- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
South Velen #1292 üzenetére
Nekem is ugyanezzel van problémám.
Igazság szerint szeretem a kevés szabadságos játékokat. Mármint van egy igazi életem, ott tudok dönteni, és az alapján változik a világ. A játék szvsz legyen egy történet, egy mese, amit készen megkapsz, végigjátszod, és közben élvezed, mert interaktív. Ha több szál van, és emiatt valamit kihagyok, akkor azért nem hiszem, hogy újra fogom játszani (mert akkor nagyon sok unalmas részen is végig kell mennem). Ha meg egyszerűen nincsenek benne unalmas részek, akkor úgyis végig fogom játszani megint (lsd. SA, IV, VC, talán csak a GTAk voltak azok, amiket többször végigvittem életemben. Na meg a NFS:MW. Meg az Aknakereső).Azt persze imádom, ha egy küldetést végig lehet játszani többféleképpen (egyszer ezt valaki leírta úgy, hogy "több féle képen"
), pl sniperesként a háttérből, ramboként berontva, hitmanként végigosonva, stb, nekem ez dobja fel legjobban a játékélményt. Az nem, hogyha valamelyik változatot követve kimaradok valamiből (tehát más lesz a kimenetel). Meg ha már egyszer le van programozva / létre van hozva az a rész, és megvettem a játékot, akkor mégiscsak látni szeretném, nehogy hiába dolgozzanak éhbérért szegény fejlesztők
.
Summa summarum nem azt mondom, hogy a játék jó/rossz lesz, csak én is félek ettől a megvalósítástól. A Fahrenheittel pedig én se játszottam, de ha másnak sikerült ebből jót kihoznia, akkor a R*osok is képesek megoldani a dolgot
Bízom a legjobbakban!
Szerk.: én mindegyik karakterrel tudtam azonosulni, nekem a történeteik hihetőek voltak. De egyikük sem volt az, hogy NA, EZ ÉN VAGYOK! De nem is ezért játszom
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged