Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz [CS]Blade2 #12099 üzenetére
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Darth_Revan #12098 üzenetére
Van nekem egy olyan ott, hogy e-mail-ek ellenőrzése más fiókokban, és ott a citromos meg, hogy POP3, és van egy olyan, hogy előzmények, hogy mikor nézegette, hogy van-e ott e-mail.
Az e-mailek ellenőrzése most linkkel még ránéztem akkor, hogy átjött-e már mind. -
Darth_Revan
veterán
válasz [CS]Blade2 #12097 üzenetére
Nem, semmit nem ír
Arra már nem emlékszem hogy bepipalva maradt e az hogy ne töröljön... -
[CS]Blade2
addikt
válasz Darth_Revan #12096 üzenetére
Nekem elég simán ment, de én azt választottam, hogy maradjon meg a citromail-nél is, és manuálisan töröltem onnan.
Fiókok és importálás fül alatt már nem ír semmit, ami arra utalna, hogy folyamatban van? Én ott láttam, amikor már kész volt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Dluinet #12095 üzenetére
Ott sincs semmi. citromail-es cimke hozzá lett rendelve.
Biztos ,hogy tudott csatlakozni a citromail-hez, mert onnan minden törölt, csak nem értem, hogy akkor miért nem jelentek meg sehol... nagyon remélem nem vesztek el, mert nagyon fontos levelek vannak közöttükEgyetleg levél ami van az a A Google közösségi csapata-tól való legelső email.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #12094 üzenetére
Összes levél fül alá nézz be.
Ha nincs semmilyen címke hozzárendelve egy levélhez, akkor csak ott jelenik meg."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
AKi monstanában importálta át a citromail-ről gmail-re leveleit, annak mennyi idő volt? Napokkal ezelőtt elindítottam az importálást és citromail-ről el is tűnt minden levél, de gmail-en nem jelent még meg semmi... remélem nem veszett el minden levél és törölte az eredetieket -
[CS]Blade2
addikt
válasz vamosip #12092 üzenetére
Most már jó, azóta át is nézte, a citromoson meg minden ki van törölve, várjuk a fizetőssé tételt. (Ezt a sz*rt akarják havi 2000ft-ért adni, amikor rálépsz és 2 percig forog a citrom 500Mbit-es neten, SSD-s gépen)
Az a lényeg, hogy a citrom és a freemail nem ad szervert a küldéshez (SMTP-t), és ezért a internetszolgáltatóét kellett volna megadni, csak a vodafone-nak már az sincs. Volt régen az stmp.upcmail.hu vagy valami ilyesmi.
Ja, az is meglett, hogy miért kevesebb 50-el a levél. A Re: Re: Re: oda vissza válaszolt levelek a citromban 5db az 5-nek számít, a gmail meg egyberakja és úgy az 5 az a beérkezőknél csak 1-nek számít.
-
vamosip
tag
válasz [CS]Blade2 #12091 üzenetére
Hm... nem tudom a Citrom milyen protokollokat támogat én meg rég használtam már ezt a módszert t-online-os importálásra.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz vamosip #12090 üzenetére
Nem tudom beállítani a levelezőt. A Mozzilának az ingyenesével próbálkoztam, de ugye megadom a citromos pop3-ast vagy imap-ost meg meg kellene adni egy smtp-t, csak az a citromnak nincs, nekem meg upc-s netem van, amit átvett a vodkafon és beszántotta az smtp-t. Megpróbáltam megadni a gmail-ét, de úgy nem veszi be, hogy citrom imap és google smtp.
Ez a első verzió meg nem húzta át az elküldötteket, de azt átnézzük, aztán max egyesével elküldjük amelyik kell,
viszont valamiért nem rakta át az összeset a beérkezőkből sem, mert 467-ből 417-et rakott csak át, úgyhogy azt is meg kell néznem, hogy melyik 50-et nem. Remélem nem elszórtan van.
És már nem fogja, mert ott vannak az előzmények, meg van manuális gomb is, és azt írja, hogy nincs már mit, ez így kész. (ezt a gmail-en) -
vamosip
tag
válasz [CS]Blade2 #12089 üzenetére
Szerintem csak lehúzza a beérkezőket pop3-on.
Másik megoldás: felvenni levelezőprogiban mindkettőt imap4-en és ott áthúzogatni Citromailről mindent a megfelelő mappákba.
-
vamosip
tag
válasz [CS]Blade2 #12087 üzenetére
Gmailben beállítások/fiókok és importálás
-
[CS]Blade2
addikt
Citromail címről hogy tudnám áthúzni a 486db beérkezett levelet egy gmail címre?
Nincs benne semmi olyan, hogy csoportos továbbítás. Valami program kellene amire pop3-al lehúzom, és tud ilyen az összes kijelölt továbbítása...? vagy hogy kellene nekiállni? -
wjbhbdux
veterán
válasz Krisztianby #12085 üzenetére
Adatokat 2 év nem használat után törölnek az egyes Google szolgáltatásokból, de magát a fiókot csak akkor ha ezt te beállítottad rajta, 3 hónaptól 3 évig lehet megadni.
myaccount.google.com/inactive
/s
-
Krisztianby
tag
Sziasztok!
A Google fióknak van valami automatikus törlési mechanizmusa ha egy adott fiók pl: évekig inaktív? Régebben volt pár fiókom aminek megmondom őszintén fogalmam sincs milyen nevet adtam nekik vagy jelszót. Így én magam értelem szerűen nem tudom kezdeményezni a törlésüket~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Apró kérdésem lenne egy hibával kapcsolatban.
Asszony Note 11-es telefonján 3 Gmail fiók van, abból az egyik jan 31.-től nem tud szinkronizálni, hibát jelez.
Semmi nem volt változtatva, nincs kikapcsolva semmi ami megakadályozná a szinkronizációt, más eszközön (tablet, pc) minden oké azzal a fiókkal.
Kitöröltem egy alkalommal és újra beraktam az a fiókot de az sem hozott javulást.
Van valakinek 5lete? -
Troy.
addikt
Üdv!
Olyan kérdés merült fel, hogy az olvastlan levelek között lehet valahogy keresni/szűrni, hogy melyik email címről van a legtöbb olvasatlan levél?
.
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
google workspace-es mailbe migrálni egy ~30 GB méretű mailboxot (zoho-ról térek át) kb. mennyi időbe telik? kb 16.000 elemről van szó.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Bocs ha már volt. Azt szeretném kérdezni hogyan lehet elérni ill. el lehet-e, hogy levelező kliensből ( The Bat! ill. Windows Live Mail 2012 ) Freemail -es címről Gmail -re küldött levél ne pattanjon vissza a következő hibaüzenettel:
[ 550-5.7.26 This message does not pass authentication checks ... ]
Köszi.
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, A régebbi gmail kinézetet már nem is lehet vissza állítani? Nehéz meg szokni a újjat, chat is rejtett külön rá kell menni bal oldalt.
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
nagyúr
válasz zsoltzsolt #12074 üzenetére
A google megcsinálja, ha kéred, .mbox fájlba menti, amit bármilyen levelező program kezel. Én Thunderbirdet használok erre. Akkora lesz a mérete, amekkora volt (illetve kicsit nagyobb, esetemben a 96 gigából 100 lett letöltve, gondolom valami tömörítése van alapból a google szerverén...)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Angel2014
addikt
workspace Gmail visszaállítást már csinálta valaki??
Vettem egy ilyen admin csomagot a hagyományos és az admin felülettel is belépve csináltam 3 napja egy visszaállítás de nem jöttek meg a levelek.
Esetleg valamit én szúrtam el? Vagy beállítási propléma?
25 napon belül visszaállíthatja a Gmailből a véglegesen törölt e-maileket az Admin fiókkal
Az e-mailek törlését követő 30 nap után nem tudja őket visszaállítani. Google rendszergazdaként azonban továbbra is helyreállíthatja őket. Ennek ellenére a következő korlátozásokkal kell szembenéznie:
1. Egyszerre akár 10 felhasználó adatainak visszaállítása.
2. Helyezze vissza az elmúlt 25 napban véglegesen törölt adatokat.
3. Válasszon egy dátumtartományt az ebben a tartományban törölt adatok visszaállításához.
4. Ellenőrizze a felhasználó Gmail postafiókját vagy a Drive mappáját, hogy megerősítse-e az adatokat.
5. A Vault segítségével állítsa vissza a Gmail üzeneteket.
6. Helyezze vissza az adatokat a Team Drive-ra, vagy állítsa vissza a törölt Team Drive-ot.
7. Nem sikerült az adatok visszaállítása a kukából.Most nézzük meg a lépéseket:
1 lépés Jelentkezzen be a Google Felügyeleti konzolba (https://admin.google.com/).
2 lépés A "Drive" bekapcsolásához lépjen az "Alkalmazások"> "G Suite"> "Drive és Dokumentumok" menüpontra.
3 lépés Válassza a "Csapatmeghajtó kezelése"> "Szűrő" lehetőséget a szűrési opció kiválasztásához, például "Csapatmeghajtók tag nélkül" stb.
4 lépés Kattintson a "Visszaállítás" gombra.
Itt meg kell jegyeznie, hogy az Aktív állapotú Team Drive, ami azt jelenti, hogy a véglegesen törölt fájlok visszaállnak, míg a Team Drives with Deleted állapotú, azaz a Team Drive és a fájlok helyreállnak.
5 lépés Válassza ki a dátumtartományt, és kattintson az "Adatok visszaállítása" gombra a véglegesen törölt Gmail-üzenetek helyreállításához.
Ebben a cikkben elsősorban azt mutattuk be, hogyan törölheti a Gmail üzeneteket a számítógépről / Android / iPhone készülékről, és hogyan helyreállíthatja a törölt Gmail üzeneteket, ha a rossz üzeneteket törölte.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
nfsu17
veterán
válasz pilóta #12068 üzenetére
I see
Érdemes várni estig és ránézni, ha a kukából is törlődött, mást nagyon nem lehet tenni.
Többször visszajön ez a téma, hogy 'mi foglal és hol', 'töröltem, de nem lett több táram', stb, aztán sose tudjuk meg végül, hogy user error volt, vagy google hiba, vagy az idő helyrehozta. -
nagyúr
Sziasztok. Vagy egy g-mail fiókom, amihez van 100 giga tárhely véve. Mivel már 96 giga foglalt, gondoltam lementem offline, és törlöm a 2021-es és korábbi leveleket. Ez meg is történt, nagyon sok ezer levelet letöröltem, a kukát kiürítettem, de továbbra is foglaltnak jelzi a 96 gigát, mintha egyetlen levelet sem töröltem volna (mostanra már 97 gigánál tart).
Miért nem szabadult fel a tárhelyem?
Mit tegyek, hogy felszabaduljon?Aki él és nem boldog, az téved!
-
jeni
félisten
válasz gyulaszu #12062 üzenetére
van ilyen funkció is(?),mert akkor az én gépemen is kell lennie ilyen beállítási lehetőségnek.
az a kérdés,hogy ha ő melón egy belső email címre küldi,ebben többen vagyunk benne egy csoportban, akkor azt miért az én emailomra megy és ezt viszont a melós gépemre nem küldi el ,holott az lett kijelőlve![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
A melos email az nem Gmail.
Ha arra kapok csak 1 valakitől de a többiektől nem ez a fura! Ha arra egy valaki ír akkor nem ott jelenik meg az üzenet hanem az én privát saját Gmail -rá érkezik meg.
Erre ne nem emlékszem hogy direkt csak az övé lenne elkülönítve. Ha más kolléga ír nekem azok rendesen a melos gépemen jelenik meg. De 1 valaki (ez fontos is lenne) annak nem jelenik meg melos gépemen hanem az én Gmail-ra jön meg.Más gépen a melón írtam az én emailomra emailt és ott rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hol tudom azt beállítani, hogy mutassa hány db email van az egyes "mappákban"?
-
AtHoS
nagyúr
Hú bakker elolvastam háromszor is, de bazira nem értem mit is szerettél volna írni
1. Melós email milyen fiók? gmail?
2. privat email milyen fiók? ez is gmail?Honnan -> hová - gondolom - továbbított levelek hol nem jelennek meg?
Melós-ra érkezett leveleket állítottad be automatikus tovább küldésre a Privát fiókodba és ezt követően a továbbküldött levelek már "nem látszódnak" a melós fiókodon?
Vagy melós fiókból általad elküldött leveleket is tovább küldi a privát fiókodra és ezt nem szeretnéd csak a beérkezők tovább küldését?
Bakker tényleg nem vágom mit akartál írni
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
jeni
félisten
Hello
Hol találom a Gmail-ban, hogy más email-rá írt üzeneteket ne küldje a privát Gmailom-ra?
Ezt azon oldalon kell állítani ahonnan íródik/küldött az email fiókom felé és ott van beállitva, hogy ezt küldje el másik email fiókra jelen állás szerint a gmailomra?
Magyarán a meló helyi emailomra írt üzenetek az megjelenik a Gmailon. Bezzeg az adott email meg nem jelenik meg a munkahelyi Email fiókomban. -
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Van egy ismerősöm aki az iphone telefonján véglegesen törölt pár fontos emailt. Icloud semmi lehetőséget nem ad neki.
Van lehetőség arra hogy ezeket visszakapjuk?
Próbáltam email visszaállító programmal de mivel nem számítógépről történt a törlés nem talál semmit.
Próbáltam a Gmail üzenet visszaállítót de mivel ezt én töröltem és nem illetéktelen ember ez sem működik.
Elvileg 30 napig őrzi a leveleket a google van erre valahol lehetőség hogy felvegyem velük a kapcsolatot?
Vagy esetleg tudtok valami más megoldást?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Siriusb #12052 üzenetére
When you cancel your membership, your Google One storage and benefits won’t go away immediately. You have until the end of the billing cycle to use them.
Cancel your Google One membership - Android - Google One Help -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Amennyiben egy bankkártya hozzá lett adva egy google fiókhoz levelezési tárhely (Google One) bővítés miatt, hogyan tudnám ezt a bankkártyát törölni? Addig nem engedi, amíg egy másikat hozzá nem adok, és a hivatalos oldalakon is azt találtam, csak azután törölhető egy fizetési mód, ha van regisztrálva másik.
-
MPM
tag
Sziasztok!
Nem teljesen Gmail, de majdnem.
A Chatben asztali böngészőben hogy tudok hívást indítani? Korábban lehetett a hangoutsnál olyat, hogy a másikat felhívtam, kicsörgött neki. Most csak meet/konferencia linket tudok a partnernek küldeni. Androidos kliensen most is van arra lehetőség, hogy felhívjam, de az se mindig jelez.
Most csak én nem találom a funkciót, vagy a Google megint bénázik? Vagy direkt csak Chrome-ban elérhető (azt nem próbáltam)?
Nem igaz, hogy mindig variálni kell ezt a sz*rt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szuper, köszi a segítséget.
Közben kipróbáltam és tényleg működik, így majd csak a főcímkéket kell újra létrehoznom.
Állandóan outlookot használtam még gmaillel is, és nem tudta az agyam áthelyezni a mappa - címke közötti különbséget, pedig ugyanúgy működnek.
Így már értem, csak meg kellett világosodnom.szerk a szerkre: az nem baj, ha összefésüli utána. Az EMEA címke alatt vannak az általános információk, a jövőbeli új címkék pedig mások lesznek, így azok nem fognak összeérni.
Pontosabban a régiónkénti főcímkéknél fognak összeérni de az nem baj, amik konkrétan projekt neves címkék alatt vannak azok pedig nem fognak összeérni a struktúra miatt.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz #82860288 #12044 üzenetére
Pontosan ahogy írod.
Az áthelyezendő EMEA címke alatti összes címke (FR, HU, UK) is át fog kerülni az EMEA címkével együtt az új helyre, szóval azokkal nem kell foglalkoznod
szerk.
Bár én az EMEA címkéhez alapból hozzáraknék egy évszámot is, mert amikor az új EMEA-t akarod majd "archiválni" akkor egybe fogja fésülni a két azonos nevű címkét.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz #82860288 #12042 üzenetére
A régi struktúrás EMEA címkét kijelölöd GMAIL webes felületén bal oldalon, majd a a kurzort felette tartva jobb szélén megjelenő egymásalattihárompöttyre balkatt, itt Szerkesztés és megváltoztatod a Címke beágyazása a következő címke alá értékét az előzőleg már létrehozott Régi projekt nevű címkére
Ez kb. 5 másodperc volt megnézni mit is lehet a címkékkel művelni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oldman2 #12041 üzenetére
Nem szeretném törölni őket, de a jelenlegi struktúra kellene, tehát a Régió1 és Ország1 is.
Azért írtam az outlook példát, mert ott fogom és behúzom őket egy új mappába és kész is.
De itt Gmailnél nem tudom a címkékkel pontosan hogy működik és nem akarok midnent manuálisan csinálni, sok címke van.
Lényegében archiválni szeretném a leveleket egy új címke alá a jelenlegi struktúrával.
De ha a gmail archiválást választom, akkor minden levél egy címke alá kerül és azt nem akarom.
Lényegében ami jelenlegi struktúra az az aktuális projekt, kellene egy külön nagy címke mondjuk "Projekt Old" névvel és az alá behúznám az összes levelet de úgy, hogy a jelenlegi struktúra megmaradjon.[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz #82860288 #12040 üzenetére
1. a legfontosabb, hogy nincsenek Mappák, csak címkék, amiket úgy csoportosítasz, ahogy akarsz, ha egy címke "megjelenik" a GMail felületén egy másik Címke alatt, az nem jelenti azt, hogy ténylegesen az a Címke a leveleken is megjelenik.
2. Kijelölöd az "Ország 1" címkét, abban kijelölsz minden üzenetet, majd felül "Áthelyezés ide:" és ott kiválasztod a "Régió 1" címkét.
Ekkor az "Ország 1" címke alatt már nem lesz üzenet, átkerül minden a "Régió 1" Címke alá.
A fentieket megismételve a többi megszüntetendő Címkén, törölhetőek azok is.
3. De ha jól értem, törölni szeretnél minden üzenetet, amik a törlendő címkék alatt voltak.
4. Ha a 2. pont ELŐTT nem volt semmi a "Régió 1" címke alatt, akkor Áthelyezés helyett azonnal törölheted az üzeneteteket a Törlés gombbal.
-
törölt tag
válasz #82860288 #12021 üzenetére
Erre még mindig kellene megoldás:
Azt hogy tudom megoldani, hogy a régebbi leveleket elpakoljam egy mappába, de a fő címkék megmaradjanak?
Pl. van ilyen címke / alcímke:
Régió1
Régió1 - Ország 1
Régió1 - Ország 2
Régió1 - Ország 3
stb...
Na most a Régió1 alatti levelek és az alcímkék alatt lévő levelek sem kellenének már, tehát csak a Régió1 címke kellene, hogy megmaradjon és az új alcímkék, amiket majd létrehozok.
Céges környezet ha ez számít valamit.
Nem manuális megoldást keresek, ha tudnám használni Outlokkal a gmailt jó lenne, de sajnos nem tudom, pedig ott csak áthúzgálnám a leveleket egy másik mappába.
Milyen megoldások lehetnek? -
félisten
Nem tudom, ez mennyire felelhet meg, olyat lehet csinálni, hogy külön ablakban jelenik meg a válaszablak, amit bárhová tudsz mozgatni a képernyőn...
Rányomsz a Válasz gombra, a megjelenő válasz "form" jobb felső sarkában katt a Válasz új ablakban gombon, majd az így megjelenő ablak jobb felső sarkán SHIFT-t nyomva tartva katt, a Teljes képernyő gombon. Így egy önálló ablak jön létre, ill. párhuzamosan több levélhez is nyitható ilyen egyedi válaszablak. Arra kell ügyelni, hogy csak akkor működik, ha a böngészőben a felugró ablakok tiltása ki van kapcsolva, avagy úgy van egyedileg beállítva, hogy csak a gmail.com-helyen ne tiltsa a popup-pkat....
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zeorsdfd
senior tag
Sztem nem lehet a válaszablakot mozgatni:-(
A többfordulós leveleknél talán a beszélgetés-nézet ki (vagy be?) kapcsolásával lehet próbálkozni, de könnyen lehet, hogy ebbe se lehet jobban belenyúlni.
Alternatív megoldás: ráállítasz egy másik klienst (pl outlook) és úgy szabod testre ahogy akarod;-)[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Srácok, egy kis segítségét kérek:
- lehet-e a gmailben a válaszablakot az oldal tetejére varázsolni, vagy
- ha már alul marad, akkor egy többfordulós levélből válasz írásakor az ablak felett a legutolsó e-mail jelenjen meg, ne a legelső?ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
minek?:S
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de lett egy új e-mail fiók, amit kezelnem kell és a problémám az, hogy amikor telefonon bejelentkezek, akkor automatikusan az azon levő összes e-mailt atmasolja(?) a saját e-mail fiokomba is(ha kijelentkezek, akkor eltűnnek). Hogy tudnám megcsinalni azt, hogy azokat az e-maileket ne lássam a saját fiókokban?
Üdv.:M.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Hátha tudtok segíteni, egy időben mikor új telefonon jelentkeztem be, mindig felajánlotta, hogy kapcsoljak be egy funkciót, amivel szétválogatja a fontos leveleket, nem emlékszek pontosan milyen kategóriák voltak, de a fő oldalon, a fontos levelek felett jelent meg egy talàn promóciók, meg közösségi kategória, és asszem azokról nem is kaptam értesítést, viszont most garázdálkodtam vele, és egy helyre megy az összes, van ötlete valakinek, hogy hol lehet ezt újra bekapcsolni?
Xbox One: bandymnc
-
Oldman2
veterán
Nem üres, nézz bele a Drive-on a "Velem megosztva" "Mappába"...
Szerintem itt lesz a "titok nyitja".
Vagy a Kuka, aminek nem törlődik azonnal a tartalma...
"ezt nem értem"
Pedig egyértelműen leírtam. A készülékedről azok a fájlok, amik már fel vannak a Drive-ba (vagy a Google Fotókba, mivel ennek tartalma nem jelenik meg a Drive-ban) szinkronizálva, szükség esetén eltávolíthatóak. Ezek ugyan ilyenkor törlődnek, de a Drive-ban ott maradnak, és ha kell letölti a Google megfelelő alkalmazása (attól függően miről van szó).
Ez nem azonos a fájl általad történő fizikai törlésével, mert akkor a Drive-ból is törlődne.
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
válasz Oldman2 #12028 üzenetére
legfelső képen, most már nincs tele mert vettem tárhelyet, hogy tudjak supporttal kommunikálni (de ugye azt sem lehet ilyen ügyben)
de felső képen látszik, hogy 17giga tárhely használatban, úgy hogy full üres a dirve"104GB-ból 18GB a lefoglalt terület."
de a 18giga sincs lefoglalva, nincs semmi az egész g fiókban full üres"A készülékeden van "felszabadítható" tárterület, azok amik már a Drive-on fent vannak."
ezt nem értem[ Szerkesztve ]
-
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
azóta sem sikerült megoldanom, full telinek írja a fiókot, most előfizettem a one-ra hogy tudjak supporttal beszélni, de tárhely problémákkal nem foglalkoznak ( WTF? )
szóval van erre valami megoldás? viszket az agyam tőle, hogy semmi nincs a fiókban mégis teli van.a velem megosztott fájlokat is töröltem, az összes mailt fényképet fájlt mindent...
-
galocza
aktív tag
pegasus mail megjelentette, majd visszavonta oauth2-képes puplic bétáját.
interlink besokallt: érthetően azóta sincs többé gmail kompatibilis kliensük. -
törölt tag
Sziasztok,
Azt hogy tudom megoldani, hogy a régebbi leveleket elpakoljam egy mappába, de a fő címkék megmaradjanak?
Pl. van ilyen címke / alcímke:
Régió1
Régió1 - Ország 1
Régió1 - Ország 2
Régió1 - Ország 3
stb...Na most a Régió1 alatti levelek és az alcímkék alatt lévő levelek sem kellenének már, tehát csak a Régió1 címke kellene, hogy megmaradjon és az új alcímkék, amiket majd létrehozok.
Céges környezet ha ez számít valamit. -
Blackmate
senior tag
-
őstag
Sziasztok. Hogyan lehetne helyreállítani egy email-t? A biztonsági kérdésre biztos, hogy jó választ adok, de nem fogadja el. A másik lehetőségre meg olyan telefonokkal ajánlja fel a bejelentkezést, amik legalább 5-6 éve nincsennek meg Semmi egyéb lehetőség nincs sajnos.
-
AtHoS
nagyúr
válasz wdarty #12012 üzenetére
Pontosan így van, de ugye lejött, hogy ezek az email címek nem különbözőek, hanem egy és ugyanazon fiókot jelentenek, tehát nincs "enyém" és "idegen", mert ezek azonosak/megegyeznek, tehát egyetlen fiókhoz tartoznak, csak formailag másként vannak írva
-
kispx
addikt
-
snooze
veterán
sziasztok!
nálatok működik rendesen a gmail küldés fogadás?GO Gunners!!!
-
klimokrisz
tag
Hello mindenkinek!
Van 2db Gmail címem és beállítási kérdésem lenne felétek (igazából ez Google fiók téma lenne) de ha nem jó helyre írtam akkor elnézést kérek és egy lineket kérek .Gmail kérdés:
Mindegyik Gmail-nak van olyan része, hogy Biztonság / Helyreállítási telefonszám.
Itt mindegyiknek meglehet adni ugyan azt a telefonszámot, vagy célszerű minden egyes Gmail-nek más és más telefonszámot megadni?
Ha csak 1 telefonszámom van és azt adom meg mindegyiknél akkor tudja kezelni külön - külön pl.: a Helyreállítási dolgokat? Nem fogja összekavarni?[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
wdarty
tag
Számomra új dolog, hogy a gmail címében nem számítanak a pontok (.)Meg kapom más leveleit, de ezek szerint ő is az enyémet?pl. enyém: kiss.miska12@gmail.comidegen: kissmiska12@gmail.comhttps://support.google.com/mail/answer/7436150?hl=hu
törölhető[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sok beérkező levelemet "spam"-nak, nem biztonságosnak jelöli a gmail.
Eddig csak azt tudtam kiválasztani, hogy "Spammak jelölés".
Nemrég, néhány levélnél már a "Biztonságosnak tűnik" a választható opció.
Itt könnyű dolgom van, amennyiben tudom, ismerem a levél forrását.
De amikor csak "spamnak tudom jelölni" lehetőségem van, hogy tudom "biztonságosnak jelölni" ?
Valahogy nekem nem egyértelmű miket, és miért jelöl spamnak a gmail.
Az áram, gáz, biztosító és még sorolhatnám levelek sorba ilyen besorolásúak.
Van gmail-es levelező csoport is, ahonnan leveleket kapok (ovi, iskola), és azt is rendszeresen spamnak hiszi.Bocsánat! Most újra belenéztem : "Ez spam" vagy "Adathalászat bejelentése" lehetőségeim vannak :-(
De jelen esetben, ez egy általam tizen éve ismert email cím. Hmm.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Egy barátomnak akartam extra tárhelyet vásárolni ajándékba. Az ő gépén az ő fiókjából indítottam a folyamatot paypal fiók hozzáadásaval. Háromszor is próbáltam, de hibával elszállt (a hibakód nincs meg). Megerősítettem a paypalnak a személyazonosságom, elfogadta az SMS-ban jött kódot, de ahogy a google oldalára visszairányításkor mindig hibára futott. Bankkártyás verziót már meg sem mertem próbálni.
Meg tudja mondani valaki, hogy tudnám nyélbeütni a dolgot? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest