-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
android tv-re a yettel tv app. nincs behúzva az albérletbe kábel tv, és 2022-ben még nem tartunk ott, hogy a szolgáltató ad egy IPTV STB-t, amit bedugok a LAN portra, és nézem a műsort. úgyhogy ez az egyetlen módja, hogy használható appon nézzem a műsort.
nem tudtam hogy fizetős, amikor legutóbb néztem, még ingyenes volt, szori
-
-
htc07
addikt
Van + kódom a telenor mytv-től, be is vagyok jelentkezve az appban, mégsem megy, akkor sem, ha laptopról castolom, ahol szintén be vagyok lépve. A hármason nem tudom már kipróbálni, mert bedobozoltam, várja új gazdáját.
az ambient mód esetleg nem lenne pont jó erre?
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
Voltam ügyfélszolga -nem telenernél, de nem hiányzik-, tudom, hogy erről legkevésbé a panaszt felvevő jóskapista ért hozzá, vagy tudja kezelni, de ettől még én is gáznak tartom, hogy árulnak egy szolgáltatást és ilyen hibákkal van tele... a folyamatos túlterhelésről nem is beszélve, meccs, f1 alatt próbáld meg használni, akármin... mission impossilbe
-
tomigonzo
aktív tag
a cast ra gondolsz? amikor kulonbozo aplikaciokbol kuldesz at videot/hangot/kepet a chromecastra?
persze azt tudja alapbol, csak mostmar nativan is tud appokat futtatni (ha jol ertettem mire gondolsz, akkor pl a youtubot nem kell cast on atkuldeni ezentul telefonrol, hanem a tv kijelzon lathatod amint mukodik a youtube applikacio, taviranyitoval vezereled, azt nem tudom, hogy konkretan a mytv app mukodik e ill hogy az egyebkent micsoda
) -
gulyasa
őstag
Nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem, hogy a CC érzékeli a saját HDMI csatlakozásán keresztül, hogy bemenetként nem ő van kiválasztva, hanem egy másik bemenet (másik HDMI, antenna/kábel, stb.)
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
takimester01
csendes tag
Reseteltem a rajta levő gombbal.
Most indulás után már nem kereste a régi hálózatot és a neve is visszaállt de a Google homeban az új eszköz hozzáadásánál mikor észleli a cc-t és kérdezi hogy akarom-e beállítani igenre nyomok majd várakozás után vagy kiirja hogy nem sikerült kommunikálni az cc-vel vagy semmi sem történik csak ez a töltésjel egyfolytában.
A tv-n közben az üdvözöljük kezdőképernyő van csak.
Telefonon megy a wifi és van internet is. -
veterán
Ha a tévé usb portjáról adtál neki kraftot, megeshet, hogy az a rutin, ami vizsgálja, hogy milyen külső eszköz van a HDMI-re kötve, és az CEC képes-e, hamarabb lefut, minthogy a CC észhez térne. Próbáld ki úgy a teszt kedvéért, hogy telefontöltőről, a tévétől függetlenül táplálod meg a CC-t, így az már biztosan fut, amikor a tévé bootol.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
Lefotózod azt a helyzetet, ahol kellene lennie szerinted, majd Paint-el vagy hasonlóval rárajzolod, hogy mit kellene ott látnunk.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
Nálam (LW5500) a "BEMENET" képernyőn (INPUT gomb) rá kell vinni a kurzort az adott bemenetre, majd rögtön a piros gombot (a jelmagyarázat szerint ez a "SIMPLINK") kell megnyomni, ezután a felugró ablakban lehet aktiválni.
MaCS_70: Nálam így marad, a tévé ki- és bekapcsolása után is. És nálam nincs globális beállítás erre, csak HDMI bemenetenként, egyesével lehet beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Ha a tévéd tudja, akkor a csatornalista exportálásával legalább az egyszerűen visszaállítható. De nem hinném, szükség lenne erre.
Ahogy a kolléga is írja, a hdmi-cec funkciónak be kell lennie kapcsolva. Elképzelhető, hogy ez valamiért nálad kikapcsolásra került. Samsung tévénél egyébként ezt Anynetnek hívják. -
gulyasa
őstag
Nekem egy már "ősréginek" számító LG tévém van (LW5500 széria), de már ezen is van/volt SIMPLINK - "lánykori nevén" a HDMI-CEC LG-s verziójáról van szó (aminek - mint tudjuk - csak az egyik funkciója az automatikus átkapcsolás, valójában inkább arra való, hogy a tévé távirányítójával lehet a HDMI-CEC kompatibilis eszközök alap funkcióit távvezérelni).
Csak akkor működik az automatikus átkapcsolás a CC3-ra, ha az általa használt HDMI bemeneten aktiválva van a SIMPLINK.
Alapbeállításként minden egyes HDMI bemeneten ki van kapcsolva ez a funkció - legalábbis nálam így volt. Viszont arra már nem emlékszem, hogy ha egy másik eszközt csatlakoztatsz egy már SIMPLINK aktív bemenetre, akkor visszaáll-e az alaphelyzet és újra aktiválni kell-e...?Nálam működik az automatikus átkapcsolás.
Lehet, hogy nálad is csak ez az aktiválás maradt el.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Somatom
veterán
Csakhogy nem Miracaston. Sőt! A stock Androidot futtató telókon a Miracast Marshmallow óta le van tiltva, úgyhogy az ilyen CC utánzatokkal nem megy a képernyőtükrözés. Onnan tudom, hogy a Moto Z Play jel beleszaladtam. A Miracastos LG TV -re nem ment a tükrözés, míg a korábbi csájnafonommal igen.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
vigyázat, ez lehet a kínai hamisítvány, nem igazi:
"Támogatja az Airplayt, a DLNA-t és a Miracast-ot, és könnyen élvezheti a kivetítők, mobiltelefonok, notebookok vagy Tablet PC-k kiváló videóinak nagyszerű megjelenítését."Az igazi nem támogat ilyesmiket.
Az ilyen szuper bazár net és hasonlóan bizalomgerjesztő cégeknél nem árt kétszer is végiggondolni, hogy ami túl szép, hogy igaz legyen, az lehet nem az[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
How to factory reset your Chromecast (Chromecast 2 and Ultra)?
While the Chromecast is plugged into the TV, hold down the button on the side of the Chromecast. The LED will begin blinking orange. When the LED light turns white, release the button and the Chromecast will begin the reboot sequence.
tylerddd: Az igen, ezt én sem tudtam.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
tylerddd
veterán
Factory reseteld le a Chromecastet, a reset gombot kell nyomni rajta folyamatosan kb. 10mp-ig.
Más: be**arok, h ennyi Chromecast 2 használat után kellett rájönnöm arra, h Chrome böngészőből (ergo PC-ről) ugyanúgy lehet kiküldeni tartalmat, akkor is, ha nincs interneted A lényeg, h a CC és a PC is csatlakozzon a routerre. Bocsi, de nagyon örülök, mert így ha szórakozik a vezetékes szolgáltatóm, mobilnetről tudok ugyanúgy HBO Go-t vagy bármit nézni Én láma tökre nem gondoltam erre, hiszen amikor elment a net, a CC ugye dobta a kék képernyőt, h gondja van.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tomp
félisten
Hali!
Nincs ilyen lista mert a Chromecaston nincs semmilyen alkalmazás. Csak egy Chromecast OS fut rajta ami megnyitja az adott tartalmat.
Azok az alkalmazások amelyek támogatják a Chromecastot a kapcsolódáskor szimplán a Cast mód linkjét küldik el a Chromecast számára. Az eszköz saját maga neten keresztül betölti a címről az adott alkalmazás online felületét.