-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Van értelme egynél több kocsmai verekedést nyerni?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Nordic
Közösségépítő
Valaki leszedte már az androidos update-et. Ahogy gplay-en olvasom, megint izzanak a dühös hozzászólások, hogy nem lehet belogolni, meg tele van grafikai bugokkal, és van ott mindenféle telefon említve, kezdve a noname kínaitól, a 150k+os márkás tolódik minden. Én még nem szedtem le, mert nem vagyok WiFi közelben, ezért kérdezem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #39192 üzenetére
most egy iszonyat rosszul játszó druid ellen dragon pappal (mert ugye mikor váltok arra, azonnak jönnek), azért vesztettem, mert Shredderéből Mana Addict jött és így lett meg neki a lethal...
de köv meccs legalább hunter. kitettem Fjolát, buff nincs kézben, rollol egy Huffert és trade
[ Szerkesztve ]
-
csizi90
aktív tag
Egész jó ez a brawl, kaptam is egy legendary-t.
Kár, hogy Millhouse Manastorm lett az. Ezzel már 2re nőtt a nem adventure legendaryjaim széma.iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
hrvp
aktív tag
válasz DaveNo1 #39187 üzenetére
Nekem a rank8 lett volna meg, erre meccs végén kiírja: rank18 1 csillag...
Amúgy update igazán komoly változtatásokat hozott, végre hallgatnak a játékosokra és az igazán fontos dolgokat megcsinálták. Pl. mostmár be lehet tekerni a kiesett csavart az egyik map-on, felcseréltek gombokat solo-ban. Gamechanger...
-
whitezo88
nagyúr
En kis naiv. Gondoltam mindenki minimum secret palaval megy ezert hunterrel kezdtem ugyis ez a napi. Haha! Eddig negybol ketto mechmage es egy dragon pap amik legroszabb macsupok... Ggwp mehmage ellen mi is a counter? Elfelejtettem
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Hát a legend nem lett meg, Rank 3 = arany Gorehowl. Oké.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
DopeBob
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #39183 üzenetére
Viszont most meg nem enged be. Osszeraktam egy decket de azt irta nincs eleg lap. Vissza nem tudtam lepni a deckbe, kileptem aztan nem leptet be. Timeout. Mod: na most sikerult, erdekes. Viszont iszonyat nagy a lag. Meccs kozbe kiirta h reconnecting ami lol mert pont misplayeltem es meg azelottre rakott vissza
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Uhm... 22:00-kor vége van a szezonnak?
MZ/X
-
h3lios
addikt
válasz #75376384 #39178 üzenetére
Nyilván annyit nem akarok költeni HS-re, hogy az autó árába nagyon belezavarjon.
De a sok kicsi sokra megy, már nem kell sok hozzá, kb. még fél év meló és meglesz az ára átírással mindennel együtt. (2-es Swift-et akarok). Jogsi is "kopp-kopp" remélhetőleg meglesz október közepén.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Én nagyon remélem, hogy ez csak a fél - 1 év múlva érkező nagy kieg előszele és nem 1 közelgő update, mert sokaknak még mindig olyan hézagos a gyűjteménye, mint az állat. Erre még rátesznek ezzel 1 lapáttal és szét is esik a community.
Kíváncsi vagyok mikor érünk el arra a szintre, hogy a játékmechanikához kelljen hozzányúlni. Gondolok itt induló HP mennyiség növelésről, esetleg kasztok keveréséről.
Gondolok itt arra, hogy milyen király lenne ha 2 kaszt lapjait lehetne vegyíteni és mana színt behozni (mint MTG-ben). Szerintem hosszú távon mással nem tudják életben tartani a játékot. Még 1-2 kieg és minden card slotra 4-5-6 variáció lesz. A 6 manás lapoknál már most is baj van, mert annyi a lehetőség, hogy így is alig lehet választani.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Ez az eddigi kedvenc brawl-om, eddig nagyon tetszik a megvalósítás.
Elsőre Annoy-t kaptam és álom kezem volt, igazából nem is értem a bot-ot, mert semmi értelmeset nem rakott ki. Volt neki Turn 2 Mad Bomber, illetve turn 3 harvest golem, de ezen kívül semmi.Nekem pedig 3. körös 1/4-es windfury-s mech, 4. körben Tinkertown technician + stealth, 5. kör Clockwork Knight. Ezek után ő eltolt egy bouncing bladet úgy, hogy a golemje segge 1-es volt. Azzal kezdte a blade, szóval rögtön vesztett 1 miniont. Ezek után tolt 1 well played -et és feladta.
Többieknek mi a tapasztalata ? Én Hero Powert effektíve nem is használtam, mert mindig jött Curve-ön minion és rádásul még a mech szinergia is faszán működött.
A botnak milyen lapjai vannak ?
(#39172) whitezo88
Most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak bemutatni. Remélem követik a sormintát és solo adventure lesz, mert ha a közeljövőben (fél 1 évben belül) jön a nagy kieg az nem fogja jól érinteni az autó vásárlási terveimet.
Egyébként nem úgy van, hogy évente adnak ki 1 nagy kieget és egy solot ? Ha most gyorsítani akarnak a tempón, akkor az a játék halálát fogja jelenteni, mert a jelenlegi játékosok sem fognak örökké játszani, ekkora lemaradásból pedig hülye lenne akárki is elkezdeni a játékot.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #39168 üzenetére
Class epic lap? Olyan eddig nem volt adventureben. Az necces lenne ha még egy nagy kiegészítő jönne. (Ráadásul kettő epic lap is látszik a druidnal)
Muradin jó ötlet, face deckek elleni loatheb szerintem. Patron ellen viszont semmit nem segít.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Leak: [link]
nem sokára Blizzcon, talán bejelentik a köv kieget. Muradin érdekes koncepció, bár nem hinném hogy belefér akárhova is, patron-t kicsit countereli, facehunter ellen meg gyenge.
-
KaraDani
addikt
válasz zkas90 #39165 üzenetére
Én kb 2,5 hónapja kezdtem, viszonyításnak leírom, hogy állok és kb mennyit fektettem bele.
Elég sokat játszok napi átlagban, talán 2-3 óra lehet. Naxx-ot, Black rockot megvettem, illetve végül vettem kb 100 classic packot. Még nagyon sok minden hiányzik, de már tudok játszani 5-6 jó decket.
A packokból egy 60 as csomagot pár napja vettem, már előtte is volt egy két nem rossz deckem, múlt hónapban rank 7-ig jutottam azzal ami volt, és azt se a lapok limitálták hanem a játéktudásom.
A 60 packot most inkább azért vettem, hogy kicsit növeljem a változatosságot és ne unjam meg. Szerintem innentől kezdve már nem nagyon fogok több pénzt kiadni rá, szépen lassan gyűjtögetem majd a maradékot meg a dustot aztán ha kirpbóálnék valamit amibe hiányzik pár lap megpróbálom lecraftolni. De az elején egy kis pénz belerakása biztos, hogy rengeteget segít.Casual matchmakingre mintha azt olvastam volna valamelyik wiki oldalon, hogy ott is van egy láthatatlan mmr ami alapján próbál párosítani, gondolom ez a deckeket nem nézi csak a játékosok casual teljesítményét.
-
Gyuri27
félisten
Patron warri. Köszön nagyot, bízik magában. Turn 6 lethal.
Büszke vagyok magamra. SMOrcAmd - Radeon - Ryzen
-
fogtunder
nagyúr
válasz zkas90 #39156 üzenetére
nem lehet tudni, hogy mi alapján van a matchmaking, de ilyeneket nem feltétlenül vesz figyelembe, nem nagyon érdemes azzal számolni, hogy veled egy szinten levő emberekkel rak össze.
most f2p játékosnak kezdeni most nagyon nem könnyű, így 4 kiegészítő után. az a kérdés, mit akarsz játszani, ha csak egy pakli kell, akkor még aránylag olcsón meg is lehet úszni. első sorban classic packokat kell venni, a komplett naxxramast, és utána a többi, pont a napokban volt erről szó. pénzbe annyiba kerül, amit szánsz rá, ha nem akarsz grindolni, de az aktuális paklikkal játszanál, akkor simán bele lehet küldeni egy százast is.
ha nincs rá pénz, akkor viszont az első pár hónap eléggé kínszenvedés. vagy azt csinálod, hogy megpróbálsz összerakni egy paklit és minden mást betörsz, amit nyitsz. ezzel lesz egy paklid aránylag hamar, viszont valószínűleg már addigra elvonul felette a meta, mire összekraftolod, szóval ez nem ajánlott. ha nem töröd be a lapokat, akkor nagyon lassan fog összejönni egy értelmes kollekció, mert kell ~200 classic pack, a komplett naxx, a BRM kb. fele, 70-80 GvG és mondjuk ugyanennyi TGT pack. ez egy közel nem teljes, de már használható készlet, plusz a hulladékokból le tudod gyártani azt a pár legendet, amit valóban fogsz és lehet használni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
whitezo88
nagyúr
csak én érzem azt hogy Boom Bot sokkal erősebb mint Annoyotron? Eddig ahány meccset játszottam csak a Bot nyert, mert kb úgy néz ki hogy t1 pass, bot coin 2drop, annoy kirak 2 drop, bot leszedi, aztán nyomja a curveot, junkbot leszedhetetlen, kontrol lapok... amcsin 0-3 mert elvernek emiatt.
most 4-re megint ugyanazzal vagyok, de legalább nálam a coin, azt hittem mindig Annoy kezd.
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
Engem nem a pénz kiadása zavar. Simán megér egy játék nekem 16-18 ezer forintot is ha az jó és szórakoztat. A free to play játékokra is így tekintek. Tehát alapból egy teljes áru játékra való pénzt rá költök ha az kell, hogy élvezetes legyen.
Az a baj ezzel a 2x22 euroval (azt hiszem ennyibe kerülne) nekem, hogy nem látom azt, hogy utána tutira lenne esélyem és nem kellene további X ezer forintot rá költenem, hogy olyan lapokat szerezzek amikkel lehet alkotni.
köszönöm egyébként a válaszod
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz zkas90 #39156 üzenetére
nem csinálod szarul... kezdőként ilyen nehéz és ilyen drága
én is megvettem a naxxot és a blackrockot pedig előtte soha nem költöttem játékra
kb. 1 éve játszom és még mindig több mint 400 lapom hiányzik a teljes szettből (duplákat is beleszámolva)és ja casualon összedobhat bárkivel... rankeden se jobb a helyzet, ott meg alacsony szinten szoktak arany hős portrét farmolni a régi motorosok
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
-
zkas90
senior tag
Nah próbálkoztam ezzel a játékkal jó pár órát.
Összegyűjtögettem az összes herohoz azokat a kártyákat amiket odaad alapból ~lvl 10-ig.Próbáltam napi questezni ami az elején jól is ment. Olyan ellenfeleket kaptam amilyen én is voltam, alap lapokkal rendelkezőeket. Rendre el is vertem őket.
Viszont a 3. zsinórban történő győzelem óta olyan ellenfeleket kapok akik ellen nincs esély. Egyszerűen még ha jó is a lapjárásom, olyan lapjaik vannak amikkel lehetetlen versenyezni. Konkrét Dragon Priest deck is jött ellenem már (ezt a paklit a csonti gamingen láttam, onnan tudom).
Hogy rakhat össze a rendszer ilyenekkel engem? Mit keresnek az ilyen paklikkal rendelkezők a full kezdő béna szinten? Esetleg casualban nem is nézi a szinteket csak random összedobálgat?A megoldás az arénázás lenne. Ahhoz viszont nincs elég goldom már (egyszer arénáztam 3 győzelem 3 vereség, illetve vettem kártyát is sajnos a hülye fejemmel).
Jól látom hogy innen már nincs visszaút és csak pénz beleinvesztálásával tudok tovább lépni?
Gondolom venni kellene pár aréna belépőt és megpróbálni 5-7 győzelmeket összehozni (belezőgép arénás videóit, hogy mit érdemes pickelni végignéztem már azóta).Ez még okés is. 2-3 ezer forintot megér a dolog. Aztán néztem hogy van itt nekünk két adventure amivel kártyákhoz juthatok. Naxxramas és Blackrock mountain. Ezek is rengeteg aranyba kerülnek és forintért megvásárolni sem olcsó. Persze gondolom sok sok arénázással, meg ha már van egy normálisabb pakli akkor viszonylag gyorsan ki lehet farmolni azt a 2x3500 aranyat.
Tényleg ilyen nehéz/pénzigényes kezdőként elindulni vagy én csinálom full szarul?
Mennyi pénzt kellene beleinvesztálnom (tudom ezt nehéz megítélni), hogy normálisan el lehessen indulni?
Azért kérdezem ezt, mert van egy összeg ami még okés, de fölötte inkább nem folytatom a játékot.
Egyébiránt nagyon tetszik a játék és borzasztó azt is látni így full tök butaként, hogy casualban a jó lapokkal játszó ellenfelek milyen butaságokat csinálnak és mégis porba aláznak, mert a végén kihúzzák a fasza lapokat. -
thesound
addikt
Mindig csak a BM
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Kvelstadt
veterán
Ezt a heroic sapphiron-t mivel lehet leverni?
Egy netes mage paklival próbálkozok és már nem egyszer voltam úgy hogy pár hp-ja maradt de már nagyon unalmas. Már léptem 1 szintett 40-ről 41-re annyiszor kikaptam tőle."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
oba
addikt
nyitottam egy Edwin -t a brawl -os pakkból van valami értelmes deck amiben használható lehet? vagy dust?
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
whitezo88
nagyúr
válasz JNashville #39147 üzenetére
ahogy olvastam a motort frissítették alatta Unity5-re, szóval emiatt is lehet.
-
Kvelstadt
veterán
válasz JNashville #39147 üzenetére
Hang nekem is csúszott meg a kezembe a lapok is bebugoltak.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
JNashville
senior tag
Másnak is tol érdekes grafikai glitcheket a game a frissítés óta? Néha a hang is megcsúszik.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #39140 üzenetére
én még csak pirate szmork variánst láttam ebben a szezonban, attól ki is kaptam, mert 4. körben már 15 alatt volt a HP-m, a tauntokat meg vissza sapelte, az eléggé BibleThump helyzet volt.
(#39144) szalontai:
én csak arra emlékszem, hogy megint egy kalap szar volthülye vagyok, az a múlt heti. telefonon meg nem tudok belépni, mert nincs elég datám frissíteni[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
még senki nem írta be, hogy mi a heti brawl?
csak nem serverdown van? -
törölt tag
válasz whitezo88 #39131 üzenetére
Ma én is azzal próbálkoztam mert quest van. Hunter és druida volt a felhozatal. Előbbit, miután lefejelte callert, ami behívta mal'ganist elvertem. a druida viszont kőkemény esport játékos volt, kétszer volt topdekk swipe, majd úgy kombózta le a gatyám, hogy nézni is rossz volt. Közben olyanokat játszott, hogy egyik köre nem állt másból csak hero power, amivel megütötte lóbabot... Elég is volt mára a játék ezen részéből.
Egyébként, amióta játszom számomra ez a szezon volt a legrosszabb. Nem találtam olyan paklit, amivel élveztem volna a játékot és az ellenfelek terén is siralmas volt a felhozatal.
Ha nem változik a dolog én leteszem a játékot, mert egész egyszerűen nem szórakoztat.
Igen ez most "sírás" volt, mert valamilyen szinten azért szar látni mi megy mostanság... -
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #39138 üzenetére
Gondoltam "Yeah", végre egy kevésbé játszott deck jött szembe az előbb: mech rogue. Kirakott Cogamster-t, én Coin + Armorsmith, T2-ben is csak egy Cogamster-t tudott kijátszani, az előbbivel face-re ütött. Én Cruel az Armorsmith-re, majd trade, erre feladta
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #39138 üzenetére
a mid druid a legidőtállóbb deck a freeze mage mellett talán (ill Handlock)
vanilla óta miben is változott? aspirant (ass-pirate ), Boom, Shade és Tarzan, 6 db lap. Gyakorlatilag 1 féle lap mind a 4 kiegből csak.
az biztos, hogy 1 hónap után leszögezhetjük, a TGT inkább puffant, mint durrant. Az inspire mechanikára nem érdemes decket csinálni igazából (ami erősebb az is sokszor rng-t ad, lsd Confessor, Sarrad, M Knight), a Joust meg nincs is a ladder deckekben szinte egyáltalán. Arénán meg szó szerint 50% hogy nyersz a curveok hasonlósága miatt.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #39135 üzenetére
ja, hát a mid druidot is unom már egy ideje, gyakorlatilag 2 éve ugyanazt csináljuk vele. a handlock azért nagyon másik kalap szerintem.
én tökre örültem először a dragon papnak, mert ez legalább nem go face rák, meg ugye sárkányok, ami alapból király, de játszottam vele pár napig és hát Trumpot nézni is izgalmasabb volt. a karácsonyfa meg tényleg csak arról szól, hogy csapd ki 6. körben a challengert és reménykedj, hogy az ellenfeled nem tudja körbejátszani a secreteket.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #39131 üzenetére
én nem tudom, akkor mit csináltam, talán 5db jött 12 és 5 között, de tényleg és egyet még ezek közül is elvertem. mondjuk nekem meg a tempo mage volt olyan ebben a szezonban, hogy ha álom kezem volt, akkor is feltörölték velem a padlót.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #39128 üzenetére
szerintem mindkét pakli, amit a TGT adott nekünk, csodálatos. izgalmasak, változatosak, nagy kreativitást igényelnek. komolyan, a félig-meddig aggro DR priest több kreativitást igényelt, mint ez a taunt-heal-buff förmedvény. a karácsonyfa díszítős fosról meg inkább ne is beszéljünk. amúgy miért nem játszol handlockot? a hunteren kívül nincs extrém szar matchup most, az meg ritkább, mint a CW.
-
whitezo88
nagyúr
jó ez a dragon pap! távol tartja az agró minden formáját, garantált a csillagvesztés a mid druid és handlock deckektől! teljesen esélytelen. Ez életem legrosszabb szezonja, vicc ami MM néven folyik.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz KaraDani #39126 üzenetére
ja, hát lategame-ben, mikor már kint volt emperor legalább egy kört, van némi lehetőség. ráadásul a voidcaller miatt tovább tud bonyolódni a dolog, tegnap pl. azon buktam egy meccset, hogy ütnöm kellett vele és hellfire-t tolni, de már csak 2 HP-ja volt, így malganis sérült 3-at, az ellenfél leszedte és rekt volt.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz KaraDani #39113 üzenetére
annyira nem vagyok én se nagy játékos vele, meg elég rendszertelenül játszom, de nyugodtan
ezt egyébként olvasd el, elég jó leírás, bár a srác néha hülyén fogalmaz, pl. azt írja, hogy dobjuk el a voidcaller-tw drake párost, pedig azt akarja mondani, hogy meg kell tartani, de szerintem átjön belőle a lényeg. van pár kényes pont, mint a watcher lebaglyozása, hogy mountain giantet, vagy drake-et rakj-e ki 4. körben, mikor mit tauntolj fel, ezeket úgyis csak játék közben tudod megtanulni. játszani kell vele, most jó neki a meta, ha vesztesz, gondold át, mit csinálhattál volna máshogy és annak mi lett volna a vége, és akkor jobb lesz idővel.
-
Kvelstadt
veterán
-
F-ECT$
titán
Jött androidra frissítés, de még be lehet nélküle is lépni. Elég rosszakat írtak róla, lehet visszavonják?
Dive ever, work never.
-
Kvelstadt
veterán
Ebbe a ph-s hs listába benne van mindenki aki ide jár?
csak mer mikor beléptem nemrég akkor volt egy rakás barát felkérésem és ki akarom sorjázni hogy akit nem ismerek még innen se azt kitörlöm."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #39114 üzenetére
Így van, 50-es küldiből eddig 3-at láttam, 100 goldos is havonta max 1x esik nekem. Illetve ami feltűnt, hogy én kevesebb watch and learn-t kaptam, mint eddig. Úgyhogy eddig ez az új quest rendszer sem lett 1 hatalmas segítség az új játékosoknak.
Ebből a rakj ki 30 db 2 v kisebb miniont már az 5-6.-at kapom a hónapban...
A nagy minionos miatt legalább megvolt a napi epic játékom. Druid Astral Communion paklival mentem, egyszer összejött a "dream" és első körben kiraktam a cuccot. Ettől függetlenül szarrá vert egy tempo mage.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy olyan húzása volt, aminél nem lehetett volna jobb.
Első 15 lapjában volt: 2 Flamewaker, 2 Ice Lance (WTF?!), 2 Frostbolt, 2 Fireball, 1 Mirror Entity, 2 manawyrm, 1 Apprentice.Ezek ellen szerintem semmivel nem lehetett volna nyerni.
Viszont utána kaptam egy Golden Warriort CW paklival, ami megint elég érdekes volt.
Zalae postolta twitteren pár napja. Volt benne Bouncing Blade, 2 Revenge és Gorehowl is. Szóval elég váratlan dolgokat is csinált.
Itt nem sikerült Communiont játszani, mert tudtam simán rampolni az elején, de így is csak a szerencse miatt nyertem mindent azonnal leszedett.Amit sikerült megoldania:
- Ragnaros, Boom, Nefarian, Chromaggus, Kel'ThuzadAncient of War, 2x Ancient of Lore, 2x Druid of the Claw, 2x Belcher, 2x Azure Drake.Szóval nem volt semmi paklija.
A játék legvégén 9 Hp-ról leszedte 2 Revenge-el az utolsó minionom, ami egy Nefarian volt (2 shield slam-et adott thx blizzard).
Viszont az előtte kirakott Chromaggus megélt 1 kört, ugyanis a brawl nem őt, hanem egy Claw-ot vitt el és végül 2 swipe elég volt hero powerrel a végső győzelemhez.Kézben viszont ott maradt a 2 communion, tehát gyakorlatilag halott lapok voltak a játék végéig.
-
KaraDani
addikt
-
P00By
nagyúr
Botrány, h mi zajlik rank 12 Abba is hagyom a hónapra
-
h3lios
addikt
Mostanában igazi minőségi questeket kapok... És a vicc az egészben az, hogy mindet elnyomtam már 1x.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz thesound #39103 üzenetére
hát azok nélkül nincs sok értelme, mindegyik kulcs lap, a démonok a voidcaller miatt, a moltenek meg a sok tap és az early game hiánya miatt. én amúgy is sokat warlockozok, még régebben lecraftoltam hozzá, amit kellett, azóta se nyitottam se gianteket, se a démonokat szerencsére.
-
thesound
addikt
válasz whitezo88 #39108 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy megfordult-e a Blizz fejében, hogy a hősök életét megnöveljék. 35-re vagy 40-re. Valszeg hosszútávon igen, mert egyre jobb kártyákat kell kiadni ahhoz, hogy a játékosok pénzt költsenek.
Eszembe jutott pl. milyen lenne, ha lennének repülő kártyák. Azaz air meg ground unit, air és ground támadással. Tudom felborítana mindent és jelen állapotban kivitelezhetetlen, de érdekes lenne.
-
whitezo88
nagyúr
válasz #75376384 #39104 üzenetére
tegnap nekem is megvolt a korona a játéksorozatomra, így kb 2-5-el fejeztem be: druid casinomage ellen. Ellő mindent, 2 fireball (arcba, csak úgy), 2 frostbolt, kifogy a keze, elfogy a boardja. Nekem van 2-3 lényem, 5 lapom de kb 7 életem. Lore kézben, mondom köv kör heal. Mit topdeckel a TEMPO mage üres kézbe üres boardra? PYROBLAST. Ismétlem, TEMPO mage.
Végig úgy játszott mitha facehunter lett volna, semmi körbejátszás, vagy okos tradek, óvatos játék, ment yolo mindennel fejre. És bejött, mert ez a HS.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Ezt nem hiszem el vegre kapok mage-et arenaban erre a 30 draftbol 1 db-ban van 2 spell (flame es ice lance)
-
törölt tag
válasz thesound #39101 üzenetére
engem ma 18 életnél és egy kint lévő malygosnál rogue vert el... úgy voltam vele, nincs lapja, mi lehet a legrosszabb csak nem halok meg. köv körben "legálisom" volt, erre ő topdekk shiv, majd abból eviscerate.. sorolhatnám, de ma csak ilyenek voltak szinte. inkább nem is játszom, szarom le mennyi
dust, arany lap esik. -
thesound
addikt
válasz fogtunder #39102 üzenetére
na azt a decket nem tudtam kipróbálni még soha, se moltan giantet nem sikerült nyitni, se jaraxxust, se mal'ganist (1 mountain giantem van)
viszeket a tenyerem a giantekért és jaraxxusért is, de egy deckért még nem kraftolok ennyit (antit és yserát kraftoltam az elmúlt pár hétben)
-
thesound
addikt
válasz fogtunder #39097 üzenetére
Láttam, gz! Combo druid?
Én vissza estem 11-re. Face hunter dupla skill command-dal top deckel a végén (persze köv. körben nyertem volna). Druiddal az utolsó 10 lapban van a savage roar és a swipe...stb.NeverLucky
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla