Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ma este adtunk el valakinek,én vittem az egyik postáskocsit.
Courage tolta a kocsit kurumával,az utolsó leadási pont előtt olyan rohadtul begyorsultunk hogy amikor megérkeztem a leadási ponthoz a postakocsi felugrott a levegőbe engem meg kidobott és ott maradt a levegőben amíg az eladásnak vége nem lett.
Állati poén volt,a többiek persze egyből le moddereztek.Később bejött egy hacker a sessionunkban,mindenkit megölt és saját magát is megölte mindig miután megölt valakit.A többiek jó ideig próbálták levadászni,de tényleg hacker volt,volt neki god mode ,wall hack meg spamelte a rakétákat egyéb robbanó szart.Már vagy 20 perce ment a gyilkolászás mikor elmentem a facilitybe és megvettem az orbital cannont.és csodák csodája járt hozzá egy ingyen lövés.De az automata targeting nem tudta befogni a csókát,így hát manuálisan telibe lőttem a gyökeret.
Erre megsértődött és lelépett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest