-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Na ez a brawl nekem már most felejtős a streamek alapján, majdnem az egész egy Heroic Shaman Brawl.
-
Nordic
Közösségépítő
Megpróbálkoztam még egyszer a maly druiddal, miután néztem egy csomó kolento/thjis videót, de nekem ez magas(p4wnyhof féle decket próbáltam). Most már legalább nem kapok ki sokszor egymás után, de winstreakem egyszer sem volt vele. Vagy ennyire maxiszerencsétlen vagyok, vagy hülye, de az tuti, hogy nekem nem való ez a deck(kicsit sajnálom is, hogy lecraftoltam a malygost).
-
Nordic
Közösségépítő
válasz #75376384 #59605 üzenetére
Nem kétlem, hogy nem jól játszom vele, csak az a helyzet, hogy hiába próbálok előre gondolkodni, ha folyamatosan szarul jönnek a lapok. Minden leszedést, a lehető legjobbkor próbálom elsütni, de mire alkalmas lesz rá a helyzet, már le vagyok verve 10 hp-ra. Bárki ellen játszottam, hiába volt kint lényem a boardom, csak a smorc ment, így elég nehéz bárhogy is eljutni a malygosig. A vicces, hogy az a néhány meccsem amit nyertem, azt se malygos kombóval nyertem, hanem anélkül.
Volt meccsem maly rudgóval, és csak lestem. Annyival jobb leszedései/megoldásai vannak a rugónak.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Hallazeal #59601 üzenetére
Hát én moonkin helyett a +2 spell dmg-es koboldot tettem be...egyetlen egyszer se láttam a kezemben. Kvázi úgy feltörlik velem a padlót, mindegy mi jön, hogy "öröm" nézni. Na rank 16-nál töröltem a paklit, nincs nekem ehhez idegzetem(14-ről sétáltam vele vissza). Kipróbáltam még ezt a hybrid secret midrange huntert is, de abba meg lópikula laphúzó sincs. Persze jellemzően a mulliganem úgy néz ki, hogy vagy secretkeepet/huntress a kézben secretek nélkül(a 8. körig egy secret se jön fel), vagy secretek a másik kettő nélkül. Rég voltam már ekkora szopórolleren, hogy semmivel se megy.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Összeraktam egy malygos druid decket, hát mit mondjak...siralmasan szarul megy...az eddigi W-L arányom 2-11. Az idegeim már teljesen kész vannak, mert semmi se jön össze vele. Se egy normális mulligan, se maga a játék. Az ellenfelek nagy része lerushol a *csába, persze leszedéseket is késve húzok. Nem tudom, hogy mióta tier 1-es a maly druid, de ennyire szarul egy deckkel se ment még, mint ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz ígyvanferi #59410 üzenetére
Nekem meg 20 dust lett...kaptam két commont, ami még nem volt meg, juhééé.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Vasinger! #59250 üzenetére
Ez igaz, de a jelenlegi rendszer is tarthatatlan(mondjuk lehetne ott is akkor fél éves rota - és az elég lenne a tanulásra is, meg a játékra is). Elég sokat arénáztam az elmúlt hónapokban, be is csúszott 1-2 12 wines run, de az esetek 70-80%-ában 5nél följebb nem jutok. Oké azt mondják ,hogy ez teljesen ok, de tudom, hogy lehetne ennél jobb, ha nem 600+ lapból kellene választani, aminek a nagy része hulladék, és amikor 6x egymás után csak hulladékokat kapo, azért az elkeserítő. Azzal teljesen kiegyeznék, sőt el is fogadom, ha azért vesztek ,mert pl szarul sikerül a mulligan, vagy missplayezek, vagy bejön a szerencsefaktor/topdeck az ellenfelemnek, de sajnos többször azért megy szarul a run, mert képtelenség normális deck-et draftolni.
-
Nordic
Közösségépítő
Hát ha sok multiclass lap lesz ,akkor még akár jó is lehet ez a kieg ,mert akkor tuti felkavarja a metát, hisz a lehetőségek száma is megnövekszik. Aztán, hogy mennyire sikerül jól a balance az már más tészta. Én úgy vagyok vele, hogy nyugtával a napot.
Vasinger!: pontosan. Még simán szar maradhat a priest, hisz két értelmes lapot is bukik majd a rotával. Mondjuk én tényleg inkább valami aréna változásra várok. Pl simán csinálhatnák azt, hogy az aréna is meglenne szabva melyik kiegek lapjait kaphatod draftkor. és pl azt rotálhatnák 1-2 havonta. Pl egyik hónapban classic+gvg+naxx, aztán meg classic+brm+tgt, aztán meg classic+kharazan+old gods, és így tovább. Máris sokkalta jobb lenne, hogy a lapok töredékéből kellene válogatni, meg az összes lapból.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Kisebb szenvedés után végre meglett a wow-os pala hős... remélem több wow-hoz kapcsolódó promóció nem lesz, mert agyrákot kaptam ettől a játéktól teljesen.
-
Nordic
Közösségépítő
mióta? alig pár napja még tuti volt, mert pont azon idegeskedtem, hogy 5-6 között ingáztam ,és rank5 2 csillagnál is kaptam 2 csillagot winstreak esetén.
MikE008: Akkor nem tudom hogy jött össze ez... tuti nem emlékszem szarul. Asszem akkor sose lesz legend rank... winstreak nélkül nincs hozzá türelmem.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Bugos a HS mostanság, vagy valamit benézek? A helyzet az hogy rank5-nél már zsinórba 4et nyertem palával, de nem kapok win streaket...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz h3lios #42820 üzenetére
Persze, csak épp ebebn a pakliban is ott van 3 lap ami nincs: Ysera, Justicar, Sylvanas. Innentől bukta. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de sajna nem tudok olyan deckekkel játszani, aminek az alapjai hiányoznak(és dust-om sincs, mivel most craftoltam le a tiriont, meg a coghammert a midrange palába, így most kvázi nullán vagyok).
-
Nordic
Közösségépítő
Ne haragudj de ez nem android hiba. Amikor megjelent droidra a hs ,akkor egyből feltettem én is a 1+1 telómra, és gond nélkül futott, talán akkor dc-zett mobilnettel, ha nagyon leárnyékolt helyre mentem, és még térerőm is alig volt. Aztán a TGT előtt jött egy előzetes patch, ami magával hozta az állandó dc-t. Tisztán emlékszem, hogy a google play-en is tele volt sírással a komment szekció, akik közölték, hogy totál elb*szta a patch a játékot, mert előtte nem volt dc, vagy csak ali(kb 20 meccsből 1x). Most meg szinte játszhatatlan. Max tavernezni szoktam mobilon, mert amúgy értelmetlen másra használni. Nem érdekelne ha fapados lenne hiányzó animációkkal, de azért ne dobja már el a kapcsolatot félpercenként. Rengeted online játék van androidra, ami gond nélkül megy, dc nélkül, itt is simán meg lehetne csinálni, csak ahhoz foglalkozni kellene vele.
-
Nordic
Közösségépítő
Akkor hogy képesek pl olyan paklikat közölni hearthpwn-en amikhez odaszúrják a 80+%os winrate-et?
Nem tudom, számomra a legend nagyon elérhetetlennek tűnik, de még a rank 5 is, amikor rank 12-n megy a szenvedés. Szeretek pl játszani a midrange palával, de ha nem kapom meg kezdőbe az early game lapokat, hanem csak ilyen 4-5 manásat már kvázi buktam is, ha az ellenfél nem balf*sz.és amikor zsinórban így járok 4-5x, akkor azért már közel sem 60%.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz fogtunder #42783 üzenetére
Az fasza.
Mindenesetre én már elkönyveltem, hogy a ranked nem az én világom. Mindegy milyen deck-el megyek képtelen vagyok 60%-nál jobb winrate-et összehozni(átlag 20 meccset néztem különböző deckekkel). Nem vagyok tökéletes játékos(vannak missplayek, amik csak a kör elengedése után tudatosulnak bennem, hogy nem úgy kellett volna), de az esetek nagy részében annyira peches vagyok(akár húzás, akár az ellenfelemet nézve), hogy elvesztettem a motivációmat.
-
Nordic
Közösségépítő
Skacok, belefutottam egy érdekességbe(számomra legalábbis az). Az ellen kirakott egy Stalag meg feugen párost. Na most ugye ha leütöd őket akkor jön a 11/11es szar. Én egyszerre leütöttem őket equality+consec-el, erre 2db 11/11 lett belőlük. Ez most bug, vagy egyszerre megölve őket 2x aktiválódik a deathrattle?
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Ilyen rák napot...arénába megvert egy murlock pala azzal a 10 manás murlock ressurect-es lappal, aztán lenyomott egy classic tempomage(volt flamewaker meg antonidas is), majd zárta egy rugó, olyan combódeckkel, ami 5. körben lethalt adott.
-
Nordic
Közösségépítő
Már most agyrákot kaptam rankeden...rank 18 és sorba jönnek a malygos paklik(druid/warlock/shaman) tonnányi heal-el. Úgy leszsz*patnak midrange palával, hogy öröm nézni.
-
Nordic
Közösségépítő
Én már annak is örülnék, ha androidos telón nem dc-zne minden percben. Ja hogy azért nem fizetek nekik plusba? Bocs. Ezt is mindig odaírják "Various audio, graphical, and UI issues have been resolved.", de egyszer sem lesz gyorsabb akadás mentesebb a game, csak ugyanolyan lassú, vagy lassabb. Azért durva, hogy Snapi 801-el (4x2,5GHz) és 3GB rammal képes szaggatni/akadozni. Tudom, csodákat ne várjak...
-
Nordic
Közösségépítő
Classic Midrange palával milyen módon lehet megfogni a faceaggro deck-eket? Egyszerűen nincs annyi heal ami segítene.
-
Nordic
Közösségépítő
Meglett az első 12es aréna... Amiért nem vagyok boldog az az, hogy 2x is a dc/szar szerver mentett meg, mert nem számolta a vereségnek(7-2nél meg 11-2nél - mindkét esetben 1 körre voltam, hogy kikapjak). A kulcsot se láttam, mert amikor befejeztem az utolsó meccset, már ki volt nyitva minden, viszont a questeknél már azt írja, hogy 12 a legjobb aréna eredményem. Remélem a következő 12es már tiszta lesz.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz JNashville #42286 üzenetére
Neked legalább jó napod volt...én ma 5 órát toltam, haladtam kemény 3 csillagot előre. 13-ról lemásztam 11-re, majd go back 12re 1csillaggal. Tényleg elegem lett. Ebben a szerzonban se az elején nem tudtam haladni a sok secret pala ellen(onnantól, hogy kirakja a dr6-et valaki nem tudom megverni), a közepén nem volt időm játszani, most meg megint szétaggroz mindenki. Ha ilyen lesz a köv szezon, akkor onnantól szarok a rankedre, mert értelme nincs.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz salaam #42284 üzenetére
Én palával toltam most egy 5-3at, úgy hogy consec-en kívül minden volt a pakliban, heal, laphúzás, charge, taunt, spell, leszedés, de egyszerűen akiktől kikaptam vagy beteg módon topdeckeltek, vagy nekem volt olyan szar a kezdő kezem, hogy már az elején tempóhátrányban voltam.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz #75376384 #42239 üzenetére
Nem váltogatok 2 meccsenként. Egyszerűen annyira leaggroz mindenki, hogy esélyem sincs, mindenki csak face-re megy, mint a bolond hó végén. A zoo-lockkal tuti én játszom szarul, sose ment a warlock, de a többivel eddig nem volt gond. Akkor nem mentem volna le 6-ig az előző szezonban sem.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz DjDanee87 #42229 üzenetére
Hiába nézek bármilyen decket, ha az alapjai hiányoznak. Pl fel reaver/FoN(utóbbiból csak egy van). Mentem én 20 meccset facehunterrel, semmi extra, tempo mage-el szintén, zoo lock-al folyamat facehunterek jöttek, szal amikor már 5 óra játék alatt is csak egy winstreak van, az azért elkeserítő. Ezek után, ha valakinek még van kedve játszani, azelőtt leborulok, mert én nem szeretem ha csalánnal verik a **szom.
-
Nordic
Közösségépítő
Oké, hivatalosan is feladtam ezt a szezont...nem bírok rank 13ról megmozdulni semmivel.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz h3lios #42184 üzenetére
Beraktam egy sea giant-ot helyette, más értelmes lap nem volt, ami jól működne a deck-be, az legalább op az 5. körben az implosion után, ha az ellen nem tud vele mit kezdeni.
Közben leesett, hogy te brawl decket osztottál meg...én meg ezzel megyek rankeden
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Na ez is egy olyan brawl, amit gyorsan letoltam a pakliért(értsd a 2. körben feladta az ellenfelem), és soha többet.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz voyager4.4 #42133 üzenetére
Lehet hosszabb szünet kéne...majdnem 2 napja nem volt egyetlen rendes killstreake-em. Kettőt nyerek egyet vesztek, folyamatosan. Asszem még a rank 10 se lesz meg.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Chronos85 #42099 üzenetére
Ezt a nyavalygást amúgy nem értem, hogy egyesék miért hozzák fel negatívumként, mindenki nyavalyog, ha sz*patja az RNG. Én is, sőt... Senki se szereti, ha a farok rossz végén van. Nem beszélve arról, hogy vannak nála rosszabbak, akik folyamat azt tolják, hogy miért nem így van, vagy úgy van, vagy ha ez lenne, akkor mennyivel jobb lenne(és ezek legtöbbször olyan ötletek, amik full értelmetlenek - pl ha az ellen eltol egy flamestrike-ot és letakarítja a boardunkat, akkor a köv körben miért nem tehetünk ki 2 mobot ingyé, meg hasonlók - tudnék nevet mondani, de nem akarok). Ha nála voltak is ilyenek, azok azért értelmes ötletek/indokok voltak. Az első rage-nél, amikor behozta a sub módot valahogy sejtettem, hogy nem fog sokáig tartani, túl sok paréj maradt így is a chaten.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz whitezo88 #42094 üzenetére
Hát tény, hogy sub-mód ide vagy oda, a subok között is sok gyökér volt, hiába lettek kitiltva a "plebek". Magyar streamert nem is nagyon nézek. Őt csipáztam, mert amúgy számomra remek játékos volt, de rajta nem sok van, akit csipázok HS-ben. Nézegettem a külföldi streamereket is, de onnan meg egyáltalán nem adja senki, max Kripp, de őt meg nem ott ismertem meg elsősorban, hanem a D3+Path of Exile érában. Kösz a választ amúgy.
-
Nordic
Közösségépítő
Belező már megint kiragelt? (állítólag vasárnap volt valami) Minden tartalom törölve lett, nem csak twitchről, hanem a yt-ról is, az összes videó. Azért kérdem, mert itt esetleg valaki informáltabb. A magyar hs csatik chatjén kérdeztem, de mindenki(értsd a streamereket is) rendesen háborgott, hogy mit képzelek én, miért kérdezgetek róla, ők sose nézik, meg nem is érdekli egyiket sem(kicsit jellemző hozzáállás).
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Elég érdekes ez a patron deck. Fura, hogy az esetek nagy százalékban nem is a patronnal nyerek. Viszont ez az első warrior deckem amivel winstreak-et tudtam csinálni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz h3lios #42029 üzenetére
Olyannal már sikerült nekem is összefutni, szerencsére sikerült az 5. körre kiüríteni a kezét, így onnan könnyű volt elverni.
Erről mi a vélemény? Én kicsit feleslegesnek tartom a kel-thuzad-ot, mert eddig egyszer sikerült 6 meccsből kijátszani, akkor már anélkül is nyertem volna, amúgy meg sose kerül a kezembe, vagy ha ott van, már felesleges a fentebbi ok miatt, vagy akkor már úgyse fordítana a meccsen és amúgy is kikapnék.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Mister_X #42010 üzenetére
Részemről meg úgy vagyok ,hogy egy hajszál választ el az idegbajtól, mert a mai 30 meccsből jó ha 3-at nyertem. Ha facehunterrel megyek reno pakli jön szembe, ha tempomaggel, akkor CW/handlock, ha druiddal, akkor leaggróz mindenki. A totemshamannal szintén leaggróznak, vagy előjönnek a secret palák, és mindez rank 16 körül.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Chuzzlee803 #41969 üzenetére
Én eddig csak warrival játszorram 9-ből 7et nyertem, és egyszer kaptam csak varian-t, a többi full átlag lapokkal ment.
-
Nordic
Közösségépítő
A frekvencia mage ellen van valami taktika, amivel még lehet verni?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz tomazin #41696 üzenetére
Nekem július vége óta szar mobilon, folyamatosan elveszti a jelet a szerverrel, újra reconnect-el az esetek 90%-ban, máskor meg képtelen visszacsatlakozni. Előtte 3 hónapig nem volt ilyen bajom mobilneten, egészen a TGT előtti patchig. Persze wifin nincs ilyen gond, de mobilnettel játszhatatlan lett.
-
Nordic
Közösségépítő
Falnak megyek... Semmivel se tudok rank 17 alá. Volt tempo mage, mid druid, facehunter, zoolock. A hajam égnek áll...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz tretyak #41429 üzenetére
Oké, amikor úgy indul, hogy sylvanas meg ysera, akkor skippelem is.
Annyira nincs lapkészletem semmihez, hogy most már azért unom a játékot, mert unalmas a tempomage/facehunter/middruid, mást meg úgyse tudok összerakni. Asszem tartok pár nap szünetet. Max megcsinálom a napikat
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Feladom...egyszerűen warriorral nem tudok 1 meccset se nyerni, semmilyen deckkel.
-
Nordic
Közösségépítő
Aúgy a hulladék kártyák alapján kicsit az az érzésem, hogy a HS fejlesztők között, ha bárkinek eszébe jut valami hülyeség azt megcsinálják, mintha attól félnének, hogy nincs elég kártya. Az új kártyák 80%-ban nincs semmi értelem, hogy bárki is használja.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez a brawl egy f*sz... 3x kaptunk ki úgy random emberrel, hogy 1hp-ja volt csak.
-
Nordic
Közösségépítő
Mi lesz a mostani brawl amúgy? Nem követtem a dolgokat, meló miatt.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Elmegy a faszba már a játék, hogy valaki kipickeli a secret palát arénában...dr 6 meg 5 secret...
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz DaveNo1 #40969 üzenetére
Én csak nyár eleje óta játszom a játékkal, de nagyon sok problémát én is észre vettem már, amiről ő beszél. A lapok 75%-hoz szerintem hozzá se nyúltam annyira használhatatlanok, sőt ha lehetne a kaszt speckó lapok 50%-át is bezúznám dust-ért(még ha csak 5-ért is), mert semmire se jók.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Ma mentem egy 7-3as arénát egy olyan pala deck-el, amibe nem volt semmilyen fegyó, se consec, se murlock knight, se seal of champ. Magam se hittem a szememnek, mert max 3-4 kulcsra számítottam ebből.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez azért elég lutri deck...kb ha azok a lapok nem jönnek fel ellened, akkor sose nyer.
Más: Az milyen ember aki arénába 7 fireball-al megy? Komolyan nem hittem a szememnek, meg amikor az ellenfelem 5 kezdő lapjából 4 leszedés, megölve az early game-emet, majd simán kivégez... Azt hiszem arénázni se fogok egy darabig, max a napi questekre fogok belépni.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz HuMarc #40820 üzenetére
Hát kb nekem is elegem van mind az arénából, mind a rankedből. A legutóbbi arénákban mage-el pl mentem egy fasza 1-3-at, mert 3 meccsen zsinórba olyan keze volt az ellennek, hogy a facehunter megirigyelné(mindhárom meccsen már az 5. körben 10 alatt volt a hp-m), pl ellen mage.
1.kör mana wyrm coin mana wyrm
2.kör frostbolt a lényemre
3.kör frost nova
4.kör mirror entity(itt adtam fel)Most meg sikerült draftolni egy olyan lock-ot, amife 1 db heal nem jött... az első meccset lehozom easy-n, a 2.ban meg kikapok egy balfék palától(tényleg rohadt béna volt), csak mert 3 blessing of kings-et, topdeckelt egymás után, és állandóan face-re ment minden lényével.
A rankedről annyit, hogy ma 8 játékból 6secredin, 1 facehunter, 1 middruid. Rank6-ról vissza is mentem 9-re.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Komolyan agyrákot kapok...tempo mage-el reggel felkerültem rank6-ra, most este meg zsinórba vertek szét a sercetpa/facehunter duóba(felváltva ezeket kaptam), meg a végén még egy midrange hunter, ami ellen meg a lehető legszarabb kezet kaptam(értsd 5. körig nem húztam spellt...). Így kell visszamászni rank7 elejére.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tyler Durden #40490 üzenetére
Elsősorban pont azért is craftoltam le, csak az a lap hiányzott a pakliból. A következő legend meg valószínű tyrion lesz, mert ahogy látom, az meg alap minden paladin pakliban.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tyler Durden #40471 üzenetére
Én beálltam rank 7-re, nekem már ez is bőven elég, mert eddig ez a legjobb.
Sikerült Antonidast is lecraftolni, így már kicsivel egyszerűbb mage-ezni is.
-
Nordic
Közösségépítő
Na ma reggelre kicsit felnyomta a vérnyomásom a játék...tegnap örültem a rank8-nak, most reggel meg zsinórba 6 meccset buktam, csak mert a tempó mage paklimba nem jött fel semmi amivel lehetett volna tempózni. thx... asszem már nem fogok 8 alá menni, legalábbis ebben a szezonban.
DaveNo1: Ez a csávó megérdemelne egy szívlapátot a hátába
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
De imádom, hogy amikor végre rank 8 lehetnék, disconnectel a játék... csak egy kört buktam, de ahhoz pont elég volt, hogy kikapjak
-
Nordic
Közösségépítő
Controllwarit mivel lehet megverni? A tököm kivan, hogy 3-4 kör alatt összeszed 20+ armort, és onnantól mindegy mit csinálok...
-
Nordic
Közösségépítő
Végre mentem egy rendes arénát, hetek óta szar volt az rng-m. 10-3 lett a vége, de a reward elkeserítő volt először. A paklin kívül kaptam egy doomhammert(még csak nem is gold, 175 gold, meg 75 dust). Aztán egy kicsit kompenzálva lettem, mert a pakliból jött egy Gromash.
Az is vicces volt hogy 9-2-nél úgy nyertem, hogy mindig olyan lapot topdeckeltem, ami pont jó volt az ellenfél lapjára, de ez zsinórba a 3. körömtől a 7-ig. Persze 10-2-nél visszaadta a játék, akkor az ellenfelem kapta ezt az rng-t.
-
Nordic
Közösségépítő
Flamewalker-es mage deck-nél Antonidast Nefariannal, vagy Chromaggnus-al jobb pótolni?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz F-ECT$ #40054 üzenetére
Persze csinálhatnék én is facehuntert,(marhára nagy skill kell ahhoz, hogy legendás legyen az ember) de nem szeretem az olyan fajta rák paklikat. Nem mondom, hogy nincs skill hiányom, főleg warlock-al, viszont az is fura, hogy a korábban ajánlott druid deck-el meg jól megy. Ja és azzal a paklival is mindig ugyanazoktól kapok ki.
-
Nordic
Közösségépítő
Feladom. Semmivel sem tudok rank 14 alá menni. A zoo lock-al is 5x zsinórban Facebook huntert kaptam, majd secret pala, végül Dragon priest. Mondanom se kell, közöm nem volt a játékhoz. Kezd elszomorítani, hogy ha valaki csak fél éve játszik akkor esélye sincs.
-
Nordic
Közösségépítő
Próbálok összehozni egy zoo lock-ot, de hiányzik malganis. Van valami értelmes lap amivel lehet pótolni? Én stormwind champion - ra gondoltam, mert ott legalább ad pluszt, de hátha tudtok jobbat. Az a baj, hogy nagyon nincs dust-om, amiből malganist vagy bármi komolyabb legendet craftoljak.
-
Nordic
Közösségépítő
Jajj de imádom amikor a 4-0ás arénából egy 4-3 lesz csak mert a kedőkézbe mind3x sikerült felhúznom az endgame lapokat... TGT előtt átlagban 6-7 win-em volt, most meg 3-4, hiába draftolok jó lapokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla