3154 üzenetére
3 győzelemnél már megvan általában az 50 gold, szóval szerintem ott érdemes, ha jó draftot fogsz ki, akkor nyerhetsz több goldot is. Ha csak paklit veszel, akkor talán kapsz valami olyat, amit szeretnél, de ha nem, akkor megint csak farmolhatod a goldot ugyan azzal a paklikkal.
Persze, ha már van egy jó decked akkor mehetsz rankeden.
-
xavix13
őstag
Egyszer nekem is lehet szerencsém
Más: Holnapi questel össze fog gyűlni 500 goldom. Nem tudom hogy elarénázzam vagy inkább paklikat vegyek belőle? 5 garantált pakli vs 3 pakli + vmennyi gold, dust akármi. Félek hogy hoznám a szokásos formám arénában és max. 2-3 győzelemig jutnék. Az a fix 25 kártya viszont eléggé csábító (mondjuk amilyen szerencsém van amit szereznék + lapokat a paklikból jó eséllyel úgyis sz*rok lennének. )
Szerk.: lehet megyek 3 arénát, marad 50 goldom + arénából is kapok és veszek még egy paklit.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #3151 üzenetére
Azért velem történne ilyen lehet besírnék. Nem is nézegetem a lapjaimat
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
Szegény nem látta hogy betört
Bár ahogy elnézem ennek is gazdagon nyomkodják a donate gombot szóval majd vesz újatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
Ez mekkora szívás
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
most:
1. NS Cleric
2. pw shield, meg leszedi a Knife Jugglert lövéssel
3. pw shield, én 2 wolf
4. inner fire, 7/7ja és a totem healre is húz lapot ő.
7. körre még egy duplázás, és inner fire. tehát megint mindent behúzott. le tudtam volna csapni csak kirakott egy tauntot és nem tudtam vele csak azt lecsapni.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #3145 üzenetére
Van ilyen, ma sikerült arénában priest ellen mennem. Erősen kezdett és 27 hp-ja volt, amikor megszereztem a board controlt 4 hp-val, neki topdeck maradt. 3 környi támadás kellett volna, hogy le tudjam verni. Bevertem az első kört, erre ő: inner fire, maradt 2 hp-m. Bevertem a 2-ik kört, erre ő mit húz? Bluegill warrior. GG.
oxox: hogy lett annyi, nem csak 20/20?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
oxox
addikt
Rouge Vs Priest....nem értem kilépett a Rouge az 5.ik körben, mikor egy 24/24-es Lightwell-el beütöttem...két db 3/3-as unitja volt (az egyikről azért leszedtem a tauntot)
szegényke előző körben 0/5-n nem gondolta mi lesz, mikor az első 3/3-asa támadott[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
na ez olyan mint a korábban 2x linkelt Pyros befejezés... 9. köröm, neki Croc, 16 hp kb, nekem 10hp és egy kis mob. jön Krush, csapok 8at neki. Erre mit hoz a 9. körében? Krusht... pont 10et csapott
-
Sirandrish
legenda
A lényeg hogy bug..végül is teljesen mindegy hogy elcsúszott lap vagy nem megadott bonusz
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3139 üzenetére
Nem, ott pont az volt a gond, hogy nem olyan sorrendben voltak a minionok, mint ahogy a játék kijelezte, ezért a valóságban nem a kettő közé került az Argus.
(#3141) OnSeT: le lehet azt tenni, de ha nincs saját minionod lent, az ellenfelét kell vele buffolnod. Ez nem bug.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Andapace #3140 üzenetére
Nekem délután olyan bugom volt, hogy rankeden Mage ellen mentem. Letett 4 secretet, aztán később aktiválta, először az elsőt, aztán utána egyből a 2. kártyát is, annak meg szépen ott maradt a képe bal oldalt. Én meg nem láttam semmit a spell kártyákból utána...
Live-Die-Respawn
-
OnSeT
őstag
-
Sirandrish
legenda
Pedig van ilyen..most néztem meg azt a vidit ahol az a Trump gyerek nyer és ő is járt úgy hogy a Defender of Argus-t csak az egyik mob kapja csak meg.
A 2 kommentár pali fel is visítEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
ha bejön a jó húzás, a hunter se rossz [link]
-
föccer
nagyúr
Az előbb olyanba futottam bele, hogy 2 minionommal nem tudtam támadni, pedig elvileg lehetett volna. Kattintootam össze-vissza vagy 10.et és utána már támadhattam.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3134 üzenetére
Igen, mert gyakran előfordul az a bug, hogy nem olyan sorrendben látod a minionokat kijelezve, mint ahogyan valójában vannak. De olyannak még nem találkoztam, hogy nem működött volna egy buff.
-
Sirandrish
legenda
Azt hiszem a healelő totemet Arra gondolsz hogy elcsúszott és az kapja a buffot?
Andapace
[ Szerkesztve ]
-
slayer007
tag
válasz Andapace #3132 üzenetére
Sok dolog segíthet rajtad.
Példának okáért ha végignézed az összes évad Dr. House-t, akkor talán megérted a szarkazmus fogalmát!Sirandrish:
Leonard: Yes... For God's sake, Sheldon, do I have to... hold up a sarcasm sign every time I open my mouth?
Sheldon: You have a sarcasm sign?[ Szerkesztve ]
Im insane, what's your excuse?!
-
-
Kanczy
veterán
válasz Andapace #3128 üzenetére
Tehát hiába nyer a mage rohadt sok matchupot 90-10 aránnyal, és megy egy teljesen értékelhető 50-50 körülit a maradék nagy részében (bármi, ami nem healel), attól még overrated. Téged az sem zavar, hogy legend és 1-3 szinten minden harmadik/negyedik deck (rugó, druida és warlock között, de sűrűbben) mage, ők tévednek. Azok is, akik a freeze nerfek után átálltak aggrora, és felhúzták magukat legendbe. A mage igazából nem rohadt erős, csak túl van értékelve.
Köszönöm, hogy megvilágítottad előttem az igazságot!
Na mindegy, én befejeztem, nincs szükségem erre.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Andapace
tag
Nagyon költőien fejezed ki magad, ami szép.
Ettől függetlenül még nincs igazad.De tőlem beszélhetünk így is.
"Na várj, azért mert a counter deck megveri, ne hívjuk már overratednek"Ennek a mondatodnak semmi értelme, ergo nem vagy tisztában az overrated szó jelentésével.
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
-
Kanczy
veterán
válasz Andapace #3121 üzenetére
"Ne haragudj, de nekem ezekből a hszeidből az jön le, hogy nem ismered az overrated szó jelentését."
"Ezek után tőlem magyarázhatod, hogy sok matchupot ő nyer. Attól még overrated."
Valahogy így mutatnám be gyerekeknek, hogy mi is az irónia. Amúgy hányas szinten vagy, ha megkérdezhetem?
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3113 üzenetére
A Dwarffal melyiket buffoltad?
-
Andapace
tag
Ne haragudj, de nekem ezekből a hszeidből az jön le, hogy nem ismered az overrated szó jelentését.
FYI azt jelenti, hogy túlértékelt. Sok ember sokkal erősebbnek hiszi a mage classt, mint amilyen valójában. Főleg a frostos nerf után. Nagyobb szinten már tisztában vannak vele, hogy nem olyan erős, mint azt alacsonyabb szinten hiszik.Ezek után tőlem magyarázhatod, hogy sok matchupot ő nyer. Attól még overrated.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #3115 üzenetére
nekem is volt ma ilyen. lerakom közé, és kivágja szélre, de mégis megkapják a buffot (Argusnál volt).
ugyanez volt korábban is, csak akkor csak az egyik kapta meg...amúgy ez a King Krush nem is rossz. ha eljutok persze 9. körig, de ha igen akkor szépeket lehet csapni vele. nyertem is már vele 2x. persze pap ellen necces (MC, vagy sima SWD) de amúgy sok/sok lénynek elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Andapace #3106 üzenetére
Miről beszélsz? Te gyakorlatilag ezt mondtad az előző hsz-edben:
"A kő overrated. Minden profi tudja, hogy a papír sokkal erősebb nála."
Mégis hogy overrated, elmagyaráznád a kedvemért? A mage aggro egy rohadt erős deck, ami sok mindent megver, és sok mindentől kikap. A probléma ott van, hogy amit megver, azt úgy veri meg, hogy annak esélye sincs nyerni, és a heal-heavy deckeken kívül minden ellen legalább 50-50 matchupja van. Ez pedig nem minden deckre igaz, közel sem.
-
Sirandrish
legenda
-
föccer
nagyúr
Hasonló bugom volt már nekem is. Az ilyesmit lehet jelenteni valahol?
üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
Pontosan..
Vagyis bonuszt nem kap de nem csináltak vele semmit..nem is tudnak, hisz ahhoz hogy ne kapjon bonust ahhoz a totemet kéne silencelni, viszont akkor a másik sem kapnaSzimplán bug..és nem a vicces fajta
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
azon kivul, hogy 4/4-es unit nem kapott plussz sebzest (gondolom countereltek rajta) ? szegeny druida...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
Köszi, ránézek.
Hoppá, ezt csak én olvastam heartporn-nak.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
föccer
nagyúr
5 alap pakli megvan. Aranyat (és így paklikat) csak a napi missionökkel lehet szerezni?
Köszi R:
üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
-
k4rL^
senior tag
Most ha minden felesleges dolgot disenchantolok kijönne egy Legendary. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e Ragnarost legyártani, vagy inkább Sylvanas legyen, esetleg csináljak egy murloc decket? Ragnarossal az a problémám, hogy jelenleg nincs egy olyan jó control deck-em se, amiben használni tudnám fullosan.
Egyébként láttátok Trump lett az új King of the Hill, amit ihearthu.com rendez? Mi a véleményetek, elég alap deckket használ és nagyon jól játszott, ahhoz képest, hogy Arena-zik csak?
-
Gyuri27
félisten
válasz ígyvanferi #3090 üzenetére
Az egyetlen amit free meg kis ráfordítást igénylő crafttal játszható.
Dobálja a hunteres, rugós küldiket. Én meg kamillázok ki van kivel. Ugyanis egy jó rúgó dekhez pl elég sok spec lap kell.
Amúgy a magét is lehet fogni. Lapjárás kérdése. Tegnap priest volt ellenem. Heal+heal+heal majd inner és ott volt a 36 dmg/hp monsta. Az 5 körben már a kezében volt minden. Undorító? Persze. Mert nekem eddig ilyet nem adott be. Az is undorító, hogy egyesek minden hívással a legjobb legendarykat, epicceket tolják az arcomba.Picit komolyabban. Ne használjuk nagy szavakat. Mert az sarkít. Márpedig nem minden fehér és fekete.
Amd - Radeon - Ryzen
-
MODERÁTOR
válasz ígyvanferi #3096 üzenetére
És szerinted a Blizzard nem állítja le a játékot, ha veszteséges?
-
slayer007
tag
válasz ígyvanferi #3096 üzenetére
Nem értem, hogy a Blizzardnál miért nem állja ez meg a helyét...?
Őket is a pénz élteti, egy veszteséges projektet úgy ki fog kukázni, ahogy azt illik.Im insane, what's your excuse?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest