Hirdetés
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 4
- The First Berserker: Khazan
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #34020 üzenetére
Nem éppen...
Feszültségalapon fogja szabályozni a pwm-s ventit és az csak bizonyos típusok esetén vállalható.Hosszú távon nem ajánlott és például az Akasa ventik helyből durva motorhanggal díjazzák.
Mondjuk csak ezerszer volt róla szó... -
-Ben-
veterán
válasz
CptAdamica #34020 üzenetére
Akkor legfeljebb hangos lesz....
Úgyis hangos az egész gép, nem oszt szoroz.
Köszi! -
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #33341 üzenetére
Ha elfér a TY-147A akkor én mindenképp azt választanám.
-
mgabi
senior tag
válasz
CptAdamica #33339 üzenetére
VIII Ranger összes csatija hibrid. Biosban beállíthatod, hogy DC vagy PWM módban akarod használni. Ilyen lapom van nekem is, tökéletesen működik.
-
dqdb
nagyúr
válasz
CptAdamica #33339 üzenetére
Hibrid az összes csatlakozód, szóval 3 és 4 pines ventilátor is mehet rá. BIOS-ban kell a szabályozás módját állítani PWM és DC Mode között (113. oldal vagy 3-37).
-
dqdb
nagyúr
válasz
CptAdamica #33334 üzenetére
A korábbi modellekkel szerzett tapasztalatok alapján senki sem kapkodott azért még, hogy letesztelje azt az Arctic ventilátort.
Ott van árban kicsit feljebb a 140 mm-es Alpenföhn Wing Bost 2/3 PWM, ez bizonyított már, vagy ha elfér, akkor a Thermalright TY-147A (140×152 mm-es méret, konkrét mérés nélkül nem egyértelmű sem az igen, sem a nem válasz).
És persze mindig adja magát a kérdés: biztosan PWM-es a csatlakozó, amire kötnéd? Abból, hogy 4 pines, egyáltalán nem következik, hogy PWM-es, ez az alaplapod kézikönyvében szereplő lábkiosztásból derül ki.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #21479 üzenetére
Az egy pwm hub,nem rendes vezérlő.Volt már 1-2 ember akinek voltak vele gondjai-a végén ki ne derüljön,hogy nem is a ventik a hibásak...Én rákötném őket egyesével lapra(olyan aljzatra ami feszültségalapon szabályoz) és meghallgatnám úgy is!
(#21480) Isual
Annyi hely bőven elég szerelni-először lődd be a vezeték hosszát(vagy tekerd a ventire vagy fogasd össze kábelkötegelővel alatta).Én biztos,hogy 140-s ventit tennék ha már van rá lehetőség-Shadow vagy Silent,rajtad áll.Mindkettő kiváló venti,azt válaszd amelyik szimpatikusabb/könnyebben beszerzed/tetszik a pénztárcádnak. -
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #21474 üzenetére
Kéne neki,nem szokott gond lenni.Pontosan melyik feszültségtartományban szól?
(#21475) Tesla93Igen,igen és igen! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CptAdamica #21329 üzenetére
Szuper.
Én nem feszegetem a témát, annyira azért nem zavaró, alapzaj mellett lényegében nem hallom. Ha néma csend van, csak akkor.. ennyi belefér.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CptAdamica #21319 üzenetére
Nálam a 2 viper-nek van alap fordulaton ilyen hangja.. de, mindkettőnek. Az egyik kicsit hangosabb. Amint kicsit odateker neki pwm-en, azonnal elnémul mindkettő, és a "normál" hangjuk van.
-
takacsbotond
őstag
válasz
CptAdamica #21315 üzenetére
Én úgy tudom, hogy levették 10-re.Ha ma elviszed még vissza kell venniük.Hol vetted?
-
takacsbotond
őstag
válasz
CptAdamica #21311 üzenetére
Küldd vissza gariba, vagy ha online rendelted 10 napon belül elállhatsz a vásárlástól, és vehetsz helyette egy másikat.Utóbbi megoldás valószínűleg gyorsabb.
Esetleg még megpróbálhatsz befújni alá egy kis WD10-et, de ez garivesztéssel járhat. -
elfelejtette
veterán
válasz
CptAdamica #21021 üzenetére
Towerben megtaláltam, szóval meló után GO!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #20922 üzenetére
A DS nagyon jó venti és a 2 db 140-s bőven elég lesz+csendben teszi a dolgát.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #20917 üzenetére
Mi a cél,a halkság vagy a minél nagyobb légszállítás?Egyébként lelövöm a poént,az esetek 99%-ban 2 db 140-s bőven elég és kellően halk ha minőségi.
(#20920) Apone33Az Akasa Apache kiváló választás kompaktra,esetleg ha extrém tuning akkor a Viperrel még nyerhetsz 1-3 fokot. -
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #20184 üzenetére
Nincs mit!!
(#20185) +SoulRiever- Annyit bőven el kell bírnia,máshol lesz a gond!
(#20186) dokee78Mit tudsz vezérelni,3 vagy 4 pin-t is?Az ár darabra értendő?(ha a kettőre együtt,akkor nagyon karcsú)
Kívánok minden kedves fórumtársnak békés,boldog Karácsonyt!!! -
Grózi
Topikgazda
válasz
CptAdamica #20182 üzenetére
Mivel 4 aljzatod van és gondolom a cpu-t is hűtőd-így szükséged lesz egy Y kábelre is.Erre 2 egyforma(méret,típus) ventit tegyél-így tudod tökéletesen szabályozni.Én így csinálnám:
Alulra+felülre 1-1 Alpehnfoehn Wing Boost 2 140(vagy Nanoxia DS 140 pwm)-ezeket tenném az Y kábelre
Előre 1 Alpehnfoehn Wing Boost 2 140(vagy Nanoxia DS 140 pwm)
Hátra,a 120-s helyre pedig választhatsz(az egységes kinézet miatt) 120-s Nanoxia DS pwm-t vagy 1 Alpehnfoehn Wing Boost 2 120-t,annak függvényében hogy mit teszel a 140-s helyekre.Esetleg még a Lepa Bol.Quiet is szóba jöhet,ha mondjuk led-sre vágysz(személyes kedvenc,a WB 2-től nem is üt el mondjuk pirosban).
Bármelyiket választhatod-nem fogsz csalódni! -
SoulReaver
veterán
válasz
CptAdamica #20173 üzenetére
Nekem Grózi ajánlotta tegnap. Kinézetre is jól néz ki és halk is. Szerintem nem lősz mellé. Én a kis tesóit(12cm) rendeltem meg ma fentre.
-
SoulReaver
veterán
válasz
CptAdamica #20165 üzenetére
Nálam úgy van, hogy felül 2 db szív kifele. Egy hátul kifele. Egy alul befele szív, egy elől befele. Én megoldottam egyet az optikai részhez is, de kelleni fog egy porszűrő majd. Meglehet oldani. 12-14cm befér.
-
SoulReaver
veterán
válasz
CptAdamica #20163 üzenetére
Szerintem elég, ha felül meg hátul tolná kifele a levegőt.
Ez amúgy zalman ház? Tök olyan a belseje, mint a z11-nek.
Még esetleg az optika meghajtó részhez is be lehetne rakni egy ventit.. Attól függ, lesz-e neki hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest