Hirdetés
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sztem lesz itt olyan, aki hamarabb is tudja tesztelni.
Kütyübolond vagyok, gyűjtögető életmódot folytatok. Egy működő kütyü eladása nekem fizikai fájdalmat okoz. A Nokia 6210i -től az összes telóm megvan. Maradjunk annyiban, hogy nagyon szívesen kölcsönadom az Ultrát! Ha nem tetszik, akkor visszaadod, ha tetszik, akkor veszel magadnak egyet és utána adod vissza az enyémet. Ha beszarik, akkor úgy tekintem, mintha nálam szart volna be. Így megfelel? Gyere bitpork -hoz a talira és megkapod. -
Somatom
veterán
Nem teljesen értem. Kell egy kezelő felület, de ettől még közvetlenül csatlakozik a routerhez. Én azért vettem az Ultrát, mert ahhoz a dobozban adják a Lanos tápot. Az ilyen fix eszközöknél inkább a Lan -t preferálom.
Szóval, ha a vezérlő eszközről megmondod neki, hogy mondjuk a YT -ról játszon le valamit, akkor utána a streamet közvetlenül a routeren keresztül szedi, nem a vezérlő eszközön keresztül. Amíg nem változtatsz a streamen, addig a vezérlő eszköz független a lejátszástól.
A HBO Max tudomásom szerint castolható, de ezt csak csütörtökön tudom neked kipróbálni. Ha jönnél a főfaluba, akkor oda tudnám adni neked az Ultrát tesztelésre, mert én már nem használom. -
vacs
Topikgazda
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest