-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweeeeet
csendes tag
válasz Harbinger85 #10118 üzenetére
A böngészőkben 720p a max felbontás, talán az Edgen lehet natív 1080p vagy 4K elérni, de őszintén nem tudom, nem próbáltam, mivel nem használok Edget.
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #8988 üzenetére
Azok is fent vannak.
Aquaman 2 lesz az utolsó DCEU film, de lesznek karakterek akik tovább mennek az új univerzumba. Szerintem inkább a szerzői filmeknek kellene több teret adniuk, ott van a Matt Reeves féle Batman vagy Todd Phillips Jokere, hasonlóakra gondolok.
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #8986 üzenetére
Ha jól látom a DCEU végig fenn van, a régi, Tim Burton, Joel Schumacher féle Batmanek viszont nincsenek már.
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #8800 üzenetére
Miért nem mész rá moziba?
-
azbest
félisten
chrome és ff alatt valsz 540p / 720p. Edge alatt láttam a media-internals oldalon, hogy felmegy 1080-ra is. Talán azért, mert edge tud playready másolásvédelmet is és ahhoz köthetik a fullhd-t.
-
totron
addikt
1080 amennyire én tapasztalom.
-
őstag
válasz Harbinger85 #8301 üzenetére
Tipp: a terjesztésért fizetni kell (a CDN-eknek), és szolgáltatói oldalon is van költségvonzata (feliratok, szinkron, support, stb.). Azaz több verzió csak marginálisan jelent több megtekintést (~ előfizetést), miközben a költség vonzata jelentős lehet. A kínálat szűkítést is ez motiválhatja: a (már vagy eleve) kevésbé népszerű címek (mint pl. a Westworld) eltávolítása költséget csökkent, miközben az előfizetőszámra minimális hatása van. (Bónusz, ha az eltávolított címet el lehet adni máshová.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
alratar
addikt
válasz Harbinger85 #8296 üzenetére
Én is a normálra tippelek, csak reménykedtem, hátha.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #8296 üzenetére
Jó lenne ilyen opció hogy melyiket akarja az ember nézni. Disney+-on van is de csak normál vagy IMAX verziók közt lehet választani.
Januári felhozatalról ti se találtok amúgy cikket? Ilyenkor már szokott lenni kedvcsináló.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #7942 üzenetére
Az egyszeri 14ezer ft nekik biztosabb ,mint a bizonytalan havi 1500ft.
Nagy számok törvénye alapján, erre néhányan rá is harapnak.
-
LouiS22
veterán
válasz Harbinger85 #7940 üzenetére
Csak kíváncsiságképp: a lemondásod mikor történt és mikor küldték az első fizess elő újra, itt a kedvezmény kódot és mikor a másikat (dátumra)?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #7938 üzenetére
Elvileg igen, de ha biztosra akarsz menni akkor kérdezz rá az ügyfélszolgálaton.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Harbinger85 #7275 üzenetére
Probléma megoldva, lemondtam.
-
azbest
félisten
válasz Harbinger85 #7271 üzenetére
1) nem parancs, hanem egy másik ablakban [link]
2) erre nincs rálátásunk. 4k neccesebb pécén, azt más platformokon sem nagyon engedik, vagy nagyon spéci követelményei lehetnek. De azért egy fullhd illene megint legalább. Nekem, mivel nem a legújabb generációs gépeket használok, fire tv sticek adják inkább a multimédia lapját (projektorral és monitorral), meg egy mibox3 (annak gyengébb az én kijelző párosításommal a képe - sávosodóbb).Mintha kissé valóbak késnének, elmaradnának a film hozzáadások a korábbi ígéretekhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
válasz Harbinger85 #6428 üzenetére
Még csak most jelent meg hazánkban a Max. Hivatalosan megírták, hogy a filmek és sorozatok feltöltése folyamatos mert egy csomó minden nincs meg. Hibák pedig elfogadhatók még hiszen most indult és biztos le is van terhelve a rendszer. Az Amerika tartalomról meg annyit, hogy hazánkban is rengeteg minden lesz és töredék áron. Amerikába az HBO Max 5 ezer forint körül van, te jelenleg 1590 Ft fizetsz havonta. Arról ne is beszéljünk, hogy Netflixhez képest is pofátlanul olcsó pedig sokan nem tudják, de ez a Max egy jóval komolyabb szolgáltatás lesz mint bármelyik.
-
Kaba
veterán
Az USA tartalmat nem lehet az európaival hasonlítani, mivel ott több csomag van és drágábbak is.
A tartalmak feltöltése az folyamatos.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A Max-hez jó a Go előfizetésed, lépj be vele és tovább él az előfizu. Sőt, az ár olcsóbb lesz 1590Ft/hó amíg vissza nem mondod.
-
LouiS22
veterán
válasz Harbinger85 #6183 üzenetére
Igen. Le van írva a honlapon is
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
blakey
titán
válasz Harbinger85 #6147 üzenetére
Mivel a GO-ra lehet külön, kábeles szolgáltatás nélkül is előfizetni így nem csak plusz szolgáltatás. A kábeles előfizetések mellé jár a GO, viszont csak a GO mellé nem jár kábeles szolgáltatás így az utóbbi nem plusz szolgáltatás hanem maga a szolgálatára amiért előfizetsz.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
azbest
félisten
válasz Harbinger85 #6137 üzenetére
A végleges feltételeket nem tudni.
Az amcsiknál kétféle tarifa van. Az olcsóbban nincsenek mozipremierek, de vannak reklámok. A drágább reklámmentes és mozifilm premieres.
Meg van némi kavar abban is, hogy az amcsi nagyobb csomagban mozival egyszerre van film, de nálunk meg mozi után 45 nappalt hallani. Szóval lehet teljesen más nálunk, mint amcsiknál.[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #6049 üzenetére
Ugyanazt a tartalmat kapod,mint a nemzetközi porondon,kiegészítve magyar tartalmakkal.A normál havídíj az lényegesen olcsóbb lesz,mint 4000Ft,de lesznek kedvezményes ajánlatok is.
-
azbest
félisten
válasz Harbinger85 #6019 üzenetére
Ha wifizel és gyenge a jel vagy más miatt gyenge a netsebességed, akkor visszavált gyengébb minőségre. Ha más szolgáltatók is gyengélkednek, akkor nem a hbo go-ban keresném a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
-
fila
senior tag
válasz Harbinger85 #5995 üzenetére
még én se kaptam meg,
mondjuk tegnap léptem be a promóba.Volt aki már megkapta?
alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #5977 üzenetére
Reméljük.Amire Magyarországra jön a Max addigra lesz már Dune,új részek Sex and the City,és talán már House of the Dragon is.
-
azbest
félisten
válasz Harbinger85 #5974 üzenetére
Régebbi filmeket lehet a filmbox streaming szolgáltatásában találhatsz magyarul. Plusz van az m3 online oldala, pár magyar sorozat ott is fenn van.
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #5974 üzenetére
Az eddig meglevő tartalmak bővítve lesznek.A Warner Bros,DC,Cartoon Network teljes tartalma elérhető lesz többek között.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Harbinger85 #5964 üzenetére
Próbáld ki :)
Amúgy sokkal használhatóbb az új app, szerintem állj át."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #5960 üzenetére
Vélhetően hasonló lesz mint a GO-nál,lesz egy archív és lesznek cserélődő tartalmak,de a részletek erre vonatkozóan nem jöttek ki.
Ami biztos,hogy reklámmentes lesz.Az LG tévék továbbra is támogatottak lesznek kb.5-6 évre visszamenőleg is. -
Semin
senior tag
válasz Harbinger85 #5833 üzenetére
Vagy egy Apple TV 4k.
Minden van rajta, 60k HUF és megoldódott a nagy "ki ,mit, mikor, meddig" frissít problémakör. Az sem hátrány hogy többek között Gigabites LAN-van, ami még most is ritkaságszámba megy OLED-ek esetében is (agyrém). A 8 éves LG tv-m távirányítója is tudja emulálni, xal még csak 2 távirányító sem kell. HDMI ARC-on meg van egy csomó okosság, ami miatt egyszerre kapcsol be ki. (Arról nem is beszélve hogy így integrálható a TV homekit-be is.)Arcade miatt gyerkőcnek mehet a játék, akár kontrollerrel is, a beépített steam link csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Harbinger85 #5842 üzenetére
Úgy általában egy laptop/notebook egy PC. Ahogy olvashattad a 2013-as Dell notebookom már annyira erős PC volt, hogy a mai napig nem kell rajta semmit lecserélni.
Egyébként az sem véletlen hogy a legtöbb gyártó az Android TV vagy új nevén Google TV-t választja mint oprendszert. Már ez a platform is nagyon rugalmas minden tekintetben, gyakorlatilag egy Linux oprendszer ha úgy vesszük. Nagyon gyengén indult, de szerencsére a felhasználók nyomására már kezd használható lenni. -
Joshi
titán
válasz Harbinger85 #5833 üzenetére
"Új OS! TV-n, mobilon, laptopon ezekre nincs lehetőség."
A laptop/notebook is PC, már miért ne lehetne azon megoldani? A 2017-ben vett Sony tévémen Android 7 (v3.x kernellel) futott mára már Android 9 (v4.x kernellel) van rajta. Szóval még további 5-10 évre lesz új app rá ez tuti. Pont az olyan tévés oprendszerekkel van baj mint a saját fejlesztésű WebOs és Tizen. -
Somatom
veterán
válasz Harbinger85 #5815 üzenetére
Nem magukat szúrják tökön, hanem minket. Milyen egy "arra alkalmas TV"? Az enyémen volt, aztán eccercsak nem lett. De, ha rádugom a CC -t, akkor továbbra is alkalmasnak tűnik, hiszen lejátsza HD -ban.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
totron
addikt
válasz Harbinger85 #5815 üzenetére
Ezt is izgi lesz felfedezni, hogy a magyar nép gyermekének tévészoftverével hogyan és mennyi ideig fog korrelálni a Max a ma ismert HBO-nkhoz képest. A másik a tartalom, rebesgetés az van, bővülés a biztos, aztán abból, hogy kinek mennyi lesz a releváns... Szintén kiderül. Coming soon.
A tévének sem csak saját szoftvere van, béke.
-
totron
addikt
válasz Harbinger85 #5804 üzenetére
Egybefüggő listázásra gondolt. Olyan nincs PC-n.
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #5804 üzenetére
PC-n és mobilon továbbra is látható,viszont a tv-s appon megszünt az "utoljára"feliratozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest