Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
userxy #104489 üzenetére
Á nem kell, csak a sületlenségeket nem érdemes szajkózni.
Lajkó ez a 30 perc szabály is egy szabály. Ha nem akarod betartani, elmész a csarnokhoz, azt körberohangálhatod ahányszor csak akarod. Fasza futópálya, el lehet lökni a csajokat és ismerkedni velük.
Mondjuk van szabályzat a törülköző használatára, és a cipő hordására is, azokra is szarnak a parasztok, mer némelyik képes mezítláb vagy strandpapucsban edzeni. Ezek engem sokkal joban zavarnak, bár én teszek az aerobra.
Egyébként én eddig három teremben voltam, és mindegyikben kompromisszumot kellett kötni. A Cutlerben még nem jártam, de ott is biztos lenne amit zavarónak találok. Sajnos ez ilyen, ha az embernek nincs otthon teljesen felszerelt edzőterme.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Micimackó társasjáték eladó
- SPECIALIZED egyedi kerékpár jó állapotban eladó.
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // JELENTŐSEN ÁR ALATT
- Eladó bontatlan Garmin VENU 2 óra gránitkék, ezüst kerettel
- Tom Ford Black Orchid All Over Body Spray - 150 ml - testpermet - bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest