Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    Ma egy kicsit rottyra tettem magam.

    Nem vagyok nagy erőművész, kb 1 hónapja kezdtem el újra a gyúrdát komolyabban, előtte 1-2 nap volt balett mellett.

    Elkezdtem egy Háló kúrtát is, mondom megnézzük milyen is ez, ha már megvettem régen.

    4. hete tolom, azon kívül h néha rámtörnek agresszió hullámok, kinézetben nem sokat hozott, sztem karonként 1-1cm-t illetve talán arányosabb lettem, de a diétát ugyanúgy kell erőltetni, mivel nem nagyon könnyítette meg a dolgom.

    Erőben k*rvára megdobott, fél év után először kezdtem el óvatosan a felhúzást, azt hozzá kell tennem h derékfájós vagyok, szerintem még régebben becsípődött egy ideg és azóta is kúrogatja az alsó hátam, irodai munkát végzek, szarul ülök stb....

    A képen jelölt szakasz egy kritikus pont nálam, próbáltam rá hiperhajlítást végezni, néha jó, bár akkor is rohadtul beáll, nem tudok lehajolni.

    Szóval ma felhúzás volt, előtte 45kg csigás lehúzás 2x15, és 4x6 húzódzkodás széles fogással, éppen 75kg-ról akartam emelni, mikor kb a 4. ismétlésnél éreztem mintha hirtelen lehajolásnál szakadt volna valami, és kiegyenesedésnél éreztem h rohadtul beállt.

    Ilyenkor mi van? Nem kéne erőltetni ezt a gyakorlatot? Pedig rohadtul tetszik, igaz még kb 4.-edjére végzem. Ma fel akartam menni 100kg-ig :(

    Esetleg valami hozzáértő csontkovácsot vagy gyógymasszőrt tudtok ajánlani? Nicoflex-el kentem be, hátha jobb lesz....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák