Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hahakocka #25 üzenetére
Én a kalandozós single player irányból jövök. King's Bounty (az 1990-es), majd HoMM 1, HoMM 2, HoMM 3 - ez egy elég szép fejlődési ív volt, mindegyik játék jelentősen ugrott előre bizonyos aspektusokban, míg a light stratégiai jelleg megmaradt, a mikromenedzsment lehetőségével, de annak kényszere nélkül. A 4-es érdekes volt, de jelentős irányváltás volt a korábbiakhoz képest, és utólag elővéve ott kezdődött a "muszáj vele szöszmötölni" vonal. Az 5-6-7 pedig mind próbálja a 3-ast újraimplementálni úgy, hogy közben a kor igényeinek megfelel, de én nem érzem, hogy nagyon sikeresek lettek volna benne. A fő gondom pedig az velük, ahogy írtam is, hogy baromi lassú a játékmenet, különösen a harc, az egyszerű szituációkban sem lehet hasítani.
Silence of Sirent megnézem, köszi.
-
hahakocka
őstag
SOC kampány nehéz normalon is de nagy élvezet volt számomra, s jó a storyja mint a H4 nél volt kampány is szuper. H6 ra hajaz picit a SOC kampánya mert megismerjük a népel eredetét felemelkedését s egymásba is gabalyodnak sok ok miatt. H4 be is voltak ilyesmik az új világon Enrothból portálon ott át mentek Aexothba. Silence of the Sirent is tudom ajánlani ha a scifi téma nem riaszt el H3 as fanoknak nem hiába tetszik! Nap éjjel váltakozások vannak meg lesznek olyan bolygók ahol nem 4 rész egy nap hanem 5-6-7 pl.A nap itt a 'hét'. S vannak éjjel erősebb, vagy nappal erősebb lények de ezt jelzi részben. Hot seat már van benne majd lesz online mód is. De mi távoli hot seatet toltunk eddig. 4 nép van már nyáron jön az 5. kb. 2 kampány van már. Magyar feliratos mert ezt is lefordítottam Steamre hivatalosan.
-
hahakocka
őstag
Heroes 3-ra is hajaz azért pár egység, a térkép a csatatér fajtája stb. Akkor te nem kedvelted a H5-6-7 mechanikákat? Nekem bejöttek amikor azokkal is versenyeztünk szerveztünk mindig izgalmas végcsaták voltak sokszor 30-40 percesek! =H5 5.5 mod, H6, H7, SOC versenyek voltak) H7 hez van 2 féle mod is amiket lefordítottunk bár azóta patchek voltak nem frissült talán. H5.5 mod is magyar lett ketten oldottuk meg. Egyik H7 mod 13 másik 12 néppel. A 12 népes tiszta H3 pl mocsaras vár, dzsungellel. Havas vár is jó bár ott egy picit vannak változtatások nem Tower. Inferno visszatért. Sanctuary is H6ból és Conflux is H3 ból. A 13 népes az Warhammer meg Smite game modellekkel van tele sokszor meg anime dolgok de az se rossz ott van egy H3 féle mutánsos Forge utánzat patkányokkal, óriásskorpióval, ogre mutánssal stb
-
hahakocka
őstag
válasz
Heroes fan #23 üzenetére
Mármint rendszermemóriát? 8-16gb nem többet az tuti. Vramból szerintem 6-8 bőven elég mivel a Geforce GTX 1660Ti is 6gb os és highon megy azzal állítólag. Akinek már zárt bétája van mesélte. AMD nél ez kb egy RX 580-590 kategória.
-
hahakocka
őstag
Nem tudom a cikkírók hol látták ezt, de több interjúban elmondták a készítők főleg a Heroes 3 és 5 dominál (Egy kis H2 vel a nagyon differenciált népek miatt) de van bőven Heroes 6-7 jellemző is amúgy. Már arénáztam s akik ismerik a H5-6-7 et szerintem picit előnybe lesznek. Lény skillek miatt pl vagy faji skillek vagy az hogy az 1-2. szintű lények is jó skilleket kaptak és fontosak itt H3 ba alig alig végjátékban, sokkal többféle és mind hasznos varázslat. Heroes 4 ből csak a alkasztokat vették át hogy a hős egy bizonyos fejlődés után kombók után kaphat pl Harci mágus titulust s egy hatást mellé. Amúgy még a King's Bounty 2008 as remake-et említették ihlető forrásnak s tényleg amúgy az is! Magyarítás igen lesz egy ismerősöm csinálja szuper lesz szerintem mert hivatalos fordító a munkája! A gépigény alacsony 9 éves GTX 1660TI vel megy szépen highon ismerősöknél! Amúgy lesz benne Faction Laws egy birodalom fejlesztő képességfa meg faji skilleket lehet vele gazdaságot stb S fejleszthető artifaktok és varázslatok is vannak nyersikért.
-
Heroes fan
őstag
Gépigénye?
-
Sonja
nagyúr
Open Playtest: Arena mode! - Lehet jelentkezni!
-
Heroes fan
őstag
Akkor nézd a végigjátszásomat a halál mentésemmel. XDXD
-
Én odáig el sem jutottam vele. Egy pályát bírtam végig, annyira sok munkát kell beleölni annyira kevés eredménybe, hogy nem kínlódtam vele tovább. Ha szeretném ezt a folyamatosan szöszmötölős stílust, akkor inkább háborús stratégiákkal játszanék - a HoMM1-3-ban pont az az egyik fő érték, hogy míg bonyolult helyzetekre össze lehet sok idő alatt rakni remek megoldásokat, az egyszerű helyzeteken villámsebesen át lehet suhanni. Remélem, az Olden Era is fogja ezt tudni.
-
Heroes fan
őstag
Biztos, semmi infó róla.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Heroes fan #13 üzenetére
Ez a része lesz.
-
Jónak ígérkezik , már várom .
-
szildavid90
aktív tag
Tabletre is jó lenne szerintem.
-
A játékmenethez a 2., 3., és a 4. részből vesznek át elemeket, láthatóan 5-90-5 arányban
De nem baj, ha csinálnak egy játékot, ami a 3-as részre hajaz, jól fog kinézni, és lesznek benne normális kampányok (ezt pl. vehetik át a 2-es meg a 4-es részből), valamint nem lesz olyan lélekölően lassú, mint a 6-os meg a 7-es, ill. a Songs of Conquest, azzal én már happy leszek.
-
Daelion
őstag
Tetszik, hogy visszamentek erre a festett/rajzolt stílusra.
Nekem igazából Heroes 3-4 óta nem nagyon jött be egyik rész sem de ez eddig bejön.'teljesen el tudnám képzelni mobilon is
'
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Heroes fan #4 üzenetére
De lesz.
-
Viktor77
titán
válasz
Heroes fan #4 üzenetére
Mint pl. a Heroes PS2-re?
-
wjbhbdux
veterán
Steamen lehet jelentkezni a holnap induló PVP tesztre.
-
Heroes fan
őstag
Ez a sorozat soha nem lesz konzolra.
-
Juhaszatti
addikt
Oké, ez egyre jobban néz ki. Minél többet látok belőle, annál kíváncsibb vagyok.
-
Akit érdekel, a játék, hivatalos magyar fordítást is kapni fog: https://magyaritasok.hu/hirek/5538/lesz-heroes-magyaritas
-
Felesbandi
senior tag
Full jonak nez ki. Remelem konzolokra is megjelenik majd, esti kanapen relaxalos jateknak pont jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha minden a tervek szerint alakul a második negyedévben megkapjuk a korai kiadást PC-re.
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest