Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Vagy most látom van olyan is, amiben van glutamin.
Total Protein megéri + mellé kreatin??Edzés után tolnám be napi1x, a többi fehérjeszükséglet hús tenné ki.
Ha rendesen beviszem a kalóriákat, fogok tőle nőni szépen?Zoli:
Fosás biztos nem lesz tőle. Ellőttem már egy pár tabletta kreatint és nem fostam tőle.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Tulku
veterán
válasz BÁ Nutrition #62743 üzenetére
Kis gyötrelem...erősìt.
Még két év csiszolás.. aztán talán...ha bele nem döglök -
corres78
tag
válasz Dicker #62759 üzenetére
Hoppá! Ilyen arányokkal tényleg jóval túl vagy Angelov szintjén, pedig ő se akárki (181 cm 87 kg 6% tzs). Ha 100 kg lennél, akkor lennél az ő szintjén, viszont akkor ez a kép előnytelen rólad, jóval kisebbnek tűnsz rajta, legalábbis nekem.
A breki adócsalásban összeharácsolt vagyonban jó. Erre akarsz ráverni? -
kukinyo
addikt
-
Dicker
őstag
-
Silverr
aktív tag
válasz Dicker #62770 üzenetére
Dicker bácsi, hogy is van ez? Aszondod 193 cm vagy. Mégis alig ér le a lábad a motorról, itt a képed is itt sem tűnsz annyinak vagy a melletted lévők mind két méter felettiek. [link] (tudjuk hogy a bekeretezett emberke mellett vagy, vagy mégsem) Esetleg a fehér pólós vagy mert ő tűnik 193 cm-nek és akkor mégsem vagy olyan izmos mint mutatod a képeken kicsit had kötöszködjek
-
Zola007
veterán
-
deniro2
senior tag
válasz Zola007 #62772 üzenetére
Ezekkel a virtuális emberekkel hogy el van tévedve a többség... C Ronaldo, Diesel, Statham... Egyik sincs több 80-85 kilónál, mégis állandó referencia pontok egy testépítéssel foglalkozó fórumon...
Nincs jobb ötletem, fogyjatok le, ha ennyire nem látjátok az izmot magatokon... -
Zola007
veterán
válasz deniro2 #62774 üzenetére
a fekete szemüveg és a nézés miatt tettem be
ha esetleg nem esett volna le, kolléga
sz.rom én le a ki hogy néz ki, a referenciapontnak meg koordinátája van, nem tömegeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-Mike-
addikt
-
nagyúr
válasz Dani82 #62779 üzenetére
Küldj neki vmi romantikus zenét, hátha.
A minap nyél részegen ezt a számot küldtem el egy kolléganőmnek, azóta be van kattanva.Egyébként reggel olyan lábaztam, hogy még most is ver a víz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnap megvolt az első normálisabb kaka dr dagály nő aszonta,akkor kezdhetek enni valamit,no én indítottam fűszeres tarjával és s. krumplival. Úgy fostam,mint a szökőkút. Ma maradok a rizs+brokkoli kombónál. Nem baj,innen lesz szép formába lendülni.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #62784 üzenetére
kicsiket egyél és olyat amiben emulgeált zsír van, de kevés fűszerrel. Azon elszottyog a beled egy ideig
b-vitamint toljad mert a maradék flórád most nem azzal van elfoglalva
Túl rostosat is kerüld, mert az meg nem hagyja szaporodni a jó bacikat
meg valami nőklapjakafés normaflore és egyebet, tényleg hasznos.Tesóm rendszeresen leírtja a bélflóráját, nem bírom rávenni a normális étkezésre, reggeli tejeskávé gyümölccsel, aztán világrekodot fut 100 síkon a budiig
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ludsimon
veterán
Mostanában mennyi idő volt nektek a rendelés myproteinről?
Most azon gondolkozom ha megrendelem, akkor mikorra kapom meg, mert ha jövőhéten kapom meg az nem lenne túl jó, mert nem tudom átvenni.
Tracking numberrel jön?Ananászos Impact Whey milyen?? Próbálta valaki? Jó ízű?
undefined
-
mayday00
őstag
Van újra a sparban 200 ft os zabpehely
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Afrikai testépítő: nem minden a terem
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest