Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz petiwr #36996 üzenetére
éppen át akartalak küldeni az elektronikai modding topicba, de most látom, hogy már onnan idezavartak...
(itt is kapsz majd valszeg szakválaszt, de ők a főszakértők...)
(#36997) FID
jó kis mine2.
én ezek nem beépíteni, hanem inkább trancsírozi szoktam.****
(#36984) imibogyo
átnéztem.
így van, jó lenne egy eszterga, maró.
macko20 volt már nálam.
talán kérdezd meg tőle, hová tegyem...
(falbontással a szomszéd spájzába legfeljebb...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FID
őstag
Nekem nem volt szenvedés. A te hejedbe vennék egy rég nagy toronyházat itt aprón 3-5k abba elfér minden.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
A gépházam tetejére szeretnék egy trapéz keresztmetszetű, ház-tetőt készíteni. A teteje nyitott lenne, itt lenne a 36 cm-es radiátor, a tetejére pedig 3db 12cm-es ledes venti menne, szintben a trapét tetejével. Az lenne a kérdésem, hogy milyen felfogatási megoldást ajánlanátok nekem? A trapéz elkészítése nem jelent majd gondot, menni fog mint a karikacsapás(hogy csúnyát ne mondjak ) A képen pirossal jelöltem, ami nekem nehézséget fog okozni. Nem tudom, hogy fog majd az a rész összejönni, halál pontosan. Plusz még azt sem tudom, hogy fogom odarögzíteni úgy, hogy se hegesztés, se csavarozás, se szegecselésnek helye ne látszódjon! Vagyis elől, és hátul lenne szegecselve, oldalt még véletlenül sem! Ötletek jöhetnénnek!
Szerk.: Jah, a lényeg: Az eredeti tetőt leszedném, ahhoz nem nyúlnék. Ha esetleg máskor vissza akarom majd alakítani az eredeti állapotára, ne jelentsen gondot!
Köszönöm az ötleteket előre is!
Szerk2: (#36953) FID HAHA Jó látni, hogy más is szenved ilyennel! Képeket majd kérek, remélem sikerült Neked is a műtét!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
FID
őstag
Na ma meglett minden vágás innentől már nem megy ilyen gyorsan. Most jön a csicsa festés meg stb.
Az elektromos dolgok.
Nem ez a konfig lesz benne, ez a gépem volt itt, A vga-k fölött nem lesz wifi kártya,
Az oldalát felnyitósra akartam, de nem volt életbevágó így hátra csúszik.A Fém csík azért került a két elvágott műanyag közé mert ugye nem egy sík felület, És mikor el lett vágva akkor a nagyobb darabnak a közepe megemelkedett. Már nem volt benne a feszültség.. A kicsit meg tartotta a gyári helye, a nagy darab alatt ki lett vágva a lemez.
A legfontosabb szempont az volt, hogy szerelhető legyen. Mivel ugye a jobb oldala egyben a teteje is.
[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Van egy 22" os fullHD monitorom, annak az aljára szeretnék egy fehér led szalagot rakni ami este meg világítja a billentyűzetet. Hogyan tudnék neki szolgáltatni 12V ot hogy úgy menjen, hogy ha én azt akarom be kapcsolom, ha meg nem akkor ki? -
stvnppp
senior tag
válasz OutsideR #36986 üzenetére
Köszönöm a választ! Találtam is egy logout cikket róla. Rákérdeztem a cikkírónál, állítólag egy idő után ragacsossá vált, bár a gyártó szerint nem kellett volna neki, valószínűleg a nem kellő alapozás okozhatta.
Sajnos a kopás eléggé zavar, valahogy meg kellene oldani, főleg, hogy a laptopom hamarosan lecserélésre kerül, és hogy nézne már ki ilyen foltos egér. Pluszba még olyan gányolhatnék érzés kerített hatalmába, úgyhogy lehet, hogy a tetejét lefóliázom. -
quailstorm
nagyúr
válasz #90933760 #36990 üzenetére
Az azért nem rossz. Szerencsére én eddig megúsztam a villámot. Bár az ablakom mellett van egy kib@szott nagy villámhárító. Amit FM antennának is használtam már
Nekem a leírt HKC-m van. Akitől vettem, PC bontós, annak 4 db 400-as Chieftek elfüstölése óta ez van, és nincs vele gond. Eddig a bótba is csak egyet gariztattak évek alatt. Ellenben a 430-as HKC-t nem ajánlom senkinek, életveszélyes... -
törölt tag
válasz #21346560 #36991 üzenetére
Most cserélték tavaly. Gondolom a trafónál is van védelem, az is elég sokat leszűr. Csak felületesen ismerem ezeket a rendszereket.
De ha a trafó után kapja 230V-os vezeték az égi áldást azt már nem biztos, hogy a monitor pl túléli. Bár a villanyoszlopnál meg a villanyóránál még elvileg akkor ott van a segítség. Meg ezekbe nem nagyon vág bele, mert lejjebb is van, mint a 20kV-os, meg kevésbé akar belemenni is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #36989 üzenetére
BlueStormII
Én használtam Comador, meg Codegen tápot a P3-as időkben, bár ilyet nem kellett egynek se kivédenie, de közeli villámlásból jövő feszingadozást elég sokszor és hihetetlen, de azok is lekapcsoltak. Ettől még persze nem ajánlott. Ott maga a P3 is kurva sokat bír.
Mondjuk olyan kurva nagy ugrás nem lehetett, vagy nem tartott sokáig, mert akkor a monitor szétfosta volna magát. De attól még biztos ugrott egy nagyot, mert amíg az ív megvolt a vezetékben addig a trafó után is volt még kimenő fesz ami a házakba megy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Shit, mit kellett kivédenie az FSP-nek. Jött a vihar, de olyan hitvány volt, még a Metexet se dugtam be méregetni, pedig be szoktam. Aztán elkezdett erősödni és percek alatt olyan lett hogy csak na. Villám bele a 20kV-os nagyfesz vezetékbe, itt van három házzal odébb az ablakból láttam a villanást és utána még ív is volt a vezetéken. A villámmal egy időben a táp is kattant egyet, monitor elsötétült. Egy óra múlva lett villany, gép bekapcs és megy tovább. Kurva nagy ugrást védhetett ki, mert ha csak simán elmegy a villany akkor nem kattan, ez bemenő túlfesz védelem volt.
-
törölt tag
[link]
Arra gondoltam nem is süniket rakok a vidire, hanem a reffhűtő lapját. Mert ez is hűt mindent amit kell. És nem hinném, hogy a süninél olyan hú de nagyon szarabb. viszont ez így rohadt merevséget a a karinak, ami jó. Golyórepesztés szempontból is. Vagy még rá tudok ragasztani erre a fémre is süniket. De nem hoszem hogy szükséges, mert most a sünik is épp csak melegek a feteknél is. Nem valami sokat termel az a 150W, én többre számítottam. A nyák se meleg.[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Van egy Logitech M310 egérkém, ami szépen teszi a dolgát, de sajnos eléggé meglátszik rajta a munka terhe. Ujjbegyeimmel fogom, így ott eléggé megkopott szegény. [kép] [kép]
Felső, szürke rész:
Arra gondoltam, hogy teszek rá karbonfóliát, talán ez lenne a legegyszerűbb, legpraktikusabb, de nem tudom, mennyire tartósak ezek a matricák. Gondoltam festékre is, azonban abból valami tartósra és kopásállóra lenne szükségem. Ebben várnám az ötleteiteket, tanácsaitokat!
Alsó, fekete, gumis rész:
Ennek felújítására meg abszolut tanácstalan vagyok! A gumiréteget leszedni nem szeretném, mert elég vastag, és még elég kezdő vagyok, nem szeretném tönkretenni. Van valami olyan festék, amivel le lehetne festeni? Esetleg más ötlet?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
István -
imibogyo
veterán
válasz szab.tam #36972 üzenetére
Én ilyen helyzetben mindig összedobtam egy esztergát, amíg nem volt meg a normál esztergám. Szerintem 100-ad annyi idő alatt és sokkal pontosabban meg tudnád rajta csinálni az ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Én ha jól emlékszem 5k Ft-nyi fából és egy gagyi kézi-fúróból alkottam ilyet. Összerakni is csak egy nap volt.
Sajnos saját képem nincs, mert csak pár napig használtam. De valami hasonló volt, csak az enyém masszívabb volt (több faanyag).
De a "fúró+csavar" (szög) megoldás a legegyszerűbb, egyszer-kétszer ilyet is használtam. Elég jól tud működni.
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #36981 üzenetére
Csak azt nem használom.
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #36978 üzenetére
Na igen. Én a rókával szoptam be, volt egy áramszünet, gyors visszakapcsoltam a gépet és még megjegyezte. De ha tovább tart egy óránál akkor a bejelentkező oldalt dobja ki és már visszahozhatatlan az üzenet. fuck this shit
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #36972 üzenetére
hozzáírtam még pár pontosító, hasznos infót a műanyag megmunkálásról, de a szájbagyökér ph szerkesztési időlimit szokás szerint visszadobott.
úgyhogy ennyi. még 1x le nem írom...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FID
őstag
Zsömi wazz te mindig segítesz!
Jól megfogalmaztam pár dolgot már fáradt vagyok.
Tehát 3napja írták, hogy van váz ma jött meg. Gondolkoztam rajta reggel, délután meg lett csinálva.
Csicsába kigondolva karbonfólia fekete és narancs mint a ház és feketére kifújás.Én nem tudok tervezni nekem látnom és fognom kell a dolgokat.
japp a legjobb hogy nem lesz az oldala plexis nagy mák hogy a jobb oldala teli lap nem levehető így még jobb lesz..
Ugye most a jobb oldalon rakod bele az alaplap stb. Levidiztem minden lépést csak töröltem a youtubeom zavart a szerzői jog üzenetek hada a régi mod videoknál. Lesz kedvem akkor visszarakom a régi vidiket meg erről is a részleteket csak csinálok alá zenét.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
"Igen kigondoltam mikor megjött reggel és utána megcsináltam ma."
ok. csak gondoltam, megkérdezem.
lehet, hogy nektek kéne csinálni a rendezvényeken a live moddingot....
(#36971) TESCO-Zsömle
én üzleti elgondolásból készítettem egy műanyag hengerből faragott talpas anal plugin (18+ ) koncepciót fűrész + egy multifunkciós microgéppel, mini a csiszolóvászon henger feltéttel.
elég macera volt, de sikerült. de kidobtam a lomtalanításkor, hadd örüljön neki valaki, mert nem igazán fér bele a passzív hűtés profilba. hosszútávon...de megtanultam, hogy némi védőmaszkkal és szemüveggel jól munkálható a műanyag. még magas fordulaton is, csak kicsit ugye megolvad. de azt alacsony fordualttal jól el lehet simítani.
későbbieket már érthető okokból nem rögzítettem.
az alsó rész itt már a géppel lett lesimítva.
barkács szempontból talán ez az érdekes.[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
válasz szab.tam #36969 üzenetére
Hát ugye van a szent az érinthetetlen acer predator otthon. Elkezdtem googlézni alkatrészután, hogyha letörne valami vagy megrepedne. Sajna csak lejárt ph-s hírdetésekbe futottam rá is írtam a tulajokra így lett sok alkatrészem.
Az első verzió az volt hogy megcsinálom plexisre ez múlthónap. Viszont akit itt megkértem nem vállalta mert nem sík a felület. utána én voltam sík ideg Múlt7n vagy előtte jött egy új envidia geforce hír és jó kis csirkebox volt, hogy
ez szebb az szebb aszem 4kártyavolt vagy több. Utána jött a hurrogás: Mit számít ha úgysem látod?
Na akkor jött az 5let! Fidibe belebaccott a lightning! Milenne ha! Gyorsan alkatrészbeszerzőmet megpűztem!
Mondta hogy van váz is 3k! (Itt tenném hozzá,hogy múltkor mutattam pár verziót visszább egy mini itx elképzelésről a ház alkatrészeiből. A lábára meg is kérdezted milyen módon állítottam elő. 3napja kb megcsináltam az átfordítást egy codegen papírházon képek feljebb vannak aznap írták, hogy van acerhez váz. Gyakorlásnak jó volt. Ma reggel jött meg. Forgattam gondolkoztam vagy 1,5órát mi meg hogy legyen. Bárhogy néztem szívás aztán átláttam a helyzeten.
Megjött fater és kb 1,5óra alatt kész is voltunk. Bár a képeken nem látszik meg nem mindenki tudja hogy mi meg hol volt rajta de én tudom. Bár egy malőr lett mert a bal oldallap ami ugye leszedhető az egy sinbe megy bele fent meg lent most ugye ott az alaplaptálca és útban volt a sín. az oldallap sínjéből kikellett vágni 15cm lent viszont mi fent is kivágtunk. Bár úgysem látszik. Egyedűl a műanyag tető a 4usbvel nincs meg hozzá, de ez nem nagy gond.
Mivel ott ki lesz vágva. Ott látszik majd a vga hűtése.Tehát lényeg a lényeg: Igen kigondoltam mikor megjött reggel és utána megcsináltam ma. Az egész mi meg hogy kivan gondolva holnap meg is lesz csinálva.
Itt ragadnám meg az alkalmat: Mivel tudnám a műanyag oldalát szépen elvágni?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
1 kérdésem lenne:
most tényleg délben keztél el nekiállni öteletelni, beírtad ide a kérdést, du. szétkaptad, és estére ez lett belőle?
vagy megcsináltad, fotósorozat elkészült, és kamuból szétnyújtottad utólagos posztolási stációkra?de nagyon őszintén!!!
mert normális ember, (még itt is, meg a modding topic-ban is), legaláb 1 hónapot agonizál egy ilyenen...
egyébként baromi jónak tűnik elsőre.
már fáradt vagyok, holnap még értelmezem az egészet.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
1 kérdésem lenne:
most tényleg délben keztél el nekiállni öteletelni, du. szétkaptad, és estére ez lett belőle?
vagy megcsináltad, fotósorozat elkészült, és kamuból szétnyújtottad posztolási stációkra?de nagyon őszintén!!!
-
FID
őstag
Na megszületett! Nem volt egyszerű mert a jobb oldala szinte teli volt. Tehát az alaplap tálcát ki kellett vágni.
Viszont ugye acer peredatorról van szó ezért ha szemből nézzük a házat a jobb felét nem lehet levenni és egybe van a tetejével L-alakban. A bal fele levehető ugye alapesetben olyan mint egy rendes ház.
De mivel én a hátfalat megfordítottam ezért lett két teli oldalam ezért az L-alakot ki kell majd vágnom ezt majd holnap.
Rengeteg szegecset kellett kifúrni és visszarakni.Aki ilyet csinál előbb szedje szét a házat hogy meglehet-e csinálni sok lyuk nem oda esik majd.
Másik fontos ez a ház nem annyira, de a másik papírház! Amit fentebb mutattam gyakorlásként. Megfelelő stabilitást kell neki mert összecsuklik.Fontos tapasztalat amire szert tettem: A szegecsek fejét ki kell ütni miután belőtted mert később kieshet.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz feco72 #36965 üzenetére
Ezt eredetileg meg akartam építeni,de neked nagyobb hasznodra lesz szóval átadom:Veszel réz csövet,és 90fokos könyököket,ebből építesz egy kockát,vagy téglatestet,méretektől függ,csövekbe,könyökbe hornyot marsz,és ide kerül a rétegelt lemez.Szélekre pipalécet raksz.
Ha patex vízálló,vagy asztalos ipari ragasztóval csinálod nem,vagy gőzölés után ragasztod.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
feco72
Modder
válasz FatalEror #36964 üzenetére
Alakul, akkor már csak dremel kell meg rézcső .
Egyelőre a tetején gondolkozom, valami vékony cuccból kéne összehozni, mert a gép is csak 16x16 cm-es, szóval vastagabb fával elég érdekes lenne. Vannak mindenféle ragasztott lemezeim, a gőzölés nem szedi szét?
mindenféle dolgok steampunkosítását vállalom
-
FatalEror
addikt
válasz feco72 #36952 üzenetére
Nem dremel-el kivágni,és jónapot,2 vonallal jelölsz az egyik a tényleges horony széle a mésik pedig beljebb van,a belsőnél végigvágod,és utána egy karbid/gyémánt maróval pontos méretre marod,és lehetőleg egyenes is lesz,elég jól viszik a rezet,ezek a maró fejek:[link]
Vékony falemez hajlítást csinált már valaki?
Gőzölni kell a fát,és utána tudod,lehetőleg nyír legyen az anyaga annak elég hajlékonyak a rostjai.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
válasz feco72 #36962 üzenetére
modding topic-ban kérdezd meg, mert még a kép is előttem van, de már nem tudom, ki követte el...
-
feco72
Modder
Vékony falemez hajlítást csinált már valaki?
mindenféle dolgok steampunkosítását vállalom
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok! Itt is feltenném ezt a kérdést. Talán ti többet tudtok segíteni.
-
xatos3
senior tag
és ilyennel bejönnek hozzám
galaxy geforce 9600gt 775 hűtés....
persze jó kis 450 mtech táppal hajtva[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
-
FID
őstag
válasz nandi17 #36954 üzenetére
Nekem nem az a lényeg hogy lent legyen a táp. Hanem, hogy fent kivágom a tetejét és látszik a vga-k hűtése. Ezt nehezíti az, hogy a jobb oldala fel van L-alakban szegecselve és az oldallap sine útban lesz az alaplapi tálcának.
Ami még rosszabb: lent és fent nem ugyanolyan a hátfal formája.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
feco72
Modder
válasz FatalEror #36947 üzenetére
Ez így több sebből is vérzik. A veletech most kivéreztette az amúgy is tök lapos tárcámat, nincs maróm meg ilyen házam. Viszon elkezdtem gondolkozni, hogy csinálhatnék ilyet a mini-pc-nek és abban látok fantáziát. Jó, hogy az ember lát egy ilyen képet és beindul az agya.
Azt a csőből marást hogy gondoltad? Nem vagyok értője a dolognak, van valami speckó fej, amivel egy mittudomén 16-os csőből kki tudok vágni darabot úgy, hogy még marad is anyag?mindenféle dolgok steampunkosítását vállalom
-
FatalEror
addikt
-
Gyíkac
aktív tag
válasz #90933760 #36940 üzenetére
tetszik a kábel managemented..
Én most csinálom a 700-as hipro-t.. nem lesz moduláris mint régen akartam. de megtoldani a kábeleket....... eléggé uncsi.. Ma a 8 pinessel lettem kész. cirka 40 cm-et toldottam a gyári 15 centishez....
holnap/ hétvégén a 24 pint forrasztom ki és cserélem le egy ilyen gyár által leharisnyázottnak nevezett kábellel.
azzal is el leszek... mivel a színek nem ugyam azok. Mindenkinek ajánlom h. vegyen 700W-os hiprot nincs agyon zsúfolva, nincs túltervezve. Mindenen hűtőborda, öröm nézni. Hétvégén jövök 1-2 képpel..
-
szab.tam
nagyúr
válasz #90933760 #36940 üzenetére
"Ez épp tojik."
(konkrétan ez volt a legjobb...)****
látom az agyatlan, csapongó fantáziálás időszak után összeszedted magad.
várjuk a további próbálozásokat.
én most alkótói, fantáziálási, lustasági és anyagi válságba kerültem megint.
de lesz ez rosszabb is.
de most pár meló beugrott a láthatáron, azzal foglalkozom, hogy éledezzek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FatalEror #36941 üzenetére
Az előző gazdája volt olyan aranyos, hogy az smd alkatrészekre tette a ramsüniket. Jópofa. Nézzétek meg. [link]
Le fogom szedni a picsába az összes sünit, lepucolom a gányt róla és kétoldalú japó hőragasztócsíkkal felteszem rendesen. Remélem nem szedi le magával a cuccokat mikor leszedem.
Amúgy direkt 6870-et akartam. Mikor az X6+7870 kudarcba fulladt, akkor döntöttem az X4+6870 mellett. És mert szar olcsó volt. Eladom a hűtőt ami rajta volt, meg a refhűtőjét is és bőven 20 alá beesik a pénz amit kifizettem érte akkor. -
törölt tag
[link]
Felkerült a blokk a vidire. A ramsünitől nem fért oda, úgyhogy le kellett szednem. Hővezető ragasztós úgyhogy nem volt annyira para leszedni, csak épp vissza se ragad már.
[link]
Nyomtam rá kis pasztát és csipesszel rögzítettem. Az alaplapnak meg a vidinek kell egy kis szellő még.
[link]
A hőmérőt csak kikúrtam az asztalra.
[link]
Ez épp tojik.
[link]
Mivel a szivattyú menete olyan mélyen van nem ért bele a csatlakozó, ezért reszeltem a szivattyúból. De mivel nem volt rendes szerszám nem csináltam véglegesre, azt majd a következő bővítésnél, leeresztésnél. Addig kapott teflon szalagot, de mivel úgy is eresztett megkapta kívül is a szokásos szigszalagot.
[link]
Tartály beakasztós rögzítés powa. Ja, a radi két hónap alatt lett olyan retkes, most odébb raktam a ventit.
[link]
Sikerült ázni is mikor eldőlt a tartály.
[link]
Ez meg a kicsomagolás.[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz szab.tam #36934 üzenetére
Áhh már túl vagyok rajta. Rágós a húsom.
-
törölt tag
Amit kaptam hűtőt a procimhoz kis 3 hőcsöves fos. 3500 újonnan, fel akartam dobni 2500-ért, de mondom ehhez még jön a posta ezt senki a büdös életbe nem veszi meg így se. Egy ezrest meg nem akarok keresni vele, akkor inkább nézegetem vagy gányolok belőle valamit. Most már van egy ilyenem is az S1 mellé. Bazd tényleg érdemes lesz összeraknom egy régi P3 konfigot, mert most már passzív hőcsöves hűtés megvan hozzá.
-
törölt tag
válasz nézzbe #36923 üzenetére
Szuper!
Én az amiga 500-am bővítőkártyájával jártam úgy, hogy nehezen jött ki kézzel, de volt egy lyuk rajta, amibe ha beledugtam a csavarhúzót, azzal szépen ki lehetett húzni a foglalatból.
Aztán 1x kicsúszott a csavarhúzó, és végighúztam a nyákon... szerencsére csak 8 szálat kellett összekötnöm ugyanígy -
FID
őstag
Most fateréknál vok Szombathelyen kimentem cigizni szét néztem a szerszámosba hátha van valami cucc amit a moddinghoz feltudok használni, Belefutottam eme gyöngyszembe amin könnyesre röhögtem magam! Aszem egy régi rádióból applikált kerti rádíónak csinálta fater. FHD vidit is csináltam ha kell felrakom xd.
-
FID
őstag
Ez csak egy teszt volt mielőtt megcsinálnám evvel is:
Aztán lehet lesz még 1x belőle valami. Mert ugye az acert nem lenne szívem szétvágni viszont szinte minden alkatrészéből van tartalék. (Ne agy isten véletlen lerúgnék róla valamit mikor felkelek stb stb.)
A váz kell még ami hamarosan meg lesz. utána lehet moddingolni. Így lesz eggy eredeti acer predator és egy moddolt. Nekem ez a ház olyan mint másnak egy ritka pénzérme.Szívás annyi, hogy ugye nem minden luk lesz ott ahol volt és újra kell szegecselni. cd-rom meg nem lesz benne.
A ying yang cuccból 2ő van. Tegnap kukáztam ki 2régi p3-as házból. Carbon fóliával jól fog kinézni.
-
-
p200mmx az. az RCA-n meg bevezetve lesz a hang, hogy a speaker ne csak csipogjon
a plexin a vágásokra jön még egy takaró keret, de még meglátom, mert még szép lesz a végén, de a szabad kezes körre az AT csatinál büszke vagyokFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
gyuszaa
őstag
Folytattam a gépház gányolást, az előző terv remekül bevált, tökéletes a huzat a processzor számára, legnagyobb terhelés alatt is 50 fok körül alakul a hőmérséklet 8320-al.
Na igen, csak az új videokártya már jobban fűt a pitcairn-os elődjénél, és alul nem nagyon volt légmozgás számára. Ezen változtattam, beszéljenek a képek :Meg lesz emelve a gépház mellé természetesen, így majd 2 db 12cm-es teszi a dolgát a 2 db 9cm-es ventivel egyetemben.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz Grigorisz #36900 üzenetére
esetleg majd ide is beteheted...
-
lukaszokni
aktív tag
válasz #90933760 #36906 üzenetére
Igen, erősebb, viszont sokkal pontosabban kell fúrni a betonba. Ha nem sikerülne pontosan (mert hát beton), akkor a ráhelyezendő fémben kell 1-2mm-el nagyobb lukat fúrni, h könnyebben rácuppanjon.
És jól gondolod, azért 8-10cm közt kell hagyni közöttük, h ne "szakítsák" szét a betont maguk körül.
Azzal is számolj, h azáltal rögzül a cucc a lukban, ahogy ráhúzod az anyát, ugyanis ez húzza be a szár ékelt végét a karmos hüvelybe.Én is ezzel tettem fel egy általam hekkelt kampót a falra, amire felakasztottam a biciklimet.
De melóba is sok dolgot rögzítettünk már ezzel.mAtx4ever!
-
törölt tag
válasz lukaszokni #36901 üzenetére
Szóval ez egy menetes szár, csak hegyes a vége és kampók vannak rajta. Ennek kifúrom a betont, beleütöm hogy kilógjon 2-3 centit és ráteszem a zártszelvény lábat majd rácsavarom. És ez sokkal erősebb a tiplinél?
Gondolom kell egy adott távolság, nem lehetnek túl közel mert feltöri a betont. Főleg ha 4 ilyen tart egy lábat, lehet elég lenne csak kettő átlósan. És olyan 15 centire egymástól. Akkor nem négyzet hanem tégla lesz a láb alja és párhuzamosan rakva a korláttal, hogy ne lógjon be és ne rúgjak bele lábbal állandóan. És akkor a két végébe ez a csavar. -
FatalEror
addikt
válasz lukaszokni #36903 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk,ha megbocsátasz.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest