-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #7898 üzenetére
Ahonnan le akarnád kérni, onnan a levelek továbbítása nem jó?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
Gmail-nél hogyan kell beállítani, hogy másik gmail-es címen lévő leveleket átkérjen egy másik címre?
Ha a gmail-es leírás alapján csinálom mindig ezt a hiba üzenetet kapom:
"A szerver visszautasította a POP3-alapú hozzáférést a megadott felhasználónévhez és jelszóhoz.". -
Oldman2
veterán
válasz ViiiiktorOC #7895 üzenetére
Előfordulhat még ilyen,hogy betelt a postafiókjuk?
Miért ne fordulhatna elő?
Ez egy GMail-es fiók egyébként?
-
kispx
addikt
válasz ViiiiktorOC #7895 üzenetére
Újra el kell küldeni.
-
kispx
addikt
válasz ViiiiktorOC #7893 üzenetére
> "user is over quota"
Betelt a postafiókja. -
ViiiiktorOC
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Jó ideje használok már gmailt.
Ma szerettetm volna küldeni egy fontos levelet, erre ez fogadott:"Hi. This is the qmail-send program at brigantia.externet.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.<----@---.hu>:
user is over quota--- Below this line is a copy of the message........."
Ez mért lehetett? Nem működik az email cim?
Válaszotokat előre is köszönöm!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
batorpeti
tag
Sziasztok!
Androidos telefonomon szeretnék beállítani a gyári email programban két gmailes email fiókot, az egyik minden gond nélkül működik, a másikat sehogyan sem tudom beállítani, mindig "Helytelen bejelentkezési adatok" hibaüzenetet ír ki, pedig felhasználónév jelszó minden jó, a gmail oldalán leírtak alapján próbáltam kézi beállításokkal is, de úgy sem jó. Valamit a gmail fiókon belül kellett beállítani anno a másik email fióknál is hogy működjön, de már nem tudom mit. Valakinek van esetleg ötlete hogy mi lehet a gond? -
TigerCat
nagyúr
válasz default. #7889 üzenetére
Azért, mert a címkékkel segíthetsz magadnak, hogy könnyebben megtaláld, vagy csoportosítsd az egymáshoz kapcsolódó üzeneteket még akkor is, ha más-más mappába rakod őket.
Pl.: Készítesz egy Teszt projektet, amelyről 1 hétig levelezek a munkatársaiddal. Lesz ami a Pénzügy mappába kerül és lesz amelyik a Tervek közé, de a "Teszt projekt" címkével könnyedén egy kalap alá rendezheted valamennyit.
-
-
default.
őstag
Sziasztok!
Beérkező levelekből néhányat szeretnék mappákba szortírozni.
Gondolom a "címkék"-et kell használnom e célra.
Ezt meg is tettem, de a beérkező üzenetekben ott maradnak ezek a levelek is, csak címkézettek.
Azt szeretném elérni, hogy a beérkező levelek között ne legyenek címkézett levelek, hanem azok legyenek a saját "mappájukban"..
Ezt hogy lehet megoldani?A beállítások - címkék - legalul címkék: megjelenítés az üzenetlistában "elrejtve"-re van állítva, és így sem működik...
köszönöm előre is
-
nagyúr
válasz Csokicsibesz #7885 üzenetére
beállítások> Fiókok és importálás> E-mail küldése erről a címről> a megfelelő email címnél kattints rá az alapértelmezett gombra
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Csokicsibesz
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék tőletek segítséget kérni, hogyan lehet szétválasztani egymástól két gmail fiókot?
Még nagyon régen sikerült párosítanom a két általam használt gmail fiókot, így ha a másikkal küldök egy e-mail mindenhol a régi címe jelenik meg. Minden létező beállítást megpróbáltam, hogy ezt eltüntessem, de sehogyan sem sikerült.
Van erre valami mód? Okkal nem szeretném ha egy tizenévesen létrehozott e-mail címként küldözgetni leveleket munkával kapcsolatos ügyekben.Röviden:
most ez jelenik meg XY hülyeemailcím@gmail.com
e helyett ezt szeretném XY XY@gmail.com[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
A gmail meddig tárolja az elküldött üzeneteket?!
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
Sziasztok! Van esetleg esély arra, hogy végleg törölt levelet visszaállítani? Elég régi.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Miért nem kapok értesítéseket a beérkezett leveleimről se telefonra se a gépre? Telefonon szinkronozási hibát ír már jó ideje. Gmailt újratelepítettem, de semmi... Hónapokig semmi baja nem volt, egyszer csak meg elkezdte csinálni.
-
Rick4
félisten
válasz anonymus89 #7874 üzenetére
Nálad lesz a baj, nekem asztalin folyamatosa jön, amikor a telóról nézem, az összes olvasott szürke, amikor telóról elolvasok valamit, mert fontos, a gépen lesz szürke. De mindaddig, amíg nem törlöm, ott marad a bejövőben.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mostanában sokszor tapasztalom, hogy a beérkező levelek elolvasás után eltűnnek.
Asztali gépen és mobilon is szoktam olvasgatni. Erre keresgélek és a kukába landoltak de hogy mitől gőzöm sincs...Valaki találkozott már ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok,nekem a következővel lenne problémám: a Windows Live Mail-ben van beállítva a gmail fiókom is, így onnan szoktam megnézni, de egy jó ideje már a következő hibaüzenettel fejezi be a levelek letöltését:
Nem küldhetők vagy fogadhatók üzenetek a következő fiókban: Gmail (címem). A(z) „Csillagozott levelek” mappa fejléceinek letöltése nem fejeződött be. Nem sikerült kijelölni a(z) „Csillagozott levelek” üzenetet az IMAP-kiszolgálón. Próbálja frissíteni a mappalistát, azután próbálkozzon újból a művelettel.
Kiszolgáló válasza: NONEXISTENT] Unknown Mailbox: [Gmail]/Csillagozott levelek (now in authenticated state) (Failure)
Kiszolgáló: 'imap.gmail.com'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCCD2
Protokoll: IMAP
Port: 993
Biztonságos (SSL): IgenNem új keletű a probléma, már rég feltettem a kérdést a Live Mail-es topic-ban is, de az a topic gyak. meg se nyekken, így itt is tenném fel e kérdést, hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Már évek óta használom a Win Live Mail-t és sokáig teljesen rendben volt, nem adta ezt a hiba üzenetet, aztán gondolom csináltak valamit a gmail rendszerével és azóta minden megnyitásnál kidobja ezt a hiba üzenetet.
Ha van valakinek ötlete akkor azt köszönöm!
-
Oldman2
veterán
válasz runner 125 #7869 üzenetére
Persze, tudsz olyan válasz emailcímeket regisztrálni, amik a Te kezelésedben vannak.
Egy megerősítő email oda-vissza lesz mielőtt használni tudod őket.
Utána a Feladó mezőn egy lenyíló listából ki tudod választani, hogy melyik címről akarsz vagy e nélkül arról megy a válasz, amelyik címre az üzenet érkezett.
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Androidos mobil szinkronizálva lett a gmail fiókkal és a kapcsolatokon kívül az elküldött emaileket is betette az androidos mobil telefonkönyvébe, holott a gmail címtárba nem kerültek bele. Tehát, ha küldök gmailben egy emailt, akkor beteszi a telefonkönyve azt az emailcímet egyből. Ez mi, ki lehet kapcsolni? Mert csak a névjegyzékből kellenének a kapcsolatok, az elküldött üzenetkől ne csináljon telefonkönyvbe semmit.
Köszi a segítséget! -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Van egy gmail-es fiókom, illetve van egy olyan, ami a nevemből áll, azt ritkán szoktam használni, de át van irányítva a használt gmail.com-os fiókomra. Noh most kaptam egy levelet a nevemből álló fiókra, meg is jött az átirányítottra. Van arra mód, h ha válaszolok, akkor mint feladó a nevemből álló mail alól menjen a válasz?
Köszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nagyúr
válasz Mariann294 #7867 üzenetére
ez ma már micro alkalmazásnak számít
de van 1001 alternatíva"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Mariann294
őstag
válasz Játékos #7865 üzenetére
Szívesen, örülök hogy tudtam segíteni!
(#7864) Dluinet : Igen tudom hogy vannak ilyenek is, de nekem csak egy egyszerű minialkalmazás kéne...
-
Rick4
félisten
válasz Mentolka #7848 üzenetére
Szerintem ezeknek huss.
Ha újra összeszedi a névjegyeket, akkor a super sms backup nevű programmal a névjegyek mellett az sms-eket, és a komplett híváslistát is vissza tudod állítani, sőt, akármilyen androidos készülékről akármilyen androidos készülékre át tudod pakolni, pl készülékcserénél 3-4 perc ezeket az adatokat átvinni. igaz, érdemes vele 2-3 hetente mentést csinálni az aktuális dolgokról, romolás előtt meg egyenesen kötelező.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Játékos
addikt
válasz Mariann294 #7861 üzenetére
Köszönöm, ez volt a megoldás!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
válasz Mariann294 #7863 üzenetére
akkor PopTrayU
a gmailben engedélyezni kell hozzá a pop3-as hozzáférést"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Mariann294
őstag
válasz Dluinet #7862 üzenetére
Megnéztem, nálam ez be volt kapcsolva. Kíváncsiságból megnéztem a Gmail Súgót, ami azt írja:
"Fontos
Az asztali értesítések csak akkor jelennek meg, ha be van jelentkezve a Gmailbe, és nyitva van a Gmail egy böngészőben".Pont ez lenne a cél, hogy ezek nélkül is kiírja. De egyébként számtalanszor voltam már így hogy bejelentkeztem, és a böngésző is meg volt nyitva, de sose jelzett semmit...
Azért köszi.
-
nagyúr
válasz Mariann294 #7861 üzenetére
Az lenne a lényeg nekem hogy jelezze ha jött új e-mail,:
beállítások > általános fül > Asztali értesítések:
Új levélről szóló értesítések bekapcsolása - Értesítés megjelenítése, ha új üzenet érkezik a Beérkező levelek mappába vagy az Elsődleges lapra"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Mariann294
őstag
válasz Játékos #7855 üzenetére
Szia!
Ha egyre gondolunk, akkor bal oldalon katt a névre, a zöld pötty mellett. Ekkor ugye megjelennek a beállítások. Legalul kékkel azt látod hogy "Visszatérés a régi csevegéshez". Arra katt és akkor jó lesz, ott lesznek a nevek.
(#7854) SymbianOS : Az lenne a lényeg nekem hogy jelezze ha jött új e-mail, és lássam rajta hogy ki küldte és milyen tárgyal, több nem kell, úgyhogy ha esetleg rátalálsz, értesíts.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Egy idős hölgy ismerősöm állítja, hog neki a Gmail online felületén, bal oldalon szokott lenni az összes név, akivel eddig levelet váltott, és csak rá kellett kattintani, és tudott nekik írni. Most viszont nem talál ilyen lehetőséget, csak a csevegőben van vagy 3 név és annyi. Nem tudom, hogy már nagyon-nagyon idős-e , vagy tényleg van ilyen lehetőség? Én nem találtam, sajna...
Előre is köszönök bármilyen segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
válasz Mariann294 #7853 üzenetére
Nekem pár napot ment, mert nem ismertem. Van egy ami csak jelzi ha üzi van,ritka neten nem is talaltam meg már.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mariann294
őstag
Üdv!
Edddig a "GMail Checker" nevű minialkalmazást használtam, de amióta új beléptető rendszer van, megadta magát. Van valami helyette? Nem találom sehol hogy megjelent volna valami új... -
válasz Oldman2 #7851 üzenetére
Bemész a mail fiókba, jobb sarok az avataron (ha neked van), katt rá, saját fiókra katt, legörget: személyes adatok és adatvédelem, onnan megtalálod.
Nekem az alvó címem alatt ezek a beállítások nem így vannak és szól, hogy 1x módosítható még a becenév...[ Szerkesztve ]
-
Üdv! Létrehoztam egy gmail fiókot, de a birkája mivel nem egyeztek a jelszavak újra beírva nem lépett tovább, beírtam jól, de tovább is lépett, de csak a létrehozás után vettem észre, hogy az első címem nevével hozta létre. Átírtam a profil menüben, el is mentette, de még mindig minden az én nevemen fut. Idő mire átáll minden vagy marad így?
-
Mentolka
senior tag
Hello,
A következő problémával kapcsolatban tudtok-e valami megoldást?
Az asszonynak van egy gmail fiókja, de CSAK az androidos okostelefon miatt - a Címtárban tartja a kontaktjait. Email forgalom szinte semmi.
Tegnap ROM csere után próbáltuk szinkronizálni a névjegyeket, de nem lehet belépni a fiókba, mert állítólag, 9 hónapja megváltozott a jelszó. Semmi ilyesmiről nincs tudomásunk, nem is használja effektív a fiókot.
A gmail jelszó emlékeztetőt nem tudjuk kérni, mert nincs másodlagos cím.
Csak a telefonszámok kellenének, de azok nagyon.
Szerintetek? -
gyga
senior tag
üdv
Találkozott már valaki olyannal hogy az online felületről eltűnt a baloldali címtár lista.
A fiók csak online felületről van használva nincs rákötve semmi kütyü.
Hogyan lehet vissza varázsolni a listát?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha kapok egy e-mailt egy bizonyos e-mail címről, akkor azt az e-mailt egyúttal egy másik e-mail címre is átirányítsa a gmail automatikusan? Magyarán én is megkapjam az üzenetet, meg egy másik címzett is.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
andatti
senior tag
válasz Kolondrum #7837 üzenetére
hali!
Azt írtad a 7838-as hsz-edben (ez után), hogy "Nem volt egyszerű, de megoldva."
Kifejtenéd bővebben is?
Pont ilyen/hasonló problémával küszködök, mert közel betelt a gmail-es fiókom, kértem segítséget egy másik topicban és ott kaptam linket az mbox-os lementéshez, így most van 14,5 Gb-nyi mentett cuccom, 4 db zip-ben, amiből a levelek több, mint 11 Gb mbox-ban van, a többi sima zip, de az egyik pl. csak pár kilobájt... amit/amiket szeretnék visszatölteni egy "ment" gmail-es fiókba, de eddig nem jöttem rá, hogy hogyan lehet... Lehet-e csak egyet, vagy mind a 4-et célszerű és kell-e sorrendet tartani? (ha ez megvan, akkor pucolom ki az eredeti fiókom és akkor újabb 10 évig talán használhatom, ha meg kell valami a régebbi cuccokból, akkor belépek/belépnék a "ment" fiókomba...)
Emellett a szűrők létrehozása is érdekelne, hogy csak új levelekre érvényes a leválogatás, vagy pl. a mentett leveleimet is le tudnám válogatni/kategorizálni szűrő segítségével? Illetve mi ennek a módja, menete? -
dellfanboy
őstag
regisztráltam egy új gmail fiókot levelezésre. firefox, és ie alól be tudok lépni és használni chrome alól viszont nem mert a google nem ismeri fel az emailcímem... mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
betyarr
veterán
üdv!
mióta ez az újféle bejelentkezési mód van,azt vettem észre,hogy sokszor bejelentkezve maradok kérés nélkül a google-ben.nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni?
[ Szerkesztve ]
-
Üdv! Szükségem lenne egy kis segítségre. Mailboxos vagyok, de lekapcsolták a google motort és az új motor kb olyan mint a trabantté, már most spam hegyek vannak. Van egy régi gmailes fiókom. Anno lementettem a fiókom 4.5gigás tartalmát mbox formátumba. Ezt hogyan lehet visszatölteni a gmailes fiókomba? Mert biztos lehet, nagy gebasz ha nem. Köszi!
-
nagyúr
Sziasztok!
Használ vki gmail checker-t ?
Nálam képtelen bejelentkezni tegnap óta.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
G@ben
addikt
-
Anonymous 01
tag
-
alfa159sw
tag
válasz Anonymous 01 #7831 üzenetére
Sajnos nálam is ugyanaz a helyzet. Frissítettem a legújabbra,de nem javult meg
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Gmail Notifier Pro-val kapcsolatban lenne némi problémám. Tegnap még egész csodálatosan működött, majd tegnap este óta, mikor kétszer rákattolok, hogy megnyissa böngészőbe nekem a Gmail-t, egyszerűen ezt írja ki: "A kért oldal érvénytelen" és egy összetört kis szomorú robot van a képen Cuki, de ez nekem akkor sem segít... Már újra raktam stb.; de nem lett jobb. Valaki tudna segíteni mi lehet ez?
Előre is köszi! -
G@ben
addikt
Az mitől lehet, hogy ha magamnak küldök egy levelet, azt kétszer küldi el? Hétvége óta csinálja, amióta az Androidos telefonommal szinkronizáltam pár dolgot.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MODERÁTOR
Srácok, van valami trükkje annak, hogy a Gmail-t rendesen kezelje az Outlook?
Van egy gmail fiókom, és már 8+ éve az a fő email címem. Kb fél éve Outlook-ot használok (megvettem, ingyenes alternatívára váltás nem opció), és valami eszméletlen szenvedés, ahogy a gmail-lel működik. Kezdjük azzal, hogy 5 email elküldéséből (ha gmailes címről akarok küldeni) átlag 2x lefagy az egész outlook. Olyan "bonyolult" feladatról van szó, hogy egy 35k méretű doc file mellékletként elküldve egy 4 soros emailben (core i5, 8 giga ram, ssd a gép, ha ez megfekteti akkor kiváló).
Ezen kívül szinte állandóan ott virít alul a csík, hogy valami próbál a gmail-lel szinkronizálni, de csak áll az egész, a levelek ilyenkor meg se érkeznek a gmail-be az outlookon (a telefon jelzi, hogy jött új üzenet, a webes felületen látom, hogy jött). Ha kilépek ilyenkor, majd a feladatkezelőben kilövöm utána az outlook bent ragadt kb 150 megás folyamatát (mert ilyenkor ki se lép rendesen), akkor utána az outlook újra elindítása után már megjönnek az elmúlt időszak levelei.Kezdem küszöbérték felett unni ezeket a hülyeségeket, természetesen (?) mondanom sem kell, hogy egyetlen másik email címemmel se játssza el ezt (exchange). Van ennek valami beállítási trükkje, vagy valami megoldás rá, vagy az, hogy ráhagyom a gmail-es címet és átállok inkább outlook.com-os címre?
-
bostone
addikt
Nem létezik már a törölt üzenetek mappa a gmail-ben? Véletlenül rábökhettem az üzenet törlése vagy cimke eltávolítása gombra a telefonomon és nem találom sehol. Notin sem találom. Tud valaki tanácsot adni?
-
-
myke01
senior tag
Naponta 20-30-40 spam hemzseg a gmail "spam " mappájában . Hogyan tudnék ezektől örökre megszabadulni ?
(nem a "szűrős" megoldásra gondoltam ,és nem is a fiók törlésre ) -
Adler
aktív tag
válasz TigerCat #7812 üzenetére
Szia!
Én se a gravatar-on se a másikon nem tudtam megosztani úgy képet hogy avatarként megjelenjen.
A Disqus-ora feltölteni se tudtam képet.Van valami másik oldal amire nekem kellene az jó volna? vagy leírást kaphatnék a gravatar-hoz?
Előre is köszi a segítséget.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Lehet volt már erről szó, de sajna nem találtam megoldást.
Abban kellene segítség, hogy Androidos gmail kliensnél hogy lehet beállítani, hogy a levelek ne beszélgetés nézetben jelenjenek meg?
Weben beállítottam már, de nem változott meg a telefonon.Köszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
bb0t
senior tag
válasz EmberXY #7804 üzenetére
Nem, direkt egy olyan gépről néztem ami nincs regisztrálva. Egyébként időközben rájöttem a megoldásra.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Adler
aktív tag
-
Adler
aktív tag
válasz TigerCat #7806 üzenetére
Igen.
Ha a google drive-ban családi fotókat is meg tudok osztani? akár képenként, akár mappába rendezve? És csak azok tudják megnézni akiknek odaadom a linket? Azaz google keresőben ugye nem jelennek meg ha a beállítás mindenki-re van állítva?
Bocsi, de soha nem használtam még.A gravatar és a Disqus ingyenes?
Ha jól látom akkor a Disqus-val az avatar képeket lehet beszúrni és levelező program is, míg a gravatar az inkább csak avatar képekre van?
[ Szerkesztve ]
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy gmail-hoz van egy olyan rész amire képeket lehet feltölteni?
Ezeket a képeket pl. be lehet rakni fórumokon mint kis képenként ami megjelenik a név mellett egy link segítségével?válaszaitokat előre is köszönöm.
-
EmberXY
veterán
A kétlépcsősnek működnie kéne, valószínűleg az van beállítva, hogy ugyanarról a gépről, amiről már egyszer sikeresen beléptél, ne küldjön megint kódot, más gépnél/eszköznél ugyanúgy kér, illetve be lehet állítani, hogy mindig mindenhonnan kérjen.
Egyébként nem nagyon értem, hogy mi ez az egyikből a másikba dolog, össze vannak kapcsolva a fiókok valahogy?Up the Irons!
-
bb0t
senior tag
Sziasztok!
Adott két gmail fiók. Egyikből a másikba át tudok jelentkezni és sajnos fordítva is. Mondjuk úgy, hogy az egyik magán a másik céges. A cégeshez most kellett adnom hozzáférést valakinek aki könnyűszerrel átmehet a magán fiókomba. Abban reménykedtem, hogy a kétlépcsős azonosítás megoldja a problémámat és ha át akarnak jelentkezni akkor bekéri a kódot de nem. Az is érdekes még, hogy ha belépnek máshonnan az üzletire kapok emailt de ha átjelentkeznek a magánba arról nem értesít a google. El van cseszve az egész. Emiatt most szeretném leválasztani a fiókot. Viszont nem találtam rá egyelőre módot. Tudna segíteni valaki?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
TigerCat
nagyúr
válasz terencehIII #7801 üzenetére
Szabály létrehozása a feladóból, esetleg a levél tárgyából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest