Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vahur
tag
válasz
fsb1000 #12747 üzenetére
Alapvetően ezzel a jelenséggel én is sokat szívtam, a következő dolgokat kell figyelembe venni és betartani a jó eredmény érdekében:
Két "szabvány" felbontás van ami biztosan jó eredményt hoz:
1280 x 720 (16x9 HD) és 640 x 480 (4:3 SD) ha ezeket használod akkor fog megjelenni a HD illetve a HQ gomb a lejátszó alján mint opció. Bármi más képaránynál el fogja torzítani a képet hogy kitöltse a lejátszófelületet és nem kapod meg a HD ill HQ opciókat, valamint ha tartod is a képarányt de kisebb a felbontás mint 640 x 480 akkor szintén felskálázza a képet. A rossz minőségű videókat is meg lehet nézni jó felbontásban ha a link végét kiegészíted ezzel: &fmt=18
példavideo: GTA WEB renderelt 480x 272:
rossz minőség
eredeti minőség &fmt=18 segítségével.
Érdemes még elolvasni a Youtube ismertetőjét a témakörben, nekem sokat segített.Van még egy jelenség amin sokat csodálkoztam, nevezetesen az hogy ha be is tartom a szabályokat nem mindig az a minőség amit látni szeretnék, holott látok más videókat amik "alapjáraton" fantasztikus minőségben jönnek le. Ennek az a titka hogy két verziót tárol a YT a videódból, az eredetit és a kisebbre konvertáltat.
Alapból a rosszabbat streameli amíg el nem érsz egy bizonyos számú nézettséget és akkor majd kikerül a videó eredeti verziója egy dedikált szerverre, a nagyérdemű örömére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest