Hirdetés
-
GAMEPOD
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
retimokus #4835 üzenetére
hello
-olcsó,rossz minőségü AHD(analóg-digitál) rendszert már nem
érdemes csinálni
-a jó minőségü AHD rendszer költsége megeggyezik a nagyon jó
minőségü,modern IP kamerásrendszer költségével.
-viszont a jó minőségü AHD rögzítők 2 Mpixeles kamerák esetén
csak 12,5 fps-el tudnak 4 kamerát rögzíteni,a többit csak
720 p-ben.
Khmm... Rossz minőségű rendszert semmilyenből nem érdemes csinálni, viszont nagyon drága helyen nézted, ha egy jó minőségű AHD (vagy 4in1, azaz AHD+TVI+CVI+CVBS-t is tudó) rendszert rögzítővel együtt nem tudsz olcsóbban kihozni, mint egy ugyanannyi IP kamera + NVR + switch kombót.
Az analóg + 25fps rendszerekkel az a fő tapasztalat, hogy csak kaszinókba veszik, mások csak az árát kérdezik és mégis mindig a 12.5fps változatot veszik meg. (Amelyik eseményből nem tudsz vállalható képet kiszedni 12.5fps-nél, ott 25fps-nél se lesz sokkal több használható képanyagod, viszont 2x több HDD-t zabál)
Ezt a 4 kamera FullHD, a többi lebutítva limitet meg hol találtad? Ilyen rögzítőt tényleg nem szabad megvenni. (Egy ellenpélda, ami nem csak 4 csatornát tud FullHD-ban) -
Snoop-y
veterán
válasz
retimokus #4835 üzenetére
Nem akarok semmifele analog rendszert.
Nem is gondoltam hogy barki olyat ajanlgatna 2017-ben.Szoval ip kamerakra gondoltam amin felismerhetoek az emberek(nem elmosodott pacnik az arcok) ha visszanezem a felvetelt.
Sajat nas-ra rogzitenek. Ehhez keresek normalis minosegu kamerat illetve amikor azt irtam rendszer ott a szoftverre gondoltam elsosorban.Szoval ilyesmi utmutatast kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest