Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok

    A gépházam tetejére szeretnék egy trapéz keresztmetszetű, ház-tetőt készíteni. A teteje nyitott lenne, itt lenne a 36 cm-es radiátor, a tetejére pedig 3db 12cm-es ledes venti menne, szintben a trapét tetejével. Az lenne a kérdésem, hogy milyen felfogatási megoldást ajánlanátok nekem? A trapéz elkészítése nem jelent majd gondot, menni fog mint a karikacsapás(hogy csúnyát ne mondjak :DDD ) A képen pirossal jelöltem, ami nekem nehézséget fog okozni. Nem tudom, hogy fog majd az a rész összejönni, halál pontosan. Plusz még azt sem tudom, hogy fogom odarögzíteni úgy, hogy se hegesztés, se csavarozás, se szegecselésnek helye ne látszódjon! Vagyis elől, és hátul lenne szegecselve, oldalt még véletlenül sem! Ötletek jöhetnénnek!

    Szerk.: Jah, a lényeg: Az eredeti tetőt leszedném, ahhoz nem nyúlnék. Ha esetleg máskor vissza akarom majd alakítani az eredeti állapotára, ne jelentsen gondot!

    Köszönöm az ötleteket előre is!

    Szerk2: (#36953) FID HAHA Jó látni, hogy más is szenved ilyennel! :DD Képeket majd kérek, remélem sikerült Neked is a műtét!

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák